Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > CO2-säätimet > Nano-CO2-säätimet > Nano CO2 -säädin, Magneettiventtiilillä Ja Säädettävällä Lähtöpaineella

Nano CO2 -säädin, Magneettiventtiilillä Ja Säädettävällä Lähtöpaineella

€86,99

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
 

Tärkeimmät tiedot

 • Täydellinen nano- tai pienille akvaarioille.
 • Korkeimman laadun suunnittelu ja valmistus.
 • Säädettävä lähtöpaine 0-8 bar kaikkien akvaarioiden tarpeiden mukaan (20L - 500L).
 • 12v Magneettiventtiili mahdollistaa CO2: n kytkemisen päälle / pois päältä määrättyinä aikoina. Verkkomuuntaja mukana.
 • Erittäin tarkka neulaventtiili lopulliseen annostuksen hallintaan niin alhaisella tasolla kuin 1 kupla / 10 sekuntia.
 • Painemittari, joka näyttää lähtö- / työpaineen.
 • Yhdistetään nano CO2 -patruunoihin, joissa on 5/8 "-18 UNF-lankaa (tyypillisesti 88 g ja 95 g patruunoita).
 • Toimii minkä tahansa CO2-hajottajan kanssa.
 • Pistoke- ja jännitevaihtoehdot.
 

Kuvaus

Nano CO2 -säätimemme on suunniteltu erityisesti vastaamaan pienten / nanoakvaarioiden tarpeita, jotka yleensä edellyttävät alhaisempaa CO2-annostustasoa.

Säätimessä on säädettävä lähtöpaine varmistaakseen, että se täyttää painevaatimukset, joita tarvitaan parhaiden CO2-hajottajien käyttämiseen. Siinä on myös erittäin tarkka neulaventtiili, joka mahdollistaa uskomattoman hienosti hiilidioksidin annostelun niin alhaisella tasolla kuin 1 kupla 10 sekunnissa. Integroitu magneettiventtiili mahdollistaa hiilidioksidivirtauksen sulkemisen yön yli, kun akvaariokasvit eivät ole syntetisoivia; Tämä tarkoittaa sitä, ettet tuhlaa hiilidioksidia antamalla, kun sitä ei tarvita, mikä puolestaan tarkoittaa sitä, että hiilidioksidivarusteesi kestää paljon kauemmin ja säästät rahaa pitkällä aikavälillä. 12 voltin DC-solenoidi (verkkomuuntaja mukana) tarjoaa turvallisen, matalan lämpötilan ja takaa melun toiminnan.

Siinä on myös painemittari, joka näyttää lähtö- / työpaineen, jota voidaan säätää paineensäätimen nupilla. Säädin kiinnittyy mini-CO2-patruunoihin, joiden kierrestandardi on 5/8 "-18 UNF (myydään myös CO2 Supermarket).

Ohjeet

 • Aseta lähtöpaine minimiin kääntämällä paineensäädintä nuppi kokonaan vastapäivään.
 • Sulje neulaventtiili kääntämällä täysin myötäpäivään.
 • Ruuvaa CO2-patruuna säätimeen. Voit tuntea jonkin verran vastustusta, kun säätimen sisällä oleva nasta lävistää CO2-patruunan yläosan vapauttaakseen kaasun. patruuna on kierretty sisään, sitä ei tule poistaa, ennen kuin kaikki kaasu on käytetty.
 • Aseta CO2-patruuna pohjaan / pidikkeeseen. Alustan alapuolella on tarttuva tyyny, jota voidaan käyttää tarvittaessa lisätuen tarjoamiseen.
 • Kytke solenoidi pistorasiaan ja kytke virta.
 • Käännä paineensäädintä myötäpäivään, kunnes painemittari on 0,3 MPa (noin 40 PSI). Tämä on hyvä lähtökohta useimmille CO2-hajottajille. Sitä voidaan lisätä, jos
 • Kun kuplalaskuri on kiinnitetty, käännä neulaventtiiliä vastakkain lukitussuunnassa halutun kuplanopeuden saavuttamiseksi. 1 kupla / sekunti sopii 150L: n akvaarioon - säädä annostustasi tämän mukaan, ts. 1 kupla / 2 sekuntia 75L: n akvaarioon.
 • Napsauta tätä lukeaksesi koko Nano CO2 -säätimen asennusoppaan
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Bruce R. Vahvistettu ostaja 9th Apr 2021
Erinomainen tuote! Helppo asentaa todella hyvillä ohjeilla CO2 Supermarket! Kiitos!! Erinomainen tuote! Helppo asentaa todella hyvillä ohjeilla CO2 Supermarket! Kiitos!!
Terry D. Vahvistettu ostaja 24th Mar 2021
Hieno pala pienille säiliöille erittäin hyvin tehty Hieno pala pienille säiliöille erittäin hyvin tehty
étienne F. Vahvistettu ostaja 19th Feb 2021
Täydellinen, tekee työn Tropica Nano CO2 -patruunoilla. Täydellinen, tekee työn Tropica Nano CO2 -patruunoilla.
Darren M. Vahvistettu ostaja 6th Feb 2021
Erittäin hyvä säätimen / solenoidin kanssa. Näyttää olevan laadukas tuote ja kuplalaskurin hienosäätö on helppoa. Suosittelemme erittäin hyvin nanotankkeihin Erittäin hyvä säätimen / solenoidin kanssa. Näyttää olevan laadukas tuote ja kuplalaskurin hienosäätö on helppoa. Suosittelemme erittäin hyvin nanotankkeihin
Matti P. Vahvistettu ostaja 9th Dec 2020
Tämä on hieno pieni säädin, ja siinä on ominaisuuksia, jotka normaalisti saa vain suuremmilla säätimillä - säädettävä paine, solenoidi ja tarkkuusneulaventtiili. Rakennuksen laatu on uskomaton, ja voit vain tuntea, että se on hyvä yksikkö. Tämä on hieno pieni säädin, ja siinä on ominaisuuksia, jotka normaalisti saa vain suuremmilla säätimillä - säädettävä paine, solenoidi ja tarkkuusneulaventtiili. Rakennuksen laatu on uskomaton, ja voit vain tuntea, että se on hyvä yksikkö.
Maxim K. Vahvistettu ostaja 23rd Oct 2020
Se oli melko helppo asentaa, vaikka olin varovainen, koska se oli ensimmäinen CO2-määritykseni. Näyttää toimivan toistaiseksi hyvin sodastream-sovittimen ja pullon kanssa! Se oli melko helppo asentaa, vaikka olin varovainen, koska se oli ensimmäinen CO2-määritykseni. Näyttää toimivan toistaiseksi hyvin sodastream-sovittimen ja pullon kanssa!
Edward C. Vahvistettu ostaja 23rd Sep 2020
Hämmästyttävä laatu ja niin tarkka. Hämmästyttävä laatu ja niin tarkka.
Mr V. Vahvistettu ostaja 1st Sep 2020
Erinomainen laatu ostaisi uudelleen Erinomainen laatu ostaisi uudelleen
Graham R. Vahvistettu ostaja 10th Aug 2020
Minulla ei ole ollut mahdollisuutta käyttää vielä, koska odotan nykyisen patruunani tyhjenemistä. Se näyttää olevan erittäin hyvälaatuinen, tuntuu vankalta mutta pakkaukselta. Päivitän, kun käytän sitä. Minulla ei ole ollut mahdollisuutta käyttää vielä, koska odotan nykyisen patruunani tyhjenemistä. Se näyttää olevan erittäin hyvälaatuinen, tuntuu vankalta mutta pakkaukselta. Päivitän, kun käytän sitä.
Matthew J. Vahvistettu ostaja 19th May 2020
Loistava pieni säädin! Aja se yhdellä kuplalla joka 5. sekunti joka hetkellä ja on vakaa kuin mahdollista. Loistava pieni säädin! Aja se yhdellä kuplalla joka 5. sekunti joka hetkellä ja on vakaa kuin mahdollista.
Katso lisää arvosteluja  Loading
Nano CO2 -säädin edestä
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote