Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > CO2-seuranta > PH-säätimet > Weipro Ph CO2 -ohjain Istutettuihin Akvaarioihin

WEIPRO PH CO2 -ohjain Istutettuihin Akvaarioihin

€164,99

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
 

Tärkeimmät tiedot

 • Sisältää ohjausyksikön, pH-elektrodin, kalibrointiliuoksen ja elektrodin imupidikkeet.
 • Akvaarion pH: n jatkuva seuranta.
 • Automaattinen CO2-annostelun hallinta.
 • Poistaa arvauksen, joka poistuu ajasta, jonka aikana hiilidioksidin pitäisi olla päällä.
 • Poistaa mahdollisuuden yliannostaa akvaarioasi hiilidioksidilla.
 • Soveltuu 230–240 V vaihtovirtaan.
 • Tarkkuus: +/- 0,01pH
 

Kuvaus

PH-ohjaimella voit asettaa CO2-päästösi automaattiseen ohjaukseen, ja annostella CO2 vain akvaarioihisi tarvittaessa.

pH-ohjain tarkistaa jatkuvasti akvaariovesi pH: ta, jotta kun pH nousee, se kytkee pistotulpan, johon solenoidisäädin on kytketty. Se kytkeytyy päälle CO2-virtauksen, joka alentaa veden pH: ta. Kun pH saavuttaa tavoitetasosi, se sulkee solenoidin.

pH-säädin varmistaa myös, että et "yliannosta" akvaarioasi hiilidioksidilla, joko käyttämällä ajastintulppua, joka asettaa sen vahingossa päälle liian kauan, tai 'säiliön lopun loppuun'. Se tarkoittaa myös sitä, että annat hiilidioksidia vain tarvittaessa, ja siksi käytät vähemmän hiilidioksidia kuin muuten voisi. Siksi pH-ohjain maksaa lopulta itsensä säästöissä CO2-täyttöissä.

Paketinsisältö • pH-säätöyksikkö

 • pH 7,0 Puskuriliuos

 • elektrodi

Ohjeet

 • Liitä pH-elektrodi pH-napaan.
 • Kytke CO2-solenoidisäädin (ei sisälly toimitukseen) ohjaimen pistokkeeseen.
 • Kytke vaihtovirta (230 V ~ 50/60 Hz).
 • Liu'uta kytkin asentoon 'SET'.
 • Säädä "SET" -nappulaa mukana toimitetulla muoviruuvitaltalla, kunnes se lukee sen pH-arvon, jonka haluat akvaarion ylläpitävän. Useimpien makean veden trooppisten kasvien pH on 6,5–6,8.
 • Liukukytkin asentoon 'PH'.
 • Kaada pH 7 -puskuriliuos elektrodin astiaan niin, että se on puoliksi täynnä.
 • Aseta pH-elektrodi puskuriliitäntään.
 • Säädä "CAL / PH7" -nappulaa muovisella ruuvitaltalla, kunnes näytössä lukee "7.00". Laite on nyt kalibroitu.
 • Aseta pH-elektrodi akvaarioveteen, varmista, että elektrodin korkki on vesitason yläpuolella.
 • Säädin kytkee CO2: n päälle, kun pH nousee ~ 0,1 halutun pH: n yläpuolelle. Se pysyy päällä, kunnes pH laskee ~ 0,1 alle halutun pH: n.
 • Voit tarkistaa pH7-kalibroinnin parin kuukauden välein varmistaaksesi tarkan toiminnan.
 • Napsauta tätä lukeaksesi täyden WEIPRO pH-ohjaimen asennusoppaan
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Alex D. Vahvistettu ostaja 7th Sep 2023
Nopea toimitus ja helppokäyttöinen. Nopea toimitus ja helppokäyttöinen.
Karen H. Vahvistettu ostaja 4th Sep 2023
Roskaa, ei sovellu tarkoitukseen. Tavoite-pH:n asettaminen on äärimmäisen vaikeaa, ja pH vaihtelee liikaa päälle ja pois päältä, jolloin syntyy HUUUUGGGEE CO2-vaihtelu 0,2 päälle ja pois päältä. Vaihteleva CO2 on yksi suurimmista syistä eri levien ja ongelmien aiheuttajina hiilidioksidilla täytetyissä istutetuissa säiliöissä. Ilmeisesti Lue lisää... Roskaa, ei sovellu tarkoitukseen. Tavoite-pH:n asettaminen on äärimmäisen vaikeaa, ja pH vaihtelee liikaa päälle ja pois päältä, jolloin syntyy HUUUUGGGEE CO2-vaihtelu 0,2 päälle ja pois päältä. Vaihteleva CO2 on yksi suurimmista syistä eri levien ja ongelmien aiheuttajina hiilidioksidilla täytetyissä istutetuissa säiliöissä. Ilmeisesti tämä kaikki on normaalia CO2-supermarketin mukaan :/ Vältän tätä tuotetta, jos haluat tarkan CO2-hallinnan.


Small logo for CO2 Supermarket
Vastaus CO2 Supermarket
Olemme pahoillamme, että luimme arvostelusi, Karen, mutta se, mitä sanoit, on virheellinen, ja haluamme selventää muille tämän lukeville. Ohjaimen ideana on, että asetat tavoite-pH:n esimerkiksi 6,8 ja säädin aktivoi tulpan (CO2-solenoidille), kun pH nousee hieman tavoitteen yläpuolelle, esim. 6.9 ja pysyy päällä, kunnes pH laskee hieman alle tavoitteen, esim. 6.7. Käytännössä säädin pitää alueen 6,7 - 6,9, mutta suurimman osan ajasta pH on lähellä tavoitetta 6,8. Tämä tehdään siten, että ohjain/CO2 on päällä tasaisen ajan eikä kytkeydy jatkuvasti päälle ja pois päältä säilyttääkseen tasan 6,8, muuten se on yhden minuutin päällä, seuraavana se sammuu ja niin edelleen, mikä on ei toivottavaa. Joten tällaisen alueen ylläpitäminen on tahallinen ja harkittu suunnitteluominaisuus, ei ohjaimen negatiivinen puoli, etkä ehkä ole ymmärtänyt, miksi se tekee tämän. Lisäksi tämän 0,2 pH-alueen ylläpitäminen on pieni määrä ja sanominen, että tämä on "HUUUUGGGEE" pH-alue, joka aiheuttaa leväongelmia, on yksinkertaisesti väärin ja erittäin harhaanjohtavaa.

Valerie A. Vahvistettu ostaja 9th Aug 2023
Olen todella iloinen, että odotin tämän palaavan varastoon. WEIPRO on helppokäyttöinen ja tarkka, joten olen erittäin tyytyväinen ostokseeni. Olen todella iloinen, että odotin tämän palaavan varastoon. WEIPRO on helppokäyttöinen ja tarkka, joten olen erittäin tyytyväinen ostokseeni.
Julie C. Vahvistettu ostaja 8th Jun 2023
Olen käyttänyt sitä nyt pari kuukautta ja se on ollut erittäin luotettava ja auttaa varmasti pitämään pH/CO2-tasot erittäin tiukalla alueella. Olen tehnyt CO2-annosta hieman korkeammalle, joten kun pH/CO2-taso saavutetaan, säädin sammuttaa CO2:n, joten vuorokauden aikana minulla ei ole CO2-kuplien "soodan" ilmettä. tankki. Olen käyttänyt sitä nyt pari kuukautta ja se on ollut erittäin luotettava ja auttaa varmasti pitämään pH/CO2-tasot erittäin tiukalla alueella. Olen tehnyt CO2-annosta hieman korkeammalle, joten kun pH/CO2-taso saavutetaan, säädin sammuttaa CO2:n, joten vuorokauden aikana minulla ei ole CO2-kuplien "soodan" ilmettä. tankki.
Dominique Z. Vahvistettu ostaja 16th Mar 2023
Aloin käyttää sitä tänä aamuna; todella tyytyväinen ostokseeni. Aloin käyttää sitä tänä aamuna; todella tyytyväinen ostokseeni.
Tom F. Vahvistettu ostaja 9th Jan 2023
Erittäin hyödyllinen lisä CO2-asetuksiini. Yksi vinkki: Laitoin koko ohjaimen ajastimeen vain varmistaakseni, ettei CO2 annostelisi yön aikana. Erittäin hyödyllinen lisä CO2-asetuksiini. Yksi vinkki: Laitoin koko ohjaimen ajastimeen vain varmistaakseni, ettei CO2 annostelisi yön aikana.
Stu T. Vahvistettu ostaja 10th Dec 2022
Todella helppokäyttöinen ja toimii täydellisesti Todella helppokäyttöinen ja toimii täydellisesti
Tom G. Vahvistettu ostaja 18th Nov 2022
Hyvä CO2-ohjain kytke vain solenoidi siihen, laita anturi säiliöön ja olet valmis. Hyvä CO2-ohjain kytke vain solenoidi siihen, laita anturi säiliöön ja olet valmis.
Grant M. Vahvistettu ostaja 7th Nov 2022
WEIPRO-ohjain on toiminut erittäin hyvin useiden viikkojen ajan ja olen ollut siitä erittäin vaikuttunut. On hienoa pitää CO2-tasot erittäin tarkasti hallinnassa ja myös suojautua säiliön kaatopaikalta. WEIPRO-ohjain on toiminut erittäin hyvin useiden viikkojen ajan ja olen ollut siitä erittäin vaikuttunut. On hienoa pitää CO2-tasot erittäin tarkasti hallinnassa ja myös suojautua säiliön kaatopaikalta.
Jim F. Vahvistettu ostaja 26th Sep 2022
Helppokäyttöinen ja erittäin tarkka. CO2 on nyt automaattiohjauksessa. Yksi asia, jonka tein, oli laittaa koko ohjain ajastinpistokkeeseen ollakseni 100% varma, etten annostele hiilidioksidia, kun valot olivat sammuneet. Helppokäyttöinen ja erittäin tarkka. CO2 on nyt automaattiohjauksessa. Yksi asia, jonka tein, oli laittaa koko ohjain ajastinpistokkeeseen ollakseni 100% varma, etten annostele hiilidioksidia, kun valot olivat sammuneet.
Katso lisää arvosteluja  Loading

Photo Viewer

WEIRPO pH-säädin istutettuihin akvaarioihin
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote