Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Akvaarion Lannoitteet > Seachem > Seachem Flourish Excel

Seachem Flourish Excel

€11,49

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
 
 

Tärkeimmät tiedot

  • Vaihtoehto tai lisäys hiilidioksidin diffuusiolle akvaariovedessä.
  • Helppo päivittäinen annostelu.
  • Voidaan käyttää silloin, kun hiilidioksidin lisääminen voi vähentää akvaarion pH-arvoa ei-toivotuille tasoille.

Kuvaus

Seachem Flourish Excel on täydentävä lisäaine akvaarioille, joka on vaihtoehto suoralle CO2-injektoinnille / diffuusiolle. Sen sijaan, että käytät hajanaista hiilidioksidia akvaarioveteen, lisää sen sijaan päivittäinen annos Flourish Excel. Flourish Excel on biologisesti saatavilla olevan orgaanisen hiilen lähde, jota kasvit voivat käyttää samalla tavoin kuin hiilidioksidia.

Flourish Excel on myös algaeidi ja voi auttaa poistamaan ja estämään levien kasvua. Erityisen itsepäinen levä, joka päivittää päivittäisen annostelumäärän suoraan alueelle käyttäen pipettia, voi tuottaa parempaa menestystä.

Ohjeet

  • Ensimmäisen vesimuutoksen jälkeen> 40%, käytä 1 kapeaa (5ml) jokaista 40L: a kohti.
  • Käytä sitten 1 kupillinen (5ml) jokaista 200 litraa päivässä.
  • Annosta voidaan lisätä hitaasti voimakkaasti istutetuissa akvaarioissa.
  • Pienemmille annostuksille katsotaan, että kukin kierre on korkissa yhtä kuin 1 ml tai käytä pipettia tai ruiskua tarkkaan mittaukseen.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Nicholas L. Vahvistettu ostaja 17th Mar 2019
Triple annosteli tätä pari viikkoa ja tappoi BBA-tartunnan. On pudonnut annoksen sen jälkeen, mutta silti käytä yhdessä paineistetun co2: n kanssa. Kasvit eivät ole koskaan kasvaneet yhtä hyvin kuin kasvavat. Todella mahtava. Triple annosteli tätä pari viikkoa ja tappoi BBA-tartunnan. On pudonnut annoksen sen jälkeen, mutta silti käytä yhdessä paineistetun co2: n kanssa. Kasvit eivät ole koskaan kasvaneet yhtä hyvin kuin kasvavat. Todella mahtava.
Ricky T. Vahvistettu ostaja 10th Feb 2016
Itse ostin tämän tappaa joitakin musta parta levien minulla oli ja se toimi hoitoon lisättynä bonus on hyvä minun kasveja! Itse ostin tämän tappaa joitakin musta parta levien minulla oli ja se toimi hoitoon lisättynä bonus on hyvä minun kasveja!
Daniel B. Vahvistettu ostaja 15th Jan 2016
Kasvit näyttävät paljon terveellisemmiltä, ​​ja levät lähes katosivat 5 päivän kuluttua. Myös halpaa käyttöä, koska et tarvitse suuria määriä sitä. Voin turvallisesti suositella tätä ihmisille, joilla ei vielä ole co2-järjestelmää. Päätin kuitenkin tilata muutaman päivän kuluttua, koska olin niin tyytyväinen tämän verkkokaupan palveluun. Kasvit näyttävät paljon terveellisemmiltä, ​​ja levät lähes katosivat 5 päivän kuluttua. Myös halpaa käyttöä, koska et tarvitse suuria määriä sitä. Voin turvallisesti suositella tätä ihmisille, joilla ei vielä ole co2-järjestelmää. Päätin kuitenkin tilata muutaman päivän kuluttua, koska olin niin tyytyväinen tämän verkkokaupan palveluun.

Photo Viewer

Kuva Seachem Flourish Excel 500ml
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote