Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Sovittimet CO2-säätimiin > CO2-sylinterin Täyttöadapterit > Quooker Sylinterin Täyttösovitin

Quooker Sylinterin Täyttösovitin

€68,99
Quooker sylinterin täyttösovitin
 

Tärkeimmät tiedot

 • Täytä Quooker-sylinterit turvallisesti suuremmasta luovutussylinteristä.
 • Yhdistä DIN 477 / W21.8 / BS 341 No. 8 tai CGA 320 luovuttaja/emosylintereihin.
 • Refill Quooker -sylintereitä käytetään Isossa-Britanniassa / Yhdysvalloissa / Euroopassa (muu maailma) tai Australiassa / Uudessa-Seelannissa.
 • Toimii *kaikkien* Quooker-sylinteriventtiileiden kanssa, mukaan lukien "booby-trapped" -malli, jonka oletetaan estävän uudelleentäytön.
 • Quooker-eristysominaisuus sylinterin turvalliseen poistamiseen.
 • Tyhjennys-/tyhjennysventtiili takaa turvallisen ja kontrolloidun kaasun vapautumisen.
 • Integroitu painemittari turvallisuuteen ja luovutussylinterin paineen näyttöön.
 • On/off-nuppi ohjattua vapauttamista varten.
 • Korkein mahdollinen laatusuunnittelu ja valmistus.
 

Kuvaus

Quooker-sylinterien täyttösovittimemme antaa sinulle vapauden ja mahdollisuuden täyttää Quooker-sylinterit uudelleen murto-osalla hinnasta, jonka maksat vaihtamisesta jälleenmyyjässä. Täyttöadapteria käytetään Quooker-sylintereiden turvalliseen täyttämiseen suuremmista luovutussylintereistä. Se on suunniteltu kytkettäväksi joko CGA 320- tai DIN 477 / W21.8 / BS 341 No. 8 -luovutussylinteriin ja sitten joko suoraan Quooker-sylinteriin tai valinnaisen korkeapaineletkun kautta tuotekuvien osoittamalla tavalla.

Asiakkaiden turvallisuus on aina ensisijainen näkökohtamme uusia tuotteita suunnitellessamme, minkä vuoksi täyttöadapterimme sisältää painemittarin, joka varmistaa, että luovutussylinterin paine ei ylitä vastaanottosylinterin painespesifikaatiota. pois-nuppi täyttöprosessin helppoa ja suoraa ohjaamista varten sekä tyhjennys-/tyhjennysventtiili, joka poistaa jäännöskaasun luovuttajan ja vastaanottavan sylinterin välisestä liitoksesta, kun täyttö on valmis.

Ohjeet

 • Liitä täyttöadapteri emosylinteriin/luovutussylinteriin.
 • Ruuvaa Quooker-sovitin täyttöadapteriin.
 • Ruuvaa Quooker-sylinteri sovittimeen.
 • Avaa emo-/luovutussylinterin venttiili kaasun vapauttamiseksi.
 • Vapauta kaasu kääntämällä sulkuventtiiliä.
 • Käännä Quooker-venttiilin nuppia ruiskuttaaksesi kaasua sylinteriin.
 • Kuulet kaasun virtaavan sylinteriin. Täyttö kestää noin 30 sekuntia.
 • Kun täyttö on valmis, pysäytä CO2 kääntämällä sulkuventtiiliä.
 • Eristä Quooker-sylinteri kääntämällä säätönuppia.
 • Vapauta jäännöskaasu avaamalla tyhjennys-/tyhjennysventtiili.
 • Irrota Quooker-sylinteri sovittimesta.
 • Toista täyttöprosessi jokaiselle Quooker-sylinterille.
 • Kun olet valmis, sulje emo-/luovutussylinterin venttiili.
 • Napsauta tätä lukeaksesi täydelliset Quooker Sylinterin täyttösovittimen ohjeet
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Colin J. Vahvistettu ostaja 26th Sep 2023
Olin hieman peloissani, koska en ole koskaan aiemmin ollut tekemisissä korkeapainekaasun kanssa, mutta itse asiassa kaikki on erittäin helppoa ja suoraviivaista. Seuraa vain ohjeita ja et voi mennä pieleen. Olin hieman peloissani, koska en ole koskaan aiemmin ollut tekemisissä korkeapainekaasun kanssa, mutta itse asiassa kaikki on erittäin helppoa ja suoraviivaista. Seuraa vain ohjeita ja et voi mennä pieleen.
Nigel B. Vahvistettu ostaja 29th Aug 2023
Loistava tuote. Sain sovittimeni, sylinterin, nyt säästän omaisuuksia seuraavien vuosien aikana täyttämällä quooker-sylinterejäni. Loistava tuote. Sain sovittimeni, sylinterin, nyt säästän omaisuuksia seuraavien vuosien aikana täyttämällä quooker-sylinterejäni.
Emma R. Vahvistettu ostaja 29th Aug 2023
Loistava tapa alentaa quookerin kustannuksia. Tuote on hyvin tehty ja helppokäyttöinen. Loistava tapa alentaa quookerin kustannuksia. Tuote on hyvin tehty ja helppokäyttöinen.
Paul D. Vahvistettu ostaja 7th Dec 2022
Erinomainen laatu ja helppokäyttöinen. Tee quookerin juoksemisesta paljon halvempaa, koska juon paljon hiilihapotettua vettä. Erinomainen laatu ja helppokäyttöinen. Tee quookerin juoksemisesta paljon halvempaa, koska juon paljon hiilihapotettua vettä.
Jeremy C. Vahvistettu ostaja 17th Nov 2022
Ystävälläni oli sellainen ja suositteli, ja on hienoa saada nyt halvemmalla CO2 Quooker-hanaan. Ystävälläni oli sellainen ja suositteli, ja on hienoa saada nyt halvemmalla CO2 Quooker-hanaan.
Ron G. Vahvistettu ostaja 9th Nov 2022
Tilasin heti klo 15 jälkeen ja toimitettiin klo 10 seuraavana päivänä, aivan uskomatonta palvelua. Täytin ensimmäisen sylinterini juuri nyt ilman mitään ongelmia, joten olen hyvin tsemppiä. Tilasin heti klo 15 jälkeen ja toimitettiin klo 10 seuraavana päivänä, aivan uskomatonta palvelua. Täytin ensimmäisen sylinterini juuri nyt ilman mitään ongelmia, joten olen hyvin tsemppiä.
Rebecca D. Vahvistettu ostaja 12th Oct 2022
Olin hieman epäröivä, koska minulla ei ole kokemusta sylinterien täyttöstä, mutta se oli todella helppoa ja turvallista käyttää, ja nyt nautin paljon halvemmista Quooker-täyttöistä Olin hieman epäröivä, koska minulla ei ole kokemusta sylinterien täyttöstä, mutta se oli todella helppoa ja turvallista käyttää, ja nyt nautin paljon halvemmista Quooker-täyttöistä
Karl S. Vahvistettu ostaja 3rd Oct 2022
Loistava palvelu ja vastaus, ja tuote on paikallaan ja helppokäyttöinen. Kiitos! Loistava palvelu ja vastaus, ja tuote on paikallaan ja helppokäyttöinen. Kiitos!
Sanjay S. Vahvistettu ostaja 1st Oct 2022
Uskomattoman hyödyllisiä ja nopeita vastauksia jopa minun kaltaiselleni aloittelijalle. Kiinteä osa settiä. Martin vastasi kaikkiin kysymyksiini ja toimitus oli nopea. Suosittelen ehdottomasti! Uskomattoman hyödyllisiä ja nopeita vastauksia jopa minun kaltaiselleni aloittelijalle. Kiinteä osa settiä. Martin vastasi kaikkiin kysymyksiini ja toimitus oli nopea. Suosittelen ehdottomasti!
Graham B. Vahvistettu ostaja 1st Oct 2022
Erinomainen tuote, helppokäyttöinen, toimii täydellisesti. Sitä on todella hauska käyttää, ainakin minun lapseni ajattelevat niin. Erinomainen tuote, helppokäyttöinen, toimii täydellisesti. Sitä on todella hauska käyttää, ainakin minun lapseni ajattelevat niin.
Katso lisää arvosteluja  Loading

Photo Viewer

Quooker täyttöadapteri
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote