Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > CO2-seuranta > PH-säätimet > Up Ph CO2 -ohjain Istutetuille Akvaarioille

UP PH CO2 -ohjain Istutetuille Akvaarioille

€189,99

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
 

Tärkeimmät tiedot

 • Sisältää ohjausyksikön, pH-elektrodin, kalibrointiliuokset ja asennusyksikön ja elektrodin kiinnikkeet.
 • Akvaarion pH: n jatkuva seuranta.
 • Kahden pisteen pH-kalibrointi pH-arvoissa 4 ja 7 tarkkuuden parantamiseksi.
 • Voidaan käyttää makean veden CO2-järjestelmään tai suolaisen kalsiumin reaktoriin.
 • CO2-annostuksen automaattinen hallinta.
 • Poistaa arvailun, kun CO2: n pitäisi olla päällä.
 • Poistaa mahdollisuuden yliannostaa akvaarioasi hiilidioksidilla.
 • Soveltuu 100 V-240 V AC: lle.
 • Tarkkuus: +/- 0,01%
 

Kuvaus

PH-säätimen avulla voit laittaa CO2-käyttöönoton automaattiseen ohjaukseen ja annostella CO2: ta akvaarioosi vain tarpeen mukaan.

pH-säädin tarkistaa jatkuvasti akvaariovedesi pH-arvon, jotta pH-arvon noustessa se kytkee päälle pistokkeen, johon magneettisäätimesi on kytketty. Tämä kytkee päälle CO2-virtauksen, joka alentaa veden pH: ta. Kun pH saavuttaa tavoitetasosi, se sammuttaa solenoidin.

pH-säädin varmistaa myös, ettet 'yliannostele' akvaarioasi hiilidioksidilla joko käyttämällä ajastintulppaa, joka kytkee sen vahingossa liian pitkään, tai 'säiliön kaatopää'. Se tarkoittaa myös, että annostelet CO2: ta vain silloin, kun sitä tarvitaan, ja siksi käytät vähemmän CO2: ta kuin muuten saatat. PH-säädin maksaa siis lopulta itsensä säästyneistä CO2-täytteistä.

Paketinsisältö • pH-säädin

 • Sähköjärjestelmän laatikko

 • pH 4,0 -puskuriliuos

 • pH 7,0, puskuriliuos

 • Säätötarra

 • Elektrodipidike

 • Instrumentin pidike

Ohjeet

 • Liitä pH-elektrodi pH-liittimeen.
 • Liitä CO2-solenoidisäädin (ei sisälly toimitukseen) tai kalsiumreaktori (ei sisälly toimitukseen) yksikön pohjassa olevaan ohjausulostuloon.
 • Liitä virtalaite verkkovirtaan (220--230 V ~ 50/60 Hz) ja kytke virta.
 • Liu'uta kytkin asentoon 'SET'.
 • Säädä "SET" -nuppia muovisella ruuvimeisselillä, kunnes se lukee akvaarion ylläpitämän pH-arvon. Useimmat makeanveden trooppiset kasvit pitävät pH-arvona 6,5-6,8.
 • Aseta makean veden / CO2-järjestelmien käyttöön HI-A / LO-A-kytkin HI-A-asentoon. Aseta suolavettä / kalsiumreaktoria varten HI / LO-kytkin LO-A-asentoon.
 • Liu'uta kytkin asentoon 'PH'.
 • Aseta pH-elektrodi pH 7 -puskuriliittimeen.
 • Säädä "pH7" -nuppia muovisella ruuvimeisselillä, kunnes näytöllä lukee "7.00".
 • Aseta pH-elektrodi pH 4.01 -puskuriliittimeen.
 • Säädä "Slope pH4" -nuppia muovisella ruuvimeisselillä, kunnes näytössä lukee “4.01”. Laite on nyt kalibroitu.
 • Laita pH-elektrodi akvaarioveteen. Varmista, että elektrodin korkki on veden pinnan yläpuolella.
 • Jos käytetään 'HI-A': ta, säädin kytkee CO2: n päälle, kun pH nousee ~ 0,1 halutun pH: n yläpuolelle. Se pysyy päällä, kunnes pH laskee ~ 0,1 alle halutun pH: n.
 • Jos käytetään 'LO-A': ta, säädin kytkee CO2: n päälle, kun pH laskee ~ 0,1 halutun pH: n yläpuolelle. Se pysyy päällä, kunnes pH nousee ~ 0,1 halutun pH: n yläpuolelle.
 • Voit halutessasi kalibroida laitteen uudelleen muutaman kuukauden välein tarkan toiminnan varmistamiseksi.
 • Napsauttamalla tätä voit lukea täydellisen UP pH -ohjaimen asennusoppaan
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Mark . Vahvistettu ostaja 26th Jul 2023
Tarvittiin jotain nostamaan pehmeän veden pH:ta mieluummin kuin laskemaan, ja asiakaspalvelu neuvoi häntä kokeilemaan tätä. Toimitettu seuraavana päivänä, helppo asentaa ja toiminut hyvin siitä lähtien, kun pidin pH:ni 5,7:ssä Kaikille kiinnostuneille yksikkö vaatii pieniä määriä uutta vettä aktivoimalla solinoidiventtiilin, Lue lisää... Tarvittiin jotain nostamaan pehmeän veden pH:ta mieluummin kuin laskemaan, ja asiakaspalvelu neuvoi häntä kokeilemaan tätä. Toimitettu seuraavana päivänä, helppo asentaa ja toiminut hyvin siitä lähtien, kun pidin pH:ni 5,7:ssä Kaikille kiinnostuneille yksikkö vaatii pieniä määriä uutta vettä aktivoimalla solinoidiventtiilin, jos pH putoaa alle 5,7, voidaan helposti myös asettaa käynnistämään pieni pumppu.
Rob G. Vahvistettu ostaja 4th Jul 2023
Tämä CO2-säädin on ollut loistava lisäys ja tarjoaa erinomaiset toiminnot CO2-tasojen tarkkailuun ja estää odottamattoman säiliön kaatumisen. Arvostan erityisesti sen kykyä lisätä CO2-annostusta hieman, jolloin pH/CO2-taso saavutetaan, säädin sammuttaa solenoidin ja sitten tulee kristallinkirkasta vettä ilman hiilidioksidikuplia Lue lisää... Tämä CO2-säädin on ollut loistava lisäys ja tarjoaa erinomaiset toiminnot CO2-tasojen tarkkailuun ja estää odottamattoman säiliön kaatumisen. Arvostan erityisesti sen kykyä lisätä CO2-annostusta hieman, jolloin pH/CO2-taso saavutetaan, säädin sammuttaa solenoidin ja sitten tulee kristallinkirkasta vettä ilman hiilidioksidikuplia kellumassa - olin itse asiassa unohtanut mitä näytti kirkkaalta akvaariolta. Olen käyttänyt sitä vain muutaman päivän, mutta olen erittäin tyytyväinen sen toimintaan.
Ben H. Vahvistettu ostaja 20th Jan 2022
Erittäin hyödyllinen CO2-päästöjen tarkkailuun, säiliön tyhjennyksen estämiseen, ja sen avulla voit myös kääntää CO2-annostelun hieman korkeammalle ja sitten päivän aikana CO2 on pois päältä, eikä se aina näytä poreilevalta. Olen todella iloinen siitä. Erittäin hyödyllinen CO2-päästöjen tarkkailuun, säiliön tyhjennyksen estämiseen, ja sen avulla voit myös kääntää CO2-annostelun hieman korkeammalle ja sitten päivän aikana CO2 on pois päältä, eikä se aina näytä poreilevalta. Olen todella iloinen siitä.
Edward H. Vahvistettu ostaja 30th Mar 2021
GREAT toimii odotetusti GREAT toimii odotetusti
Roy T. Vahvistettu ostaja 11th Jan 2021
Minulla on kaksi näistä ja olen käyttänyt niitä 9 kuukautta, ei ongelmia, toimi hyvin. Ohjaimet ovat kaikki analogisia eikä monimutkaisia digitaalisia järjestelmiä, joten asettaminen on hämmentävää - laita elektrodi yhteen ratkaisuun ja käännä nuppia saadaksesi arvon, sitten toinen ratkaisu ja toinen nuppi. Aseta haluttu pH Lue lisää... Minulla on kaksi näistä ja olen käyttänyt niitä 9 kuukautta, ei ongelmia, toimi hyvin. Ohjaimet ovat kaikki analogisia eikä monimutkaisia digitaalisia järjestelmiä, joten asettaminen on hämmentävää - laita elektrodi yhteen ratkaisuun ja käännä nuppia saadaksesi arvon, sitten toinen ratkaisu ja toinen nuppi. Aseta haluttu pH kolmannella nupilla. Mukava selkeä näyttö. Ainoa kritiikkini on, että nupit ovat hieman herkkiä, joten arvojen asettamiseen tarvitaan kevyt kosketus.
Sean C. Vahvistettu ostaja 16th Dec 2020
Täydellinen pitämään pH-tasot kurissa. Helppo asentaa Täydellinen pitämään pH-tasot kurissa. Helppo asentaa
Frank F. Vahvistettu ostaja 5th Dec 2020
Helppo asentaa ja kalibroida, jopa täysin aloittelijalle, kuten minä. Pidän erityisen spesifisen pH: n ylläpitämisen lisäksi, että se suojaa myös vahingossa tapahtuvalta yliannostukselta. Helppo asentaa ja kalibroida, jopa täysin aloittelijalle, kuten minä. Pidän erityisen spesifisen pH: n ylläpitämisen lisäksi, että se suojaa myös vahingossa tapahtuvalta yliannostukselta.
Edward R. Vahvistettu ostaja 23rd Jun 2020
Erinomainen tuote, hyvin tehty, erittäin herkkä ja vie arvailuun hiilidioksidin annostelun. Mukana tulevat ohjeet eivät ole selkeitä ja ne on hylättävä, noudata Co2: n supermarketin asennusohjeita. Helppo asentaa ja toimii erittäin hyvin, erittäin tyytyväinen ostoni. Erinomainen tuote, hyvin tehty, erittäin herkkä ja vie arvailuun hiilidioksidin annostelun. Mukana tulevat ohjeet eivät ole selkeitä ja ne on hylättävä, noudata Co2: n supermarketin asennusohjeita. Helppo asentaa ja toimii erittäin hyvin, erittäin tyytyväinen ostoni.
Björn Bl. Vahvistettu ostaja 30th Jan 2019
Helppo asentaa ja pitää PH täydellisenä. Helppo asentaa ja pitää PH täydellisenä.
Claudia W. Vahvistettu ostaja 5th Apr 2018
Helppo asentaa ja käyttää ja toimii niin kuin pitäisi. Helppo asentaa ja käyttää ja toimii niin kuin pitäisi.
Katso lisää arvosteluja  Loading

Photo Viewer

YLÖS pH-säädin
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote