Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Sovittimet CO2-säätimiin > CO2-sylinterin Täyttöadapterit > Quookerin Suuren Sylinterin Liitäntäletku (din 477 - Iso-britannia / Eurooppa)

CO2-sylinteri Quookerin Liitäntäletkuun

€59,49
Quookerin suuren sylinterin liitäntäletku (DIN 477 - Iso-Britannia / Eurooppa)
 

Tärkeimmät tiedot

  • DIN 477 / BS 341 No.8 Naarasmutteri (kierrestandardi Isossa-Britanniassa ja Euroopassa).
  • CGA 320 Naarasmutteri (kierrestandardi USA:ssa).
  • 1,5 metriä pitkä.
  • Pikavapautusmekanismi helpottaa asennusta.
  • Metallipunosvahvistettu ylivoimaisen lujuuden ja turvallisuuden takaamiseksi.
 

Kuvaus

Liitosletkumme avulla voit liittää tavallisen CO2-sylinterin Quooker-koneeseesi. Tämän ansiosta voit käyttää Quooker-konettasi pidempään kaasun täyttöjen välillä, mikä säästää huomattavasti rahaa ja vaivaa tyhjien kaasupullojen vaihtamiseen.

Liitäntäletkussa on pikalukitustoiminto, jonka avulla voit helposti ruuvata ulkokierteen Quooker-koneeseen, ja se tarkoittaa myös sitä, että keittiön työtasoon porattava reikä on paljon pienempi kuin jos tarvitsisit syöttämistä. koko uros/pähkinä läpi.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Wayne M. Vahvistettu ostaja 30th Aug 2023
Säästän omaisuuden bensakustannuksissa, joten olen erittäin tyytyväinen siihen. Itse letku on hyvin tehty ja kestää varmasti monta vuotta. Säästän omaisuuden bensakustannuksissa, joten olen erittäin tyytyväinen siihen. Itse letku on hyvin tehty ja kestää varmasti monta vuotta.
Dan G. Vahvistettu ostaja 24th Apr 2023
Vaikuttaa hyvin tehdyltä ja helppokäyttöiseltä. Rakastan kuohuvettäni, ja tämä on loistava tapa alentaa Quookerin hintaa. Vaikuttaa hyvin tehdyltä ja helppokäyttöiseltä. Rakastan kuohuvettäni, ja tämä on loistava tapa alentaa Quookerin hintaa.
Nick S. Vahvistettu ostaja 4th Apr 2023
Erinomainen tuote, erittäin hyvä laatu ja helppo yhdistää. Tämä maksaa itsensä takaisin hetkessä pikemminkin kuin repeytyneet Quooker-sylinterit. Erinomainen tuote, erittäin hyvä laatu ja helppo yhdistää. Tämä maksaa itsensä takaisin hetkessä pikemminkin kuin repeytyneet Quooker-sylinterit.
Thomas S. Vahvistettu ostaja 13th Mar 2023
Toimii täydellisesti! Juuri mitä etsin. Toimii täydellisesti! Juuri mitä etsin.
Brian C. Vahvistettu ostaja 12th Dec 2022
Olen todella tyytyväinen letkuun, suuren sylinterin käyttö vähentää quookerin kustannuksia huomattavasti! Olen todella tyytyväinen letkuun, suuren sylinterin käyttö vähentää quookerin kustannuksia huomattavasti!
Liam C. Vahvistettu ostaja 21st Nov 2022
Erittäin tyytyväinen siihen ja loistava tapa vähentää Quookerin käyttökustannuksia Erittäin tyytyväinen siihen ja loistava tapa vähentää Quookerin käyttökustannuksia
Ian M. Vahvistettu ostaja 9th Nov 2022
Minulla on nyt iso CO2-sylinteri kytketty hanaan, joten tämä on loistava tapa alentaa käyttökustannuksia. Itse yksikkö vaikuttaa erittäin hyvin tehdyltä ja vahvalta, joten olen varma, että saan siitä monta vuotta palvelua. Minulla on nyt iso CO2-sylinteri kytketty hanaan, joten tämä on loistava tapa alentaa käyttökustannuksia. Itse yksikkö vaikuttaa erittäin hyvin tehdyltä ja vahvalta, joten olen varma, että saan siitä monta vuotta palvelua.
Richard G. Vahvistettu ostaja 28th Sep 2022
Erinomainen laatu ja erittäin helppo kytkeä. Irrotettava suutin on erittäin hyödyllinen letkun syöttämiseen kaapien väliin ilman, että tarvitsee tehdä massiivisia reikiä. Erinomainen laatu ja erittäin helppo kytkeä. Irrotettava suutin on erittäin hyödyllinen letkun syöttämiseen kaapien väliin ilman, että tarvitsee tehdä massiivisia reikiä.

Photo Viewer

Quooker iso sylinterin liitäntäletku
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote