Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Sovittimet CO2-säätimiin > CO2-sylinterin Täyttöadapterit > Sodastream-sylinterin Täyttöadapteri

SodaStream-sylinterin Täyttöadapteri

€66,99

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
€2,49
SodaStream-sovitin Seal / Washer (2 kpl)
 

Tärkeimmät tiedot

 • Lataa SodaStream-sylinterit turvallisesti uudestaan ​​suuremmasta luovuttajasylinteristä.
 • Liitä DIN 477 / W21.8 / BS 341 nro 8 tai CGA 320 luovuttaja / emolevyt.
 • Refill SodaStream-sylinterit, joita käytetään Yhdistyneessä kuningaskunnassa / USA: ssa / Euroopassa (muualla maailmassa) tai Australiassa / Uudessa-Seelannissa.
 • Toimii * kaikille * SodaStream-sylinteriventtiileille, mukaan lukien "booby-trapped" -malli, joka oletettavasti estää uudelleentäytön.
 • SodaStream-eristysominaisuus sylinterin turvalliseen poistamiseen.
 • Kaatopaikka / tyhjennysventtiili kaasun turvalliseen ja hallittuun vapauttamiseen.
 • Integroitu painemittari turvallisuuden ja luovuttajan sylinterin paineen näyttämiseksi.
 • Päällä / pois päältä säädettävä vapautus.
 • Korkealaatuinen suunnittelu ja valmistus.
 

Kuvaus

SodaStream-sylinterin täyttösovitin antaa sinulle vapauden ja kyvyn täyttää SodaStream-sylinterit murto-osalla hinnasta, jonka maksat vaihtamisesta jälleenmyyjälle. Täyttösovitinta käytetään turvallisesti täyttämään SodaStream-sylinterit suuremmista luovuttajasylintereistä. Se on suunniteltu liittämään joko CGA 320- tai DIN 477 / W21.8 / BS 341 nro 8 -annostussylinteriin ja liittää sitten joko suoraan SodaStream-sylinteriin tai lisävarusteena saatavan korkeapaineletkun kautta tuotteen valokuvien mukaisesti.

Asiakasvarmuus on aina ensisijainen huomio uusien tuotteiden suunnittelussa, minkä vuoksi täyttösovitimessa on painemittari, jotta luovuttajan sylinterin paine ei ylitä vastaanottajan sylinterin painetta, sammutusvipu uudelleentäyttöprosessin helppoa ja suoraa ohjausta varten ja tyhjennysventtiili, joka poistaa jäännöskaasun luovuttajan ja vastaanottajan sylinterin väliseen yhteyteen, kun täyttö on suoritettu loppuun.

Ohjeet

 • Liitä täyttösovitin vanhemman / luovuttajan sylinteriin.
 • Kierrä SodaStream-sovitin takaisin täyttösovittimeen.
 • Kierrä SodaStream-sylinteri sovittimeen.
 • Avaa venttiili vanhemman / luovuttajan sylinteristä kaasun vapauttamiseksi.
 • Käännä sulkuventtiili vapauttaaksesi kaasun.
 • Käännä SodaStream-venttiilin nuppi kaasun syöttämiseksi sylinteriin.
 • Kuulet kaasua, joka virtaa sylinteriin. Täyttö kestää noin 30 sekuntia.
 • Kun täyttö on valmis, lopeta CO2 kääntämällä sulkuventtiili.
 • Irrota SodaStream-sylinteri kääntämällä säätöpainiketta.
 • Vapauta jäännöskaasu avaamalla tyhjennysventtiili.
 • Poista SodaStream-sylinteri sovittimesta.
 • Toista täyttöprosessi kullekin SodaStream-sylinterille.
 • Kun olet valmis, sulje vanhemman / luovuttajan sylinterin venttiili.
 • Klikkaa tästä lukea koko SodaStream Sylinterin täyttöadapterin ohjeet
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Simon M. Vahvistettu ostaja 14th Aug 2022
Minulla on tämä adapteri kytkettynä 15 kg CO2-sylinteriini, se toimii hienosti. Enää ei tarvitse odottaa Sodastream-pullojen vaihtoa edulliseen hintaan, sillä tällä työkalulla voin täyttää sylinterini milloin haluan. Katsoin muita sovittimia, mutta sisäänrakennettu painemittari myi sen minulle ja olin erittäin yllättynyt Lue lisää... Minulla on tämä adapteri kytkettynä 15 kg CO2-sylinteriini, se toimii hienosti. Enää ei tarvitse odottaa Sodastream-pullojen vaihtoa edulliseen hintaan, sillä tällä työkalulla voin täyttää sylinterini milloin haluan. Katsoin muita sovittimia, mutta sisäänrakennettu painemittari myi sen minulle ja olin erittäin yllättynyt sovittimen laadusta. Erittäin nopea toimitus ja hyödyllisiä neuvoja sivustolta. Käytä yrityksen sinulle lähettämiä ohjeita, älä sovittimen ohjeita, sillä saat paljon hyödyllisempää tietoa ja opastaa sinut yksinkertaisen prosessin läpi, jotta vältytään sekaisin venttiilin avausjärjestyksen kanssa. Erittäin tyytyväinen ja melkein maksanut itsensä takaisin.
Craig M. Vahvistettu ostaja 29th Jul 2022
Tämä adapteri on aivan nero. Vaikka minun on laitettava kaasupulloni pakastimeen 2-3 kertaa saadakseni kunnollisen täytön, säästöt, jotka saat tämän järjestelmän käyttämisestä SodaStream-pullojen täyttämiseen, ovat aivan uskomattomia. Maksoin 150 puntaa 10 kuukautta sitten CO2 Supermarket:n sovittimista ja HobbyWeld elintarvikelaatuisesta Lue lisää... Tämä adapteri on aivan nero. Vaikka minun on laitettava kaasupulloni pakastimeen 2-3 kertaa saadakseni kunnollisen täytön, säästöt, jotka saat tämän järjestelmän käyttämisestä SodaStream-pullojen täyttämiseen, ovat aivan uskomattomia. Maksoin 150 puntaa 10 kuukautta sitten CO2 Supermarket:n sovittimista ja HobbyWeld elintarvikelaatuisesta CO2-sylinteristä. Tästä 120 puntaa oli kertaluonteisia kuluja (70 puntaa kaasupullosta ja 50 puntaa sovittimista), plus 30 puntaa varsinaisesta kaasusta. Olen juuri joutunut vaihtamaan Hobbyweld-pullon noin 9 kuukauden jälkeen, ja tuona aikana olisin käyttänyt noin 15 puntaa/kaksi viikko virallisiin SodaStream-täyttöihin. Nyt minun pitäisi saada vielä 9 kuukautta vain 30 puntaa! Jos sinulla on SodaStream, sijoita!
Raymond Y. Vahvistettu ostaja 15th Jul 2022
Lopulta sylintereideni täyttö kotona edulliseen hintaan toimii täydellisesti Lopulta sylintereideni täyttö kotona edulliseen hintaan toimii täydellisesti
Jan A. Vahvistettu ostaja 11th Jul 2022
Hyvä tuote Hyvä tuote
Tom D. Vahvistettu ostaja 17th Jun 2022
Erinomainen adapteri toimii erittäin hyvin. Soodavirran käyttö on nyt murto-osa kustannuksista verrattuna sylinterien vaihtoon Erinomainen adapteri toimii erittäin hyvin. Soodavirran käyttö on nyt murto-osa kustannuksista verrattuna sylinterien vaihtoon
John D. Vahvistettu ostaja 13th May 2022
Helppo käyttää mukana toimitettujen ja online-ohjeiden avulla. Helppo käyttää mukana toimitettujen ja online-ohjeiden avulla.
Craig M. Vahvistettu ostaja 20th Apr 2022
Lopulta käytin tätä tänään hankittuani upotusputken CO2-kapselin. Se toimi erittäin hyvin, vaikka sovittimen mukana tulleet painetut ohjeet eivät ole kovin selkeitä (ja näyttää ohittavan vaiheen). Sivuston ohjeet toimi kuitenkin täydellisesti. Nyt täytän Sodastreamia vain 2 puntaa kerralla. Lopulta käytin tätä tänään hankittuani upotusputken CO2-kapselin. Se toimi erittäin hyvin, vaikka sovittimen mukana tulleet painetut ohjeet eivät ole kovin selkeitä (ja näyttää ohittavan vaiheen). Sivuston ohjeet toimi kuitenkin täydellisesti. Nyt täytän Sodastreamia vain 2 puntaa kerralla.
David B. Vahvistettu ostaja 19th Apr 2022
Olen todella tyytyväinen sovittimeen, se on erittäin hyvin tehty ja antaa itseluottamusta käsiteltäessä siihen liittyviä korkeita paineita. Olen todella tyytyväinen sovittimeen, se on erittäin hyvin tehty ja antaa itseluottamusta käsiteltäessä siihen liittyviä korkeita paineita.
Stig M. Vahvistettu ostaja 13th Apr 2022
Tuote toimi odotetusti ja toimitus oli nopea. Tuote toimi odotetusti ja toimitus oli nopea.
Joe W. Vahvistettu ostaja 5th Mar 2022
Hyvin tehty ja helppokäyttöinen. Minusta SodaStream-sylinterin jäädyttäminen ennen täyttöä tarkoittaa, että se täyttyy hieman nopeammin ja helpommin. Loistava tuote ja loistava yritys asioida. Hyvin tehty ja helppokäyttöinen. Minusta SodaStream-sylinterin jäädyttäminen ennen täyttöä tarkoittaa, että se täyttyy hieman nopeammin ja helpommin. Loistava tuote ja loistava yritys asioida.
Katso lisää arvosteluja  Loading

Photo Viewer

SodaStream-sylinterin täyttö
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote