Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut

Yksivaiheinen säädin, jossa säädettävä paine

Know Your Regulator

Yhden vaiheen CO2-säätimen asettelu
A: Verkkokaapeli.
B: Neulaventtiilin säätö; vaihtelee CO2-annosta. Kierrä vastapäivään virtauksen lisäämiseksi myötäpäivään virtauksen vähentämiseksi.
C: Neulaventtiilin ulostulo (push-fit).
D: magneettiventtiili. Kytke ajastinpistokkeeseen tai pH-säätimeen vain CO2: n annosteluun tietyissä aikoina ja kestoina.
E: Työtehon painemittari.
F: Sylinterin painemittari.
G: Paineen säätönuppi (myötäpäivään kohdistuva paineen nousu, vastapäivään laskeva paine).
H: Mutteri: kiristetään avaimella / avaimella.

Video


Askel askeleelta

Kiristä kaksivaiheinen säädin CO2-sylinteriin
Vaihe 1) Kiristä säädin CO2-sylinteriin avaimella tai avaimella. Älä pidä säädintä kiristettäessä; anna sen liikkua vapaasti. Jos pidät säädintä samalla, kun kiristät mutteria, mutterin ja varren välinen kitka voi aiheuttaa varren kääntymisen vastapäivään ja irrottamalla säätimen rungosta, mikä johtaa vuotoon.
Aseta kaksivaiheisen säätimen lähtöpaine
Vaihe 2) Aseta lähtöpaine minimiin kääntämällä paineen säätönuppi kokonaan vastapäivään.
Avaa Piscon neulaventtiilin virtausohjain
Vaihe 3) Sulje neulaventtiili kääntämällä sitä myötäpäivään.
Kytke CO2-solenoidi päälle
Vaihe 4) Kytke solenoidi pistorasiaan ja kytke se päälle.
Avoin kaasun virtaus CO2-sylinteristä
Vaihe 5) Avaa kaasun virtaus CO2-sylinteristä.
Painemittari osoittaa sylinterin painetta
Vaihe 6) Sylinterin painemittari (A) osoittaa nyt sylinterin paineen. Käännä painesäädintä myötäpäivään, kunnes ulostulon painemittari (B) lukee 40PSI, mikä on hyvä lähtökohta yhdelle diffuusoriasennukselle.
Sulje Pisco-venttiilin virtauksen säädin
Vaihe 7) Kun kuplalaskuri ja hajotin on asennettu, käännä neulaventtiiliä vastapäivään, jotta kaasu voi kulkeutua säätimestä ja diffuusoriin kuplamaskimen kautta. Kun näet diffuusorista tulevat kuplat, se ilmaisee, että järjestelmä on täysin paineistettu ja voit määrittää halutun kuplamäärän säätämällä neulaventtiiliä.

Karkea opas, 1 kupli sekunnissa sopii 150 litran akvaarioon - säädä annostelu tämän mukaisesti, eli 2 kuplia sekunnissa 300L akvaariossa.


Putkien tai Bubble Counterin poistaminen Pisco-venttiilistä

Pisco-venttiilin poistaminen Jos haluat poistaa kuplan laskurin / letkun Pisco-venttiilistä, käytä esineitä (saksilevy tässä tapauksessa) puristaaksesi Pisco-venttiilin kauluksen samalla kun vedät samalla kupla-laskuria / letkua varovasti. pois venttiilistä.

Tarkista vuodot

On suositeltavaa, että joka kerta kun kytket säätimen uudelleen hiilidioksidiputkeen, joka tarkistaa vuotoja. Vuodon havaitseminen alusta alkaen on paljon toivottavampi tulos kuin sen havaitseminen, että vuoto tapahtuu vain, jos huomattava määrä (tai kaikki) CO2-sylinteristäsi on vuotanut.

Helpoin tapa tarkistaa vuotoja on kattaa kaikki liitokset saippuahuuhteluihin ja etsiä merkkejä kuplimisesta ja kuunnella myös "hissing" -ääntä. Jos säätimessä on solenoidi, on suositeltavaa kytkeä sähkönsyöttö pois päältä ennen saippuahuuhtelujen levittämistä. Yritä myös käyttää vain saippuahappoa itse ja mahdollisimman vähän vettä.

Irrottaminen CO2-sylinteristä

Jos haluat irrottaa säätimen kaasupullosta, on tärkeää ensin puhdistaa kaasu säätimessä. Voit tehdä tämän sulkemalla kaasupullon venttiilin ja avaamalla sitten säätimen neulaventtiili käyttämään jäännöskaasua. Kun säätimen painemittarit osoittavat nollapaineita, on turvallista irrottaa säädin sylinteristä.

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote