Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > CO2-säätimet > Nano-CO2-säätimet > Nano CO2 -säädin, Magneettiventtiilillä Ja Säädettävällä Lähtöpaineella

Nano CO2 -säädin, Magneettiventtiilillä Ja Säädettävällä Lähtöpaineella

€80,49 Valitettavasti loppu

Järjestelmän mukauttaminen

 
 

Tärkeimmät tiedot

 • Täydellinen nano- tai pienille akvaarioille.
 • Korkeimman laadun suunnittelu ja valmistus.
 • Säädettävä lähtöpaine 0-8 bar kaikkien akvaarioiden tarpeiden mukaan (20L - 500L).
 • 12v Magneettiventtiili mahdollistaa hiilidioksidin kytkemisen päälle / pois päältä määrättyinä aikoina. Verkkomuuntaja mukana.
 • Tarkkuus Pisco-neulaventtiili lopulliseen annostuksen hallintaan niin alhaisella tasolla kuin 1 kupla / 10 sekuntia.
 • Painemittari, joka näyttää lähtö- / työpaineen.
 • Yhdistetään nano CO2 -patruunoihin, joissa on 5/8 "-18 UNF-kierre (tyypillisesti 88 g ja 95 g patruunat).
 • Toimii minkä tahansa CO2-hajottajan kanssa.
 • Pistoke- ja jännitevaihtoehdot.

Kuvaus

Nano CO2 -säätimemme on suunniteltu erityisesti vastaamaan pienten / nanoakvaarioiden tarpeita, jotka yleensä edellyttävät alhaisempaa CO2-annostustasoa.

Säätimessä on säädettävä lähtöpaine varmistaakseen, että se täyttää painevaatimukset, joita tarvitaan parhaiden CO2-hajottajien käyttämiseen. Siinä on myös erittäin tarkka Pisco-neulaventtiili, joka mahdollistaa uskomattoman hienosti hiilidioksidin annostelun niin alhaisella tasolla kuin yksi kupla 10 sekunnissa. Integroitu magneettiventtiili mahdollistaa hiilidioksidivirtauksen sulkemisen yön yli, kun akvaariokasvit eivät ole syntetisoivia; Tämä tarkoittaa sitä, ettet tuhlaa hiilidioksidia antamalla, kun sitä ei tarvita, mikä puolestaan tarkoittaa sitä, että hiilidioksidivarusteesi kestää paljon kauemmin ja säästät rahaa pitkällä aikavälillä. 12 voltin DC-solenoidi (verkkomuuntaja mukana) tarjoaa turvallisen, matalan lämpötilan ja takaa melun toiminnan.

Siinä on myös painemittari, joka näyttää lähtö- / työpaineen, jota voidaan säätää paineensäätimen nupilla. Säädin kiinnittyy mini-CO2-patruunoihin, joiden kierrestandardi on 5/8 "-18 UNF (myydään myös CO2 Supermarket).

Ohjeet

 • Aseta lähtöpaine minimiin kääntämällä paineensäädintä nuppi kokonaan vastapäivään.
 • Sulje neulaventtiili kääntämällä täysin myötäpäivään.
 • Ruuvaa CO2-patruuna säätimeen. Voit tuntea jonkin verran vastustusta, kun säätimen sisällä oleva nasta lävistää CO2-patruunan yläosan vapauttaaksesi kaasun. patruuna on ruuvattu sisään, sitä ei tule poistaa, ennen kuin kaikki kaasu on käytetty.
 • Aseta CO2-patruuna pohjaan / pidikkeeseen. Alustan alapuolella on tarttuva tyyny, jota voidaan käyttää tarvittaessa tarjoamaan lisätukea.
 • Kytke solenoidi pistorasiaan ja kytke virta.
 • Käännä paineensäädintä myötäpäivään, kunnes painemittari on 0,3 MPa (noin 40 PSI). Tämä on hyvä lähtökohta useimmille CO2-hajottajille. Sitä voidaan lisätä, jos
 • Kun kuplalaskuri on kiinnitetty, käännä neulaventtiiliä vastakkain lukitussuunnassa halutun kuplanopeuden saavuttamiseksi. 1 kupla / sekunti sopii 150L: n akvaarioon - säädä annostustasi tämän mukaan, ts. 1 kupla / 2 sekuntia 75L: n akvaarioon.
 • Napsauta tätä lukeaksesi koko Nano CO2 -säätimen asennusoppaan
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Danny P. Vahvistettu ostaja 14th Jun 2019
Yksinkertainen tehokas toimii hyvin ajoitetun pistokkeen kanssa Yksinkertainen tehokas toimii hyvin ajoitetun pistokkeen kanssa
Tim E. Vahvistettu ostaja 16th May 2019
Puuttivat reg. Rehellinen virhe, joten siellä ei ole ongelmia. Auttoi minua selvittämään ongelman, sain nopeasti korvauksia ja tukea. erinomainen akku toimii nyt hyvin akvaarioissani. Osta paskaa, osta kahdesti. Erinomainen pakkaus, jonka voin kertoa, kestää eliniän. Puuttivat reg. Rehellinen virhe, joten siellä ei ole ongelmia. Auttoi minua selvittämään ongelman, sain nopeasti korvauksia ja tukea. erinomainen akku toimii nyt hyvin akvaarioissani. Osta paskaa, osta kahdesti. Erinomainen pakkaus, jonka voin kertoa, kestää eliniän.
Tim S. Vahvistettu ostaja 3rd Mar 2019
Tämän on oltava paras koskaan tehty pieni sääntelyviranomainen. Joka pennin arvoinen. Jos sinulla on 88g: n tai 95 g: n co2-pakkaus. Fluval. ista jne. Chuck heidän ilkeä pikku sääntelyviranomaisten ulos ja saada yksi näistä. Säädettävä paine. Erittäin tarkka CO2-ulostulon säätö. En käytä muita sääntelyviranomaisia nyt. Tämän on oltava paras koskaan tehty pieni sääntelyviranomainen. Joka pennin arvoinen. Jos sinulla on 88g: n tai 95 g: n co2-pakkaus. Fluval. ista jne. Chuck heidän ilkeä pikku sääntelyviranomaisten ulos ja saada yksi näistä. Säädettävä paine. Erittäin tarkka CO2-ulostulon säätö. En käytä muita sääntelyviranomaisia nyt.
Ben B. Vahvistettu ostaja 10th Feb 2019
Juuri mitä etsin nano-istutussäiliöstäni, ja säädin ja 95g -patruuna sopivat täydellisesti säiliön taakse, jotta voin pitää kaiken poissa näkyviltä. Neulaventtiili toimii hyvin, ja voin säätää virtausta noin kuplaan minuutissa, mikä on juuri sitä alhainen annostus, jota etsin. Juuri mitä etsin nano-istutussäiliöstäni, ja säädin ja 95g -patruuna sopivat täydellisesti säiliön taakse, jotta voin pitää kaiken poissa näkyviltä. Neulaventtiili toimii hyvin, ja voin säätää virtausta noin kuplaan minuutissa, mikä on juuri sitä alhainen annostus, jota etsin.
Carl Vahvistettu ostaja 3rd Feb 2019
Se, jonka sain ensin, katkesi, kun otin yhteyttä co2-supermarketiin, he vetivät kaikki pysäkit ja lajittelivat sen heti. Ostaisivat uudestaan nämä kaverit. Nice yksi Martin. Se, jonka sain ensin, katkesi, kun otin yhteyttä co2-supermarketiin, he vetivät kaikki pysäkit ja lajittelivat sen heti. Ostaisivat uudestaan nämä kaverit. Nice yksi Martin.
Albi . Vahvistettu ostaja 14th Jan 2019
Suuri palvelu ja tuotteet kuten aina. Kiitos. Suuri palvelu ja tuotteet kuten aina. Kiitos.
Tony W. Vahvistettu ostaja 10th Dec 2018
Erinomainen eräpakkaus helppo asentaa. Hyvin suunniteltu. Ensiluokkainen palvelu tästä yrityksestä Erinomainen eräpakkaus helppo asentaa. Hyvin suunniteltu. Ensiluokkainen palvelu tästä yrityksestä
Nik T. Vahvistettu ostaja 11th May 2018
Todella hyvä säätö. Erittäin hieno paineen säätö ja annostuksen säätö - juuri sitä mitä olin 40L nanoomme jälkeen Todella hyvä säätö. Erittäin hieno paineen säätö ja annostuksen säätö - juuri sitä mitä olin 40L nanoomme jälkeen
Chuck M. Vahvistettu ostaja 25th Apr 2018
Erittäin hyvä laatu. Paras mitä olen nähnyt. Rahan arvoinen! Erittäin hyvä laatu. Paras mitä olen nähnyt. Rahan arvoinen!
John S. Vahvistettu ostaja 17th Apr 2018
Sain täydellisen paketin ja se toimii hyvin. Sain täydellisen paketin ja se toimii hyvin.
Katso lisää arvosteluja  Loading
Nano CO2 -säädin edestä
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote