Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > CO2-diffuusorit > Spiraaliset CO2-diffuusorit > 5 Spiral Glass Petal Pollen CO2 Diffuser - Akvaarioille Jopa 180l

5 Spiral Glass Petal Pollen CO2 -läpimitta Akvaarioille Jopa 180L

€12,49
5 Spiral Glass Petal Pollen CO2 Diffuser - Akvaarioille jopa 180L
 

Tärkeimmät tiedot

  • 5 Spiraalit sisällä diffuusori.
  • Läpimitta Rungon pituus 6 cm.
  • Keraaminen levy halkaisija 2,5 cm.
  • Suositeltava akvaarioille jopa 180L.
  • 1 x imukuppi mukana.
 

Kuvaus

Nämä kauniisti muotoillut kierrehajottimet näyttävät jotain hullulta tutkijan laboratoriolta ja varmasti luovat akvaarion keskipisteen. Hiilidioksidia voidaan kierrättää kattotelineiden sisällä diffuusoriin, jolloin muistiinpanotehosteet syntyvät. Hiilidioksidia pakotetaan sitten keraamisen levyn läpi, mikä aiheuttaa hiukan sumun CO2-kuplia, jotka sitten hajoavat akvaariovedessä.

Hajotin on myös houkutteleva terälehtipinta, mikä tekee siitä paljon suunnittelutoimintoa, joka tarjoaa käytännön toimintaa.

Ohjeet

  • Koska tuote on valmistettu lasista, se on luonnostaan ​​herkkä, ja lisävarusteita on noudatettava, kun se asennetaan akvaarioon. On erittäin suositeltavaa, että letku lämmitetään ensin juuri keitetyssä vedessä pehmentämään kärki työntämällä sitä diffuusorin tuloaukkoon.
  • Aseta suodatinpoikkeaman alapuolella oleva substraatti. Tämä varmistaa, että kuplat tulevat veden virtaukseen suodattimesta ja pitävät hiilidioksidia suspensiossa pitempään, lisäämällä CO2-diffuusiotasoja.
  • Kun diffuusori kytketään ensimmäisen kerran, hiilidioksidipäästöt avautuvat pienestä reiästä kierteiden pohjasta. Varmista, rei on tarkoitus olla siellä ja tämä on normaalia käyttäytymistä. Kun diffuusori on upotettu veteen muutaman päivän ajan, diffuusorin kammio täyttyy vedellä ja spiraalivaikutus alkaa.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Luke W. Vahvistettu ostaja 7th Dec 2023
Näyttää todella hyvältä ja hajottaa kuplia todella hyvin Näyttää todella hyvältä ja hajottaa kuplia todella hyvin
David K. Vahvistettu ostaja 9th Aug 2023
Nopea toimitus, mutta diffuusori meni rikki kun avasin laatikon. Näytti siltä, että siinä oli vaurioita, joten oletan sen tapahtuneen kuljetuksen aikana. Nopea toimitus, mutta diffuusori meni rikki kun avasin laatikon. Näytti siltä, että siinä oli vaurioita, joten oletan sen tapahtuneen kuljetuksen aikana.


Small logo for CO2 Supermarket
Vastaus CO2 Supermarket
Olemme erittäin pahoillamme rikoksesta, David, ota vastaan anteeksipyyntömme. Otamme sinuun yhteyttä vaihdon järjestämiseksi.

Keith G. Vahvistettu ostaja 26th May 2022
Pidän tämän vaikutuksesta, lumoava Pidän tämän vaikutuksesta, lumoava
Nik O. Vahvistettu ostaja 24th Apr 2021
Tämä toimii hyvin ja näyttää siistiltä katsellen hiilidioksidin "pyörimistä" letkun läpi - mutta ainoa asiani on, että keraaminen levy on puhdas kirkkaan valkoinen, joka tarttuu liikaa akvaarioon ja häiritsee silmän vaikutusta. Olisi täydellistä, että keraaminen oli neutraalimpi väri, kuten basukasumutin on (vaaleanruskea Lue lisää... Tämä toimii hyvin ja näyttää siistiltä katsellen hiilidioksidin "pyörimistä" letkun läpi - mutta ainoa asiani on, että keraaminen levy on puhdas kirkkaan valkoinen, joka tarttuu liikaa akvaarioon ja häiritsee silmän vaikutusta. Olisi täydellistä, että keraaminen oli neutraalimpi väri, kuten basukasumutin on (vaaleanruskea / ruskea). Antaisi viisi tähteä, mutta valkoinen keraaminen levy on liian kova toisin kuin muu säiliö. Ehkä ajan myötä se värjäytyy? Jos ei, otan sen säiliöstä.
Stephen C. Vahvistettu ostaja 3rd Jul 2019
Erinomainen laatu lasi on hyvä Erinomainen laatu lasi on hyvä
Emma W. Vahvistettu ostaja 20th Sep 2015
Toimii todella hyvin ja mukavaa katsella. Veyr tyytyväinen siihen Toimii todella hyvin ja mukavaa katsella. Veyr tyytyväinen siihen

Photo Viewer

Kuva keskipitkästä Petal-Rimmer Spiral Pollen Diffuserista istutetuille akvaarioille
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote