Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > CO2-säätimet > Nano-CO2-säätimet > Nano CO2 -säädin, Magneettiventtiilillä Ja Säädettävällä Lähtöpaineella

Nano CO2 -säädin, Magneettiventtiilillä Ja Säädettävällä Lähtöpaineella

€80,99

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
 

Tärkeimmät tiedot

 • Täydellinen nano- tai pienille akvaarioille.
 • Korkeimman laadun suunnittelu ja valmistus.
 • Säädettävä lähtöpaine 0-8 bar kaikkien akvaarioiden tarpeiden mukaan (20L - 500L).
 • 12v Magneettiventtiili mahdollistaa CO2: n kytkemisen päälle / pois päältä määrättyinä aikoina. Verkkomuuntaja mukana.
 • Erittäin tarkka neulaventtiili lopulliseen annostuksen hallintaan niin alhaisella tasolla kuin 1 kupla / 10 sekuntia.
 • Painemittari, joka näyttää lähtö- / työpaineen.
 • Yhdistetään nano CO2 -patruunoihin, joissa on 5/8 "-18 UNF-lankaa (tyypillisesti 88 g ja 95 g patruunoita).
 • Toimii minkä tahansa CO2-hajottajan kanssa.
 • Pistoke- ja jännitevaihtoehdot.
 

Kuvaus

Nano CO2 -säätimemme on suunniteltu erityisesti vastaamaan pienten / nanoakvaarioiden tarpeita, jotka yleensä edellyttävät alhaisempaa CO2-annostustasoa.

Säätimessä on säädettävä lähtöpaine varmistaakseen, että se täyttää painevaatimukset, joita tarvitaan parhaiden CO2-hajottajien käyttämiseen. Siinä on myös erittäin tarkka neulaventtiili, joka mahdollistaa uskomattoman hienosti hiilidioksidin annostelun niin alhaisella tasolla kuin 1 kupla 10 sekunnissa. Integroitu magneettiventtiili mahdollistaa hiilidioksidivirtauksen sulkemisen yön yli, kun akvaariokasvit eivät ole syntetisoivia; Tämä tarkoittaa sitä, ettet tuhlaa hiilidioksidia antamalla, kun sitä ei tarvita, mikä puolestaan tarkoittaa sitä, että hiilidioksidivarusteesi kestää paljon kauemmin ja säästät rahaa pitkällä aikavälillä. 12 voltin DC-solenoidi (verkkomuuntaja mukana) tarjoaa turvallisen, matalan lämpötilan ja takaa melun toiminnan.

Siinä on myös painemittari, joka näyttää lähtö- / työpaineen, jota voidaan säätää paineensäätimen nupilla. Säädin kiinnittyy mini-CO2-patruunoihin, joiden kierrestandardi on 5/8 "-18 UNF (myydään myös CO2 Supermarket).

Ohjeet

 • Aseta lähtöpaine minimiin kääntämällä paineensäädintä nuppi kokonaan vastapäivään.
 • Sulje neulaventtiili kääntämällä täysin myötäpäivään.
 • Ruuvaa CO2-patruuna säätimeen. Voit tuntea jonkin verran vastustusta, kun säätimen sisällä oleva nasta lävistää CO2-patruunan yläosan vapauttaakseen kaasun. patruuna on kierretty sisään, sitä ei tule poistaa, ennen kuin kaikki kaasu on käytetty.
 • Aseta CO2-patruuna pohjaan / pidikkeeseen. Alustan alapuolella on tarttuva tyyny, jota voidaan käyttää tarvittaessa lisätuen tarjoamiseen.
 • Kytke solenoidi pistorasiaan ja kytke virta.
 • Käännä paineensäädintä myötäpäivään, kunnes painemittari on 0,3 MPa (noin 40 PSI). Tämä on hyvä lähtökohta useimmille CO2-hajottajille. Sitä voidaan lisätä, jos
 • Kun kuplalaskuri on kiinnitetty, käännä neulaventtiiliä vastakkain lukitussuunnassa halutun kuplanopeuden saavuttamiseksi. 1 kupla / sekunti sopii 150L: n akvaarioon - säädä annostustasi tämän mukaan, ts. 1 kupla / 2 sekuntia 75L: n akvaarioon.
 • Napsauta tätä lukeaksesi koko Nano CO2 -säätimen asennusoppaan
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Jo G. Vahvistettu ostaja 26th Sep 2023
En tehnyt paljoa tutkimusta ja ostin vahingossa nano tropica -järjestelmän, mutta säädin oli uskomattoman huonolaatuinen eikä siinä ollut edes solenoidia. Ostin tämän ja se on *NIIN* paljon parempi, toivon, että olisin ostanut koko järjestelmän co2-supermarketista, mutta joka tapauksessa, opi virheestäni! En tehnyt paljoa tutkimusta ja ostin vahingossa nano tropica -järjestelmän, mutta säädin oli uskomattoman huonolaatuinen eikä siinä ollut edes solenoidia. Ostin tämän ja se on *NIIN* paljon parempi, toivon, että olisin ostanut koko järjestelmän co2-supermarketista, mutta joka tapauksessa, opi virheestäni!
Dave V. Vahvistettu ostaja 1st Sep 2023
Ostin äskettäin Nano CO2 Regulatorin pieneen akvaariooni ja olen täysin vaikuttunut. Se liitetään pieniin co2-patruunoihin, joten voin piilottaa sen helposti. Se on pelin vaihtaja nanoakvaariokokoonpanolleni. Erittäin suositeltavaa! Ostin äskettäin Nano CO2 Regulatorin pieneen akvaariooni ja olen täysin vaikuttunut. Se liitetään pieniin co2-patruunoihin, joten voin piilottaa sen helposti. Se on pelin vaihtaja nanoakvaariokokoonpanolleni. Erittäin suositeltavaa!
Joe D. Vahvistettu ostaja 23rd Aug 2023
Nopeaa ja asiantuntevaa palvelua, kiitos Nopeaa ja asiantuntevaa palvelua, kiitos
Adam R. Vahvistettu ostaja 8th Aug 2023
Vaikka se on pieni, se on silti erittäin hyvin tehty ja tuntuu laadukkaalta. Erittäin kohtuullinen hinta myös. Vaikka se on pieni, se on silti erittäin hyvin tehty ja tuntuu laadukkaalta. Erittäin kohtuullinen hinta myös.
Chris H. Vahvistettu ostaja 2nd Jun 2023
Erittäin hyvä säädin, joka pitää paineen ja virtausnopeuden erittäin hyvin Erittäin hyvä säädin, joka pitää paineen ja virtausnopeuden erittäin hyvin
Glen C. Vahvistettu ostaja 16th May 2023
Pieni pieni säädin, mutta siinä on ominaisuuksia, joita voit odottaa "normaalin" kokoiselta säätimeltä, kuten solenoidi, säädettävä paine ja tarkka neulaventtiili. Hyvin vaikuttunut! Pieni pieni säädin, mutta siinä on ominaisuuksia, joita voit odottaa "normaalin" kokoiselta säätimeltä, kuten solenoidi, säädettävä paine ja tarkka neulaventtiili. Hyvin vaikuttunut!
Rhys L. Vahvistettu ostaja 17th Apr 2023
Hieno sivusto loistava palvelu! Hieno sivusto loistava palvelu!
Sharon G. Vahvistettu ostaja 15th Feb 2023
Ostettu osana nano co2 -sarjaa erinomainen Ostettu osana nano co2 -sarjaa erinomainen
Tim H. Vahvistettu ostaja 12th Feb 2023
Hieno pieni säädin. Erittäin luotettava ja hieno säädettävä paine ja tarkka neulaventtiili, joita et yleensä löydä nanosäätimistä. Hieno pieni säädin. Erittäin luotettava ja hieno säädettävä paine ja tarkka neulaventtiili, joita et yleensä löydä nanosäätimistä.
Sam R. Vahvistettu ostaja 28th Jan 2023
Erinomainen laatu ja helppokäyttöinen! Erinomainen laatu ja helppokäyttöinen!
Katso lisää arvosteluja  Loading
Nano CO2 -säädin edestä
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote