Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Sovittimet CO2-säätimiin > SodaStream-sylinterisovittimet > Sodastream Hambleton Bard S30 -sovitin Injektori

SodaStream Hambleton Bard S30 -sovitin Injektori

€13,99
SodaStream Hambleton Bard S30 -sovitin injektori
€2,49
SodaStream-sovitin Seal / Washer (2 kpl)
 
 

Tärkeimmät tiedot

  • Sopii "uusi" (se on 10-vuotias) tyyliin 60L SodaStream-sylinteri.
  • Lisätään Hambleton Bard / S30 -venttiiliin.
  • Injektoidaan hiilidioksidia koukkuun painamalla venttiiliä alaspäin.
  • Yksinkertainen ja helppokäyttöinen.

Kuvaus

Hambleton Bard / S30 SodaStream injektori on vihdoin täällä! Vuosien ajan olemme saaneet homebrew-harrastajat yhteyttä ja kysyä, valmistelisiko tätä tuotetta ja nyt meillä on ilo sanoa, että kyllä ​​me teemme!

Sovitin ruuvataan SodaStream-sylinterin * NEW * tyyliin, jota myydään tällä hetkellä myymälöissä, ja työntämällä Hambleton Bard / S30 -venttiiliä alaspäin se pistää CO2-hiukkasten kouruun.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Rob C. Vahvistettu ostaja 30th Aug 2019
Todella tyytyväinen tähän, sain soodavirran Argosta ja sovitin adapteriin ilman ongelmia. Ostin myös aluslevyjä, mutta en tarvinnut niitä. Voin suositella sitä, ja se on paljon parempi kuin vanhat hambleton-bardisylinterit. Soodavirtasylinterit ovat melko pitkiä, joten tarvitset riittävästi tilaa kegin yläpuolella, jotta se mahtuu siihen. Todella tyytyväinen tähän, sain soodavirran Argosta ja sovitin adapteriin ilman ongelmia. Ostin myös aluslevyjä, mutta en tarvinnut niitä. Voin suositella sitä, ja se on paljon parempi kuin vanhat hambleton-bardisylinterit. Soodavirtasylinterit ovat melko pitkiä, joten tarvitset riittävästi tilaa kegin yläpuolella, jotta se mahtuu siihen.
Andy L. Vahvistettu ostaja 5th Apr 2019
Mahdollistaa sodastream-sylinterien käytön vakio Hambleton Bard CO2 -liittimillä (S30). Toimii täydellisesti! Mahdollistaa sodastream-sylinterien käytön vakio Hambleton Bard CO2 -liittimillä (S30). Toimii täydellisesti!
David H. Vahvistettu ostaja 27th Mar 2019
Tämä kiinnitettiin Sodastream-sylinteriin, mutta keskisuutin oli liian pitkä ja aktivoi sylinterin heti kun se kiristettiin. Minun piti laittaa pienen aluslevyn sovittimeen siirtääkseen sen pois sylinterin venttiilistä. Sovittimen hinnalla ei ollut syytä lisätä sen palauttamista. Se toimii nyt niin kuin pitäisi. Tämä kiinnitettiin Sodastream-sylinteriin, mutta keskisuutin oli liian pitkä ja aktivoi sylinterin heti kun se kiristettiin. Minun piti laittaa pienen aluslevyn sovittimeen siirtääkseen sen pois sylinterin venttiilistä. Sovittimen hinnalla ei ollut syytä lisätä sen palauttamista. Se toimii nyt niin kuin pitäisi.
Michael M. Vahvistettu ostaja 23rd Feb 2019
Toimii täydellisesti, vastaanotti sen alle 48 tunnin kuluttua tilauksesta. Erinomainen palvelu. Toimii täydellisesti, vastaanotti sen alle 48 tunnin kuluttua tilauksesta. Erinomainen palvelu.
Rob N. Vahvistettu ostaja 22nd Feb 2019
Mitä sen pitäisi tehdä. Hyvä istuvuus, ei vuotoja, näyttää hyvältä. Mitä sen pitäisi tehdä. Hyvä istuvuus, ei vuotoja, näyttää hyvältä.
Dave S. Vahvistettu ostaja 16th Jan 2019
Toimitetaan nopeasti ja se toimii. Kiitos. Toimitetaan nopeasti ja se toimii. Kiitos.
Michael C. Vahvistettu ostaja 19th Oct 2018
Vain työtä tämä sovitin. Vain työtä tämä sovitin.
Robert B. Vahvistettu ostaja 14th Oct 2018
Erinomainen tuote, hyvin tehty ja todella hyödyllinen. Jos im voi lähettää linkkiä videon katseluun, niin se on.... https: //youtu.be/vOwntmFrMi8 Erinomainen tuote, hyvin tehty ja todella hyödyllinen. Jos im voi lähettää linkkiä videon katseluun, niin se on.... https: //youtu.be/vOwntmFrMi8
John B. Vahvistettu ostaja 11th Jul 2018
Toimii tarpeen mukaan. Suuri tuote Toimii tarpeen mukaan. Suuri tuote
Michael R. Vahvistettu ostaja 3rd Apr 2018
tämä osa ei ollut minulle se oli kumppani minun, mutta sanon, että se oli hieno nopea palvelu kiitoksia. tämä osa ei ollut minulle se oli kumppani minun, mutta sanon, että se oli hieno nopea palvelu kiitoksia.
Katso lisää arvosteluja  Loading
SodaStream Hambleton Bard injektori
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote