Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > CO2-diffuusorit > Spiraaliset CO2-diffuusorit > 9 Spiral Glass Petal Pollen CO2 Diffuser - Akvaarioille Jopa 180l

9 Spiral Glass Petal Pollen CO2 -läpimitta Akvaarioille Jopa 180L

€15,49
9 Spiral Glass Petal Pollen CO2 Diffuser - Akvaarioille jopa 180L
 

Tärkeimmät tiedot

  • 9 Spiraalit sisällä diffuusori.
  • Diffuser Rungon pituus 12cm.
  • Keraaminen levy halkaisija 2,5 cm.
  • Suositeltava akvaarioille jopa 180L.
  • 2 x imukupit mukana.
 

Kuvaus

Nämä kauniisti muotoillut kierrehajottimet näyttävät jotain hullulta tutkijan laboratoriolta ja varmasti luovat akvaarion keskipisteen. Hiilidioksidia voidaan kierrättää kattotelineiden sisällä diffuusoriin, jolloin muistiinpanotehosteet syntyvät. Hiilidioksidia pakotetaan sitten keraamisen levyn läpi, mikä aiheuttaa hiukan sumun CO2-kuplia, jotka sitten hajoavat akvaariovedessä.

Hajotin on myös houkutteleva terälehtipinta, mikä tekee siitä paljon suunnittelutoimintoa, joka tarjoaa käytännön toimintaa.

Ohjeet

  • Koska tuote on valmistettu lasista, se on luonnostaan ​​herkkä, ja lisävarusteita on noudatettava, kun se asennetaan akvaarioon. On erittäin suositeltavaa, että letku lämmitetään ensin juuri keitetyssä vedessä pehmentämään kärki työntämällä sitä diffuusorin tuloaukkoon.
  • Aseta suodatinpoikkeaman alapuolella oleva substraatti. Tämä varmistaa, että kuplat tulevat veden virtaukseen suodattimesta ja pitävät hiilidioksidia suspensiossa pitempään, lisäämällä CO2-diffuusiotasoja.
  • Kun diffuusori kytketään ensimmäisen kerran, hiilidioksidipäästöt avautuvat pienestä reiästä kierteiden pohjasta. Varmista, rei on tarkoitus olla siellä ja tämä on normaalia käyttäytymistä. Kun diffuusori on upotettu veteen muutaman päivän ajan, diffuusorin kammio täyttyy vedellä ja spiraalivaikutus alkaa.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Andy T. Vahvistettu ostaja 22nd May 2024
Erinomainen hyvin tehty ja näyttää upealta tankissa Erinomainen hyvin tehty ja näyttää upealta tankissa
Monthawat T. Vahvistettu ostaja 14th Mar 2024
Kaunis lasiteos. Kaunista katsottavaa Kaunis lasiteos. Kaunista katsottavaa
Chris B. Vahvistettu ostaja 6th Oct 2023
Erittäin tyytyväinen palvelu alusta loppuun loistava toimii täydellisesti ja näyttää upealta Erittäin tyytyväinen palvelu alusta loppuun loistava toimii täydellisesti ja näyttää upealta
Paul H. Vahvistettu ostaja 8th Jun 2023
Näyttää kauniilta ja on myös toimiva Näyttää kauniilta ja on myös toimiva
Jeff H. Vahvistettu ostaja 25th Sep 2022
Hienoa..hajaantuu todella hyvin ja tekee työn täydellisesti. Tehokkaampia diffuusoreita voi olla, mutta en voi kuvitella, että on olemassa yhtä kauniita ja kiehtovia kuin tämä. Hienoa..hajaantuu todella hyvin ja tekee työn täydellisesti. Tehokkaampia diffuusoreita voi olla, mutta en voi kuvitella, että on olemassa yhtä kauniita ja kiehtovia kuin tämä.
Jo W. Vahvistettu ostaja 3rd Oct 2019
Ensin työskennellyt hyvin, jolloin putken kaareva osa napsautettiin paikoilleen, et tiedä miten, mutta sinun on oltava hellävarainen heidän kanssaan, vaihdettava yhdeksi ilman käyrää ja se näyttää paremmalta ja helpommalta asentaa. Ensin työskennellyt hyvin, jolloin putken kaareva osa napsautettiin paikoilleen, et tiedä miten, mutta sinun on oltava hellävarainen heidän kanssaan, vaihdettava yhdeksi ilman käyrää ja se näyttää paremmalta ja helpommalta asentaa.
Conrad W. Vahvistettu ostaja 26th May 2019
Kun se oli riittävästi pohjustettu, se toimi hyvin ja on kiehtova katsomaan Kun se oli riittävästi pohjustettu, se toimi hyvin ja on kiehtova katsomaan
Jonas B. Vahvistettu ostaja 4th Dec 2018
Sait sen nopeasti Ruotsiin. Asiakaspalvelu oli hyvää palvelua. Ehdottomasti suositella c02supermarket. Sait sen nopeasti Ruotsiin. Asiakaspalvelu oli hyvää palvelua. Ehdottomasti suositella c02supermarket.
Edward M. Vahvistettu ostaja 24th Feb 2018
Näyttää laadukasta kappaletta, mutta se kestää pitkään ennen kuin se ensin käyttää sitä Näyttää laadukasta kappaletta, mutta se kestää pitkään ennen kuin se ensin käyttää sitä
Olivier A. Vahvistettu ostaja 27th Feb 2016
Hei (Bordeauxista Ranskassa) Ostin tämän tuotteen vuosien jälkeen muovisen CO2-käytön jälkeen. Tämä mukava kierrelasi on erittäin hyödyllinen ja taloudellinen CO2: n kanssa. Sinun, Olivier Hei (Bordeauxista Ranskassa) Ostin tämän tuotteen vuosien jälkeen muovisen CO2-käytön jälkeen. Tämä mukava kierrelasi on erittäin hyödyllinen ja taloudellinen CO2: n kanssa. Sinun, Olivier
Katso lisää arvosteluja  Loading

Photo Viewer

Kuva suuresta Petal-Rimmer Spiral Pollen Diffuserista istutetuille akvaarioille
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote