Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Istutetut Akvaariotarvikkeet > Solenoidit > Co2-magneettiventtiili Istutetuille Akvaarioille

CO2-magneettiventtiili Istutetuille Akvaarioille

€27,99

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
 

Tärkeimmät tiedot

  • Hyödyllinen DIY CO2 -asennukseen tai säätimen lisäksi, jossa ei ole integroitua solenoidia.
  • Dual puristusliittimet turvalliseen letkun kiinnitykseen.
  • Puristusliittimet 4 / 6mm letkulle.
  • 220V-240V magneettinen magneettinen sähköventtiili.
 

Kuvaus

Laadukas, luotettava magneettiventtiili, jota käytetään akvaarioiden CO2-järjestelmissä. Voidaan käyttää DIY-asennuksessa tai säätimessä, jossa ei ole integroitua solenoidia. Sisältää ruostumattomasta teräksestä valmistetut puristuskaulukset, jotka mahtuvat 4 mm: n tai 6 mm: n letkuun.

Jos aiotaan liittää säädin, on erittäin suositeltavaa asentaa myös 24 mm: n tai 57 mm: n laajennus, jotta se on turvallinen. Jos käytät letkua (joko PVC: tä tai polyuretaania), kun solenoidi on kytketty pois päältä, säätimen ja solenoidin välissä oleva putken paine aiheuttaa letkun popiin, jolla on huomattava voima. Metallilaajennus poistaa tämän mahdollisuuden.

Voit myös päivittää 12v: n DC-solenoidiin (mukana muun muassa muuntaja), joka tarjoaa turvallisen, matalan lämpötilan ja takaa meluhaittojen.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Colin D. Vahvistettu ostaja 10th Apr 2024
Hieno solenoidi. Liitin/laajennus on erittäin hyödyllinen liitännässä säätimeeni. Päivitin myös 12v malliin ja voin vahvistaa, ettei melua ole ollenkaan. Hieno solenoidi. Liitin/laajennus on erittäin hyödyllinen liitännässä säätimeeni. Päivitin myös 12v malliin ja voin vahvistaa, ettei melua ole ollenkaan.
Stephen S. Vahvistettu ostaja 2nd Mar 2024
Toivon, että olisin löytänyt CO2 Supermarket, kun ostin ensimmäisen kerran CO2-varusteeni, koska en ole kovin vaikuttunut saamastani Tropica-sarjasta. Mutta tämän voin ainakin lisätä Toivon, että olisin löytänyt CO2 Supermarket, kun ostin ensimmäisen kerran CO2-varusteeni, koska en ole kovin vaikuttunut saamastani Tropica-sarjasta. Mutta tämän voin ainakin lisätä
Piotr K. Vahvistettu ostaja 7th Dec 2023
Toimii ritilä, käytän sitä fluval 95g -asetukseni kanssa, ei mitään ongelmia ja selenoidi on äänetön Toimii ritilä, käytän sitä fluval 95g -asetukseni kanssa, ei mitään ongelmia ja selenoidi on äänetön
David F. Vahvistettu ostaja 1st Nov 2023
Toimii hyvin ja jatke/liitin on erittäin hyödyllinen pariksi liitettäessä säätimen kanssa ja varmistaa, että se kiinnittyy tukevasti neulaventtiiliin. Täydellinen! Toimii hyvin ja jatke/liitin on erittäin hyödyllinen pariksi liitettäessä säätimen kanssa ja varmistaa, että se kiinnittyy tukevasti neulaventtiiliin. Täydellinen!
Kyle R. Vahvistettu ostaja 6th Oct 2023
Hyvin tehty ja erittäin luotettava Hyvin tehty ja erittäin luotettava
Boguslawa . Vahvistettu ostaja 9th Sep 2023
Nopea toimitus kuvauksen mukainen tuote toimii täysin tyytyväinen ostokseen Nopea toimitus kuvauksen mukainen tuote toimii täysin tyytyväinen ostokseen
Anthony B. Vahvistettu ostaja 3rd Jun 2023
Rahan arvoinen toimii 100%. Rahan arvoinen toimii 100%.
Gulam C. Vahvistettu ostaja 15th May 2023
Tuote on erittäin hyvälaatuinen, jota käytän itse f-alueen CO2-sylinterissäni, alun perin Amazonista ostettu f-alueen solenoidi oli kauhea laatu. Olen uusi co2:ssa ja minulla oli paljon kysymyksiä tuotteesta ennen ostoa. Otin yhteyttä co2-supermarketin asiakaspalveluun useaan otteeseen ja olin hämmästynyt siitä, kuinka hyödyllisiä he olivat, Lue lisää... Tuote on erittäin hyvälaatuinen, jota käytän itse f-alueen CO2-sylinterissäni, alun perin Amazonista ostettu f-alueen solenoidi oli kauhea laatu. Olen uusi co2:ssa ja minulla oli paljon kysymyksiä tuotteesta ennen ostoa. Otin yhteyttä co2-supermarketin asiakaspalveluun useaan otteeseen ja olin hämmästynyt siitä, kuinka hyödyllisiä he olivat, oli kysymys kuinka pieni tahansa. Suosittelen heille lämpimästi asiakaspalvelua, kuten tuotteetkin. Jos sinulla on diy co2 -sarja etkä ole varma, toimivatko ne omassasi, kysy, he auttavat mielellään. Erinomaista palvelua
Paul C. Vahvistettu ostaja 30th Jan 2023
Fantastinen CO2-solenoidi erittäin vankka, hyvin tehty tuote. Toimii täydellisesti CO2-generaattorin, diffuusorin, kuplalaskurin ja jatkotangon kanssa, jotka kaikki yhdistetään helposti. Kiitos CO2 Supermarket 5 tähden tuote ja myyjäpalvelu! Fantastinen CO2-solenoidi erittäin vankka, hyvin tehty tuote. Toimii täydellisesti CO2-generaattorin, diffuusorin, kuplalaskurin ja jatkotangon kanssa, jotka kaikki yhdistetään helposti. Kiitos CO2 Supermarket 5 tähden tuote ja myyjäpalvelu!
Fco J. Vahvistettu ostaja 20th Nov 2022
Tällä hetkellä toimii hyvin Tällä hetkellä toimii hyvin
Katso lisää arvosteluja  Loading
Kuva solenoidista akvaario CO2 -järjestelmille.
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote