Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > CO2-säätimet > Nano-CO2-säätimet > Nano CO2 -säädin, Magneettiventtiilillä Ja Säädettävällä Lähtöpaineella

Nano CO2 -säädin, Magneettiventtiilillä Ja Säädettävällä Lähtöpaineella

€82,99

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
 

Tärkeimmät tiedot

 • Täydellinen nano- tai pienille akvaarioille.
 • Korkeimman laadun suunnittelu ja valmistus.
 • Säädettävä lähtöpaine 0-8 bar kaikkien akvaarioiden tarpeiden mukaan (20L - 500L).
 • 12v Magneettiventtiili mahdollistaa CO2: n kytkemisen päälle / pois päältä määrättyinä aikoina. Verkkomuuntaja mukana.
 • Erittäin tarkka neulaventtiili lopulliseen annostuksen hallintaan niin alhaisella tasolla kuin 1 kupla / 10 sekuntia.
 • Painemittari, joka näyttää lähtö- / työpaineen.
 • Yhdistetään nano CO2 -patruunoihin, joissa on 5/8 "-18 UNF-lankaa (tyypillisesti 88 g ja 95 g patruunoita).
 • Toimii minkä tahansa CO2-hajottajan kanssa.
 • Pistoke- ja jännitevaihtoehdot.
 

Kuvaus

Nano CO2 -säätimemme on suunniteltu erityisesti vastaamaan pienten / nanoakvaarioiden tarpeita, jotka yleensä edellyttävät alhaisempaa CO2-annostustasoa.

Säätimessä on säädettävä lähtöpaine varmistaakseen, että se täyttää painevaatimukset, joita tarvitaan parhaiden CO2-hajottajien käyttämiseen. Siinä on myös erittäin tarkka neulaventtiili, joka mahdollistaa uskomattoman hienosti hiilidioksidin annostelun niin alhaisella tasolla kuin 1 kupla 10 sekunnissa. Integroitu magneettiventtiili mahdollistaa hiilidioksidivirtauksen sulkemisen yön yli, kun akvaariokasvit eivät ole syntetisoivia; Tämä tarkoittaa sitä, ettet tuhlaa hiilidioksidia antamalla, kun sitä ei tarvita, mikä puolestaan tarkoittaa sitä, että hiilidioksidivarusteesi kestää paljon kauemmin ja säästät rahaa pitkällä aikavälillä. 12 voltin DC-solenoidi (verkkomuuntaja mukana) tarjoaa turvallisen, matalan lämpötilan ja takaa melun toiminnan.

Siinä on myös painemittari, joka näyttää lähtö- / työpaineen, jota voidaan säätää paineensäätimen nupilla. Säädin kiinnittyy mini-CO2-patruunoihin, joiden kierrestandardi on 5/8 "-18 UNF (myydään myös CO2 Supermarket).

Ohjeet

 • Aseta lähtöpaine minimiin kääntämällä paineensäädintä nuppi kokonaan vastapäivään.
 • Sulje neulaventtiili kääntämällä täysin myötäpäivään.
 • Ruuvaa CO2-patruuna säätimeen. Voit tuntea jonkin verran vastustusta, kun säätimen sisällä oleva nasta lävistää CO2-patruunan yläosan vapauttaakseen kaasun. patruuna on kierretty sisään, sitä ei tule poistaa, ennen kuin kaikki kaasu on käytetty.
 • Aseta CO2-patruuna pohjaan / pidikkeeseen. Alustan alapuolella on tarttuva tyyny, jota voidaan käyttää tarvittaessa lisätuen tarjoamiseen.
 • Kytke solenoidi pistorasiaan ja kytke virta.
 • Käännä paineensäädintä myötäpäivään, kunnes painemittari on 0,3 MPa (noin 40 PSI). Tämä on hyvä lähtökohta useimmille CO2-hajottajille. Sitä voidaan lisätä, jos
 • Kun kuplalaskuri on kiinnitetty, käännä neulaventtiiliä vastakkain lukitussuunnassa halutun kuplanopeuden saavuttamiseksi. 1 kupla / sekunti sopii 150L: n akvaarioon - säädä annostustasi tämän mukaan, ts. 1 kupla / 2 sekuntia 75L: n akvaarioon.
 • Napsauta tätä lukeaksesi koko Nano CO2 -säätimen asennusoppaan
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Daniel C. Vahvistettu ostaja 25th Apr 2024
Mukana tuli nano co2 -sarja ja se näyttää hyvältä pieneltä säätimeltä Mukana tuli nano co2 -sarja ja se näyttää hyvältä pieneltä säätimeltä
Amanda A. Vahvistettu ostaja 8th Apr 2024
Rakastan tätä säädintä, helppo asentaa ja ohjata, sisäänrakennettu solenoidi, joka toimii hyvin ajastimella. Rakastan tätä säädintä, helppo asentaa ja ohjata, sisäänrakennettu solenoidi, joka toimii hyvin ajastimella.
Harry H. Vahvistettu ostaja 26th Mar 2024
Upea pieni mittari, joka sopii pieniin kokoonpanoihin ja erittäin hyvin tehty. Upea pieni mittari, joka sopii pieniin kokoonpanoihin ja erittäin hyvin tehty.
Jason F. Vahvistettu ostaja 20th Mar 2024
Todella hyvin tehty, mutta jos paketti Todella hyvin tehty, mutta jos paketti
Craig S. Vahvistettu ostaja 12th Mar 2024
Erinomainen pieni säädin, solenoidi on erittäin hiljainen hyvä osto ja tukeva rakenne Erinomainen pieni säädin, solenoidi on erittäin hiljainen hyvä osto ja tukeva rakenne
Selime B. Vahvistettu ostaja 11th Mar 2024
Tilasin klo 15.30 ja se toimitettiin seuraavana aamuna klo 9.30. Helvetin vaikuttava. Säädin on myös hyvä! Tilasin klo 15.30 ja se toimitettiin seuraavana aamuna klo 9.30. Helvetin vaikuttava. Säädin on myös hyvä!
Simon W. Vahvistettu ostaja 9th Feb 2024
Hieno setti. Olin huolissani asennuksesta, mutta se on hyvä. Minun soodavirtaussäiliöni kesti 10 kuukautta käyttämällä tätä 35 litran säiliössä. Hieno setti. Olin huolissani asennuksesta, mutta se on hyvä. Minun soodavirtaussäiliöni kesti 10 kuukautta käyttämällä tätä 35 litran säiliössä.
Andy R. Vahvistettu ostaja 12th Jan 2024
Upea pieni säädin ja nopea toimitus myös Upea pieni säädin ja nopea toimitus myös
Boguslawa . Vahvistettu ostaja 18th Dec 2023
Sain sen vain yhdeksi viikoksi ja toimii täydellisesti käytettäessä limsapulloissa sovittimella, ennen kuin fluvalin säädin, jolla on paljon ongelmia, on ollut tyytyväinen ostokseen. Sain sen vain yhdeksi viikoksi ja toimii täydellisesti käytettäessä limsapulloissa sovittimella, ennen kuin fluvalin säädin, jolla on paljon ongelmia, on ollut tyytyväinen ostokseen.
Przemyslaw J. Vahvistettu ostaja 17th Dec 2023
Erittäin hyvä hinta hyvä laatu, toimii täydellisesti tietysti erittäin nopea toimitus Erittäin hyvä hinta hyvä laatu, toimii täydellisesti tietysti erittäin nopea toimitus
Katso lisää arvosteluja  Loading
Nano CO2 -säädin edestä
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote