Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Sovittimet CO2-säätimiin > CO2-sylinterin Täyttöadapterit > Sodastream-liitäntäletku (din 477 - Suomi / Eurooppa)

CO2-sylinteri SodaStream-liitäntäletkuun

€54,99
SodaStream-liitäntäletku (DIN 477 - Suomi / Eurooppa)
€54,99
SodaStream-liitäntäletku (CGA 320 - USA)
 

Tärkeimmät tiedot

  • DIN 477 / BS 341 No.8 naarasmutteri (kierrestandardi Isossa-Britanniassa ja Euroopassa).
  • CGA 320 naarasmutteri (langan standardi Yhdysvalloissa).
  • 1,5 metriä pitkä.
  • Pikavapautusmekanismi helppoon asennukseen.
  • metalli punottu, vahvistettu erinomaisen lujuuden ja turvallisuuden takaamiseksi.
 

Kuvaus

Liitäntäletkun avulla voit kytkeä normaalin CO2-sylinterin SodaStream-koneeseesi. Tämän avulla voit käyttää SodaStream -laitetta kauemmin kaasun täyttöjen välillä, mikä säästää huomattavasti rahaa ja vaivaa tyhjien sylinterien vaihtamiseen.

Liitäntäletkussa on nopea irrotustoiminto, jonka avulla uroskierteet voidaan helposti ruuvata SodaStream-koneeseen, ja tarkoittaa myös sitä, että keittiön työtason poraamista varten tarvittava reikä on paljon pienempi kuin jos tarvitsit syöttää. koko uros / mutteri läpi.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Callum E. Vahvistettu ostaja 16th Jul 2021
Helppo asentaa ja toimii hyvin. Mukana tulee myös varalevy ja O-rengas (pikalukitusta varten), joka on mukava kosketus. Helppo asentaa ja toimii hyvin. Mukana tulee myös varalevy ja O-rengas (pikalukitusta varten), joka on mukava kosketus.
Mark V. Vahvistettu ostaja 16th May 2021
Hyvä laatu, tein mitä tarvitsin Hyvä laatu, tein mitä tarvitsin
Chris . Vahvistettu ostaja 26th Apr 2021
Vaikuttaa hyvin tehdyltä. Rakastan myös pikalukitusta (FYI vedä alas älä irrota!). Luulen, että vain aloittelijoille (kuten minä) muutama ylimääräinen kuva readme: ssä saattaa olla hyvä selittämään tämä. Mutta se on enemmän minä kuin tuote! Vaikuttaa hyvin tehdyltä. Rakastan myös pikalukitusta (FYI vedä alas älä irrota!). Luulen, että vain aloittelijoille (kuten minä) muutama ylimääräinen kuva readme: ssä saattaa olla hyvä selittämään tämä. Mutta se on enemmän minä kuin tuote!
James H. Vahvistettu ostaja 28th Mar 2021
Tämä pakki on laatua läpi ja läpi. Valmistuksensa aikana absoluuttinen kiinteä aine ei ollenkaan muovimainen. Suosittelen tätä tuotetta 100%. Tämä pakki on laatua läpi ja läpi. Valmistuksensa aikana absoluuttinen kiinteä aine ei ollenkaan muovimainen. Suosittelen tätä tuotetta 100%.
Paul D. Vahvistettu ostaja 20th Mar 2021
Nopea toimitus juuri sitä mitä tarvitsin. Toimii täydellisesti Nopea toimitus juuri sitä mitä tarvitsin. Toimii täydellisesti
Jessica . Vahvistettu ostaja 26th Feb 2021
Erinomainen laatu kohtuulliseen hintaan Erinomainen laatu kohtuulliseen hintaan
Dominic S. Vahvistettu ostaja 12th Feb 2021
Loistava! Ei enää sodastream-kanisterin poistamista! Asennukseni pitäisi kestää muutama vuosi helposti. Loistava! Ei enää sodastream-kanisterin poistamista! Asennukseni pitäisi kestää muutama vuosi helposti.
Ed D. Vahvistettu ostaja 8th Feb 2021
Erinomaisen laadukas tuote, mukava muotoiluominaisuus, jotta et tarvitse valtavaa reikää letkun läpi. Erinomaisen laadukas tuote, mukava muotoiluominaisuus, jotta et tarvitse valtavaa reikää letkun läpi.
Brett G. Vahvistettu ostaja 21st Dec 2020
Nopea toimitus hyvin tehty ja pikaliittimen ansiosta sen käyttö on erittäin helppoa. Sen avulla voin käyttää hiilihapotinta suuremmasta 6 kg: n sylinteristä viimeisen kaasun puhdistamiseksi, kun ei ole tarpeeksi nestemäistä kaasua pienempien 425 g: n sylintereiden täyttämiseen, Nopea toimitus hyvin tehty ja pikaliittimen ansiosta sen käyttö on erittäin helppoa. Sen avulla voin käyttää hiilihapotinta suuremmasta 6 kg: n sylinteristä viimeisen kaasun puhdistamiseksi, kun ei ole tarpeeksi nestemäistä kaasua pienempien 425 g: n sylintereiden täyttämiseen,
Stephen B. Vahvistettu ostaja 11th Nov 2020
Tämä on ollut hämmästyttävää ja säästää jo rahaa. Sijoituksen arvoinen ja CO2 Supermarket toimitetaan nopeasti. Paras vaihtoehto Isossa-Britanniassa. Tämä on ollut hämmästyttävää ja säästää jo rahaa. Sijoituksen arvoinen ja CO2 Supermarket toimitetaan nopeasti. Paras vaihtoehto Isossa-Britanniassa.
Katso lisää arvosteluja  Loading

Photo Viewer

SodaStream sylinteriliitäntäletkun putki
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote