Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > CO2-diffuusorit > Spiraaliset CO2-diffuusorit > 9 Spiral Glass Pollen CO2 Diffuser - Akvaarioille Jopa 180l

9 Spiral Glass Pollen CO2 -läpimitta Akvaarioille Jopa 180L

€13,49
9 Spiral Glass Pollen CO2 Diffuser - Akvaarioille jopa 180L
 
 

Tärkeimmät tiedot

  • 9 Spiraalit sisällä diffuusori.
  • Läpimitta Rungon pituus ~ 12cm.
  • Keraamisten levyjen halkaisija ~ 2.5cm.
  • Suositeltava akvaarioille jopa 180L.
  • 2 x imukupit mukana.

Kuvaus

Nämä kauniisti muotoillut kierrehajottimet näyttävät jotain hullulta tutkijan laboratoriolta ja varmasti luovat akvaarion keskipisteen. Hiilidioksidia voidaan kierrättää kattotelineiden sisällä diffuusoriin, jolloin muistiinpanotehosteet syntyvät.

Hiilidioksidia pakotetaan sitten keraamisen levyn läpi, mikä luo hienon sumun CO2-kuplia, jotka sitten hajoavat akvaariovedessä.

Ohjeet

  • Koska tuote on valmistettu lasista, se on luonnostaan ​​herkkä, ja lisävarusteita on noudatettava, kun se asennetaan akvaarioon. On erittäin suositeltavaa, että letku lämmitetään ensin juuri keitetyssä vedessä pehmentämään kärki työntämällä sitä diffuusorin tuloaukkoon.
  • Aseta suodatinpoikkeaman alapuolella oleva substraatti. Tämä varmistaa, että kuplat tulevat veden virtaukseen suodattimesta ja pitävät hiilidioksidia suspensiossa pitempään, lisäämällä CO2-diffuusiotasoja.
  • Kun diffuusori kytketään ensimmäisen kerran, hiilidioksidipäästöt avautuvat pienestä reiästä kierteiden pohjasta. Varmista, rei on tarkoitus olla siellä ja tämä on normaalia käyttäytymistä. Kun diffuusori on upotettu veteen muutaman päivän ajan, diffuusorin kammio täyttyy vedellä ja spiraalivaikutus alkaa.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Jo W. Vahvistettu ostaja 3rd Oct 2019
Toimii hyvin, mutta ei täytä huipulle vedellä, kuten luulin tekevän, joten sinun on laskettava kuplat, jotka tulevat alareunan pienestä reiästä, näyttää siltä, että se suorittaa työn samalla tavalla Toimii hyvin, mutta ei täytä huipulle vedellä, kuten luulin tekevän, joten sinun on laskettava kuplat, jotka tulevat alareunan pienestä reiästä, näyttää siltä, että se suorittaa työn samalla tavalla
Frédéric Bou. Vahvistettu ostaja 5th Nov 2017
tuote on erittäin voimakas ja kaunis esteettinen kiittää tuote on erittäin voimakas ja kaunis esteettinen kiittää
Alan W. Vahvistettu ostaja 5th Oct 2017
Löytyy vahingoittuneeksi, kun se on asennettu, liian paljon vaivaa korvauksen saamiseksi Löytyy vahingoittuneeksi, kun se on asennettu, liian paljon vaivaa korvauksen saamiseksi
Andrew C. Vahvistettu ostaja 21st Aug 2017
Ei niin hyvä kuin ajattelin, että se olisi kupla, älä matkustaa koko kierroksen putkeen viikon kuluttua, paitsi että kuplat ovat pienet odotetulla tavalla. Ei niin hyvä kuin ajattelin, että se olisi kupla, älä matkustaa koko kierroksen putkeen viikon kuluttua, paitsi että kuplat ovat pienet odotetulla tavalla.
Ian T. Vahvistettu ostaja 24th Sep 2016
hyviä kasvilajeja rakastavia diffuusioita kuplia suuri ja näyttää mukavalta tarkastella hyviä kasvilajeja rakastavia diffuusioita kuplia suuri ja näyttää mukavalta tarkastella
Peter M. Vahvistettu ostaja 31st Aug 2016
Ei ole kovin tehokasta ja vaikeaa puhdistaa ilmaa. Onko paljon parempi sijoittaa suoraan suodattimen ulosvirtauksen alle. Ottaa levät levittäytyvät nopeasti. Ei ole kovin tehokasta ja vaikeaa puhdistaa ilmaa. Onko paljon parempi sijoittaa suoraan suodattimen ulosvirtauksen alle. Ottaa levät levittäytyvät nopeasti.
D.harvey Vahvistettu ostaja 16th May 2016
Näyttää hyvältä säiliöni ja tekee työtä hyvin ainoana haittapuolena olisi tulopaikkoja alaspäin, olisi parempi osoittaa, mikä estäisi ilmaletkun hakkaamisen... Näyttää hyvältä säiliöni ja tekee työtä hyvin ainoana haittapuolena olisi tulopaikkoja alaspäin, olisi parempi osoittaa, mikä estäisi ilmaletkun hakkaamisen...
Philip G. Vahvistettu ostaja 7th Mar 2016
Hyvä laatu hyvin pakattu ja erittäin nopea toimitus. Toimii hoitoon. Hyvä laatu hyvin pakattu ja erittäin nopea toimitus. Toimii hoitoon.
David D. Vahvistettu ostaja 4th Nov 2015
Pidän todella tästä diffuusorista, se näyttää upealta. Pidän todella tästä diffuusorista, se näyttää upealta.
Monair S. Vahvistettu ostaja 28th Sep 2015
Suuri laatu näyttää loistavalta erityisesti lasi, kun on aika täyttää vettä, joka on ollut säiliössä yli viikon, mutta on vain kolmannes täynnä, varmasti se tulee lopulta. Suuri laatu näyttää loistavalta erityisesti lasi, kun on aika täyttää vettä, joka on ollut säiliössä yli viikon, mutta on vain kolmannes täynnä, varmasti se tulee lopulta.
Katso lisää arvosteluja  Loading

Photo Viewer

Kuva suuresta Spiral Pollen Diffuserista istutetuille akvaarioille
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote