Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Täydellinen Aquarium CO2 System Kit > Yhden Vaiheen CO2-järjestelmät > Pro Aquarium CO2 -järjestelmä, Jossa Säädettävä Paine Istutetulle Säiliölle 20l - 500l +

Pro Aquarium CO2 -järjestelmä, Jossa Säädettävä Paine Akvaariossa 50L - 500L

€179,49

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
 
 

Tärkeimmät tiedot

  • Säädin, jossa on säädettävä lähtöpaine, tarkkuus Pisco-neulaventtiili, kaksoispainemittarit ja 12v-magneetti ja muuntaja CO2-annostelun ajoitettua ohjausta varten.
  • Tarkkuussäätimen kuplalaskuri.
  • Korkean suorituskyvyn CO2-hajotin.
  • Helppo CO2-sovitin (valinnainen).
  • Pudotustarkistuspaketti CO2-annostelua varten.
  • 3m Korkealaatuinen polyuretaaniputki.
  • 4 x Imupiirit siistiin putkiin.

Kuvaus

Pro Aquarium CO2 -systeemi, jossa on säädettävä lähtöpaine, yhdistää korkean suorituskyvyn ja laadun kohtuulliseen hintaan, ja jokainen komponentti palvelee olennaisena osana erittäin tehokasta CO2-järjestelmää.

CO2-säätimessä on säädettävä lähtöpaine, jolla varmistetaan, että se pystyy vastaamaan minkä tahansa suurta tai pientä akvaarioa. Laadukas solenoidi mahdollistaa annostelun ohjaamisen siten, että CO2 voidaan annostella valitsemallasi ajankohdalla ja välein. Voit myös halutessasi päivittää 12v: n tasavirta-solenoidiin (mukana muun muassa verkkomuuntaja), joka tarjoaa turvallisen, alhaisen lämpötilan ja takaa meluhaittojen. Tarkka Pisco-neulaventtiili ja kupla-laskuri mahdollistavat tarvittavan CO2-annoksen saavuttamisen.

Jotta CO2-diffuusio saavutettaisiin parhaiten, aikaansaadaan 'sumutinhajotin'. Koska niiden valmistamat kuplat ovat uskomattoman pieniä ('atomikokoisia'). Koska kupla on niin pieni, ne leviävät akvaario- veteen tehokkaammin kuin muiden hajotinten tuottamat suuret kuplat, ja siksi ne tarjoavat uskomattoman suuria diffuusiotasoja. Tämä tarkoittaa hyvin vähän hiilidioksidipäästöjä, mikä säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

CO2-järjestelmän mukana toimitetaan pudotusvalvontalaite, jonka avulla voit helposti määrittää oikean CO2-annoksen akvaarioosi. Ilman pudotusvalitsinta olisit pohjimmiltaan vain arvaamassa, kuinka paljon hiilidioksidia annokseen; pudotusvalitsin vaihtaa väriä, jotta he näkisivät, oletko annostelemassa liikaa, liian vähän tai oikeaa määrää.

(valinnainen) pH-ohjain asettaa CO2-annostuksen auto-ohjaimeen ja varmistaa, että CO2 annostellaan vain akvaariossa, kun sitä tarvitaan. Pudotuskoneen yhteydessä voidaan varmistaa, että hiilidioksidi- ja pH-tasot pysyvät vakiona, jotta kasvit olisivat vakaimpia, samalla kun ne myös vähentävät levien kasvua.

(Valinnainen) Helppo CO2-sovitin antaa sinulle mahdollisuuden hankkia tarvittava CO2-sylinteri useista kätevistä paikoista ja jopa pääkadun kaupoista. CO2-järjestelmää varten tarvittavan kaasun varmistaminen on helposti ja helposti saatavilla. Valitse vain haluamasi sovitin; SodaStream, kertakäyttöiset tai Paintball-sylinterit.

CO2-järjestelmässä on myös kaikki muut tarvittavat kohteet, mukaan lukien 3 m polyuretaaniputki, imuklipit ja kuplamaskin.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Vince O. Vahvistettu ostaja 3rd Jul 2019
Ensiluokkainen palvelu ensiluokkaiselta yritykseltä Ensiluokkainen palvelu ensiluokkaiselta yritykseltä
Stephen C. Vahvistettu ostaja 3rd Jul 2019
Hyvä hinta-laatusuhde saat paketin kuin yhden kohteen ostaminen kerrallaan Hyvä hinta-laatusuhde saat paketin kuin yhden kohteen ostaminen kerrallaan
David T. Vahvistettu ostaja 20th Jun 2019
erinomainen tuote ja palvelu, erittäin avulias ja osaava henkilökunta, ei voinut tehdä tarpeeksi auttaa minua, erittäin suositeltavaa erinomainen tuote ja palvelu, erittäin avulias ja osaava henkilökunta, ei voinut tehdä tarpeeksi auttaa minua, erittäin suositeltavaa
Leslie S. Vahvistettu ostaja 15th May 2019
Online-ohjeiden määrittäminen on erinomainen. Kaikki toimivat täydellisesti, loistavasti pakattuina ja def-free-asennuksen Online-ohjeiden määrittäminen on erinomainen. Kaikki toimivat täydellisesti, loistavasti pakattuina ja def-free-asennuksen
Martin D. Vahvistettu ostaja 13th Mar 2019
Hyvä tuote ja yksinkertainen asennus.. Kasvit ovat kukoistavia! Tiimi oli erittäin hyödyllinen sähköpostitse ja neuvoa. Loistava! Hyvä tuote ja yksinkertainen asennus.. Kasvit ovat kukoistavia! Tiimi oli erittäin hyödyllinen sähköpostitse ja neuvoa. Loistava!
Helle R. Vahvistettu ostaja 29th Jan 2019
Kaiken kaikkiaan se on loistava järjestelmä, ja jopa toteutettavissa selvittää aloittelijoille, kuten minä. Kaiken kaikkiaan se on loistava järjestelmä, ja jopa toteutettavissa selvittää aloittelijoille, kuten minä.
Phil F. Vahvistettu ostaja 9th Jan 2019
Minulla on ollut CO2-järjestelmääni muutaman viikon ajan, ja olen hyvin vaikuttunut siitä. Kaikki toimii niin kuin pitäisi, ja kasvit kasvavat kuten ei huomenna. Minulla on ollut CO2-järjestelmääni muutaman viikon ajan, ja olen hyvin vaikuttunut siitä. Kaikki toimii niin kuin pitäisi, ja kasvit kasvavat kuten ei huomenna.
Chris B. Vahvistettu ostaja 25th Nov 2018
helppo tilata, joustava valinta ja saapui nopeasti helppo tilata, joustava valinta ja saapui nopeasti
Steven . Vahvistettu ostaja 9th Nov 2018
Tämä on ensimmäinen CO2-järjestelmäni ja sinällään olin hieman huolestunut siitä, että se ei kastanut sitä kalojen hyvinvointiin. Ennen ostoa lähetin sähköpostitse CO2-kauppaketjulle neuvoja siitä, mikä järjestelmä sopisi parhaiten tarpeeseeni. Sain nopean vastauksen neuvoja ja suosituksia, jotka otin vastaan ​​ja tilasin seuraavana päivänä saapuneen järjestelmän. Kun vastaanotat Lue lisää... Tämä on ensimmäinen CO2-järjestelmäni ja sinällään olin hieman huolestunut siitä, että se ei kastanut sitä kalojen hyvinvointiin. Ennen ostoa lähetin sähköpostitse CO2-kauppaketjulle neuvoja siitä, mikä järjestelmä sopisi parhaiten tarpeeseeni. Sain nopean vastauksen neuvoja ja suosituksia, jotka otin vastaan ​​ja tilasin seuraavana päivänä saapuneen järjestelmän. Kun vastaanotat tilauksen mukaisen sähköpostiviestin, se sisältää linkkejä järjestelmän käyttöönottoon, katselin näitä videoita muutamia kertoja ja seurasin niitä kirjaimelle, joka johtaa ongelmanvapaaseen käyttöön. Järjestelmä on ollut käynnissä ilman mitään ongelmia, ja voin jo nähdä hyötyä kasvien kasvusta ja voimasta. Kalojen käyttäytyminen ei ole koskaan muuttunut tai muuttunut. Joten kaikki on menossa hyvin. Ainoa valitettavaa on, etten ole koskaan ostanut järjestelmää aikaisemmin. Im käyttäen sodastream co2 ja kuplan määrä 1 kupla sekunnissa. Kytketty ajastinkytkimeen, jotta järjestelmä kytkeytyy päälle kaksi tuntia en
Alan G. Vahvistettu ostaja 18th Sep 2018
Toinen CO2-järjestelmä CO2-supermarketista toisessa säiliössä toimistossani, ja jälleen sai erinomaista palvelua ja tuotteita. Voin suositella näitä kavereita kenelle tahansa, joka etsii co2-järjestelmää. Toinen CO2-järjestelmä CO2-supermarketista toisessa säiliössä toimistossani, ja jälleen sai erinomaista palvelua ja tuotteita. Voin suositella näitä kavereita kenelle tahansa, joka etsii co2-järjestelmää.
Katso lisää arvosteluja  Loading

Järjestelmän sisältö

Napsauta kohdetta, jos haluat lisätietoja

CO2-säädin, jossa on magneetti, kaksi mittaria ja säädettävä lähtöpaine
CO2-säädin, jossa on magneetti, kaksi mittaria ja säädettävä lähtöpaine
Suunniteltu käytettäväksi erityisesti akvaarioiden kanssa; Siinä on helppo asentaa muotoilu, säädettävä käyttöpaine, solenoidi, kaksi painemittaria ja tarkkuusneulaventtiili. Säädin soveltuu sekä sylintereihin että pystysuoriin ja vaakasuoriin venttiileihin.
 
 
60mm Bazooka Atomizer (200 Litraa)
60mm Bazooka Atomizer (200 Litraa)
60 mm: n Bazooka Atomizer Diffuserin uskomattoman pienillä kuplia on suuri pinta-ala, joka tarjoaa uskomattoman diffuusionopeuden.
Täydellinen CO2 Drop Checker Kit
Täydellinen CO2 Drop Checker Kit
Pudotusvalitsinpakkaus vaihtaa väriä osoittaen CO2-pitoisuutta akvaarion sisällä. Mahdollistaa CO2-annostuksen asettamisen erityisesti akvaarion tarpeisiin.
Säädin CO2 -kuplasetki sisäänrakennetulla sulkuventtiilillä
Säädin CO2 -kuplasetki sisäänrakennetulla sulkuventtiilillä
Tämä hopea Brass-kupla-laskuri kiinnittyy säätimen ulostuloon ja siinä on myös integroitu tarkistusventtiili, joka estää veden poistamisen.
Pisco Flow Controller Bubble Counter Adapteriin
Pisco Flow Controller Bubble Counter Adapteriin
Tätä sovitinta käytetään kytkemään sarja säätimen kuplanlaskuja Pisco-tarkkuusvirtausohjaimeen.
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Kiinnitä letkut akvaariosi sivuun käyttämällä näitä voimakkaita imukuppeja. Valmistettu 6 mm ulkohalkaisijalle.
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
Polyuretaaniputket kestävät hiilidioksidia, mikä antaa sinulle mielenrauhan, että paineistettu hiilidioksidijärjestelmä on vuotamatonta ja tehokasta monien vuosien ajan.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote