Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > CO2-säätimet > Dual Stage Solenoidilla > Ultimate-se Kaksivaiheinen Co2-säädin

Ultimate-SE Kaksivaiheinen CO2-säädin

€157,49

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
 

Tärkeimmät tiedot

 • Laadukas suunnittelu ja valmistus.
 • Kaksivaiheinen mekanismi varmistaa vakiona lähtöpaineen koko sylinterin käyttöiän ajan.
 • Säädettävä lähtöpaine 0-8 bar kaikkien akvaarioiden tarpeiden mukaan (20L - 3000L).
 • Suorituskykyinen integroitu 12 voltin DC-solenoidi - turvallinen, pieni virrankulutus, viileä lämpötila ja taattu melu. Verkkomuuntaja mukana.
 • Erittäin tarkka neulaventtiili täydelliseen annostuksen hallintaan.
 • Kaksoispainemittarit näyttävät tulo- ja lähtöpaineen.
 • Magneettinen magneettiventtiili mahdollistaa CO2: n kytkemisen päälle / pois päältä määrättyinä aikoina.
 • Teollisuusstandardimutteri, yhteensopiva DIN 477 / BS 341 nro 8 / JIS m22-14 / W21.8-14 /.860 "x 1/14 (kattaa Iso-Britannia, Eurooppa ja Aasia) kanssa.
 • Toimii mikä tahansa CO2-hajotin.
 • Pistoke- ja jännitevaihtoehdot.
 

Kuvaus

Uskomaton toiminta, suunnittelu ja valmistus - Ultimate-SE Dual Stage CO2 -säädin 12v DC-solenoidilla antaa parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

Kaksivaiheinen mekanismi varmistaa, että lähtöpaine ei nouse, vaikka tulopaine kasvaa tai pienenee, kuten voi tapahtua CO2-sylinterin käyttöiän aikana. Tämä antaa sinulle mielenrauhan, että paine ja virtaus pysyvät aina sillä tasolla, johon olet asettanut sen.

Säädettävä lähtöpaine varmistaa, että säädin pystyy vastaamaan minkä tahansa akvaarion tarpeisiin riippumatta siitä, onko se pieni vain 20 litran nanoakvaario tai 3000 litran akvaario, joka vaatii useita diffuusoreita. Tämä säädin pystyy toimittamaan tarvittavan paineen.

Säätimen mukana toimitetaan korkealaatuinen edistyksellinen 12 voltin DC-solenoidiventtiili, joka on vakiona. Se takaa turvallisen toiminnan, alhaisen virrankulutuksen, viileän käyttölämpötilan ja eliminoi mahdollisen sumisevan äänen. Solenoidin lisääminen mahdollistaa säätimen kytkemisen ajastintulppaan tai pH-säätimeen, jotta CO2: n annosta voidaan hallita. Tämä mahdollistaa hiilidioksidivirtauksen sulkemisen, kun akvaarion valot eivät ole päällä ja kasvit eivät ole fotosyntetisoivia eikä he hyöty CO2-lisäyksestä.

Vakiona on erittäin tarkka neulaventtiili, joka tarjoaa erittäin korkean tarkkuuden CO2-annostuksesta. Annostelu voidaan saavuttaa niinkin alhaisella nopeudella kuin 1 kupla / 10 sekuntia jatkuvalle hiilidioksidivirtaukselle, joka mahdollistaa sen toimimisen pienissä nanoakvaarioissa (20 l) suuriin, usean tuhannen litran akvaarioihin.

Ohjeet

 • Kiristä säädin kiinni CO2-sylinteriin avaimella tai jakoavaimella. Älä kiristä käsiäsi, sillä se ei muodosta riittävää tiivistettä ja todennäköisesti vuotaa.
 • Aseta lähtöpaine minimiin kääntämällä paineensäätimen nuppia täysin vastapäivään.
 • Sulje neulaventtiili kääntämällä täysin myötäpäivään.
 • Kytke solenoidi pistorasiaan ja kytke virta.
 • Avaa kaasuvirta CO2-sylinteristäsi.
 • Sylinterin painemittari ilmoittaa nyt sylinterin paineen. Käännä paineensäädintä myötäpäivään, kunnes se lukee 40PSI, mikä on hyvä lähtökohta yksittäiselle hajottimen asennukselle.
 • Kun kuplalaskuri on kiinnitetty, käännä neulaventtiiliä vastapäivään halutun kuplanopeuden saavuttamiseksi. 1 kupla / sekunti sopii 150L: n akvaarioon - säädä annostustasi tämän mukaan, ts. 2 kupla / sekunti 300L: n akvaarioon.
 • Napsauta tätä lukeaksesi kaksivaiheisen säätimen koko asennusoppaan
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Furkan T. Vahvistettu ostaja 11th Jan 2023
Olen käyttänyt sitä 3 kuukautta, se on erittäin vakaa tuote, helppo asentaa ja käyttää. Aseta se kerran äläkä katso taaksepäin. Saavuimme Turkkiin ilman ongelmia. Kiitos. Olen käyttänyt sitä 3 kuukautta, se on erittäin vakaa tuote, helppo asentaa ja käyttää. Aseta se kerran äläkä katso taaksepäin. Saavuimme Turkkiin ilman ongelmia. Kiitos.
Nigel F. Vahvistettu ostaja 17th Nov 2022
Vastaanotettu osana Ultimate-SE järjestelmää ja se on ihana laite, erittäin hyvin tehty, luotettava ja helppokäyttöinen. Hienoa, että minulla on kaksivaiheinen järjestelmä, joten minulla ei ole ongelmia säiliön kaatopaikan kanssa. Vastaanotettu osana Ultimate-SE järjestelmää ja se on ihana laite, erittäin hyvin tehty, luotettava ja helppokäyttöinen. Hienoa, että minulla on kaksivaiheinen järjestelmä, joten minulla ei ole ongelmia säiliön kaatopaikan kanssa.
John B. Vahvistettu ostaja 4th Nov 2022
Olen erittäin vaikuttunut siitä, laatu on erinomainen. Olen erittäin vaikuttunut siitä, laatu on erinomainen.
Jim F. Vahvistettu ostaja 26th Sep 2022
Se on hyvän kokoinen ja sillä on hyvä paino/tuntuma ja näyttää olevan erittäin hyvin tehty. Olen varma, että tämä kestää pitkään. Kytkeminen sylinteriin oli helppoa ja mukana tuli jopa jakoavain. Se on hyvän kokoinen ja sillä on hyvä paino/tuntuma ja näyttää olevan erittäin hyvin tehty. Olen varma, että tämä kestää pitkään. Kytkeminen sylinteriin oli helppoa ja mukana tuli jopa jakoavain.
James L. Vahvistettu ostaja 7th Sep 2022
Olen käyttänyt sitä pari kuukautta ja se toimi moitteettomasti koko ajan, loistava säädin Olen käyttänyt sitä pari kuukautta ja se toimi moitteettomasti koko ajan, loistava säädin
Colin M. Vahvistettu ostaja 1st Sep 2022
Erittäin hyvä ja kestävä hyvin, koska minulla on ollut tämä nyt muutaman vuoden ilman ongelmia. Ei kaatopaikkaa säiliön lopussa. Erittäin hyvä ja kestävä hyvin, koska minulla on ollut tämä nyt muutaman vuoden ilman ongelmia. Ei kaatopaikkaa säiliön lopussa.
Rachael E. Vahvistettu ostaja 10th Aug 2022
Erittäin hyvä säädin, joka on ilmeisen hyvin suunniteltu ja hyvin tehty Erittäin hyvä säädin, joka on ilmeisen hyvin suunniteltu ja hyvin tehty
Joe N. Vahvistettu ostaja 19th Jul 2022
Loistava tuote, hyvin pakattu ja toimii moitteettomasti, joten olen iloinen voidessani antaa 5/5. Loistava tuote, hyvin pakattu ja toimii moitteettomasti, joten olen iloinen voidessani antaa 5/5.
Lawrence A. Vahvistettu ostaja 13th Jun 2022
Olen todella tyytyväinen tähän CO2 Supermarket:n säätimeen, se on niin hyvin tehty ja näyttää myös todella hyvältä. Paine ja virtausnopeus pysyvät täsmälleen siinä, missä asetin ne, ja mukava tietää, että olen suojattu säiliön kaatopaikalta kaksivaiheisen ominaisuuden ansiosta. Viestintä oli Lue lisää... Olen todella tyytyväinen tähän CO2 Supermarket:n säätimeen, se on niin hyvin tehty ja näyttää myös todella hyvältä. Paine ja virtausnopeus pysyvät täsmälleen siinä, missä asetin ne, ja mukava tietää, että olen suojattu säiliön kaatopaikalta kaksivaiheisen ominaisuuden ansiosta. Viestintä oli myös erinomaista.
Simon A. Vahvistettu ostaja 12th Jun 2022
Erinomainen laatu ja helppo asentaa. Vaiheittaiset ohjeet ovat todella selkeät, joten olen varma, että asetukset ovat oikein. Erinomainen laatu ja helppo asentaa. Vaiheittaiset ohjeet ovat todella selkeät, joten olen varma, että asetukset ovat oikein.
Katso lisää arvosteluja  Loading
Sylinteriliitäntä
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote