Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > CO2-säätimet > Yksivaihe Solenoidilla > Co2-säädin, Jossa On Solenoidi, Kaksi Mittaria Ja Säädettävä Lähtöpaine

Yksivaiheinen CO2-säädin Solenoidilla, Kaksoismittarilla Ja Säädettävällä Lähtöpaineella

€106,99

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
 

Tärkeimmät tiedot

 • Laadukas suunnittelu ja valmistus.
 • Säädettävä lähtöpaine 0-8 bar kaikkien akvaarioiden tarpeiden mukaan (20L - 3000L).
 • 12v tasavirtamagneettiventtiili mahdollistaa CO2: n kytkemisen päälle / pois päältä määrättyinä aikoina. Verkkomuuntaja mukana.
 • Erittäin tarkka neulaventtiili täydelliseen annostelun hallintaan.
 • lähtöä voidaan säätää niin, että sitä voidaan käyttää vaaka- tai pystysuorassa CO2-sylinteriventtiilissä.
 • Kaksoispainemittarit näyttävät tulo- ja lähtöpaineen.
 • Teollisuusstandardimutteri, yhteensopiva DIN 477 / BS 341 nro 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (kattaa Iso-Britannia, Eurooppa ja Aasia) kanssa.
 • Toimii mikä tahansa CO2-hajotin.
 

Kuvaus

Yksivaiheinen säädin, jossa on säädettävä paine, alentaa CO2-sylinterin korkean paineen alhaisempaan ja käyttökelpoiseen paineeseen akvaariossa käytettäväksi. Kyky säätää työ- / lähtöpainetta varmistaa, että säädin pystyy vastaamaan akvaariovaatimusten tarpeisiin. Käytetäänkö yhtä CO2-hajotinta vai useampaa hajotinta, tätä säädintä voidaan säätää tuottamaan tarvittava paine.

Vakiona on erittäin tarkka neulaventtiili, joka antaa sinulle helpon ja uskomattoman tarkan CO2-annostuksen hallinnan. Seurauksena on, että säädin soveltuu pienille / nanoakvaarioille, koska kuplanopeus (annos) voidaan alentaa niin alhaiseksi kuin 1 kupla / 10 sekuntia.

Koska neulaventtiili voi pyöriä, säädintä voidaan käyttää joko vaaka- tai pystysylinteriventtiilien kanssa. Varsi / mutteri voidaan myös poistaa ja se voidaan sitten yhdistää nanopatruunoihin, mikä tekee säätimestä sopivan nanoakvaarioihin ja paljon suurempiin akvaarioihin.

Integroitu solenoidiventtiili tarjoaa mahdollisuuden sammuttaa CO2 automaattisesti määrätyin väliajoin, esimerkiksi synkronoidaksesi akvaariovalaistuksen kanssa. Tämä varmistaa sen, että hiilidioksidia ei annostella, kun sitä ei tarvita, ja pidentää siksi CO2-sylinterisi käyttöikää ja säästää rahaa. 12 voltin DC-solenoidi (verkkomuuntaja mukana) tarjoaa turvallisen, matalan lämpötilan ja takaa melun toiminnan.

Kaksoispainemittarit ilmaisevat sylinterin paineen ja lähtö- / työpaineen.

Ohjeet

 • Kiristä säädin kiinni CO2-sylinteriin avaimella tai jakoavaimella. Älä kiristä käsiäsi, sillä se ei muodosta riittävää tiivistettä ja todennäköisesti vuotaa.
 • Aseta lähtöpaine minimiin kääntämällä paineensäätimen nuppia täysin vastapäivään.
 • Sulje neulaventtiili kääntämällä täysin myötäpäivään.
 • Kytke solenoidi pistorasiaan ja kytke virta.
 • Avaa kaasuvirta CO2-sylinteristäsi.
 • Sylinterin painemittari ilmoittaa nyt sylinterin paineen. Käännä paineensäädintä myötäpäivään, kunnes se lukee 40PSI, mikä on hyvä lähtökohta yksittäiselle hajottimen asennukselle.
 • Kun kuplalaskuri on kiinnitetty, käännä neulaventtiiliä vastapäivään halutun kuplanopeuden saavuttamiseksi. 1 kupla / sekunti sopii 150L: n akvaarioon - säädä annostustasi tämän mukaan, ts. 2 kupla / sekunti 300L: n akvaarioon.
 • Napsauta tätä lukeaksesi täydellisen säätimen asennusoppaan
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Andrew F. Vahvistettu ostaja 20th Sep 2023
Olen käyttänyt sitä vain muutaman viikon, mutta toistaiseksi se vaikuttaa erittäin hyvältä ja luotettavalta Olen käyttänyt sitä vain muutaman viikon, mutta toistaiseksi se vaikuttaa erittäin hyvältä ja luotettavalta
Peter B. Vahvistettu ostaja 18th Sep 2023
Toimii hyvin. Pikatoimitus. Toimii hyvin. Pikatoimitus.
Jonathan C. Vahvistettu ostaja 13th Sep 2023
Erinomainen palvelu! Tilasin klo 15.30 ja sain sen seuraavana aamuna klo 10!! En ole käyttänyt säädintä pitkään aikaan, mutta toistaiseksi se näyttää todella hyvältä! Erinomainen palvelu! Tilasin klo 15.30 ja sain sen seuraavana aamuna klo 10!! En ole käyttänyt säädintä pitkään aikaan, mutta toistaiseksi se näyttää todella hyvältä!
Alastair S. Vahvistettu ostaja 4th Sep 2023
Hyvä kiinteä säädin. Helppokäyttöinen ja paine ja virtaus pysyvät vakiona ilman säätöä pitkiä aikoja. Hyvä kiinteä säädin. Helppokäyttöinen ja paine ja virtaus pysyvät vakiona ilman säätöä pitkiä aikoja.
Simon K. Vahvistettu ostaja 24th Aug 2023
Kaikki täydellinen, kiitos Kaikki täydellinen, kiitos
Dominic A. Vahvistettu ostaja 16th Aug 2023
Erinomainen monipuolinen säädin Erinomainen monipuolinen säädin
Clive W. Vahvistettu ostaja 12th Aug 2023
Kaikki hyvä toimii loistavasti Kaikki hyvä toimii loistavasti
Derek C. Vahvistettu ostaja 7th Aug 2023
Todella hyvä säädin, helppo asentaa (liitin SodaStream-sylinteriin CO2 Supermarket:n sovittimella) ja kytkeä ajastinpistokkeeseen, jotta voin kytkeä CO2:n päälle/pois valoillani. Piti odottaa melkein kaksi kuukautta, ennen kuin se tuli takaisin varastoon, mutta se kannatti odottaa Todella hyvä säädin, helppo asentaa (liitin SodaStream-sylinteriin CO2 Supermarket:n sovittimella) ja kytkeä ajastinpistokkeeseen, jotta voin kytkeä CO2:n päälle/pois valoillani. Piti odottaa melkein kaksi kuukautta, ennen kuin se tuli takaisin varastoon, mutta se kannatti odottaa
Jonathan C. Vahvistettu ostaja 15th Apr 2023
Loistava sarja ja loistava tuki, vaikka sinun ei pitäisikään tarvita sitä, jos luet linkit laitteiden oikeasta asennuksesta ;) Loistava sarja ja loistava tuki, vaikka sinun ei pitäisikään tarvita sitä, jos luet linkit laitteiden oikeasta asennuksesta ;)
Thomas J. Vahvistettu ostaja 20th Mar 2023
Erinomainen säädin ja nopea toimitus Erinomainen säädin ja nopea toimitus
Katso lisää arvosteluja  Loading
Yksivaiheinen CO2-säädin on kiinnitetty vaakasylinteriin
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote