Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Sovittimet CO2-säätimiin > SodaStream-sylinterisovittimet > Advanced Adapter Australia- Ja Uuden-seelannin Sodastream-sylintereille

Advanced Adapter Australia- Ja Uuden-Seelannin SodaStream-sylintereille

€24,49
Advanced Adapter Australia- ja Uuden-Seelannin SodaStream-sylintereille
€2,49
SodaStream-sovitin Seal / Washer (2 kpl)
 

Tärkeimmät tiedot

  • Käytä Australian / Uuden-Seelannin SodaStream CO2 -sylintereitä CO2-lähteenä.
  • Muuntaa SodaStream-kierteen DIN477 / JIS m22-14 / BS 341 nro 8 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (kattaa UK, Eurooppa ja Aasia)
  • Käytä olemassa olevaa CO2-säädintä
  • Kehittynyt sovittimen rakenne merkitsee vuotoja lisäämällä sovittimen sylinteriin
  • Vankka suunnittelu ja valmistus - kestää eliniän
  • Helppo asennus.
 

Kuvaus

Australian ja Uuden-Seelannin SodaStream-sylintereissä käytetyt langat poikkeavat toisistaan ​​muualla maailmassa käytetyistä langoista. Mutta se ei ole ongelma - meillä on sovitin myös niille!

Edistyksellisen sovitussuunnitelman avulla voit liittää standardin CO2-säädin (DIN477 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 mutterilla - kattaa UK, Eurooppa ja Aasia)

Vaihtopulloja voi ostaa useissa korkeakouluissa, jotka tarjoavat sinulle helpon ja luotettavan hiilidioksidin lähteen. akvaario CO2-järjestelmä

Ohjeet

 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Mel C. Vahvistettu ostaja 23rd Jun 2022
Erinomainen tuote. Helppokäyttöinen. Erinomainen tuote. Helppokäyttöinen.
Craig F. Vahvistettu ostaja 21st Feb 2021
Erinomainen tuote, erittäin nopea palvelu. Erinomainen tuote, erittäin nopea palvelu.
Tom T. Vahvistettu ostaja 2nd Jul 2020
Toimii täydellisesti. "Ei-edistyksellinen" versio ei toiminut minulle niin hyvin, koska se oli liian lyhyt säätimen mutterin kierteeseen. Tämän lanka on vierekkäin, joten paljon tilaa, vaikka sinulla olisi isoja pähkinöitä! Toimii täydellisesti. "Ei-edistyksellinen" versio ei toiminut minulle niin hyvin, koska se oli liian lyhyt säätimen mutterin kierteeseen. Tämän lanka on vierekkäin, joten paljon tilaa, vaikka sinulla olisi isoja pähkinöitä!
Dave S. Vahvistettu ostaja 26th May 2019
Korkein laatu. Vihdoinkin ei kaasunhukkaa samalla, kun vaihdat sooda-sylinterit erinomaiseksi tuotteeksi, onnellinen panimo. Kiitos. Korkein laatu. Vihdoinkin ei kaasunhukkaa samalla, kun vaihdat sooda-sylinterit erinomaiseksi tuotteeksi, onnellinen panimo. Kiitos.
Léonie Ha. Vahvistettu ostaja 25th Sep 2018
Erinomainen tuote. Hyvin tehty ja saapui nopeasti. Erittäin hyödyllinen ja nopea vastaus kysymyksiini. Suosittelen Erinomainen tuote. Hyvin tehty ja saapui nopeasti. Erittäin hyödyllinen ja nopea vastaus kysymyksiini. Suosittelen
Frederic . Vahvistettu ostaja 23rd Sep 2018
erittäin kestävä ja hyvä tuote erittäin kestävä ja hyvä tuote
Robert M. Vahvistettu ostaja 3rd Jun 2018
Todella tyytyväinen tähän tuotteeseen - CO2-ilmavirtaussylinterit ovat helpoin tapa saada hiilidioksidi ja tämä sovitin toimii hyvin NZ-ilmavirtaussylintereillä. Annetut ohjeet olivat hyvin selkeitä ja minulla ei ollut ongelmia sovittimen ja säätimen asettamisessa (käytetään CO2-säädintä, jossa on kaksipaineinen mittari vaakasuoralle lieriöventtiilille). Olin käyttänyt fermentaatioreaktoreita Lue lisää... Todella tyytyväinen tähän tuotteeseen - CO2-ilmavirtaussylinterit ovat helpoin tapa saada hiilidioksidi ja tämä sovitin toimii hyvin NZ-ilmavirtaussylintereillä. Annetut ohjeet olivat hyvin selkeitä ja minulla ei ollut ongelmia sovittimen ja säätimen asettamisessa (käytetään CO2-säädintä, jossa on kaksipaineinen mittari vaakasuoralle lieriöventtiilille). Olin käyttänyt fermentaatioreaktoreita hiilidioksidin aikaansaamiseksi, mutta tämä on paljon helpompaa ja säätimen neulaventtiili antaa suuren kontrollin CO2-virtaukselle.
Jon W. Vahvistettu ostaja 13th Jan 2018
Tämä toimii vaikka minulla oli rogue-sylinteri, joka tarvitsi vähän maata pois kaulasta, kun se ei istunut kunnolla, mutta toinen sylinteri istui hyvin. Sylinterit olivat alkuperäisiä teräksisiä, kuten toimitettiin Isossa-Britanniassa. Tämä toimii vaikka minulla oli rogue-sylinteri, joka tarvitsi vähän maata pois kaulasta, kun se ei istunut kunnolla, mutta toinen sylinteri istui hyvin. Sylinterit olivat alkuperäisiä teräksisiä, kuten toimitettiin Isossa-Britanniassa.
Ray E. Vahvistettu ostaja 27th Nov 2017
Menin paikalliseen Shell-polttoainekauppaan, ostin sodavirran täyttö 35 dollaria, kiinnitin säädin, sitten täyttö ja pois menemme. Varmista, että voitat yli 200 dollaria sekä akvaarion latauksen ostetun co2 -pullon täsmälleen samalle tulokselle. Hyvä tuote kiitos kaverit. Menin paikalliseen Shell-polttoainekauppaan, ostin sodavirran täyttö 35 dollaria, kiinnitin säädin, sitten täyttö ja pois menemme. Varmista, että voitat yli 200 dollaria sekä akvaarion latauksen ostetun co2 -pullon täsmälleen samalle tulokselle. Hyvä tuote kiitos kaverit.
Damian . Vahvistettu ostaja 28th Sep 2017
Sopii mukavasti ja tiukasti NZ-sodastream-pulloon. Nopea toimitus ja tarvittaessa ostoksia. Sopii mukavasti ja tiukasti NZ-sodastream-pulloon. Nopea toimitus ja tarvittaessa ostoksia.
Katso lisää arvosteluja  Loading
Sivunäkymä Advanced SodaStream Adaptorista Australialle ja Uudesta-Seelannista
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote