Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > CO2-säätimet > Yksivaihe Solenoidilla > Co2-säädin, Jossa On Solenoidi, Kaksi Mittaria Ja Säädettävä Lähtöpaine

Yksivaiheinen CO2-säädin Solenoidilla, Kaksoismittarilla Ja Säädettävällä Lähtöpaineella

€122,49

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
 

Tärkeimmät tiedot

 • Laadukas suunnittelu ja valmistus.
 • Säädettävä lähtöpaine 0-8 bar kaikkien akvaarioiden tarpeiden mukaan (20L - 3000L).
 • 12v tasavirtamagneettiventtiili mahdollistaa CO2: n kytkemisen päälle / pois päältä määrättyinä aikoina. Verkkomuuntaja mukana.
 • Erittäin tarkka neulaventtiili täydelliseen annostelun hallintaan.
 • lähtöä voidaan säätää niin, että sitä voidaan käyttää vaaka- tai pystysuorassa CO2-sylinteriventtiilissä.
 • Kaksoispainemittarit näyttävät tulo- ja lähtöpaineen.
 • Teollisuusstandardimutteri, yhteensopiva DIN 477 / BS 341 nro 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (kattaa Iso-Britannia, Eurooppa ja Aasia) kanssa.
 • Toimii mikä tahansa CO2-hajotin.
 

Kuvaus

Yksivaiheinen säädin, jossa on säädettävä paine, alentaa CO2-sylinterin korkean paineen alhaisempaan ja käyttökelpoiseen paineeseen akvaariossa käytettäväksi. Kyky säätää työ- / lähtöpainetta varmistaa, että säädin pystyy vastaamaan akvaariovaatimusten tarpeisiin. Käytetäänkö yhtä CO2-hajotinta vai useampaa hajotinta, tätä säädintä voidaan säätää tuottamaan tarvittava paine.

Vakiona on erittäin tarkka neulaventtiili, joka antaa sinulle helpon ja uskomattoman tarkan CO2-annostuksen hallinnan. Seurauksena on, että säädin soveltuu pienille / nanoakvaarioille, koska kuplanopeus (annos) voidaan alentaa niin alhaiseksi kuin 1 kupla / 10 sekuntia.

Koska neulaventtiili voi pyöriä, säädintä voidaan käyttää joko vaaka- tai pystysylinteriventtiilien kanssa. Varsi / mutteri voidaan myös poistaa ja se voidaan sitten yhdistää nanopatruunoihin, mikä tekee säätimestä sopivan nanoakvaarioihin ja paljon suurempiin akvaarioihin.

Integroitu solenoidiventtiili tarjoaa mahdollisuuden sammuttaa CO2 automaattisesti määrätyin väliajoin, esimerkiksi synkronoidaksesi akvaariovalaistuksen kanssa. Tämä varmistaa sen, että hiilidioksidia ei annostella, kun sitä ei tarvita, ja pidentää siksi CO2-sylinterisi käyttöikää ja säästää rahaa. 12 voltin DC-solenoidi (verkkomuuntaja mukana) tarjoaa turvallisen, matalan lämpötilan ja takaa melun toiminnan.

Kaksoispainemittarit ilmaisevat sylinterin paineen ja lähtö- / työpaineen.

Ohjeet

 • Kiristä säädin kiinni CO2-sylinteriin avaimella tai jakoavaimella. Älä kiristä käsiäsi, sillä se ei muodosta riittävää tiivistettä ja todennäköisesti vuotaa.
 • Aseta lähtöpaine minimiin kääntämällä paineensäätimen nuppia täysin vastapäivään.
 • Sulje neulaventtiili kääntämällä täysin myötäpäivään.
 • Kytke solenoidi pistorasiaan ja kytke virta.
 • Avaa kaasuvirta CO2-sylinteristäsi.
 • Sylinterin painemittari ilmoittaa nyt sylinterin paineen. Käännä paineensäädintä myötäpäivään, kunnes se lukee 40PSI, mikä on hyvä lähtökohta yksittäiselle hajottimen asennukselle.
 • Kun kuplalaskuri on kiinnitetty, käännä neulaventtiiliä vastapäivään halutun kuplanopeuden saavuttamiseksi. 1 kupla / sekunti sopii 150L: n akvaarioon - säädä annostustasi tämän mukaan, ts. 2 kupla / sekunti 300L: n akvaarioon.
 • Napsauta tätä lukeaksesi täydellisen säätimen asennusoppaan
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Adam G. Vahvistettu ostaja 1st Oct 2021
Täydellinen! Juuri mitä etsin ja toimii todella hyvin. Täydellinen! Juuri mitä etsin ja toimii todella hyvin.
Georgina B. Vahvistettu ostaja 3rd Sep 2021
Upea CO2 -järjestelmä, hyvä hinta ja upea palvelu! Upea CO2 -järjestelmä, hyvä hinta ja upea palvelu!
Dave H. Vahvistettu ostaja 18th Aug 2021
Helppo asentaa. Helppo asettaa paine ja virtaus. Solenoidi toimii todella hyvin ja on hiljainen. Ei voi syyttää. Helppo asentaa. Helppo asettaa paine ja virtaus. Solenoidi toimii todella hyvin ja on hiljainen. Ei voi syyttää.
Richard B. Vahvistettu ostaja 8th Jul 2021
Helppo hallita tarkalla säädöllä. Helppo hallita tarkalla säädöllä.
Matthew P. Vahvistettu ostaja 21st Jun 2021
Suuri säädin, olen nyt ostanut kaksi niistä - yhden minulle ja toisen pojallesi, ja molemmat ovat toimineet moitteettomasti. 5/5 Suuri säädin, olen nyt ostanut kaksi niistä - yhden minulle ja toisen pojallesi, ja molemmat ovat toimineet moitteettomasti. 5/5
Jonathan D. Vahvistettu ostaja 21st Mar 2021
Erittäin hyvä säädin, tarkka ja luotettava. 1 puute, liitäntäjärjestelmä on mielestäni liian lyhyt. Käytetään 20 litran kauluksessa olevaan pulloon, eikä järjestelmää voida asentaa kauluksen läpi. Joko vaihtoehto irrottaa kaulus joka kerta jatkokappale (letku). Erittäin hyvä säädin, tarkka ja luotettava. 1 puute, liitäntäjärjestelmä on mielestäni liian lyhyt. Käytetään 20 litran kauluksessa olevaan pulloon, eikä järjestelmää voida asentaa kauluksen läpi. Joko vaihtoehto irrottaa kaulus joka kerta jatkokappale (letku).
Jamie P. Vahvistettu ostaja 5th Feb 2021
Suuri sääntelyviranomainen, joka minulla on tähän mennessä paras, kiitos Suuri sääntelyviranomainen, joka minulla on tähän mennessä paras, kiitos
Remi J. Vahvistettu ostaja 3rd Jan 2021
Loistava! Erittäin hyvä laatu Loistava! Erittäin hyvä laatu
Nick P. Vahvistettu ostaja 22nd Oct 2020
Minulla on ollut tämä pari viikkoa ja se toimii todella hyvin. Kuplanopeus ja paine ovat pysyneet täsmälleen samalla tavalla kuin asetin, ja solenoidi on toiminut virheettömästi. Minulla on ollut tämä pari viikkoa ja se toimii todella hyvin. Kuplanopeus ja paine ovat pysyneet täsmälleen samalla tavalla kuin asetin, ja solenoidi on toiminut virheettömästi.
Michael I. Vahvistettu ostaja 11th Oct 2020
Upea tuote. Toimii kuvatulla tavalla ja mukava kosketus, että tilausvahvistuksen mukana on linkki asennusohjeisiin. Hyvä vastinetta rahalle ja hyvä palvelu näiltä kavereilta Upea tuote. Toimii kuvatulla tavalla ja mukava kosketus, että tilausvahvistuksen mukana on linkki asennusohjeisiin. Hyvä vastinetta rahalle ja hyvä palvelu näiltä kavereilta
Katso lisää arvosteluja  Loading
Yksivaiheinen CO2-säädin on kiinnitetty vaakasylinteriin
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote