Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > CO2-diffuusorit > Flat Bottom CO2 -läpimitta > Flat-bottom Glass CO2 -levy - Suuri Akvaarioille Jopa 250l

Suuri Litteä Lasinen CO2-diffuusori Akvaarioille Jopa 250 Litraan

€16,99
Flat-Bottom Glass CO2 -levy - Suuri akvaarioille jopa 250L
 

Tärkeimmät tiedot

  • Akvaarioihin asti 250L
  • Keraamiset levyn halkaisijat: 3cm
  • Korkeus: 3.5cm
  • Lasista ja keraamisesta.
  • Erinomainen CO2-diffuusioaste.
  • Helppo asennus.
  • Mukana imukuppi.
 

Kuvaus

Tämä tasapohjainen lasinen CO2-siitepölyläpimitta tuottaa hienon sumun CO2-kuplia, mikä parantaa CO2-diffuusiota akvaariovedessä. Sen suuri koko tekee sen sopivaksi akvaarioihin jopa 250 litraa.

Ohjeet

  • Koska tuote on valmistettu lasista, se on luonnostaan ​​herkkä, ja lisävarusteita on noudatettava, kun se asennetaan akvaarioon. On erittäin suositeltavaa, että letku lämmitetään ensin juuri keitetyssä vedessä pehmentämään kärki työntämällä sitä diffuusorin tuloaukkoon.
  • Aseta suodatinpoikkeaman alapuolella oleva substraatti. Tämä varmistaa, että kuplat tulevat veden virtaukseen suodattimesta ja pitävät hiilidioksidia suspensiossa pitempään, lisäämällä CO2-diffuusiotasoja.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Alan C. Vahvistettu ostaja 1st Oct 2023
Pidän suunnittelusta ja näyttää erittäin siistiltä. Ensimmäinen, jonka sain, vuoti keramiikan ympäriltä, mutta nopea sähköposti ja video- ja CO2-supermarket lähetti korvaavan tuotteen, joka toimi hyvin. Taisin olla vain epäonninen. Pidän suunnittelusta ja näyttää erittäin siistiltä. Ensimmäinen, jonka sain, vuoti keramiikan ympäriltä, mutta nopea sähköposti ja video- ja CO2-supermarket lähetti korvaavan tuotteen, joka toimi hyvin. Taisin olla vain epäonninen.
Benjamin S. Vahvistettu ostaja 14th Sep 2022
Sopivan kokoinen ja näyttää tekevän homman. Erittäin hienoja kuplia vapautuu ja mahtuu siististi säiliön nurkkaan. Ole vain hieman varovainen letkun kanssa Sopivan kokoinen ja näyttää tekevän homman. Erittäin hienoja kuplia vapautuu ja mahtuu siististi säiliön nurkkaan. Ole vain hieman varovainen letkun kanssa
Paul C. Vahvistettu ostaja 14th Jun 2022
Ostin tämän tuotteen jokin aika sitten ja toimii edelleen kauniisti (mukavia hienoja CO2-kuplia akvaarioveteen) 5 tähteä! Ostin tämän tuotteen jokin aika sitten ja toimii edelleen kauniisti (mukavia hienoja CO2-kuplia akvaarioveteen) 5 tähteä!
Elliott C. Vahvistettu ostaja 23rd Mar 2021
Näyttää upealta säiliössä. Mukana kaksi imukuppia 250L-versiossa, jonka avulla voit sijoittaa säiliölasi kulmaan. Liotin kaivokseni lämpimään veteen löysäämään imukupin muovia levittämisen helpottamiseksi. Erittäin tyytyväinen siihen. Näyttää upealta säiliössä. Mukana kaksi imukuppia 250L-versiossa, jonka avulla voit sijoittaa säiliölasi kulmaan. Liotin kaivokseni lämpimään veteen löysäämään imukupin muovia levittämisen helpottamiseksi. Erittäin tyytyväinen siihen.
Shaun W. Vahvistettu ostaja 27th Jan 2021
Erittäin hyvä CO2: n diffuusiossa ja lasina oleminen se ei erotu liikaa. Erittäin hyvä CO2: n diffuusiossa ja lasina oleminen se ei erotu liikaa.
Robert L. Vahvistettu ostaja 27th Sep 2019
Upea yritys käsitellä. Sääli, että voisin antaa heille vain 5 tähteä. He pitivät paljon auttamassa minua valitsemaan oikeat varusteet asennukselleni. Kaikki tulevat hiilidioksidivarusteeni tulevat heiltä. Suosittelisin heille kyllä, kyllä kyllä Upea yritys käsitellä. Sääli, että voisin antaa heille vain 5 tähteä. He pitivät paljon auttamassa minua valitsemaan oikeat varusteet asennukselleni. Kaikki tulevat hiilidioksidivarusteeni tulevat heiltä. Suosittelisin heille kyllä, kyllä kyllä
Jerry . Vahvistettu ostaja 10th Sep 2018
Hyvä laatu. Tyhjennä asennusohjeet. Hyvä ja nopea palvelu. Hyvä laatu. Tyhjennä asennusohjeet. Hyvä ja nopea palvelu.
Mike N. Vahvistettu ostaja 20th Aug 2018
Tuote saapui nopeasti ja mainostettuna. Tuote saapui nopeasti ja mainostettuna.
Daniel L. Vahvistettu ostaja 11th Jun 2017
Ei huono diffuusori, vaikka olen sittemmin korvattu sumuttimella Ei huono diffuusori, vaikka olen sittemmin korvattu sumuttimella
Matthieu A. Vahvistettu ostaja 28th Oct 2016
juste un petit point noir: vaikea kompromissiratkaisua varten réglage juste un petit point noir: vaikea kompromissiratkaisua varten réglage
Katso lisää arvosteluja  Loading

Photo Viewer

Kuva suuresta CO2-diffuusorista istutetuille akvaarioille
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote