Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut

Yksivaiheiset CO2-säätimen asennusohjeet

Osta tämä sääntelijä täältä

Tunne sääntelijäsi

CO2-säätimen asettelu
A: Sylinterin painemittari.
B: Käynnin lähtöpainemittari.
C: Ei säädettävissä Älä yritä säätää tätä ominaisuutta.
D: Solenoidiventtiili. Kytke ajastinpistokkeeseen tai pH-säätimeen, jotta annostellaan vain hiilidioksidia määrättyinä aikoina ja niin kauan.
E: Neulaventtiilin säädin; vaihtelee CO2-annosta. Käännä vastapäivään lisätäksesi virtausta, myötäpäivään vähentääksesi virtausta.
F: Mutteri: on kiristettävä jakoavaimella.

Video


Askel askeleelta

Kiristä säädin CO2-sylinteriin
Vaihe 1) Kiristä säädin CO2-sylinterisi kanssa jakoavaimella. Älä pidä säädintä kiinni kiristäessään; anna sen pyöriä vapaasti. Jos pidät säädintä samalla kun kiristät mutteria, niin mutterin ja varren välinen kitka voi aiheuttaa varren kääntymisen vastapäivään ja irrotuksen säätimen päärungosta, mikä johtaa vuotoon.
Avaa CO2-neulaventtiili
Vaihe 2) Avaa neulaventtiili kokonaan kääntämällä vastapäivään.
Solenoidipistoke
Vaihe 3) Kytke solenoidi pistorasiaan ja kytke se päälle.
CO2-pullon venttiili auki
Vaihe 4) Avaa kaasuvirta CO2-sylinteristäsi.
CO2-paineen mitat
Vaihe 5) Sylinteri ja lähtöpaine näytetään vastaavissa painemittarissa.
Sulje CO2-neulaventtiili
Vaihe 6) Pysäytä kaasuvirtaus kääntämällä neulaventtiili kokonaan myötäpäivään.

Säädin on nyt käyttövalmis.

Kun kuplalaskuri ja hajotin on asennettu, käännä neulaventtiiliä vastapäivään, jotta kaasu pääsee virtaamaan säätimestä ja hajottajaan kuplalaskurin kautta. Kun näet hajottajasta tulevia kuplia, se osoittaa, että järjestelmä on täysin paineistettu, ja voit sitten asettaa halutun kuplanopeuden säätämällä neulaventtiiliä.

Karkeana ohjeena 1 kupla sekunnissa sopii 150L: n akvaarioon - säädä annostustasi tämän mukaan, ts. 2 kuplaa sekunnissa 300L: n akvaariossa.


Ole kiltti sääntelijällesi

Kun vapautat kaasua CO2-sylinteristä, säädin ja painemittarit ottavat täyden voiman ~ 900 PSI vain murto-sekunnissa. Kun ajattelet, että auton renkaan arvo on ~ 30 PSI, voit ymmärtää, että siihen on paljon paineita äkillisesti käsitellä, ja että paineen vaikutus voi vahingoittaa säätimen sisäistä mekanismia ja / tai painemittaria.

Jos suoritat vaiheet 2 ja 3, niin se antaa kaasulle poistumistien ja vähentää äkillistä paineen nousua, jonka säätimen ja painemittarien on absorboitava, kun kaasua vapautetaan ensimmäisen kerran sylinteristä. Kun säädin on paineistettu, voit heti sulkea neulaventtiilin tai sammuttaa solenoidin sammuttaaksesi kaasuvirtauksen.

Muista suorittaa nämä vaiheet aina, kun vaihdat CO2-sylinteriä.

Jos käytät CO2-sammutinta CO2-syöttöön, varmista, että purista hitaasti ja varovasti vipuja kaasun vapauttamiseksi. Palosammuttimet on suunniteltu vapauttamaan kaasu erittäin nopeasti, ja vipujen puristaminen kaasun vapauttamiseksi yhtäkkiä voi vaurioittaa säädintä ja / tai painemittaria.

Tarkista vuodot

On suositeltavaa, että joka kerta, kun kytket säätimen takaisin CO2-syöttöön, tarkistatko vuotojen. Vuotojen tunnistaminen alusta alkaen on paljon toivottavampi tulos kuin vuotojen havaitseminen vasta, kun huomattava määrä (tai kaikki) CO2-sylinteristäsi on vuotanut.

Helpoin tapa tarkistaa vuodot on peittää kaikki liitokset saippuahahmolla, etsiä merkkejä kuplinnasta ja kuunnella myös ”sisahtavaa” ääntä. Jos säätimessäsi on solenoidi, on suositeltavaa katkaista sähkönsyöttö ennen saippuaputken levittämistä. Yritä myös käyttää vain itse saippuavaahtoja ja mahdollisimman vähän vettä.

Irrottaminen CO2-sylinteristä

Jos haluat irrottaa säätimen kaasusylinteristä, on tärkeää puhdistaa ensin kaasu säätimen sisällä. Sulje kaasupullon venttiili ja avaa sitten säätimen neulaventtiili jäljellä olevan kaasun käyttämiseksi. Kun säätimen painemittarit osoittavat nollapainetta, on turvallista irrottaa säädin sylinteristä.

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote