Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > CO2-säätimet > Dual Stage Solenoidilla > Ultimate-pro Kaksivaiheinen Co2-säädin

Ultimate-Pro Kaksivaiheinen CO2-säädin

€171,49

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
€29,99
Lisälähtöjako ja kuplalaskuri Ultimate-Pro -säätimelle
 

Tärkeimmät tiedot

 • Laadukas suunnittelu ja valmistus.
 • Kaksivaiheinen mekanismi varmistaa vakiona lähtöpaineen koko sylinterin elinkaaren ajan.
 • Säädettävä lähtöpaine 0-8 bar kaikkien akvaarioiden tarpeiden mukaan (20L - 3000L).
 • nopeasti ja helposti lisää lähtöjakotukkia useiden hajottajien käyttämiseen.
 • Suorituskykyinen integroitu 12v DC-solenoidi - turvallinen, alhainen virrankulutus, viileä lämpötila ja taattu melu. Verkkomuuntaja mukana.
 • Erittäin tarkka neulaventtiili täydelliseen annostelun hallintaan.
 • Huuhteluventtiili turvallista ja helppoa irrotusta sylinteristä.
 • Kaksoispainemittarit näyttävät tulo- ja lähtöpaineen.
 • Magneettinen magneettiventtiili mahdollistaa CO2: n kytkemisen päälle / pois päältä määritettyinä ajankohtina.
 • Teollisuusstandardimutteri, yhteensopiva DIN 477 / BS 341 nro 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (kattaa Ison-Britannian, Euroopan ja Aasian).
 • Toimii mikä tahansa CO2-hajotin.
 • Pistoke- ja jännitevaihtoehdot.
 

Kuvaus

Uskomaton toiminta, suunnittelu ja valmistus - Ultimate-Pro kaksivaiheinen CO2-säädin 12v DC-solenoidilla antaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

Kaksivaiheinen mekanismi varmistaa, että lähtöpaine ei nouse, vaikka tulopaine kasvaa tai pienenee, kuten voi tapahtua CO2-sylinterin käyttöiän aikana. Tämä antaa sinulle mielenrauhan, että paine ja virtaus pysyvät aina sillä tasolla, johon olet asettanut sen.

Säädettävä lähtöpaine varmistaa, että säädin pystyy vastaamaan minkä tahansa akvaarion tarpeisiin riippumatta siitä, onko se pieni vain 20 litran nanoakvaario tai 3000 litran akvaario, joka vaatii useita hajottimia, tämä säädin pystyy toimittamaan tarvittavan paineen.

Säätimen mukana toimitetaan korkealaatuinen edistyksellinen 12 voltin DC-solenoidiventtiili, joka on vakiona. Se takaa turvallisen toiminnan, alhaisen virrankulutuksen, viileän käyttölämpötilan ja eliminoi mahdollisen sumisevan äänen. Solenoidin lisääminen mahdollistaa säätimen kytkemisen ajastintulppaan tai pH-säätimeen, jotta CO2: n annosta voidaan hallita. Tämä mahdollistaa hiilidioksidivirtauksen sulkemisen, kun akvaarion valot eivät ole päällä ja kasvit eivät ole fotosyntetisoituja eivätkä hyöty CO2: n lisäyksestä.

Vakiona on erittäin tarkka neulaventtiili, joka tarjoaa erittäin korkean tarkkuuden CO2-annostuksesta. Annostelu voidaan saavuttaa niinkin alhaisella tasolla kuin 1 kupla / 10 sekuntia jatkuvalle hiilidioksidivirtaukselle, joka mahdollistaa sen toimimisen pienissä nanoakvaarioissa (20 l) suuriin, usean tuhannen litran akvaarioihin.

Ohjeet

 • Kiristä säädin kiinni CO2-sylinteriin avaimella tai jakoavaimella. Älä kiristä käsiäsi, sillä se ei muodosta riittävää tiivistettä ja todennäköisesti vuotaa.
 • Aseta lähtöpaine minimiin kääntämällä paineensäätimen nuppia täysin vastapäivään.
 • Sulje neulaventtiili kääntämällä täysin myötäpäivään.
 • Kytke solenoidi pistorasiaan ja kytke se päälle.
 • Avaa kaasuvirta CO2-sylinteristäsi.
 • Sylinterin painemittari ilmoittaa nyt sylinterin paineen. Käännä paineensäädintä myötäpäivään, kunnes se lukee 40PSI, mikä on hyvä lähtökohta yksittäiselle hajottimen asennukselle.
 • Kun kuplalaskuri on kiinnitetty, käännä neulaventtiiliä vastapäivään halutun kuplanopeuden saavuttamiseksi. 1 kupla / sekunti sopii 150L: n akvaarioon - säädä annostustasi tämän mukaan, ts. 2 kupla / sekunti 300L: n akvaarioon.
 • Napsauta tätä lukeaksesi kaksivaiheisen säätimen koko asennusoppaan
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

David P. Vahvistettu ostaja 21st Jan 2023
Säädin on paljon isompi (se on peto!) ja vankkampi kuin odotin, joten olen erittäin iloisesti yllättynyt siitä. Tämä ei todellakaan ole mikään halpa ja huonosti valmistettu laite, se on erittäin hyvä laatu ja se on ehdoton edullinen alle 150 puntaa! Se on ollut käynnissä muutaman päivän ja ylläpitää asetetun paineen Lue lisää... Säädin on paljon isompi (se on peto!) ja vankkampi kuin odotin, joten olen erittäin iloisesti yllättynyt siitä. Tämä ei todellakaan ole mikään halpa ja huonosti valmistettu laite, se on erittäin hyvä laatu ja se on ehdoton edullinen alle 150 puntaa! Se on ollut käynnissä muutaman päivän ja ylläpitää asetetun paineen ja virtauksen uskomattomalla tarkkuudella. Jos ostat tämän, voin taata, että et tule pettymään.
Frank R. Vahvistettu ostaja 20th Dec 2022
Todella hyvä säädin. Erittäin hyvä laatu antaa minulle luottamusta, että se kestää pitkään ja toimii hyvin Todella hyvä säädin. Erittäin hyvä laatu antaa minulle luottamusta, että se kestää pitkään ja toimii hyvin
Terence G. Vahvistettu ostaja 7th Nov 2022
Loistava kohde! Suosittelen mielelläni kaikille säädintä etsiville Loistava kohde! Suosittelen mielelläni kaikille säädintä etsiville
Dom G. Vahvistettu ostaja 24th Oct 2022
Olen käyttänyt sitä nyt muutaman viikon loistavin tuloksin ja ilman ongelmia. Se on hieno sarja, erittäin kestävä, hyvin tehty ja hyvä laatu. Olen käyttänyt sitä nyt muutaman viikon loistavin tuloksin ja ilman ongelmia. Se on hieno sarja, erittäin kestävä, hyvin tehty ja hyvä laatu.
William S. Vahvistettu ostaja 10th Sep 2022
Todella hyvä säädin, piti odottaa muutama kuukausi ennen kuin se tuli takaisin varastoon, mutta se kannatti odottaa Todella hyvä säädin, piti odottaa muutama kuukausi ennen kuin se tuli takaisin varastoon, mutta se kannatti odottaa
Gregory T. Vahvistettu ostaja 25th May 2022
Todella upea, hyvin tehty. Todella upea, hyvin tehty.
Rob H. Vahvistettu ostaja 9th May 2022
Kuulin hyviä asioita co2-supermarketista ja tästä säätimestä, ja kun toisen merkin säädin pettyi pahasti, päätin hankkia tämän ja olen siitä ERITTÄIN vaikuttunut. Tämä on helposti markkinoiden paras säädin. Rakenne- ja materiaalilaatu on poikkeuksellista ja hintaansa nähden todella kohtuullinen. Kuulin hyviä asioita co2-supermarketista ja tästä säätimestä, ja kun toisen merkin säädin pettyi pahasti, päätin hankkia tämän ja olen siitä ERITTÄIN vaikuttunut. Tämä on helposti markkinoiden paras säädin. Rakenne- ja materiaalilaatu on poikkeuksellista ja hintaansa nähden todella kohtuullinen.
Chris H. Vahvistettu ostaja 3rd May 2022
Olen todella tyytyväinen - suosittelen! Olen todella tyytyväinen - suosittelen!
Greg F. Vahvistettu ostaja 28th Mar 2022
Todella hyvä tuote. Siinä on hyvä paino, jotta voit todeta, että se on laadukas ja kaikki hienosti koneistettu ja viimeistelty - se näyttää niin hyvältä, että on melkein sääli piilottaa se kaappiin! Helppo säätää ja erittäin vakaa paineen ja virtauksen säätö. Todella hyvä tuote. Siinä on hyvä paino, jotta voit todeta, että se on laadukas ja kaikki hienosti koneistettu ja viimeistelty - se näyttää niin hyvältä, että on melkein sääli piilottaa se kaappiin! Helppo säätää ja erittäin vakaa paineen ja virtauksen säätö.
Simon S. Vahvistettu ostaja 17th Mar 2022
Olen todella vaikuttunut säätimestä, joka tuli osana CO2-sarjaa, se on ehdoton peto, todella hyvin tehty ja erittäin helppo hallita. Olen todella vaikuttunut säätimestä, joka tuli osana CO2-sarjaa, se on ehdoton peto, todella hyvin tehty ja erittäin helppo hallita.
Katso lisää arvosteluja  Loading
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote