Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Sovittimet CO2-säätimiin > CO2-sylinterin Täyttöadapterit > Quooker Sylinterin Täyttösovitin

Quooker Sylinterin Täyttösovitin

€70,99
Quooker sylinterin täyttösovitin
 

Tärkeimmät tiedot

 • Täytä Quooker-sylinterit turvallisesti suuremmasta luovutussylinteristä.
 • Yhdistä DIN 477 / W21.8 / BS 341 No. 8 tai CGA 320 luovuttaja/emosylintereihin.
 • Refill Quooker -sylintereitä käytetään Isossa-Britanniassa / Yhdysvalloissa / Euroopassa (muu maailma) tai Australiassa / Uudessa-Seelannissa.
 • Toimii *kaikkien* Quooker-sylinteriventtiileiden kanssa, mukaan lukien "booby-trapped" -malli, jonka oletetaan estävän uudelleentäytön.
 • Quooker-eristysominaisuus sylinterin turvalliseen poistamiseen.
 • Tyhjennys-/tyhjennysventtiili takaa turvallisen ja kontrolloidun kaasun vapautumisen.
 • Integroitu painemittari turvallisuuteen ja luovutussylinterin paineen näyttöön.
 • On/off-nuppi ohjattua vapauttamista varten.
 • Korkein mahdollinen laatusuunnittelu ja valmistus.
 

Kuvaus

Quooker-sylinterien täyttösovittimemme antaa sinulle vapauden ja mahdollisuuden täyttää Quooker-sylinterit uudelleen murto-osalla hinnasta, jonka maksat vaihtamisesta jälleenmyyjässä. Täyttöadapteria käytetään Quooker-sylintereiden turvalliseen täyttämiseen suuremmista luovutussylintereistä. Se on suunniteltu kytkettäväksi joko CGA 320- tai DIN 477 / W21.8 / BS 341 No. 8 -luovutussylinteriin ja sitten joko suoraan Quooker-sylinteriin tai valinnaisen korkeapaineletkun kautta tuotekuvien osoittamalla tavalla.

Asiakkaiden turvallisuus on aina ensisijainen näkökohtamme uusia tuotteita suunnitellessamme, minkä vuoksi täyttöadapterimme sisältää painemittarin, joka varmistaa, että luovutussylinterin paine ei ylitä vastaanottosylinterin painespesifikaatiota. pois-nuppi täyttöprosessin helppoa ja suoraa ohjaamista varten sekä tyhjennys-/tyhjennysventtiili, joka poistaa jäännöskaasun luovuttajan ja vastaanottavan sylinterin välisestä liitoksesta, kun täyttö on valmis.

Ohjeet

 • Liitä täyttöadapteri emosylinteriin/luovutussylinteriin.
 • Ruuvaa Quooker-sovitin täyttöadapteriin.
 • Ruuvaa Quooker-sylinteri sovittimeen.
 • Avaa emo-/luovutussylinterin venttiili kaasun vapauttamiseksi.
 • Vapauta kaasu kääntämällä sulkuventtiiliä.
 • Käännä Quooker-venttiilin nuppia ruiskuttaaksesi kaasua sylinteriin.
 • Kuulet kaasun virtaavan sylinteriin. Täyttö kestää noin 30 sekuntia.
 • Kun täyttö on valmis, pysäytä CO2 kääntämällä sulkuventtiiliä.
 • Eristä Quooker-sylinteri kääntämällä säätönuppia.
 • Vapauta jäännöskaasu avaamalla tyhjennys-/tyhjennysventtiili.
 • Irrota Quooker-sylinteri sovittimesta.
 • Toista täyttöprosessi jokaiselle Quooker-sylinterille.
 • Kun olet valmis, sulje emo-/luovutussylinterin venttiili.
 • Napsauta tätä lukeaksesi täydelliset Quooker Sylinterin täyttösovittimen ohjeet
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Terry D. Vahvistettu ostaja 10th Jun 2024
Olen todella iloinen, että löysin tämän. Se on varmasti halvempaa ja helpompaa kuin uusien sylinterien hankkiminen. Olen todella iloinen, että löysin tämän. Se on varmasti halvempaa ja helpompaa kuin uusien sylinterien hankkiminen.
Steven C. Vahvistettu ostaja 19th May 2024
Loistava tuote ja helppokäyttöinen. Säästän minulle omaisuuksia Quooker-täyttöpakkauksista. Alkupanostuksen arvoinen. Loistava tuote ja helppokäyttöinen. Säästän minulle omaisuuksia Quooker-täyttöpakkauksista. Alkupanostuksen arvoinen.
Larry G. Vahvistettu ostaja 4th May 2024
Toimii todella hyvin. Täyttä täyttöä ei saatu, mutta Quooker-sylinterin jäädyttäminen muutamaksi tunniksi ennen täyttöä näytti korjaavan asian. Toimii todella hyvin. Täyttä täyttöä ei saatu, mutta Quooker-sylinterin jäädyttäminen muutamaksi tunniksi ennen täyttöä näytti korjaavan asian.
Mark S. Vahvistettu ostaja 19th Mar 2024
Toimii hyvin Adams gasilta saamani luovutussylinterin kanssa Toimii hyvin Adams gasilta saamani luovutussylinterin kanssa
Ollie S. Vahvistettu ostaja 13th Feb 2024
Se on hieman etukäteishinta, mutta pitkällä aikavälillä tämä säästää omaisuuksia ja on myös mukavampaa, että voin täyttää sen itse kotona Se on hieman etukäteishinta, mutta pitkällä aikavälillä tämä säästää omaisuuksia ja on myös mukavampaa, että voin täyttää sen itse kotona
Paul C. Vahvistettu ostaja 31st Jan 2024
Täyttöadapterin laatu on erittäin hyvä ja se oli helppo täyttää Täyttöadapterin laatu on erittäin hyvä ja se oli helppo täyttää
Nigel A. Vahvistettu ostaja 10th Jan 2024
Helppokäyttöinen jopa aloittelijalle. Se tapa maksaa itsensä takaisin ja helppokäyttöisyys täyttöä tarpeen mukaan Helppokäyttöinen jopa aloittelijalle. Se tapa maksaa itsensä takaisin ja helppokäyttöisyys täyttöä tarpeen mukaan
Lance A. Vahvistettu ostaja 16th Dec 2023
Hyvin tehty laite ja nopea toimitus myös, sain sen seuraavana päivänä. Hyvin tehty laite ja nopea toimitus myös, sain sen seuraavana päivänä.
Matthew H. Vahvistettu ostaja 13th Nov 2023
Olin hieman huolissani, koska en ole koskaan ennen käsitellyt täyttöä tai korkeaa painetta, mutta se on erittäin suoraviivaista ja laitteet ovat hyvälaatuisia, mikä teki oloni mukavammaksi käyttää sitä. Se toimii todella hyvin ja sylinterit täyttyvät muutamassa sekunnissa ja toimii myös paljon halvemmalla kuin uuden kaasun hankkiminen Lue lisää... Olin hieman huolissani, koska en ole koskaan ennen käsitellyt täyttöä tai korkeaa painetta, mutta se on erittäin suoraviivaista ja laitteet ovat hyvälaatuisia, mikä teki oloni mukavammaksi käyttää sitä. Se toimii todella hyvin ja sylinterit täyttyvät muutamassa sekunnissa ja toimii myös paljon halvemmalla kuin uuden kaasun hankkiminen Quookerista.
Colin J. Vahvistettu ostaja 26th Sep 2023
Olin hieman peloissani, koska en ole koskaan aiemmin ollut tekemisissä korkeapainekaasun kanssa, mutta itse asiassa kaikki on erittäin helppoa ja suoraviivaista. Seuraa vain ohjeita ja et voi mennä pieleen. Olin hieman peloissani, koska en ole koskaan aiemmin ollut tekemisissä korkeapainekaasun kanssa, mutta itse asiassa kaikki on erittäin helppoa ja suoraviivaista. Seuraa vain ohjeita ja et voi mennä pieleen.
Katso lisää arvosteluja  Loading

Photo Viewer

Quooker täyttöadapteri
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote