Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut

Vakioadapterin asennusohjeet

Huomaa: Tässä oppaassa esitetty sovitin on SodaStream-sovitin, mutta sama asetusmenettely koskee 'kertakäyttöistä CO2-sylinteriä' ja 'Paintball CGA 320' -sovittimia.

Osta tämä sovitin täältä

Kuva SodaStream-sovittimesta, jota myydään CO2-järjestelmissä tuottajalta CO2 Supermarket.

Video


Askel askeleelta

Kiristä sovitin co2-säätimeen
Vaihe 1) Kytke säädin adapteriin kahdella jakoavaimella; yksi säätömutterille ja toinen adapterille. Älä yritä kiristää osia käsin, sillä niiden seurauksena tiiviste on huono.
Kytke CO2-solenoiditulppa päälle
Vaihe 2) Jos säätimessäsi on solenoidi, kytke se pistorasiaan ja kytke se päälle.
Avaa täysin CO2-neulaventtiili
Vaihe 3) Avaa neulaventtiili kokonaan kääntämällä vastapäivään.
Kiristä säädin SodaStream-sylinteriin
Vaihe 4) Tartu kiinni CO2-sylinteriin tiukasti yhdellä kädellä samalla kun kiristä säädin / sovitin sylinteriin jakoavaimella. Kiristä, kunnes sylinteri luiskahtaa käteen.
Säädin on kiinnitetty SodaStream-sylinteriin adapterin avulla
Vaihe 5) Kiristäessäsi sovitinta sylinteriin kuulet kaasun vapautumisen sylinteristä. Sylinterin ja lähtöpaine näytetään vastaavissa painemittarissa.
Sulje CO2-neulaventtiili
Vaihe 6) Pysäytä kaasuvirtaus kääntämällä neulaventtiili kokonaan myötäpäivään.

Säädin on nyt käyttövalmis.


Ole kiltti sääntelijällesi

Kun vapautat kaasua CO2-sylinteristä, säädin ja painemittarit ottavat täyden voiman ~ 900 PSI vain murto-sekunnissa. Kun ajattelee, että auton renkaan arvo on ~ 30 PSI, voit ymmärtää, että siihen liittyy paljon paineita, jotka on äkillisesti käsiteltävä, ja että paineen vaikutus voi vahingoittaa säätimen sisäosaa ja / tai painemittaria.

Jos suoritat vaiheet 2 ja 3, niin se antaa kaasulle poistumistien ja vähentää äkillistä paineen nousua, jonka säätimen ja painemittarien on absorboitava, kun kaasua vapautetaan ensimmäisen kerran sylinteristä. Kun säädin on paineistettu, voit heti sulkea neulaventtiilin tai sammuttaa solenoidin sammuttaaksesi kaasuvirtauksen.

Muista suorittaa nämä vaiheet aina, kun vaihdat CO2-sylinteriä.

Jos käytät CO2-sammutinta CO2-syöttöön, varmista, että purista hitaasti ja varovasti vipuja kaasun vapauttamiseksi. Palosammuttimet on suunniteltu vapauttamaan kaasu erittäin nopeasti, ja vipujen puristaminen kaasun vapauttamiseksi yhtäkkiä voi vaurioittaa säädintä ja / tai painemittaria.

Tarkista vuodot

On suositeltavaa, että joka kerta, kun kytket säätimen takaisin CO2-syöttöön, tarkistatko vuotojen. Vuotojen tunnistaminen alusta alkaen on paljon toivottavampi tulos kuin vuotojen havaitseminen vasta, kun huomattava määrä (tai kaikki) CO2-sylinteristäsi on vuotanut.

Helpoin tapa tarkistaa vuodot on peittää kaikki liitokset saippuahahmolla, etsiä merkkejä kuplinnasta ja kuunnella myös ”sisahtavaa” ääntä. Jos säätimessäsi on solenoidi, on suositeltavaa katkaista sähkönsyöttö ennen saippuaputken levittämistä. Yritä myös käyttää vain itse saippuavaahtoja ja mahdollisimman vähän vettä.

Irrottaminen SodaStream-sylinteristä

Jos haluat irrottaa sovittimen / säätimen SodaStream-sylinteristä, on tärkeää, että tarjoat tavan säätimen sisään loukkuun jääneelle kaasulle poistua, kun irrotat SodaStream-sylinterin. Voit tehdä tämän varmistamalla, että solenoidi on kytketty päälle ja säätimen neulaventtiili on täysin auki, ja tämä tarjoaa mahdollisuuden loukkuun jääneen kaasun tuulettamiseen.

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote