Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > CO2-seuranta > PH-säätimet > Weipro Ph CO2 -ohjain Istutettuihin Akvaarioihin

WEIPRO PH CO2 -ohjain Istutettuihin Akvaarioihin

€168,49

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
 

Tärkeimmät tiedot

 • Sisältää ohjausyksikön, pH-elektrodin, kalibrointiliuoksen ja elektrodin imupidikkeet.
 • Akvaarion pH: n jatkuva seuranta.
 • Automaattinen CO2-annostelun hallinta.
 • Poistaa arvauksen, joka poistuu ajasta, jonka aikana hiilidioksidin pitäisi olla päällä.
 • Poistaa mahdollisuuden yliannostaa akvaarioasi hiilidioksidilla.
 • Soveltuu 230–240 V vaihtovirtaan.
 • Tarkkuus: +/- 0,01pH
 

Kuvaus

PH-ohjaimella voit asettaa CO2-päästösi automaattiseen ohjaukseen, ja annostella CO2 vain akvaarioihisi tarvittaessa.

pH-ohjain tarkistaa jatkuvasti akvaariovesi pH: ta, jotta kun pH nousee, se kytkee pistotulpan, johon solenoidisäädin on kytketty. Se kytkeytyy päälle CO2-virtauksen, joka alentaa veden pH: ta. Kun pH saavuttaa tavoitetasosi, se sulkee solenoidin.

pH-säädin varmistaa myös, että et "yliannosta" akvaarioasi hiilidioksidilla, joko käyttämällä ajastintulppua, joka asettaa sen vahingossa päälle liian kauan, tai 'säiliön lopun loppuun'. Se tarkoittaa myös sitä, että annat hiilidioksidia vain tarvittaessa, ja siksi käytät vähemmän hiilidioksidia kuin muuten voisi. Siksi pH-ohjain maksaa lopulta itsensä säästöissä CO2-täyttöissä.

Paketinsisältö



 • pH-säätöyksikkö

 • pH 7,0 Puskuriliuos

 • elektrodi

Ohjeet

 • Liitä pH-elektrodi pH-napaan.
 • Kytke CO2-solenoidisäädin (ei sisälly toimitukseen) ohjaimen pistokkeeseen.
 • Kytke vaihtovirta (230 V ~ 50/60 Hz).
 • Liu'uta kytkin asentoon 'SET'.
 • Säädä "SET" -nappulaa mukana toimitetulla muoviruuvitaltalla, kunnes se lukee sen pH-arvon, jonka haluat akvaarion ylläpitävän. Useimpien makean veden trooppisten kasvien pH on 6,5–6,8.
 • Liukukytkin asentoon 'PH'.
 • Kaada pH 7 -puskuriliuos elektrodin astiaan niin, että se on puoliksi täynnä.
 • Aseta pH-elektrodi puskuriliitäntään.
 • Säädä "CAL / PH7" -nappulaa muovisella ruuvitaltalla, kunnes näytössä lukee "7.00". Laite on nyt kalibroitu.
 • Aseta pH-elektrodi akvaarioveteen, varmista, että elektrodin korkki on vesitason yläpuolella.
 • Säädin kytkee CO2: n päälle, kun pH nousee ~ 0,1 halutun pH: n yläpuolelle. Se pysyy päällä, kunnes pH laskee ~ 0,1 alle halutun pH: n.
 • Voit tarkistaa pH7-kalibroinnin parin kuukauden välein varmistaaksesi tarkan toiminnan.
 • Napsauta tätä lukeaksesi täyden WEIPRO pH-ohjaimen asennusoppaan
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

David P. Vahvistettu ostaja 2nd May 2024
Kunnollinen tuote ja tekee tehtävänsä ja toimii paremmin kuin kuvauksessa kerrotaan, koska se kytkeytyy päälle kun PH on 0,05 yli asetetusta. Esimerkiksi; omani on asetettu arvoon 6,8, ja se kytkeytyy päälle 6,85:ssä ja kytkeytyy 6,7:ään, mikä pitää CO2-tasot tehokkaasti vakaana. Syy, miksi olen pudottanut tähden, johtuu siitä, Lue lisää... Kunnollinen tuote ja tekee tehtävänsä ja toimii paremmin kuin kuvauksessa kerrotaan, koska se kytkeytyy päälle kun PH on 0,05 yli asetetusta. Esimerkiksi; omani on asetettu arvoon 6,8, ja se kytkeytyy päälle 6,85:ssä ja kytkeytyy 6,7:ään, mikä pitää CO2-tasot tehokkaasti vakaana. Syy, miksi olen pudottanut tähden, johtuu siitä, että kellot ovat erittäin herkkiä. Puhun säätimien säätämisestä puolen millimetrin verran ja 2-3 kokonaisen (ei desimaalin) numeron kiipeämisestä. Se on erittäin vaivalloinen saada se käyttöön oikein. Kun se on asennettu, se tekee upeaa työtä. En todellakaan voi syyttää sitä
Paul F. Vahvistettu ostaja 21st Mar 2024
Ostin tämän, jotta voisin olla todella tarkka pH:ssani, mutta sillä on myös lisäetu, että se tarjoaa vikaturvallisen vahingossa tapahtuvaa CO2-yliannostusta vastaan ja myös jos lisäät CO2-annostusnopeutta hieman, se tarkoittaa, että päivän aikana on jaksoja, jolloin tavoite-pH saavutetaan eikä säiliössä kellu CO2-kuplia, Lue lisää... Ostin tämän, jotta voisin olla todella tarkka pH:ssani, mutta sillä on myös lisäetu, että se tarjoaa vikaturvallisen vahingossa tapahtuvaa CO2-yliannostusta vastaan ja myös jos lisäät CO2-annostusnopeutta hieman, se tarkoittaa, että päivän aikana on jaksoja, jolloin tavoite-pH saavutetaan eikä säiliössä kellu CO2-kuplia, joten vesi näyttää todella hyvältä ja kirkkaalta.
Alex W. Vahvistettu ostaja 29th Feb 2024
Helppo käyttää ja tekee työnsä hyvin Helppo käyttää ja tekee työnsä hyvin
Malcolm A. Vahvistettu ostaja 3rd Jan 2024
Tämä on ensimmäinen Ph-ohjaimeni, joten olin hieman huolissani siitä, että se olisi hieman monimutkainen, mutta se oli todella helppokäyttöinen ja on toiminut täydellisesti sen jälkeen, kun asensin sen noin kuukausi sitten Tämä on ensimmäinen Ph-ohjaimeni, joten olin hieman huolissani siitä, että se olisi hieman monimutkainen, mutta se oli todella helppokäyttöinen ja on toiminut täydellisesti sen jälkeen, kun asensin sen noin kuukausi sitten
Simon B. Vahvistettu ostaja 8th Dec 2023
Hyvä ohjain erittäin tarkka. Tässä on vinkki, on hyvä idea kytkeä ohjain ajastinpistokkeeseen/älypistokkeeseen, jotta voit varmistaa, ettei CO2 annosteta valojen sammuessa. Hyvä ohjain erittäin tarkka. Tässä on vinkki, on hyvä idea kytkeä ohjain ajastinpistokkeeseen/älypistokkeeseen, jotta voit varmistaa, ettei CO2 annosteta valojen sammuessa.
Dan F. Vahvistettu ostaja 15th Nov 2023
Nopea toimitus ja toimi nopeasti! Nopea toimitus ja toimi nopeasti!
Andrew D. Vahvistettu ostaja 24th Oct 2023
Antaa sinulle tarkan tavan hallita CO2-tasoja ja toimii myös vikasuojana CO2:n yliannostusta vastaan Antaa sinulle tarkan tavan hallita CO2-tasoja ja toimii myös vikasuojana CO2:n yliannostusta vastaan
John C. Vahvistettu ostaja 28th Sep 2023
Nopea toimitus ja toimii todella hyvin Nopea toimitus ja toimii todella hyvin
Alex D. Vahvistettu ostaja 7th Sep 2023
Nopea toimitus ja helppokäyttöinen. Nopea toimitus ja helppokäyttöinen.
Karen H. Vahvistettu ostaja 4th Sep 2023
Roskaa, ei sovellu tarkoitukseen. Tavoite-pH:n asettaminen on äärimmäisen vaikeaa, ja pH vaihtelee liikaa päälle ja pois päältä, jolloin syntyy HUUUUGGGEE CO2-vaihtelu 0,2 päälle ja pois päältä. Vaihteleva CO2 on yksi suurimmista syistä eri levien ja ongelmien aiheuttajina hiilidioksidilla täytetyissä istutetuissa säiliöissä. Ilmeisesti Lue lisää... Roskaa, ei sovellu tarkoitukseen. Tavoite-pH:n asettaminen on äärimmäisen vaikeaa, ja pH vaihtelee liikaa päälle ja pois päältä, jolloin syntyy HUUUUGGGEE CO2-vaihtelu 0,2 päälle ja pois päältä. Vaihteleva CO2 on yksi suurimmista syistä eri levien ja ongelmien aiheuttajina hiilidioksidilla täytetyissä istutetuissa säiliöissä. Ilmeisesti tämä kaikki on normaalia CO2-supermarketin mukaan :/ Vältän tätä tuotetta, jos haluat tarkan CO2-hallinnan.


Small logo for CO2 Supermarket
Vastaus CO2 Supermarket
Olemme pahoillamme, että luimme arvostelusi, Karen, mutta se, mitä sanoit, on virheellinen, ja haluamme selventää muille tämän lukeville. Ohjaimen ideana on, että asetat tavoite-pH:n esimerkiksi 6,8 ja säädin aktivoi tulpan (CO2-solenoidille), kun pH nousee hieman tavoitteen yläpuolelle, esim. 6.9 ja pysyy päällä, kunnes pH laskee hieman alle tavoitteen, esim. 6.7. Käytännössä säädin pitää alueen 6,7 - 6,9, mutta suurimman osan ajasta pH on lähellä tavoitetta 6,8. Tämä tehdään siten, että ohjain/CO2 on päällä tasaisen ajan eikä kytkeydy jatkuvasti päälle ja pois päältä säilyttääkseen tasan 6,8, muuten se on yhden minuutin päällä, seuraavana se sammuu ja niin edelleen, mikä on ei toivottavaa. Joten tällaisen alueen ylläpitäminen on tahallinen ja harkittu suunnitteluominaisuus, ei ohjaimen negatiivinen puoli, etkä ehkä ole ymmärtänyt, miksi se tekee tämän. Lisäksi tämän 0,2 pH-alueen ylläpitäminen on pieni määrä ja sanominen, että tämä on "HUUUUGGGEE" pH-alue, joka aiheuttaa leväongelmia, on yksinkertaisesti väärin ja erittäin harhaanjohtavaa.

Katso lisää arvosteluja  Loading

Photo Viewer

WEIRPO pH-säädin istutettuihin akvaarioihin
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote