Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > CO2-säätimet > Dual Stage > Ultimate Dual Stage CO2 -säädin 12v Dc-solenoidilla

Ultimate Dual Stage CO2 -säädin 12v DC-solenoidilla

€183,99 Valitettavasti loppu

Järjestelmän mukauttaminen

 
 

Tärkeimmät tiedot

 • Laadukas suunnittelu ja valmistus.
 • Kaksivaiheinen mekanismi varmistaa vakiona lähtöpaineen koko sylinterin elinkaaren ajan.
 • Säädettävä lähtöpaine 0-8 bar kaikkien akvaarioiden tarpeiden mukaan (20L - 3000L).
 • Suorituskykyinen integroitu 12 voltin DC-solenoidi - turvallinen, pieni virrankulutus, viileä lämpötila ja taattu melu. Verkkomuuntaja mukana.
 • Erittäin tarkka neulaventtiili täydelliseen annostelun hallintaan.
 • Kaksoispainemittarit näyttävät tulo- ja lähtöpaineen.
 • Magneettinen magneettiventtiili mahdollistaa CO2: n kytkemisen päälle / pois päältä määritettyinä ajankohtina.
 • Teollisuusstandardimutteri, yhteensopiva DIN 477 / BS 341 nro 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (kattaa Ison-Britannian, Euroopan ja Aasian).
 • Toimii mikä tahansa CO2-hajotin.
 • Pistoke- ja jännitevaihtoehdot.

Kuvaus

Uskomaton toiminta, suunnittelu ja valmistus - Ultimate Dual Stage CO2 Regulator with 12v DC solenoid antaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

Kaksivaiheinen mekanismi varmistaa, että lähtöpaine ei nouse, vaikka tulopaine kasvaa tai pienenee, kuten voi tapahtua CO2-sylinterin käyttöiän aikana. Tämä antaa sinulle mielenrauhan, että paine ja virtaus pysyvät aina sillä tasolla, johon olet asettanut sen.

Säädettävä lähtöpaine varmistaa, että säädin pystyy vastaamaan minkä tahansa akvaarion tarpeisiin riippumatta siitä, onko se pieni vain 20 litran nanoakvaario tai 3000 litran akvaario, joka vaatii useita hajottimia, tämä säädin pystyy toimittamaan tarvittavan paineen.

Säätimen mukana toimitetaan korkealaatuinen edistyksellinen 12 voltin DC-solenoidiventtiili, joka on vakiona. Se takaa turvallisen toiminnan, alhaisen virrankulutuksen, viileän käyttölämpötilan ja eliminoi mahdollisen sumisevan äänen. Solenoidin lisääminen mahdollistaa säätimen kytkemisen ajastintulppaan tai pH-säätimeen, jotta CO2: n annosta voidaan hallita. Tämä mahdollistaa hiilidioksidivirtauksen sulkemisen, kun akvaarion valot eivät ole päällä ja kasvit eivät ole fotosyntetisoituja eivätkä hyöty CO2: n lisäyksestä.

Vakiona on erittäin tarkka neulaventtiili, joka tarjoaa erittäin korkean tarkkuuden CO2-annostuksesta. Annostelu voidaan saavuttaa niinkin alhaisella tasolla kuin 1 kupla / 10 sekuntia jatkuvalle hiilidioksidivirtaukselle, joka mahdollistaa sen toimimisen pienissä nanoakvaarioissa (20 l) suuriin, usean tuhannen litran akvaarioihin.

Ohjeet

 • Kiristä säädin kiinni CO2-sylinteriin avaimella tai jakoavaimella. Älä kiristä käsiäsi, sillä se ei muodosta riittävää tiivistettä ja todennäköisesti vuotaa.
 • Aseta lähtöpaine minimiin kääntämällä paineensäätimen nuppia täysin vastapäivään.
 • Sulje neulaventtiili kääntämällä täysin myötäpäivään.
 • Kytke solenoidi pistorasiaan ja kytke se päälle.
 • Avaa kaasuvirta CO2-sylinteristäsi.
 • Sylinterin painemittari ilmoittaa nyt sylinterin paineen. Käännä paineensäädintä myötäpäivään, kunnes se lukee 40PSI, mikä on hyvä lähtökohta yksittäiselle hajottimen asennukselle.
 • Kun kuplalaskuri on kiinnitetty, käännä neulaventtiiliä vastapäivään halutun kuplanopeuden saavuttamiseksi. 1 kupla / sekunti sopii 150L: n akvaarioon - säädä annostustasi tämän mukaan, ts. 2 kupla / sekunti 300L: n akvaarioon.
 • Napsauta tätä lukeaksesi kaksivaiheisen säätimen koko asennusoppaan
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Mark . Vahvistettu ostaja 11th Nov 2019
Huippulaatua, älä kuulu muihin halpoihin vaihtoehtoihin, jotka maksavat sinulle enemmän pitkällä tähtäimellä Huippulaatua, älä kuulu muihin halpoihin vaihtoehtoihin, jotka maksavat sinulle enemmän pitkällä tähtäimellä
Debbie B. Vahvistettu ostaja 16th Sep 2019
Aloittelija CO2-järjestelmissä, mutta erittäin tyytyväinen tähän helppokäyttöiseen ja koottavaan sarjaan Aloittelija CO2-järjestelmissä, mutta erittäin tyytyväinen tähän helppokäyttöiseen ja koottavaan sarjaan
Philip M. Vahvistettu ostaja 13th Jun 2019
Tuli osaksi co2-järjestelmää, jonka ostin co2-supermarketista. Vaikka tämä on ensimmäinen sääntelyviranomainen / järjestelmä ja minulla ei ole mitään vertailua, voin vain sanoa, että olen erittäin tyytyväinen siihen, se oli helppo saada ja se on toiminut virheettömästi. Pidän myös mielenrauhasta, kun kaksivaiheinen mekanismi antaa tietää, että minulla ei ole ongelmia säiliön Lue lisää... Tuli osaksi co2-järjestelmää, jonka ostin co2-supermarketista. Vaikka tämä on ensimmäinen sääntelyviranomainen / järjestelmä ja minulla ei ole mitään vertailua, voin vain sanoa, että olen erittäin tyytyväinen siihen, se oli helppo saada ja se on toiminut virheettömästi. Pidän myös mielenrauhasta, kun kaksivaiheinen mekanismi antaa tietää, että minulla ei ole ongelmia säiliön kaatopaikan kanssa.
Conrad W. Vahvistettu ostaja 26th May 2019
Brilliant-tuote - toimii tarkasti tarpeen mukaan ja on helppo asentaa ilman hätää. Aikaisempi asennusni on nyt istutettu nano-säiliö ja tämä on asennettu 6 kg: n sylinteriin, joka ruokkii yhteisön akvaariota. Brilliant-tuote - toimii tarkasti tarpeen mukaan ja on helppo asentaa ilman hätää. Aikaisempi asennusni on nyt istutettu nano-säiliö ja tämä on asennettu 6 kg: n sylinteriin, joka ruokkii yhteisön akvaariota.
Len W. Vahvistettu ostaja 21st May 2019
Tämä on erittäin hyvä pakkaus, joka kannattaa maksettua hintaa. Tämä on erittäin hyvä pakkaus, joka kannattaa maksettua hintaa.
Chris J. Vahvistettu ostaja 24th Apr 2019
Sain tämän osana Ultimate CO2 -järjestelmää. Säädin on valmistettu erittäin korkealle tasolle ja erittäin helppo muuttaa painetta ja virtausta halutun annostusasteen saavuttamiseksi. Kaksivaiheinen näkökulma antaa minulle mielenrauhan, että en pääse säiliön kaatopaikalle (EOTD). Sain tämän osana Ultimate CO2 -järjestelmää. Säädin on valmistettu erittäin korkealle tasolle ja erittäin helppo muuttaa painetta ja virtausta halutun annostusasteen saavuttamiseksi. Kaksivaiheinen näkökulma antaa minulle mielenrauhan, että en pääse säiliön kaatopaikalle (EOTD).
Charlie T. Vahvistettu ostaja 27th Mar 2019
Tämä on todella hyvä pakkaus, hyvä laatu, helppo asentaa Tämä on todella hyvä pakkaus, hyvä laatu, helppo asentaa
Enda V. Vahvistettu ostaja 18th Mar 2019
Fantastinen säädin, erittäin tarkka ja helppokäyttöinen. Fantastinen säädin, erittäin tarkka ja helppokäyttöinen.
Sarah J. Vahvistettu ostaja 22nd Nov 2018
Tämä on minun toinen sääntelyviranomainen, kun sain todella halpaa tuontia ja käytin soooo Much co2! Ystävä sanoi, että co2-supermarket toimitti laadukkaita laitteita ja he eivät olleet väärässä. Tämä säädin on tukeva venttiilin edessä auttaa varmistamaan, ettei ole vuotoja! Pisco-venttiili on hämmästyttävä. Ohjaus on pieni, joten voit varmistaa, että sinulla on oikea määrä Lue lisää... Tämä on minun toinen sääntelyviranomainen, kun sain todella halpaa tuontia ja käytin soooo Much co2! Ystävä sanoi, että co2-supermarket toimitti laadukkaita laitteita ja he eivät olleet väärässä. Tämä säädin on tukeva venttiilin edessä auttaa varmistamaan, ettei ole vuotoja! Pisco-venttiili on hämmästyttävä. Ohjaus on pieni, joten voit varmistaa, että sinulla on oikea määrä CO2-säiliötä. Solenoidi toimii unessa ja ajastimella minulla ei ole mitään huolta siitä ollenkaan! Co2-supermarket vastasi kysymyksiini missään ajassa ja paketti saapui todella nopeasti!
Gareth W. Vahvistettu ostaja 17th Oct 2018
Ostettu täydelliseksi sarjaksi. Helppo asennus ja virheetön toiminta kahden viime vuoden aikana. Neulaventtiili on helppo säätää CO2-syöttöä. Ostettu täydelliseksi sarjaksi. Helppo asennus ja virheetön toiminta kahden viime vuoden aikana. Neulaventtiili on helppo säätää CO2-syöttöä.
Katso lisää arvosteluja  Loading
Sylinteriliitäntä
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote