Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > CO2-diffuusorit > Sekoittimen Reaktori CO2-diffuusorit > Mixer Reactor CO2 Diffuser - Suuri Akvaarioille Jopa 500l

Suuri Sekoitusreaktori CO2-diffuusori Akvaarioille Jopa 500L

€24,49
Mixer Reactor CO2 Diffuser - Suuri akvaarioille jopa 500L
 

Tärkeimmät tiedot

 • Säännöllinen koko 1000 - 2000 litraa / tunti virtausnopeus.
 • Tehokas CO2-diffuusio.
 • Leikkaa CO2 reaktorikotelossa, kunnes se hajoaa täysin akvaarioveteen.
 • Kaksinkertaiset juoksupyörät sekoittavat hiilidioksidia vedellä.
 • Kompakti koko mahdollistaa akvaarion sisäisen tai ulkoisen käytön.
 • Sähköä ei tarvita, koska se käyttää veden virtausta suodattimesta.
 • Helppo puhdistaa ja ylläpitää.
 • Sopii 12 / 16mm ja 16 / 22mm (käyttäen välikappaleita). Klikkaa tästä letkujen kokoa varten.
 • Korkeus: 33cm
 • Halkaisija: 5.5cm
 

Kuvaus

Sekoittimen reaktorisuodatin käyttää suodattimen tai pumpun ulostuloa hiilidioksidin sekoittamiseen suoraan veden kanssa ennen akvaarion sisääntuloa. Prosessi toimii sekoittumalla hiilidioksidin ja veden diffuusorin yläosaan käyttämällä kaksinkertaisia ​​juoksupyörää, jotka pyörivät käyttäen reaktorin sisään tulevan veden voimaa.

Poistoaukko sijaitsee reaktorikammion pohjalla ja siksi vain kokonaan diffuusiorientoitunut CO2 / vesi poistuu laitteesta, koska hiilidioksidi pysyy yksikön yläosassa, joka on täysin diffundoitunut. Tuloksena on, että lähes 100% CO2: n imeytyminen voidaan saavuttaa.

Reaktori sopii 12/16 mm: n putkistoihin, mutta mukana ovat myös välikappaleet, jotka mahdollistavat 16/22 mm: n putken asentamisen.

Ohjeet

 • Reaktorit asennetaan paluu / ulosvirtausputkeen suodattimesta, kun vesi palautetaan akvaarioon.
 • Leikkaa tai vaihda suodatinputki PVC-letkulla.
 • Kiinnitä suodatinputki vastaavan reaktorin tuloliitäntään / pistorasiaan.
 • Yhdistä CO2-syöttö reaktorin CO2-tuloon.
 • Käännä suodatin ja CO2 päälle ja anna reaktorin täyttää vedellä.
 • Käännä reittiä ylösalaisin (käänny ylösalaisin), jotta kaikki ilmaantunut ilma poistetaan.
 • Säädä CO2-nopeus, kunnes haluttu annostaso saavutetaan.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Tom M. Vahvistettu ostaja 14th Feb 2024
Tätä odotin 20 puntaa, olen tyytyväinen reaktoriin ja sen erittäin hyvään hintaan, mutta on selvää, miksi se on halpa. Huomasin, että ilmaa työnnettiin raon läpi, jossa sisäpuolen keskusputki yhdistyy yläsuuttimeen, mikä aiheutti ilman työntymisen akvaarioon. Huomasin, että O-renkaan lisääminen suuttimeen sisäpuolella Lue lisää... Tätä odotin 20 puntaa, olen tyytyväinen reaktoriin ja sen erittäin hyvään hintaan, mutta on selvää, miksi se on halpa. Huomasin, että ilmaa työnnettiin raon läpi, jossa sisäpuolen keskusputki yhdistyy yläsuuttimeen, mikä aiheutti ilman työntymisen akvaarioon. Huomasin, että O-renkaan lisääminen suuttimeen sisäpuolella estää tämän täysin, se toimi molemmissa ostamissani reaktoreissa. Minun piti ajella hyvin pieni määrä muovia ylhäältä pyörivästä "potkurista", jotta se ei painuisi O-rengasta vasten. Minun piti myös ajella pois muottisaumat reaktorin yläsuuttimesta saadakseni kunnollisen tiivisteen 90 asteen mutkalla. Vielä nytkin se vuotaa niin vähän. Pohjassa oleva tiiviste on hieman tuskaa saada oikealle, joskus se tiivistyy täydellisesti joskus ei. Testasin peittämällä 1 suuttimen ja CO2-reiän ja puhaltamalla ja kuuntelemalla ilmaa. 90 mutkassa ei todellakaan ole paljon häntää, johon letku voisi liittyä mukavasti. Kaiken kaikkiaan olen tarpeeksi onnellinen
S Y. Vahvistettu ostaja 13th Jan 2024
Tämä laite pyörii hyvin ja tarjoaa erinomaisen diffuusion. En halua nähdä kuplia säiliössä ja koska se ei tuota paljon kuplia, se tekee juuri sitä, mitä haluan. Tämä laite pyörii hyvin ja tarjoaa erinomaisen diffuusion. En halua nähdä kuplia säiliössä ja koska se ei tuota paljon kuplia, se tekee juuri sitä, mitä haluan.
Colin S. Vahvistettu ostaja 17th Oct 2023
Inhoan nähdä CO2-kuplia kelluvan säiliön ympärillä, ja tämä ratkaisee sen pidättämällä CO2:n reaktoriin, joten olen erittäin tyytyväinen ostokseeni. Juoksupyörät ovat melko äänettömät, kuulen sen vain, jos se laittaa korvani aivan lähelle sitä. Inhoan nähdä CO2-kuplia kelluvan säiliön ympärillä, ja tämä ratkaisee sen pidättämällä CO2:n reaktoriin, joten olen erittäin tyytyväinen ostokseeni. Juoksupyörät ovat melko äänettömät, kuulen sen vain, jos se laittaa korvani aivan lähelle sitä.
Mike D. Vahvistettu ostaja 21st Apr 2023
Valitettavasti tämän esineen rakenne on riittämätön. Sitä on äärimmäisen vaikea mahtua ahtaisiin tiloihin samalla, kun se pystyy poistamaan kaiken ilman. Kun sain sen toimimaan oikein, se ei ollut yhtä tehokas kuin nykyinen inline diffuusori. Olen pettynyt ja poistin sen päivän leikkauksen jälkeen. Valitettavasti tämän esineen rakenne on riittämätön. Sitä on äärimmäisen vaikea mahtua ahtaisiin tiloihin samalla, kun se pystyy poistamaan kaiken ilman. Kun sain sen toimimaan oikein, se ei ollut yhtä tehokas kuin nykyinen inline diffuusori. Olen pettynyt ja poistin sen päivän leikkauksen jälkeen.


Small logo for CO2 Supermarket
Vastaus CO2 Supermarket
Ikävä kuulla, että sinulla on ollut ongelmia. Kyllä, reaktorin kääntäminen ylösalaisin vaatii tilaa asennuksen jälkeen jääneen ilman poistamiseksi, tai voit irrottaa CO2-putken tilapäisesti ja antaa ilman poistua sieltä. Reaktorit ovat 100 % tehokkaita, koska CO2 jää loukkuun reaktoriin, eikä se voi paeta.

Gerry . Vahvistettu ostaja 10th Jan 2023
Erinomainen palvelu, ei ongelmia, kiitos. Erinomainen palvelu, ei ongelmia, kiitos.
Simon S. Vahvistettu ostaja 18th Nov 2022
Toimii hyvin, ei enää kuplia tankissa tämän kanssa Toimii hyvin, ei enää kuplia tankissa tämän kanssa
Adrian K. Vahvistettu ostaja 8th Oct 2022
hyvin hintansa arvoinen hyvin hintansa arvoinen
Byron B. Vahvistettu ostaja 27th Jul 2022
Suurin rahan haaskaus ikinä. Vuotanut kaikkialle. Potkurit eivät pyörineet edes Fluval 407:n kanssa käydessä. Sitten piti käyttää rahaa vaihtamaan letku, jonka olin leikannut sopivaksi. Täysin huumaavaa Suurin rahan haaskaus ikinä. Vuotanut kaikkialle. Potkurit eivät pyörineet edes Fluval 407:n kanssa käydessä. Sitten piti käyttää rahaa vaihtamaan letku, jonka olin leikannut sopivaksi. Täysin huumaavaa


Small logo for CO2 Supermarket
Vastaus CO2 Supermarket
Olemme pahoillamme, Byron. Joskus on pieni muovipurse, joka saattaa estää juoksupyöriä pyörimästä vapaasti, joten kun irrotat sen, niiden pitäisi pyöriä tasaisesti.

Mohamed S. Vahvistettu ostaja 25th Jan 2020
Jos käytät 12 mm / 16 mm, uskon, että se on hieno, mutta älä osta 16 mm / 22 mm, koska se vuotaa yhteyden kautta Jos käytät 12 mm / 16 mm, uskon, että se on hieno, mutta älä osta 16 mm / 22 mm, koska se vuotaa yhteyden kautta
Ivor G. Vahvistettu ostaja 26th Nov 2016
Erinomainen tapa pistää hiilidioksidi akvaarion veteen Erinomainen tapa pistää hiilidioksidi akvaarion veteen
Katso lisää arvosteluja  Loading

Photo Viewer

Suurikokoinen ISTA Max Mix Mixer Reaktorisuojus istutettuihin akvaarioihin
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote