Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut

Vakiosovittimen asennusohjeet

Huomautus: Tässä oppaassa näkyvä sovitin on SodaStream-sovitin, mutta sama asennusmenettely koskee myös kertakäyttöisiä CO2-sylinteriä ja Paintball CGA 320-sovittimia.

Video


Askel askeleelta

Kiristä sovitin co2-säätimelle
Vaihe 1) Kytke säädin sovittimeen kahdella avaimella tai avaimella; yksi säätimen mutterille ja toinen adapterille. Älä yritä kiristää osia käsin, sillä se johtaa huonoon tiivistykseen näiden kahden osan välillä.
Kytke CO2-magneettipistoke päälle
Vaihe 2) Jos säätimessä on solenoidi, kytke se päälle ja kytke se päälle.
Täysin avaa CO2-neulaventtiili
Vaihe 3) Avaa neulaventtiili kokonaan kääntämällä vastapäivään.
Kiristä säädin SodaStream-sylinteriin
Vaihe 4) Tartu yhdellä kädellä tiukasti CO2-sylinteriin ja kiristä säädin / sovitin sylinteriin avaimella tai avaimella. Kiristä, kunnes sylinteri liukuu käteen.
SodaStream-sylinteriin kiinnitetty säädin sovittimen avulla
Vaihe 5) Kun kiinnität sovittimen sylinteriin, kuulet kaasun vapautumisen sylinteristä. Sylinteri ja lähtöpaine näytetään vastaavissa painemittareissa.
Sulje CO2-neulaventtiili
Vaihe 6) Pysäytä kaasuvirta kääntämällä neulaventtiili kokonaan myötäpäivään.

Säädin on nyt käyttövalmis.


Ole ystävällinen sääntelyviranomaisellesi

Kun vapautat kaasun CO2-sylinteristä, säätimet ja painemittarit ottavat täyden voiman ~ 900 PSI vain murto-osassa sekuntia. Kun ajattelet, että auton rengas on ~ 30 PSI, voit arvostaa sitä, että on paljon paineita yhtäkkiä käsitellä, ja että paineen vaikutus voi vahingoittaa säätimen ja / tai painemittareiden sisäosia.

Jos suoritat vaiheen 2 ja vaiheen 3, se antaa kaasulle poistumisreitin ja vähentää äkillistä paineen nousua, jonka säätimen ja painemittarien täytyy imeytyä, kun kaasua vapautetaan ensin sylinteristä. Kun säädin on paineistettu, voit välittömästi sulkea neulaventtiilin tai sammuttaa solenoidin kaasun virtauksen pysäyttämiseksi.

Muista suorittaa nämä vaiheet aina, kun vaihdat CO2-sylinteriä.

Jos käytät CO2-sammutuslaitetta hiilidioksidisiirtoon, varmista, että painat hitaasti ja varovasti kaasuja vapauttamalla vipuja. Sammuttimet on suunniteltu vapauttamaan kaasu hyvin nopeasti, ja vipujen puristaminen kaasun vapauttamiseksi hyvin äkillisesti voi aiheuttaa vaurioita säätimelle ja / tai painemittareille.

Tarkista vuodot

On suositeltavaa, että joka kerta kun kytket säätimen uudelleen hiilidioksidiputkeen, joka tarkistaa vuotoja. Vuodon havaitseminen alusta alkaen on paljon toivottavampi tulos kuin sen havaitseminen, että vuoto tapahtuu vain, jos huomattava määrä (tai kaikki) CO2-sylinteristäsi on vuotanut.

Helpoin tapa tarkistaa vuotoja on kattaa kaikki liitokset saippuahuuhteluihin ja etsiä merkkejä kuplimisesta ja kuunnella myös "hissing" -ääntä. Jos säätimessä on solenoidi, on suositeltavaa kytkeä sähkönsyöttö pois päältä ennen saippuahuuhtelujen levittämistä. Yritä myös käyttää vain saippuahappoa itse ja mahdollisimman vähän vettä.

Irrottaminen SodaStream-sylinteristä

Jos haluat irrottaa sovittimen / säätimen SodaStream-sylinteristä, on tärkeää, että annat säätimen sisällä olevan kaasun paeta, kun SodaStream-sylinteri irrotetaan. Tämän varmistamiseksi on varmistettava, että solenoidi on kytketty päälle ja että säätölaitteen neulaventtiili on täysin auki, ja tämä antaa mahdollisuuden jäädytettyyn kaasuun.

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote