Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Sovittimet CO2-säätimiin > CO2-sylinterin Täyttöadapterit > Sodastream-sylinterin Täyttöadapteri

SodaStream-sylinterin Täyttöadapteri

€63,49

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
€2,49
SodaStream-sovitin Seal / Washer (2 kpl)
 
 

Tärkeimmät tiedot

 • Lataa SodaStream-sylinterit turvallisesti uudestaan ​​suuremmasta luovuttajasylinteristä.
 • Liitä DIN 477 / W21.8 / BS 341 nro 8 tai CGA 320 luovuttaja / emolevyt.
 • Refill SodaStream-sylinterit, joita käytetään Yhdistyneessä kuningaskunnassa / USA: ssa / Euroopassa (muualla maailmassa) tai Australiassa / Uudessa-Seelannissa.
 • Toimii * kaikille * SodaStream-sylinteriventtiileille, mukaan lukien "booby-trapped" -malli, joka oletettavasti estää uudelleentäytön.
 • SodaStream-eristysominaisuus sylinterin turvalliseen poistamiseen.
 • Kaatopaikka / tyhjennysventtiili kaasun turvalliseen ja hallittuun vapauttamiseen.
 • Integroitu painemittari turvallisuuden ja luovuttajan sylinterin paineen näyttämiseksi.
 • Päällä / pois päältä säädettävä vapautus.
 • Korkealaatuinen suunnittelu ja valmistus.

Kuvaus

SodaStream-sylinterin täyttösovitin antaa sinulle vapauden ja kyvyn täyttää SodaStream-sylinterit murto-osalla hinnasta, jonka maksat vaihtamisesta jälleenmyyjälle. Täyttösovitinta käytetään turvallisesti täyttämään SodaStream-sylinterit suuremmista luovuttajasylintereistä. Se on suunniteltu liittämään joko CGA 320- tai DIN 477 / W21.8 / BS 341 nro 8 -annostussylinteriin ja liittää sitten joko suoraan SodaStream-sylinteriin tai lisävarusteena saatavan korkeapaineletkun kautta tuotteen valokuvien mukaisesti.

Asiakasvarmuus on aina ensisijainen huomio uusien tuotteiden suunnittelussa, minkä vuoksi täyttösovitimessa on painemittari, jotta luovuttajan sylinterin paine ei ylitä vastaanottajan sylinterin painetta, sammutusvipu uudelleentäyttöprosessin helppoa ja suoraa ohjausta varten ja tyhjennysventtiili, joka poistaa jäännöskaasun luovuttajan ja vastaanottajan sylinterin väliseen yhteyteen, kun täyttö on suoritettu loppuun.

Ohjeet

 • Liitä täyttösovitin vanhemman / luovuttajan sylinteriin.
 • Kierrä SodaStream-sovitin takaisin täyttösovittimeen.
 • Kierrä SodaStream-sylinteri sovittimeen.
 • Avaa venttiili vanhemman / luovuttajan sylinteristä kaasun vapauttamiseksi.
 • Käännä sulkuventtiili vapauttaaksesi kaasun.
 • Käännä SodaStream-venttiilin nuppi kaasun syöttämiseksi sylinteriin.
 • Kuulet kaasua, joka virtaa sylinteriin. Täyttö kestää noin 30 sekuntia.
 • Kun täyttö on valmis, lopeta CO2 kääntämällä sulkuventtiili.
 • Irrota SodaStream-sylinteri kääntämällä säätöpainiketta.
 • Vapauta jäännöskaasu avaamalla tyhjennysventtiili.
 • Poista SodaStream-sylinteri sovittimesta.
 • Toista täyttöprosessi kullekin SodaStream-sylinterille.
 • Kun olet valmis, sulje vanhemman / luovuttajan sylinterin venttiili.
 • Klikkaa tästä lukea koko SodaStream Sylinterin täyttöadapterin ohjeet
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Pete S. Vahvistettu ostaja 6th Dec 2019
Minulla on ollut tämä palvelu käytössä pari vuotta, ja se on ollut hyvä. Rakennuslaatu on uskomattoman korkea, ja silti näkyvästä heikkenemisestä huolimatta pehmeät tiivisteet toimivat edelleen täydellisesti. Painemittari on mukava idea, mutta ei oikeastaan kovin hyödyllinen käytännössä. Voit ilmoittaa täyttötavan, milloin kaasu on loppumassa, ja kaasupullon painon. Samoin en ole Lue lisää... Minulla on ollut tämä palvelu käytössä pari vuotta, ja se on ollut hyvä. Rakennuslaatu on uskomattoman korkea, ja silti näkyvästä heikkenemisestä huolimatta pehmeät tiivisteet toimivat edelleen täydellisesti. Painemittari on mukava idea, mutta ei oikeastaan kovin hyödyllinen käytännössä. Voit ilmoittaa täyttötavan, milloin kaasu on loppumassa, ja kaasupullon painon. Samoin en ole koskaan pitänyt hyödyllisenä paineen huolellista vapauttamista adapterista erityisellä venttiilillä ennen SodaStream-pullon avaamista. Se vain "fssst". Joten minulle yksinkertaisempi versio olisi yhtä hyvä! Ainoat käytännön kysymykset, joita minulla on ollut, ovat: - Pehmeät tiivisteet antavat jonkin verran säätömahdollisuuksia, mutta et silti voi välttämättä asettaa SodaStream-kanisteria haluamaasi kulmaan. :( - Yhdessä HobbyWeld CO2 -pullossa oli kahva / suojus, joka likaanutui adapteriin, joten minun on asetettava pullon päätyyn ja lisävälike ja pehmeä aluslevy.
Weng K. Vahvistettu ostaja 12th Nov 2019
Yritti käyttää tätä laitetta täyttääksesi soodavirtauksen tyhjät kanisterit, mutta ei pystynyt tekemään niin. Kapselin täyttämisen ja tyhjennysventtiilin vapauttamisen jälkeen hiilidioksidipäästö jatkuu luovutuspullosta. Yritti käyttää tätä laitetta täyttääksesi soodavirtauksen tyhjät kanisterit, mutta ei pystynyt tekemään niin. Kapselin täyttämisen ja tyhjennysventtiilin vapauttamisen jälkeen hiilidioksidipäästö jatkuu luovutuspullosta.


Small logo for CO2 Supermarket
Vastaus CO2 Supermarket
Sekä täyttösovittimen sulkuventtiili että SodaStream-sylinterin erotusventtiili on suljettava ennen tyhjennys- / tyhjennysventtiilin avaamista, muuten kyllä, se jatkaa kaasun vapautumista joko SodaStream-sylinteristä tai luovutussylinteristä..

Bridgewater A. Vahvistettu ostaja 22nd Oct 2019
Odotin innolla saada tämä laite. Kun avaan pakkauksen, tämä laite on kiiltävä kirkas ja hyvin tehty. Laitoin tämän soodavirran täyttöyksikön C02-kaasupulloon. Se ei toiminut. Kokeilin useita eri tapoja täyttää soodavirtasylinteri. Mutta ei voinut täyttää. Mikä oli ongelma? Olin lukenut ohjeet ja minulla oli toinenkin tapa, en täyttänyt uudestaan. Palasin takaisin ohjeiden lukemiseen, Lue lisää... Odotin innolla saada tämä laite. Kun avaan pakkauksen, tämä laite on kiiltävä kirkas ja hyvin tehty. Laitoin tämän soodavirran täyttöyksikön C02-kaasupulloon. Se ei toiminut. Kokeilin useita eri tapoja täyttää soodavirtasylinteri. Mutta ei voinut täyttää. Mikä oli ongelma? Olin lukenut ohjeet ja minulla oli toinenkin tapa, en täyttänyt uudestaan. Palasin takaisin ohjeiden lukemiseen, ymmärtäen, että lukemasi tilanne ei ole. En pannut soodavirtasylintereitä pakastimeen vuokrasopimukseen 2 tunniksi, myös minulla ei ollut upotusputkisylinteriä, enkä ollut sylinterin täyttäminen hitaasti, koska kaikki ohjeet olivat sähköpostissa. Kun yritin täyttää uudestaan sen jälkeen, kun olen huolehtinut sen toimimista ohjeista, nyt minun ei tarvitse ostaa soodavirtasylintereitä 10,00 puntaa tai sitä enemmän soodavirrasta. Mikä hieno tuote, ja kiitän C02 Supermarketia avusta tässä asiassa. Siksi annoin heille 5 tähteä.
Lilli B. Vahvistettu ostaja 30th Sep 2019
Olin siis iloinen, että ostin tämän yksikön - tätä laitetta ei ole vain helppo käyttää, mutta siinä on kaikki turvaominaisuudet, joita vaaditaan häiriöttömään soodavirtauspullon täyttämiseen. Meillä on nyt hienoja juomakelpoisia juomia, joiden hinta on noin 2 p / litra (1,30 Englannin kruunua per täyttö) - ei enää jätteitä muovipulloista, joten teemme osamme planeetalle samalla Lue lisää... Olin siis iloinen, että ostin tämän yksikön - tätä laitetta ei ole vain helppo käyttää, mutta siinä on kaikki turvaominaisuudet, joita vaaditaan häiriöttömään soodavirtauspullon täyttämiseen. Meillä on nyt hienoja juomakelpoisia juomia, joiden hinta on noin 2 p / litra (1,30 Englannin kruunua per täyttö) - ei enää jätteitä muovipulloista, joten teemme osamme planeetalle samalla kun saamme upeita juomia, kevyitä ostosmahdollisuuksia ja säästät myös paljon penniä - suosittelemme 5 *** ** ++++++++
Conrad W. Vahvistettu ostaja 30th Jun 2019
Erinomainen tapa tehdä soodapulloja uudelleen käytettäväksi. Helppo asentaa ja käyttää uudelleen ja uudelleen. Erinomainen tapa tehdä soodapulloja uudelleen käytettäväksi. Helppo asentaa ja käyttää uudelleen ja uudelleen.
Richard M. Vahvistettu ostaja 20th May 2019
Loistava laite. Erittäin hyvin tehty ja helppokäyttöinen. Se leikkaa täyttöjen kustannukset ja se tarjoaa videon, josta käy ilmi, miten se tehdään. Sinun tarvitsee vain ostaa CO2-sylinteri itse, ja he jopa kertoivat minulle paikalliselta toimittajalta ja mitä kysyä. Vaikuttunut. Loistava laite. Erittäin hyvin tehty ja helppokäyttöinen. Se leikkaa täyttöjen kustannukset ja se tarjoaa videon, josta käy ilmi, miten se tehdään. Sinun tarvitsee vain ostaa CO2-sylinteri itse, ja he jopa kertoivat minulle paikalliselta toimittajalta ja mitä kysyä. Vaikuttunut.
Barry D. Vahvistettu ostaja 14th May 2019
Pitääkö juuri sitä, mitä minun pitäisi tehdä Pitääkö juuri sitä, mitä minun pitäisi tehdä
Vincent F. Vahvistettu ostaja 14th May 2019
Toimii hyvin hyvin ja kosketa mitään sanottavaa, se on hyvä materiaali! Toimii hyvin hyvin ja kosketa mitään sanottavaa, se on hyvä materiaali!
James H. Vahvistettu ostaja 11th May 2019
Paras palvelu koskaan löytänyt virheeni ja olin ystävällisiä neuvojakseni siitä, miten sovitinta oikein käytetään. Paras palvelu koskaan löytänyt virheeni ja olin ystävällisiä neuvojakseni siitä, miten sovitinta oikein käytetään.
Axis &. Vahvistettu ostaja 2nd May 2019
Erinomainen tuote. Hyvä tuki. Erinomainen tuote. Hyvä tuki.
Katso lisää arvosteluja  Loading

Photo Viewer

SodaStream-sylinterin täyttö
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote