Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > CO2-diffuusorit > Sekoittimen Reaktori CO2-diffuusorit > Mixer Reactor CO2 Diffuser - Säännöllinen Akvaarioille Jopa 150l

Säännöllinen Sekoitusreaktori CO2-diffuusori Akvaarioille Jopa 150L

€22,99
Mixer Reactor CO2 Diffuser - Säännöllinen akvaarioille jopa 150L
 

Tärkeimmät tiedot

 • Säännöllinen koko 1000 litraa / tunti virtausnopeus.
 • Tehokas CO2-diffuusio.
 • Leikkaa CO2 reaktorikotelossa, kunnes se hajoaa täysin akvaarioveteen.
 • Kaksinkertaiset juoksupyörät sekoittavat hiilidioksidia vedellä.
 • Kompakti koko mahdollistaa akvaarion sisäisen tai ulkoisen käytön.
 • Sähköä ei tarvita, koska se käyttää veden virtausta suodattimesta.
 • Helppo puhdistaa ja ylläpitää.
 • Sopii 12 / 16mm ja 16 / 22mm (käyttäen välikappaleita). Klikkaa tästä letkun kokoa varten.
 • Korkeus: 22cm
 • Halkaisija: 5.5cm
 

Kuvaus

Sekoittimen reaktorisuodatin käyttää suodattimen tai pumpun ulostuloa hiilidioksidin sekoittamiseen suoraan veden kanssa ennen akvaarion sisääntuloa. Prosessi toimii sekoittumalla hiilidioksidin ja veden diffuusorin yläosaan käyttämällä kaksinkertaisia ​​juoksupyörää, jotka pyörivät käyttäen reaktorin sisään tulevan veden voimaa.

Poistoaukko sijaitsee reaktorikammion pohjalla ja siksi vain kokonaan diffuusiorientoitunut CO2 / vesi poistuu laitteesta, koska hiilidioksidi pysyy yksikön yläosassa, joka on täysin diffundoitunut. Tuloksena on, että lähes 100% CO2: n imeytyminen voidaan saavuttaa.

Reaktori sopii 12/16 mm: n putkistoihin, mutta mukana ovat myös välikappaleet, jotka mahdollistavat 16/22 mm: n putken asentamisen.

Ohjeet

 • Reaktorit asennetaan paluu / ulosvirtausputkeen suodattimesta, kun vesi palautetaan akvaarioon.
 • Leikkaa tai vaihda suodatinputki PVC-letkulla.
 • Kiinnitä suodatinputki vastaavan reaktorin tuloliitäntään / pistorasiaan.
 • Yhdistä CO2-syöttö reaktorin CO2-tuloon.
 • Käännä suodatin ja CO2 päälle ja anna reaktorin täyttää vedellä.
 • Käännä reittiä ylösalaisin (käänny ylösalaisin), jotta kaikki ilmaantunut ilma poistetaan.
 • Säädä CO2-nopeus, kunnes haluttu annostaso saavutetaan.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

David M. Vahvistettu ostaja 22nd Jan 2024
Näyttää toimivan hyvin, säiliössä ei näe kuplia, joten kaikki hiilidioksidi hajoaa reaktoriin tarkoitetulla tavalla. Näyttää toimivan hyvin, säiliössä ei näe kuplia, joten kaikki hiilidioksidi hajoaa reaktoriin tarkoitetulla tavalla.
Treeve O. Vahvistettu ostaja 11th Sep 2023
Toimii hyvin asennettuna, varo pohjassa olevaa tiivistettä, koska se vuoti, kun sain sen ensimmäisen kerran. Toimii suhteellisen hiljaa, vaikka CO2:lla kuuluu vain pientä veden tihkumista. Hyvin vähän kuplia. Omaani käytetään 40 litran säiliössä, joten se toimii myös pienissä säiliöissä. Toimii hyvin asennettuna, varo pohjassa olevaa tiivistettä, koska se vuoti, kun sain sen ensimmäisen kerran. Toimii suhteellisen hiljaa, vaikka CO2:lla kuuluu vain pientä veden tihkumista. Hyvin vähän kuplia. Omaani käytetään 40 litran säiliössä, joten se toimii myös pienissä säiliöissä.
S Y. Vahvistettu ostaja 5th Jan 2021
Erinomainen tuote. Se on erittäin tehokas hiilidioksidipäästöjen jakautumisessa koko akvaariossa. Erinomainen tuote. Se on erittäin tehokas hiilidioksidipäästöjen jakautumisessa koko akvaariossa.
Colin R. Vahvistettu ostaja 18th Oct 2020
Asennus jatkuu, mutta näyttää ok Asennus jatkuu, mutta näyttää ok
Peter F. Vahvistettu ostaja 1st Sep 2017
Nopea toimitus. Hyvä hinta. Hyviä ohjeita ja videoita YouTubesta. Kiitos. Nopea toimitus. Hyvä hinta. Hyviä ohjeita ja videoita YouTubesta. Kiitos.
Robert Vahvistettu ostaja 21st Mar 2017
Yritettäessä poistaa siirtosarjan säiliön sisäpuolelta tilasin tämän korvaamaan säiliön hajotin, Helppo asentaa, mutta tarvitset joitain leikkeitä syöttö- ja paluuputkiin. Se ajoi muutaman tunnin, mutta huomasi, että rota sisällä satunnaisesti kiinni ja se tarvitsi napauttamalla saada se mennä uudelleen. Heität sen alas ja poistat molemmat sisäiset rullat, jotta löydettäisiin, että Lue lisää... Yritettäessä poistaa siirtosarjan säiliön sisäpuolelta tilasin tämän korvaamaan säiliön hajotin, Helppo asentaa, mutta tarvitset joitain leikkeitä syöttö- ja paluuputkiin. Se ajoi muutaman tunnin, mutta huomasi, että rota sisällä satunnaisesti kiinni ja se tarvitsi napauttamalla saada se mennä uudelleen. Heität sen alas ja poistat molemmat sisäiset rullat, jotta löydettäisiin, että muotista jäi harjuksia. Käytettiin hienoja märkä / kuivaa hiekkapaperia, jotta ne hiekkaisivat pois, asensivat sen uudelleen, eikä se toimi vain hienosti, mutta se on paljon hiljaisempaa. Hyvin harvoja kuplia vastineeksi säiliöön, joten sen täytyy toimia.
John E. Vahvistettu ostaja 7th Jan 2017
Pitää siitä! suositeltava myyjä Pitää siitä! suositeltava myyjä
Peter M. Vahvistettu ostaja 31st Aug 2016
Akvaariossa ei näy näkyviä hiilihappopulloja tämän reaktorin avulla, joten nyt ei ole hukkaan kaasua. Ensimmäistä kertaa minulla on nyt lime vihreä koko pudotuskokeiluni. Kuten toiset ovat sanoneet, letkut eivät kuitenkaan ole vesitiiviitä ilman letkunkiristimiä. Se on myös hieman meluisa, mikä saattaa aiheuttaa ikäviä ihmisiä. Jos letkuliitokset olisivat parempia ja toimitettaisiin Lue lisää... Akvaariossa ei näy näkyviä hiilihappopulloja tämän reaktorin avulla, joten nyt ei ole hukkaan kaasua. Ensimmäistä kertaa minulla on nyt lime vihreä koko pudotuskokeiluni. Kuten toiset ovat sanoneet, letkut eivät kuitenkaan ole vesitiiviitä ilman letkunkiristimiä. Se on myös hieman meluisa, mikä saattaa aiheuttaa ikäviä ihmisiä. Jos letkuliitokset olisivat parempia ja toimitettaisiin ruuvilla / pintatyyppisellä kannattimella annan 5 tähteä. (Imukupit eivät tartu puuhun) Viisi tähteä tehokkaaseen co2-diffuusioon.
Paul L. Vahvistettu ostaja 26th Dec 2015
Ostin tämän epäilevästi. Mutta mitä eroa se tekee! Olen ostanut toisen! Palvelusta CO2 Supermarket on virheetöntä, kiitos. Ostin tämän epäilevästi. Mutta mitä eroa se tekee! Olen ostanut toisen! Palvelusta CO2 Supermarket on virheetöntä, kiitos.
Robert T. Vahvistettu ostaja 12th Oct 2015
Toimii hyvin, heikentää hiilidioksidia ja ei tule paljon ulos. Laitoin pohjaan jotain suodatusvaahtoa kaappaamaan hiilidioksidia, joka yrittää paeta. Toimii hyvin, heikentää hiilidioksidia ja ei tule paljon ulos. Laitoin pohjaan jotain suodatusvaahtoa kaappaamaan hiilidioksidia, joka yrittää paeta.

Photo Viewer

Säännöllinen koko ISTA Max Mix Mixer Reaktorisuodatin istutetuille akvaarioille
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote