Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > CO2-säätimet > Yksivaihe Solenoidilla > Co2-säädin, Jossa On Magneetti, Kaksi Mittaria Ja Säädettävä Lähtöpaine

Yksivaiheinen CO2-säädin, Jossa On Magneetti, Kaksi Mittaria Ja Säädettävä Lähtöpaine

€119,49

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
 
 

Tärkeimmät tiedot

 • Korkein laatu ja valmistus.
 • Säädettävä lähtöpaine 0-8 bar, joka vastaa akvaarioiden tarpeita (20L - 3000L).
 • 12v Magneettinen magneettiventtiili mahdollistaa CO2: n kytkemisen päälle / pois tietyissä aikoina.
 • Tarkka Pisco-neulaventtiili annostelun hallintaan.
 • Tulostusta voidaan säätää siten, että sitä voidaan käyttää vaakasuorilla tai pystysuorilla CO2-sylinteriventtiileillä.
 • Kahden painemittarin näyttöpaine ja lähtöpaine.
 • Industry Standard Pähkinät, yhteensopiva DIN 477 / BS 341 nro 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 / 0,860" x 1/14 (kattaa Britanniassa, Euroopassa ja Aasiassa).
 • Toimii CO2-hajotin.

Kuvaus

Yksivaiheinen säädin, jossa on säädettävä paine, alentaa CO2-sylinterin korkeaa painetta alempaan ja käyttökelpoisempaan paineeseen käytettäväksi akvaariossa. Kyky säätää työ / lähtöpaine varmistaa, että säädin pystyy vastaamaan akvaarioiden tarpeisiin; riippumatta siitä, toimiiko tämä yksi CO2-hajotin, tai useita diffuusoreita, tätä säädintä voidaan säätää tarvittavan paineen tuottamiseksi.

Erittäin tarkka Pisco-venttiili on vakiona, mikä antaa sinulle helpon ja uskomattoman tarkan CO2-annostelun hallinnan. Tämän seurauksena säädin soveltuu pieniin / nano-akvaarioihin, koska kuplien nopeutta (annosta) voidaan pienentää niin vähän kuin 1 kupla / 10 sekuntia.

Koska Pisco-venttiili voi kääntää, säädintä voidaan käyttää joko vaakasuorien tai pystysuorien sylinteriventtiilien kanssa. Varsi / mutteri voidaan myös poistaa ja liittää nano- patruunoihin, jolloin säädin soveltuu nano-akvaarioihin ja paljon suurempiin akvaarioihin.

Integroitu magneettiventtiili antaa mahdollisuuden sulkea hiilidioksidi automaattisesti ajastetuin väliajoin, esimerkiksi synkronoida akvaario-valaistuksen kanssa. Tämä varmistaa, että CO2: ta ei annostella, kun sitä ei tarvita, ja siten pidentää CO2-sylinterin käyttöikää ja säästää rahaa. Voit myös halutessasi päivittää 12v: n tasavirta-solenoidiin (mukana muun muassa verkkomuuntaja), joka tarjoaa turvallisen, alhaisen lämpötilan ja takaa meluhaittojen.

Kaksi painemittaria ilmaisevat sylinterin paineen ja ulostulon / käyttöpaineen.

Ohjeet

 • Kiristä säädin CO2-sylinteriin avaimella tai avaimella. Älä käytä käsiäsi kiristämiseen, se ei aiheuta riittävää tiivistettä ja vuotaa.
 • Aseta lähtöpaine minimiin kääntämällä paineen säätönuppi kokonaan vastapäivään.
 • Sulje neulaventtiili kääntämällä sitä myötäpäivään.
 • Liitä solenoidi pistorasiaan ja kytke virta.
 • Avaa kaasupullo CO2-sylinteristäsi.
 • Sylinterin painemittari näyttää nyt sylinterin paineen. Käännä painesäädintä myötäpäivään, kunnes se lukee 40PSI, mikä on hyvä lähtökohta yhdelle diffuusoriasennukselle.
 • Kun kuplamaskin on liitetty, käännä neulaventtiiliä vastapäivään halutun kuplamäärän saavuttamiseksi. 1 kupla / sekunti sopii 150 litran akvaarioon - säädä annostelu tämän mukaisesti, eli 2 kuplia / sekunti 300L akvaariossa.
 • Klikkaa tästä, jos haluat lukea täydellisen säätimen asennusoppaan
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Stephen C. Vahvistettu ostaja 3rd Jul 2019
Erittäin hyvä laatu Erittäin hyvä laatu
Leslie S. Vahvistettu ostaja 15th May 2019
Aivan pelottavaa harkita perustamista, online-ohjeet ovat täysin selkeitä ja osoittautuneet yksinkertaisiksi ja järkeviksi. Rakastan sitä. Aivan pelottavaa harkita perustamista, online-ohjeet ovat täysin selkeitä ja osoittautuneet yksinkertaisiksi ja järkeviksi. Rakastan sitä.
Graham C. Vahvistettu ostaja 13th May 2019
Täydellinen antaa sinulle täyden hallinnan ja turvallisuuden Täydellinen antaa sinulle täyden hallinnan ja turvallisuuden
Harry F. Vahvistettu ostaja 12th Mar 2019
Erinomainen tuote, hyvä laatu ja loistava palvelu ja arvo Erinomainen tuote, hyvä laatu ja loistava palvelu ja arvo
Björn Bl. Vahvistettu ostaja 30th Jan 2019
Tämä on hyvä säädin, helppokäyttöinen ja toimii hyvin. Tämä on hyvä säädin, helppokäyttöinen ja toimii hyvin.
Helle R. Vahvistettu ostaja 29th Jan 2019
Niin kauan kuin joku tekee kuten asennusohjeissa sanotaan, asiat toimivat ihan hyvin. Niin kauan kuin joku tekee kuten asennusohjeissa sanotaan, asiat toimivat ihan hyvin.
Phil F. Vahvistettu ostaja 9th Jan 2019
Ostettu osana Pro CO2 -järjestelmää. Tämä on ensimmäinen hiilidioksidijärjestelmäni, joten minulla ei ole mitään vertailua siihen, mutta olen ollut hyvin vaikuttunut siitä, kuinka helppokäyttöinen se oli, ja se näyttää hyvin reagoivan paineen ja virtausnopeuden muutoksiin. Ostettu osana Pro CO2 -järjestelmää. Tämä on ensimmäinen hiilidioksidijärjestelmäni, joten minulla ei ole mitään vertailua siihen, mutta olen ollut hyvin vaikuttunut siitä, kuinka helppokäyttöinen se oli, ja se näyttää hyvin reagoivan paineen ja virtausnopeuden muutoksiin.
Rob V. Vahvistettu ostaja 7th Nov 2018
toimii täydellisesti, ja jos pisco-neulaventtiilin kupla-laskurin liittäminen ei liiku sääntelyviranomaisella olisi ollut 5 tähteä toimii täydellisesti, ja jos pisco-neulaventtiilin kupla-laskurin liittäminen ei liiku sääntelyviranomaisella olisi ollut 5 tähteä
Alan G. Vahvistettu ostaja 18th Sep 2018
Vankka rakenne ja erittäin tarkka, huippumerkki Vankka rakenne ja erittäin tarkka, huippumerkki
Dave G. Vahvistettu ostaja 21st Aug 2018
Käytetään vain muutama päivä, mutta tuntuu todella hyvältä minulle. Paine ja virtaus on erittäin helppo hallita ja ottaa vastaan ​​muutoksia. Käytetään vain muutama päivä, mutta tuntuu todella hyvältä minulle. Paine ja virtaus on erittäin helppo hallita ja ottaa vastaan ​​muutoksia.
Katso lisää arvosteluja  Loading
Yksivaiheinen CO2-säädin on kiinnitetty vaakasuoraan sylinteriin
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote