Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > CO2-säätimet > Dual Stage Solenoidilla > Ultimate-pro Kaksivaiheinen Co2-säädin

Ultimate-Pro Kaksivaiheinen CO2-säädin

€177,49

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
€30,99
Lisälähtöjako ja kuplalaskuri Ultimate-Pro -säätimelle
 

Tärkeimmät tiedot

 • Laadukas suunnittelu ja valmistus.
 • Kaksivaiheinen mekanismi varmistaa vakiona lähtöpaineen koko sylinterin elinkaaren ajan.
 • Säädettävä lähtöpaine 0-8 bar kaikkien akvaarioiden tarpeiden mukaan (20L - 3000L).
 • nopeasti ja helposti lisää lähtöjakotukkia useiden hajottajien käyttämiseen.
 • Suorituskykyinen integroitu 12v DC-solenoidi - turvallinen, alhainen virrankulutus, viileä lämpötila ja taattu melu. Verkkomuuntaja mukana.
 • Erittäin tarkka neulaventtiili täydelliseen annostelun hallintaan.
 • Huuhteluventtiili turvallista ja helppoa irrotusta sylinteristä.
 • Kaksoispainemittarit näyttävät tulo- ja lähtöpaineen.
 • Magneettinen magneettiventtiili mahdollistaa CO2: n kytkemisen päälle / pois päältä määritettyinä ajankohtina.
 • Teollisuusstandardimutteri, yhteensopiva DIN 477 / BS 341 nro 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (kattaa Ison-Britannian, Euroopan ja Aasian).
 • Toimii mikä tahansa CO2-hajotin.
 • Pistoke- ja jännitevaihtoehdot.
 

Kuvaus

Uskomaton toiminta, suunnittelu ja valmistus - Ultimate-Pro kaksivaiheinen CO2-säädin 12v DC-solenoidilla antaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

Kaksivaiheinen mekanismi varmistaa, että lähtöpaine ei nouse, vaikka tulopaine kasvaa tai pienenee, kuten voi tapahtua CO2-sylinterin käyttöiän aikana. Tämä antaa sinulle mielenrauhan, että paine ja virtaus pysyvät aina sillä tasolla, johon olet asettanut sen.

Säädettävä lähtöpaine varmistaa, että säädin pystyy vastaamaan minkä tahansa akvaarion tarpeisiin riippumatta siitä, onko se pieni vain 20 litran nanoakvaario tai 3000 litran akvaario, joka vaatii useita hajottimia, tämä säädin pystyy toimittamaan tarvittavan paineen.

Säätimen mukana toimitetaan korkealaatuinen edistyksellinen 12 voltin DC-solenoidiventtiili, joka on vakiona. Se takaa turvallisen toiminnan, alhaisen virrankulutuksen, viileän käyttölämpötilan ja eliminoi mahdollisen sumisevan äänen. Solenoidin lisääminen mahdollistaa säätimen kytkemisen ajastintulppaan tai pH-säätimeen, jotta CO2: n annosta voidaan hallita. Tämä mahdollistaa hiilidioksidivirtauksen sulkemisen, kun akvaarion valot eivät ole päällä ja kasvit eivät ole fotosyntetisoituja eivätkä hyöty CO2: n lisäyksestä.

Vakiona on erittäin tarkka neulaventtiili, joka tarjoaa erittäin korkean tarkkuuden CO2-annostuksesta. Annostelu voidaan saavuttaa niinkin alhaisella tasolla kuin 1 kupla / 10 sekuntia jatkuvalle hiilidioksidivirtaukselle, joka mahdollistaa sen toimimisen pienissä nanoakvaarioissa (20 l) suuriin, usean tuhannen litran akvaarioihin.

Ohjeet

 • Kiristä säädin kiinni CO2-sylinteriin avaimella tai jakoavaimella. Älä kiristä käsiäsi, sillä se ei muodosta riittävää tiivistettä ja todennäköisesti vuotaa.
 • Aseta lähtöpaine minimiin kääntämällä paineensäätimen nuppia täysin vastapäivään.
 • Sulje neulaventtiili kääntämällä täysin myötäpäivään.
 • Kytke solenoidi pistorasiaan ja kytke se päälle.
 • Avaa kaasuvirta CO2-sylinteristäsi.
 • Sylinterin painemittari ilmoittaa nyt sylinterin paineen. Käännä paineensäädintä myötäpäivään, kunnes se lukee 40PSI, mikä on hyvä lähtökohta yksittäiselle hajottimen asennukselle.
 • Kun kuplalaskuri on kiinnitetty, käännä neulaventtiiliä vastapäivään halutun kuplanopeuden saavuttamiseksi. 1 kupla / sekunti sopii 150L: n akvaarioon - säädä annostustasi tämän mukaan, ts. 2 kupla / sekunti 300L: n akvaarioon.
 • Napsauta tätä lukeaksesi kaksivaiheisen säätimen koko asennusoppaan
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Mel C. Vahvistettu ostaja 19th Sep 2023
Tämän säätimen laatu on erinomainen, ja hinta on erittäin kohtuullinen. Olen varma, että tulen käyttämään sitä useiden vuosien ajan Tämän säätimen laatu on erinomainen, ja hinta on erittäin kohtuullinen. Olen varma, että tulen käyttämään sitä useiden vuosien ajan
Sophie H. Vahvistettu ostaja 14th Sep 2023
Todella hyvä säädin ja nopea toimitus Todella hyvä säädin ja nopea toimitus
John L. Vahvistettu ostaja 16th Aug 2023
Tämä säädin oli osa Ultimate-Pro CO2 -järjestelmää ja on toiminut moitteettomasti muutaman kuukauden aikana, joita olen käyttänyt. Minulla on ollut nollapoikkeama paineessa tai virtauksessa tuona aikana ja solenoidi on kytkeytynyt päälle ja pois ilman ongelmia. Tämä säädin oli osa Ultimate-Pro CO2 -järjestelmää ja on toiminut moitteettomasti muutaman kuukauden aikana, joita olen käyttänyt. Minulla on ollut nollapoikkeama paineessa tai virtauksessa tuona aikana ja solenoidi on kytkeytynyt päälle ja pois ilman ongelmia.
Robert R. Vahvistettu ostaja 16th Jun 2023
Laadukas ja helppokäyttöinen Laadukas ja helppokäyttöinen
Jose P. Vahvistettu ostaja 9th Jun 2023
Huipputuote hyvin tehty kiitos myös nopeasta toimituksesta ja suosittelen tätä Huipputuote hyvin tehty kiitos myös nopeasta toimituksesta ja suosittelen tätä
Peter R. Vahvistettu ostaja 25th May 2023
Olin erittäin vaikuttunut laatikon avaamisesta ja tämän purkamisesta. Se on suurempi ja "myydympi" kuin odotin, ja se on uskomattoman hyvin tehty ja myös hyvin pakattu. Paineensäätö ja neulaventtiili voidaan säätää erittäin hyvällä tarkkuudella. Sain tämän mallin, koska minulla on paljon erittäin kalliita Lue lisää... Olin erittäin vaikuttunut laatikon avaamisesta ja tämän purkamisesta. Se on suurempi ja "myydympi" kuin odotin, ja se on uskomattoman hyvin tehty ja myös hyvin pakattu. Paineensäätö ja neulaventtiili voidaan säätää erittäin hyvällä tarkkuudella. Sain tämän mallin, koska minulla on paljon erittäin kalliita kaloja ja olen varma, että tämä ei petä minua.
David H. Vahvistettu ostaja 25th Apr 2023
Loistava säädin, kaikki toimii hyvin Loistava säädin, kaikki toimii hyvin
Bill F. Vahvistettu ostaja 21st Apr 2023
Tämä tuli osana ostamaani CO2-järjestelmää, ja olen siitä erittäin vaikuttunut. Aloittelijana olin hieman epävarma, pystyisinkö yhdistämään sen, mutta se oli helvetin helppoa. Tämä tuli osana ostamaani CO2-järjestelmää, ja olen siitä erittäin vaikuttunut. Aloittelijana olin hieman epävarma, pystyisinkö yhdistämään sen, mutta se oli helvetin helppoa.
Andrew W. Vahvistettu ostaja 9th Feb 2023
Olen todella tyytyväinen siihen ja kasvit kasvavat nyt todella hyvin, joten olen tyytyväinen ostokseeni ja voin suositella muillekin Olen todella tyytyväinen siihen ja kasvit kasvavat nyt todella hyvin, joten olen tyytyväinen ostokseeni ja voin suositella muillekin
David P. Vahvistettu ostaja 21st Jan 2023
Säädin on paljon isompi (se on peto!) ja vankkampi kuin odotin, joten olen erittäin iloisesti yllättynyt siitä. Tämä ei todellakaan ole mikään halpa ja huonosti valmistettu laite, se on erittäin hyvä laatu ja se on ehdoton edullinen alle 150 puntaa! Se on ollut käynnissä muutaman päivän ja ylläpitää asetetun paineen Lue lisää... Säädin on paljon isompi (se on peto!) ja vankkampi kuin odotin, joten olen erittäin iloisesti yllättynyt siitä. Tämä ei todellakaan ole mikään halpa ja huonosti valmistettu laite, se on erittäin hyvä laatu ja se on ehdoton edullinen alle 150 puntaa! Se on ollut käynnissä muutaman päivän ja ylläpitää asetetun paineen ja virtauksen uskomattomalla tarkkuudella. Jos ostat tämän, voin taata, että et tule pettymään.
Katso lisää arvosteluja  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote