Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Sovittimet CO2-säätimiin > SodaStream-sylinterisovittimet > Sodastream Hambleton Bard S30 -sovitin Injektori

SodaStream Hambleton Bard S30 -sovitin Injektori

€15,99
SodaStream Hambleton Bard S30 -sovitin injektori
€2,49
SodaStream-sovitin Seal / Washer (2 kpl)
 

Tärkeimmät tiedot

  • Sopii "uusi" (se on 10-vuotias) tyyliin 60L SodaStream-sylinteri.
  • Lisätään Hambleton Bard / S30 -venttiiliin.
  • Injektoidaan hiilidioksidia koukkuun painamalla venttiiliä alaspäin.
  • Yksinkertainen ja helppokäyttöinen.
 

Kuvaus

Hambleton Bard / S30 SodaStream injektori on vihdoin täällä! Vuosien ajan olemme saaneet homebrew-harrastajat yhteyttä ja kysyä, valmistelisiko tätä tuotetta ja nyt meillä on ilo sanoa, että kyllä ​​me teemme!

Sovitin ruuvataan SodaStream-sylinterin * NEW * tyyliin, jota myydään tällä hetkellä myymälöissä, ja työntämällä Hambleton Bard / S30 -venttiiliä alaspäin se pistää CO2-hiukkasten kouruun.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Terence O. Vahvistettu ostaja 26th Jan 2024
Toimii hyvin ja erinomainen tuote. Toimii hyvin ja erinomainen tuote.
Kevin S. Vahvistettu ostaja 4th Dec 2023
Fantastinen tuote. Juuri mitä etsin Fantastinen tuote. Juuri mitä etsin
Anthony W. Vahvistettu ostaja 19th Nov 2023
loistava. sopii erinomaisesti kotipanimoille s30-tynnyrikorkilla, se sopii soodasäiliöön ja ruiskuttaa hiilidioksidia tynnyriin, eikä enää tarvitse etsiä hamblton bard -kaasutäyttöä. paljon kiitoksia loistava. sopii erinomaisesti kotipanimoille s30-tynnyrikorkilla, se sopii soodasäiliöön ja ruiskuttaa hiilidioksidia tynnyriin, eikä enää tarvitse etsiä hamblton bard -kaasutäyttöä. paljon kiitoksia
Tim H. Vahvistettu ostaja 13th Oct 2023
Hyvin tehty, tarkka istuvuus, suositeltava, vähän kallis. Hyvin tehty, tarkka istuvuus, suositeltava, vähän kallis.
Scott S. Vahvistettu ostaja 12th Sep 2023
Helppo käyttää ja toimii hyvin. Varmista, että saat Blue / Screw in -tyyppisen SodaStream-sylinterin, ja nyt on myös Pink / Quick-Connect -tyyppinen. Helppo käyttää ja toimii hyvin. Varmista, että saat Blue / Screw in -tyyppisen SodaStream-sylinterin, ja nyt on myös Pink / Quick-Connect -tyyppinen.
Angus W. Vahvistettu ostaja 16th Jun 2023
Juuri mitä halusin, laadukas istuvuus. Juuri mitä halusin, laadukas istuvuus.
Geoffrey B. Vahvistettu ostaja 30th Jan 2023
Loistava sovitin kotikeittimeen, hyvä hinta ja erittäin nopea toimitus (seuraavana päivänä!) Loistava sovitin kotikeittimeen, hyvä hinta ja erittäin nopea toimitus (seuraavana päivänä!)
John M. Vahvistettu ostaja 28th Jan 2023
Tämä näppärä vempain on vastaus kotipanimon paineistusongelmaani. Sen mukana tuli varalevy, jota yritin typerästi sovittaa jo asennetun sisäisen aluslevyn kanssa, mikä tarkoitti, että adapteri ei ruuvattu kokonaan CO2-sylinteriin. Kun kuitenkin otimme yhteyttä erittäin avuliaiseen CO2 Supermarket:n henkilöihin ja kuulimme, että sovittimessa Lue lisää... Tämä näppärä vempain on vastaus kotipanimon paineistusongelmaani. Sen mukana tuli varalevy, jota yritin typerästi sovittaa jo asennetun sisäisen aluslevyn kanssa, mikä tarkoitti, että adapteri ei ruuvattu kokonaan CO2-sylinteriin. Kun kuitenkin otimme yhteyttä erittäin avuliaiseen CO2 Supermarket:n henkilöihin ja kuulimme, että sovittimessa oli tiivistealuslevy, sovitin ruuvautui sylinteriin täydellisesti ja toimii mainiosti.
Stephen Y. Vahvistettu ostaja 5th Nov 2022
Hieno tekee pätkän hyvin. Kiitos. Hieno tekee pätkän hyvin. Kiitos.
James L. Vahvistettu ostaja 30th Sep 2022
Sovittimen ostamisen jälkeen ajattelin joulun tulleen aikaisin. Asun saarella Orkneyssa, koska panimomyymälämme sulkeminen ei ole onnistunut hankkimaan kaasupulloja, enkä voi ostaa niitä verkosta, koska niitä ei voi julkaista, joten onneksi olin katsoin videota u-putkesta, kun näin jonkun esittelevän Hambleton Bard -sovitinta, joten ostin sellaisen, olen erittäin Lue lisää... Sovittimen ostamisen jälkeen ajattelin joulun tulleen aikaisin. Asun saarella Orkneyssa, koska panimomyymälämme sulkeminen ei ole onnistunut hankkimaan kaasupulloja, enkä voi ostaa niitä verkosta, koska niitä ei voi julkaista, joten onneksi olin katsoin videota u-putkesta, kun näin jonkun esittelevän Hambleton Bard -sovitinta, joten ostin sellaisen, olen erittäin iloinen, että tein sen, koska meillä oli limsavirta vain makaamassa keittiössä tekemättä mitään ja se oli myymistä verrattuna sen käyttöön. liss-patruunat, jotka ovat hyödyttömiä ja maksavat omaisuuksia, olin valmis luopumaan kotipanimosta, kunnes katsoin u tube -videon sovittimesta. Nyt olen taas iloinen nalle, paitsi että huomaan, että joskus kaasupullon käytön jälkeen piippu soodavirtaussylinterin pieni venttiili ei sulkeudu ja kuulet kaasun karkaavan sylinteristä minun täytyy yrittää painaa venttiiliä alas kaasun sulkemiseksi onko tämä normaalia vai en vain tee sitä oikein
Katso lisää arvosteluja  Loading
SodaStream Hambleton Bard injektori
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote