Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Sovittimet CO2-säätimiin > Kertakäyttöiset CO2-sylinterisovittimet > Adapteri Kertakäyttöisiin Co2-sylintereihin

Adapteri Kertakäyttöisiin CO2-sylintereihin

€14,99
Adapteri kertakäyttöisiin CO2-sylintereihin
€2,49
Tiiviste / aluslaatikko kertakäyttöiselle sylinterisovittimelle (2 kpl)
 
 

Tärkeimmät tiedot

  • Käytä CO2-lähteenä kertakäyttöisiä CO2-sylintereitä.
  • Muuntaa kertakäyttöiset CO2-sylinterikierteet (M10x1) DIN477 / JIS m22-14 / BS 341 numeroksi 8 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (kattaa Ison-Britannian, Euroopan ja Aasian).
  • Käytä olemassa olevaa CO2-säätäjää ilman muutoksia.
  • Vahva suunnittelu ja valmistus - kestävät eliniän.
  • Helppo asentaa.

Kuvaus

Tämän sovittimen avulla voit kytkeä tavallisen CO2-säätimen (DIN477 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 mutterilla - kattaa Ison-Britannian, Euroopan ja Aasian) kertakäyttöiseen / hitsattavaan CO2-sylinteriin. Nopea ja helppo asennus.

Kertakäyttöisiä CO2-sylintereitä on saatavana helposti monilta jälleenmyyjiltä, mukaan lukien itsehoitokaupat ja autohuoltokeskukset. Näin varmistetaan, että hiilidioksidin toimitus on aina helppoa.

Ohjeet

 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Dennis J. Vahvistettu ostaja 27th Sep 2019
Toiminut erittäin hyvin, kiitos Den. Toiminut erittäin hyvin, kiitos Den.
James M. Vahvistettu ostaja 2nd Apr 2019
Vankka ja yksinkertainen käytettäväksi, jos noudatat ohjeita. Otin huonoa käytäntöä vanhasta järjestelmästä ja aiheutin ongelman purkamisen yhteydessä, koska en ole aiemmin kohdannut jäännöspaineita, joten hävisin pienen tapin sovittimen sisäpuolelta. Yhteydenotto asiakaspalveluun ja he olivat erinomaisia, joten onnellinen suositella tätä asiaa yksin. Oikean asennuksen yhteydessä Lue lisää... Vankka ja yksinkertainen käytettäväksi, jos noudatat ohjeita. Otin huonoa käytäntöä vanhasta järjestelmästä ja aiheutin ongelman purkamisen yhteydessä, koska en ole aiemmin kohdannut jäännöspaineita, joten hävisin pienen tapin sovittimen sisäpuolelta. Yhteydenotto asiakaspalveluun ja he olivat erinomaisia, joten onnellinen suositella tätä asiaa yksin. Oikean asennuksen yhteydessä sovitin toimi täydellisesti ilman ongelmia.
Richard W. Vahvistettu ostaja 10th Feb 2019
Sopii erinomaisesti yhteyteen varmuuskopioitavaan sylinteriin Sopii erinomaisesti yhteyteen varmuuskopioitavaan sylinteriin
Massimo V. Vahvistettu ostaja 3rd Jan 2019
Tämä pieni ja arvokas gadget, joka on kiinnitetty latausadapterin ulostuloon, mahdollistaa sylinterien täyttämisen M10x1-liitännällä. On myös palanut, että sitä voidaan kiristää sopivalla avaimella. Erinomainen ja saavutettavissa. Se on osa sarjaa yhdessä korvaavien tiivisteiden ja latausadapterin kanssa. Yksittäiset kappaleet sanovat vähän, mutta synergia ja työ, jota he tekevät Lue lisää... Tämä pieni ja arvokas gadget, joka on kiinnitetty latausadapterin ulostuloon, mahdollistaa sylinterien täyttämisen M10x1-liitännällä. On myös palanut, että sitä voidaan kiristää sopivalla avaimella. Erinomainen ja saavutettavissa. Se on osa sarjaa yhdessä korvaavien tiivisteiden ja latausadapterin kanssa. Yksittäiset kappaleet sanovat vähän, mutta synergia ja työ, jota he tekevät yhdessä, ovat ensimmäisessä järjestyksessä niille, jotka ovat intohimoisia. Amabile.
Graham O. Vahvistettu ostaja 19th Dec 2018
Jälleen miten arvostat pice metallin suorituskykyä Jälleen miten arvostat pice metallin suorituskykyä
Mr P. Vahvistettu ostaja 20th Oct 2018
Erittäin hyvä laatu varmista, ettei kiristetä. Erittäin hyvä laatu varmista, ettei kiristetä.
Raymond M. Vahvistettu ostaja 9th Jul 2018
Suuri kohde, nyt voin asentaa oikean säädin kertakäyttöisiin hitsaussylintereihin. Minulla on ollut kaksi säädintä, jotka on suunniteltu sovittamaan nämä sylinterit, mutta joilla on ollut ongelmia molempien kanssa. Se maksoi minulle noin sama ostaa tämän sovittimen ja kunnollisen kaksoismittari säädin kuin pienet sääntelijät maksaa. Joten jos kunnollinen sääntelyviranomainen epäonnistuu, Lue lisää... Suuri kohde, nyt voin asentaa oikean säädin kertakäyttöisiin hitsaussylintereihin. Minulla on ollut kaksi säädintä, jotka on suunniteltu sovittamaan nämä sylinterit, mutta joilla on ollut ongelmia molempien kanssa. Se maksoi minulle noin sama ostaa tämän sovittimen ja kunnollisen kaksoismittari säädin kuin pienet sääntelijät maksaa. Joten jos kunnollinen sääntelyviranomainen epäonnistuu, se maksaisi vain noin 15 puntaa. Suositellaan kaikille hitsaajille, joissa käytetään kertakäyttöisiä sylintereitä.
Davide S. Vahvistettu ostaja 27th Apr 2018
Suuri tuote toimii hyvin Suuri tuote toimii hyvin
Alan D. Vahvistettu ostaja 16th Dec 2017
Tarvittaessa on erittäin varovainen, ettei kiristetä, kun kiinnittyy kertakäyttöiseen Co2-säiliöön, tai se vahingoittaa tiivistettä. Hyvälaatuinen rakenne kuitenkin suosittelee SodaStreamia. Tarvittaessa on erittäin varovainen, ettei kiristetä, kun kiinnittyy kertakäyttöiseen Co2-säiliöön, tai se vahingoittaa tiivistettä. Hyvälaatuinen rakenne kuitenkin suosittelee SodaStreamia.
Dimitris L. Vahvistettu ostaja 23rd Oct 2017
sopii täydellisesti kaikkiin kertakäyttöisiin Co2-sylintereihin sopii täydellisesti kaikkiin kertakäyttöisiin Co2-sylintereihin
Katso lisää arvosteluja  Loading
Kertakäyttöisen CO2-sylinterisovittimen sivukuva
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote