Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > CO2-säätimet > Yksivaihe Solenoidilla > Co2-säädin Magneettiventtiileillä Ja Kaksoismittarilla

CO2-säädin Magneettiventtiileillä Ja Kaksoismittarilla

€81,49

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
 
 

Tärkeimmät tiedot

 • Laadukas suunnittelu ja valmistus.
 • Käytetään vaakasuuntaisen venttiilin suunnattujen CO2-sylinterien tai 'Advanced' -sovittimiemme kanssa.
 • Kaksoispainemittarit, jotka osoittavat sylinterin paineen ja lähtöpaineen.
 • Magneettinen magneettiventtiili mahdollistaa CO2: n kytkemisen päälle / pois päältä määrättyinä aikoina.
 • Lähtöpaine asetettu 3 bar, sopiva akvaarioille 80L - 500L.
 • Tarkkuusneulaventtiili.
 • Teollisuuden standardimutteri, yhteensopiva DIN 477 / BS 341 nro 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (kattaa Ison-Britannian, Euroopan ja Aasian).
 • Toimii mikä tahansa CO2-hajotin.
 • Pistoke- ja jännitevaihtoehdot.

Kuvaus

Säädin on suunniteltu vähentämään korkea paine CO2-sylinterin sisällä alhaisempaan, käyttökelpoiseen paineeseen, jota voidaan käyttää akvaarioihin.

Fotosynteesin aikana kasvit käyttävät hiilidioksidia ja vettä yhdistettynä kevyeen energiaan hapen ja sokerien tuottamiseksi. Pimeinä aikoina kasvit kuitenkin lopettavat fotosynteesin ja muuntavat hiilidioksidin O2: ksi, ja siksi ei ole suositeltavaa lisätä hiilidioksidia akvaarioon, koska pitoisuudet voivat nousta kohtaan, jossa ne aiheuttavat hätää kaloillesi. Sisäänrakennetun magneettiventtiilin avulla voit määrittää tarvittavat ajat hiilidioksidin vapautumiseen, esimerkiksi määrittämällä sen 'päälle' 'valot päälle' ja 'pois' aukioloaikoina. Tämä voidaan saavuttaa verkkoajastintulpan tai pH-säätimen avulla. Voit myös päivittää 12 voltin DC-solenoidiin (verkkovirtamuuntaja mukana), joka tarjoaa turvallisen, matalan lämpötilan ja takaa melun toiminnan.

Ohjeet

 • Kiristä mutteri CO2-sylinteriin tai adapteriin sopivan kokoisella jakoavaimella tai jakoavaimella (älä yritä kiristää käsin).
 • Avaa neulaventtiili kokonaan kääntämällä vastapäivään ja kytke solenoidi päälle. Tämä vähentää painemittarien alkuperäistä paineen nousua, kun CO2-sylinterin venttiili avataan.
 • Avoin hiilidioksidivirta.
 • Sammuta solenoidi ja sulje neulaventtiili kääntämällä täysin vastapäivään.
 • Liitä kuplalaskuri tai letku säätimeen.
 • Käännä solenoidi päälle ja aloita CO2-virtaus kääntämällä neulaventtiiliä vastapäivään.
 • Anna muutaman minuutin paineen muodostua letkuun ja hajottimeen.
 • Säädä neulaventtiiliä, kunnes haluttu kuplanopeus on saavutettu.
 • Napsauta tätä lukeaksesi täydellisen säätimen asennusoppaan
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Joakim A. Vahvistettu ostaja 14th Oct 2019
Helppo asentaa. Mutta sinun on oltava varovainen. Se onkin sääntelijä. Helppo asentaa. Mutta sinun on oltava varovainen. Se onkin sääntelijä.
Jo W. Vahvistettu ostaja 3rd Oct 2019
Toimi hyvin, on helppo asentaa ja tekee työn täydellisesti Toimi hyvin, on helppo asentaa ja tekee työn täydellisesti
Joe B. Vahvistettu ostaja 19th Sep 2019
Oli pieni kysymys ensimmäisestä lähetetystä, mutta se lajiteltiin ja uusi lähetettiin heti. Neulaventtiili vie pelaamisen saadakseen täydellisen, mutta järjestelmä toimii täydellisesti ja hiljaisena. Älä tuhlaa rahaa halvempiin vaihtoehtoihin, erittäin onnellinen. Oli pieni kysymys ensimmäisestä lähetetystä, mutta se lajiteltiin ja uusi lähetettiin heti. Neulaventtiili vie pelaamisen saadakseen täydellisen, mutta järjestelmä toimii täydellisesti ja hiljaisena. Älä tuhlaa rahaa halvempiin vaihtoehtoihin, erittäin onnellinen.
Richard T. Vahvistettu ostaja 18th Sep 2019
Neulaventtiilillä kesti jonkin aikaa asettua ja säätää, mutta se on nyt erittäin johdonmukainen. Neulaventtiilillä kesti jonkin aikaa asettua ja säätää, mutta se on nyt erittäin johdonmukainen.
Dennis J. Vahvistettu ostaja 21st Jun 2019
Työskentely aiotulla tavalla. Suuri käyttää ja oli helppo asentaa. Ehdottomasti suositella sitä. Työskentely aiotulla tavalla. Suuri käyttää ja oli helppo asentaa. Ehdottomasti suositella sitä.
John W. Vahvistettu ostaja 13th Jun 2019
Aluksi minulla oli ongelma solenoidilla, jonka kirjoitin co2-supermarketille raportoimaan. Sain nopeasti vastauksen, jossa on ohjeet sen korjaamiseksi. Se toimii nyt hyvin. Sen lisäksi minulla ei ole ollut ongelmia, mutta valitettavasti se tarkoitti sitä, etten voi antaa sitä 5/5. Aluksi minulla oli ongelma solenoidilla, jonka kirjoitin co2-supermarketille raportoimaan. Sain nopeasti vastauksen, jossa on ohjeet sen korjaamiseksi. Se toimii nyt hyvin. Sen lisäksi minulla ei ole ollut ongelmia, mutta valitettavasti se tarkoitti sitä, etten voi antaa sitä 5/5.
Lukas K. Vahvistettu ostaja 27th May 2019
Toimii charmina. Ei ongelmia. Kaikki hyvin näkyvät. Toimii charmina. Ei ongelmia. Kaikki hyvin näkyvät.
Gary H. Vahvistettu ostaja 15th May 2019
Saapui super nopeasti pakattu ja helppo asentaa ja erittäin hyvä hinta hyvin tyytyväinen, en ostoksia missään muualla tulevaisuudessa Saapui super nopeasti pakattu ja helppo asentaa ja erittäin hyvä hinta hyvin tyytyväinen, en ostoksia missään muualla tulevaisuudessa
Phil N. Vahvistettu ostaja 26th Mar 2019
Aluksi olin skeptinen paikallisen kalanhoitojeni ja CO2-supermarketin välisen hintaeron vuoksi, mutta otin mahdollisuuden ja huomasin, että CO2-supermarket on ihanteellinen paikka ostaa tuotteita, jotka liittyvät akvaristiseen harrastukseen. Vastaanotettu CO2-säätölaite ja solenoidi näyttävät olevan korkealaatuisia, eikä minulla ole epäilystäkään siitä, että se toimii hyvin pitkään. Aluksi olin skeptinen paikallisen kalanhoitojeni ja CO2-supermarketin välisen hintaeron vuoksi, mutta otin mahdollisuuden ja huomasin, että CO2-supermarket on ihanteellinen paikka ostaa tuotteita, jotka liittyvät akvaristiseen harrastukseen. Vastaanotettu CO2-säätölaite ja solenoidi näyttävät olevan korkealaatuisia, eikä minulla ole epäilystäkään siitä, että se toimii hyvin pitkään.
Gareth M. Vahvistettu ostaja 23rd Mar 2019
Onko työpaikalla vähän ongelmia alussa. Käytti sitä uudessa Co2-sammuttimen "pienen rasvan mallissa", ja langat olivat liian lyhyitä ja säännöllinen spinned ja wobbled yrittivät sitä korkean mallin sammuttimella ja sopivat hyvin. Joten täytyy saada toinen aluslevy, joka sopii siihen toiseen versioon Onko työpaikalla vähän ongelmia alussa. Käytti sitä uudessa Co2-sammuttimen "pienen rasvan mallissa", ja langat olivat liian lyhyitä ja säännöllinen spinned ja wobbled yrittivät sitä korkean mallin sammuttimella ja sopivat hyvin. Joten täytyy saada toinen aluslevy, joka sopii siihen toiseen versioon
Katso lisää arvosteluja  Loading
Kaksoismittainen CO2-säädin on kiinnitetty sylinteriin
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote