Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Akvaarion Lannoitteet > Annostelupumput > Akvaarion Lannoitteen Annostuspumpun 2 Lähtö

Akvaarion Lannoitteen Annostuspumpun 2 Lähtö

€96,99

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
 

Tärkeimmät tiedot

  • Tarjoaa lannoitteiden stabiili ja johdonmukainen annostelu kasvillisuuden kasvulle.
  • 2 Lähtö, jossa ohjelmoitava ohjaus jokaisesta lähdöstä.
  • Aseta annosten määrä päivässä (1-24).
  • Aseta annos (ml) annosta kohden.
  • Kunkin pumpun kalibrointi tekee laitteesta erittäin tarkan.
  • Näyttöruutu ja navigointivalikot tekevät siitä erittäin helppokäyttöisen.
 

Kuvaus

Dual output lannoitteiden annostelupumppu mahdollistaa akvaarion lannoitteiden automaattisen ja ajastetun toimittamisen akvaarioosi, mikä antaa kasveille vakaat ravintoaineet ja elementit, jotka edellyttävät parempaa terveyttä ja kasvua.

Jokainen lähtö voidaan ohjelmoida erikseen sekä ajankohdan että annoksen keston suhteen. Tämä tarkoittaa sitä, että pumppu pystyy käyttämään täyden annoksen yhdessä "osumassa" tai se voidaan jakaa useisiin "osumiin", jotta varmistetaan johdonmukainen ravintoarvot, eikä niihin kohdistu äkillisiä huippuja ja kouruja. Esimerkiksi, jos päivittäinen annos lannoitteesta on 15 ml, sen sijaan, että koko annos sovitettiin yhteen osuuteen, pumppu voidaan ohjelmoida siten, että se tekee 3 osumaa 5 ml levitettäviksi tasaisesti koko päivän ajan.

Laitteessa on pohjustusominaisuus, joka mahdollistaa lannoitteen nopean ja helpon pohjustumisen pumpun peristalttisen toiminnan avulla. Asennus on uskomattoman yksinkertaista; liitä vain putket pumppuun ja aseta toinen pää akvaarioosi ja toinen lannoiteratkaisuun.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Reginald P. Vahvistettu ostaja 10th Sep 2018
Löysin ohjeet hieman turhauttavaksi, he hyötyisivät uudestaan ​​kirjoittamisesta. Kun ohjelmoitu, seurasin, että se tuotetaan mittauslasiin yli viikon, neljä annosta 10 mm, hyvin neljä tuntia. Tämä osoittautui erittäin tarkaksi ja luotettavaksi, jotta tämä olisi kannattava hankinta. Joka tapauksessa on järkevämpää levittää annostus kahdentoista tunnin aikana ja sen on oltava akvaariota Lue lisää... Löysin ohjeet hieman turhauttavaksi, he hyötyisivät uudestaan ​​kirjoittamisesta. Kun ohjelmoitu, seurasin, että se tuotetaan mittauslasiin yli viikon, neljä annosta 10 mm, hyvin neljä tuntia. Tämä osoittautui erittäin tarkaksi ja luotettavaksi, jotta tämä olisi kannattava hankinta. Joka tapauksessa on järkevämpää levittää annostus kahdentoista tunnin aikana ja sen on oltava akvaariota enemmän. Olisin antanut viisi tähteä, jos käsikirja olisi ollut parempi.
Steve A. Vahvistettu ostaja 25th Jan 2018
Tosiaan kiitos sen kanssa, eikä se voi rikkoa sitä. Helppo käyttää ja toimii täydellisesti. Tosiaan kiitos sen kanssa, eikä se voi rikkoa sitä. Helppo käyttää ja toimii täydellisesti.
Javier H. Vahvistettu ostaja 17th Nov 2017
Annostuspumppu on erittäin helppokäyttöinen. Ensimmäinen kalibroitu, niin yksinkertaisesti kerro, kuinka monta millilitraa haluat annostella, kuinka monta kertaa päivässä. Antaa ravintoaineen annostelun helpompaa! Annostuspumppu on erittäin helppokäyttöinen. Ensimmäinen kalibroitu, niin yksinkertaisesti kerro, kuinka monta millilitraa haluat annostella, kuinka monta kertaa päivässä. Antaa ravintoaineen annostelun helpompaa!

Photo Viewer

Akvaarion lannoitteen annostelupumppu 2 pistorasiaan
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote