Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Istutetut Akvaariotarvikkeet > Letkut > 4 / 6mm Musta Polyuretaani Co2-kestävä Letku

4 / 6mm Polyuretaani CO2-kestävä Letku - Musta

€2,49
4 / 6mm musta polyuretaani CO2-kestävä letku
 

Tärkeimmät tiedot

  • 4mm / 6mm (4mm sisä / 6mm ulkoinen).
  • Kestää hiilidioksidia (ei vuotoja).
  • Käytetään korkeapainesysteemeissä.
  • Ostetaan 1m: n välein, mutta toimitetaan yhtenä kokonaisuutena.
 

Kuvaus

Säännöllinen PVC- tai Pii-letku ei kestä CO2: ta, ja ajan myötä se tulee huokoiseksi tai halkeaksi, mikä johtaa kaasun menetykseen. Et ehkä edes tiedä, että se vuotaa ja myöhemmin tuhlaa suuria määriä hiilidioksidia realisoimatta.

Polyuretaaniletkut kestävät hiilidioksidipäästöjä, joten voit olla rauhassa, että paineistettu CO2-järjestelmä toimii tehokkaasti monien vuosien ajan.

Jos tarvitset esimerkiksi 5 metriä, vaihda määrä 5: ksi ja lähetät yhden 5 metrin pituisen pituuden.

Neuvonta: Koska polyuretaaniputket ovat huomattavasti vahvempia kuin tavanomaiset PVC- tai Pii-letkut, se ei ulotu yhtä paljon, jotta vältetään lasin tai muovisuojien / kuplatilien mahdolliset vaurioita liitettäessä, on suositeltavaa upottaa letkun pää juuri kiehuvaksi vedeksi pariksi sekunniksi pehmentämään sitä.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Jonathan C. Vahvistettu ostaja 8th Apr 2024
Erinomainen tuote saapui nopeasti. Erinomainen tuote saapui nopeasti.
Paul F. Vahvistettu ostaja 8th Mar 2024
Nopea avulias palvelu Nopea avulias palvelu
Philip D. Vahvistettu ostaja 30th Dec 2023
Hyvä tuote ei ole helppo löytää kaupoista co2-supermarket hyvä yritys käsitellä viestintää on erinomainen Hyvä tuote ei ole helppo löytää kaupoista co2-supermarket hyvä yritys käsitellä viestintää on erinomainen
Graham F. Vahvistettu ostaja 5th Nov 2023
Tämä on huippulaadukasta letkua, mutta sitä on vaikea ajaa tiukoissa mutkissa, koska se on niin jäykkä. Tämä on huippulaadukasta letkua, mutta sitä on vaikea ajaa tiukoissa mutkissa, koska se on niin jäykkä.
Boguslawa . Vahvistettu ostaja 22nd Aug 2023
Sopii työhön paljon pehmeämpi kuin läpinäkyvä kiitos nopeasta toimituksesta Sopii työhön paljon pehmeämpi kuin läpinäkyvä kiitos nopeasta toimituksesta
Jose P. Vahvistettu ostaja 13th Jun 2023
Toimiiko se ja ohjeet videolla, jotta voit seurata loistavaa ja teki asennuksesta helppoa kiitos nopeasta toimituksesta myös erittäin suositeltavaa Toimiiko se ja ohjeet videolla, jotta voit seurata loistavaa ja teki asennuksesta helppoa kiitos nopeasta toimituksesta myös erittäin suositeltavaa
Jeff H. Vahvistettu ostaja 19th Mar 2023
Ei paljon sanottavaa, se on vain CO2-kestävä letku. Annoin viisi tähteä, koska tuttuun tapaan se sujui helposti ja nopealla toimituksella. Vaivaton hyvillä kommunikaatioilla, jos tarvitset sitä. Henkilökohtaisesti toivon, että he laajentaisivat valikoimaansa... kuivat ferts, substraatti, elävät kasvit, kaikki tavarat, joita käytämme. Kun löydät Lue lisää... Ei paljon sanottavaa, se on vain CO2-kestävä letku. Annoin viisi tähteä, koska tuttuun tapaan se sujui helposti ja nopealla toimituksella. Vaivaton hyvillä kommunikaatioilla, jos tarvitset sitä. Henkilökohtaisesti toivon, että he laajentaisivat valikoimaansa... kuivat ferts, substraatti, elävät kasvit, kaikki tavarat, joita käytämme. Kun löydät hyvän myymälän, olisi mukava saada sieltä kaikki mitä haluat.
Mark M. Vahvistettu ostaja 26th Feb 2022
Kaikki ostokseni CO2-supermarketista ovat laadukkaita ja saapuivat niin nopeasti! Kaikki ostokseni CO2-supermarketista ovat laadukkaita ja saapuivat niin nopeasti!
Douglas M. Vahvistettu ostaja 23rd Jul 2021
Ei valituksia, se tekee sen, mitä sen on tarkoitus tehdä. Tarvitsi paljon pehmennystä kuumassa vedessä päästäksesi liittimen yli, se oli kuitenkin kokoongelmani. Ei valituksia, se tekee sen, mitä sen on tarkoitus tehdä. Tarvitsi paljon pehmennystä kuumassa vedessä päästäksesi liittimen yli, se oli kuitenkin kokoongelmani.
Roy S. Vahvistettu ostaja 16th Jul 2021
Hyvät tuotteet hyvä palvelu. Mitä muuta voisi kysyä? Hyvät tuotteet hyvä palvelu. Mitä muuta voisi kysyä?
Katso lisää arvosteluja  Loading

Photo Viewer

Kuva 4 / 6mm musta polyuretaaniputki
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote