Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Täydellinen Aquarium CO2 System Kit > Nano CO2 -järjestelmät > Nano Aquarium CO2 System Istutettuun Säiliöön 20l - 100l

Nano Aquarium CO2 System Istutettuun Säiliöön 20L - 100L

€144,49

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
 

Tärkeimmät tiedot

  • Tärkeää: Emme voi lähettää CO2-patruunoita Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolelle. Jos olet Ison-Britannian ulkopuolella, varmista, että valitset "Ei CO2-patruunoita".
  • Yhdistyneessä kuningaskunnassa painekaasu vaatii erikoistuneita kuriireita kuljetukseen, joten toimitusta samana päivänä ei voida taata.
  • Nano-CO2-säädin, jossa on säädettävä lähtöpaine, tarkkuusneulaventtiili, ulostulopainemittari ja 12 V DC-solenoidi (verkkomuuntaja mukana) CO2-annostelun ajoitettuun ohjaukseen.
  • Tarkkuuskuplalaskuri.
  • Tehokas CO2-diffuusori.
  • Pudotustarkistussarja oikeaan CO2-annostukseen.
  • 3m Korkealaatuinen polyuretaaniputki.
  • 4 x imuklipsit siisteille letkuille.
  • CO2-patruuna kestää noin 3 kuukautta 50 litran akvaariossa (1 kupla 4 sekunnin välein 8 tuntia päivässä).
  • Korkeus: 26 cm Alustan pohjasta säätimen yläosaan (mukaan lukien patruuna).
 

Kuvaus

Nanoakvaarioiden suosio on kasvanut viime vuosina, mutta vaatimus lisätä hiilidioksidia voimakkaan kasvien kasvun edistämiseksi on edelleen olemassa, koska ei CO2 = ei fotosynteesi = kuolleita kasveja. Koska nämä akvaariot ovat pieniä, niissä ei usein ole telinettä tai kaappia, ja siksi suuria/tilavia CO2-laitteita on vaikea piilottaa, mikä tekee normaalista CO2-järjestelmästä sopimattoman. Nano CO2 -järjestelmämme ratkaisee tämän ongelman käyttämällä pienintä, mutta laadukkainta saatavilla olevaa laitteistoa ja sisältää kaiken, mitä tarvitaan erittäin tehokkaan CO2-järjestelmän luomiseen akvaarioosi.

Säätimessä on säädettävä lähtöpaine, mikä on harvinainen ominaisuus tämän kokoisissa laitteissa. Siinä on myös erittäin tarkka neulaventtiili, joka pystyy tuottamaan tarkan annostelun niinkin vähän kuin 1 kupla 10 sekunnin välein, mikä sopii jopa 20 litran akvaarioille. Jotta säädin olisi mahdollisimman pieni, se on suunniteltu kiinnitettäväksi suoraan pieniin CO2-patruunoihin, jotka jopa 100 litran akvaariossa kestävät jopa 3 kuukautta, joten se on erittäin kätevä ja kustannustehokas ratkaisu. Säätimessä on myös integroitu 12 V DC solenoidiventtiili (verkkomuuntaja mukana), jotta CO2:ta voidaan ohjata ja annostella vain tiettyinä aikoina, eli akvaarion valojen ollessa päällä. 12 V DC solenoidi tarjoaa turvallisen, alhaisen lämpötilan ja taatun meluttoman toiminnan.

Diffuusori on huippuluokan "sumutin" diffuusori, joka tuottaa uskomattoman pienten hiilidioksidikuplien sumun, joka tarjoaa korkeimman diffuusiotason. Tämä varmistaa, että hiilidioksidia menee hukkaan vain vähän ja säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

Mukana on myös nanokokoinen pudotustarkistus varmistaakseen, että löydät oikean CO2-annoksen akvaariotarpeisiisi.

Nano CO2 -järjestelmämme mukana tulee myös kaikki muut laitteet, mukaan lukien kuplamittari, 3 metrin polyuretaaniletku, imuklipsit ja tukijalusta CO2-patruunalle/säätimelle. Tässä tapauksessa pieni on todella kaunista.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Jonathan J. Vahvistettu ostaja 28th Nov 2022
Toimii loistavasti, huippupisteet! Toimii loistavasti, huippupisteet!
Janice S. Vahvistettu ostaja 25th Nov 2022
Ystävällinen palvelu ja nopea toimitus. Kaikki näyttää upealta! Ystävällinen palvelu ja nopea toimitus. Kaikki näyttää upealta!
Nathan C. Vahvistettu ostaja 22nd Nov 2022
Toimii hyvin ja helppokäyttöinen minulle täysin aloittelijana Toimii hyvin ja helppokäyttöinen minulle täysin aloittelijana
Steve D. Vahvistettu ostaja 19th Nov 2022
Loistava yritys asioida, suosittelen mielelläni ja käytän varmasti jatkossakin Loistava yritys asioida, suosittelen mielelläni ja käytän varmasti jatkossakin
Sarah B. Vahvistettu ostaja 15th Nov 2022
Pidän pienestä koosta, joten voin mahtua sen pieneen kaappiini säiliön alle. Vaikka se on pieni, se on silti poikkeuksellinen järjestelmä Pidän pienestä koosta, joten voin mahtua sen pieneen kaappiini säiliön alle. Vaikka se on pieni, se on silti poikkeuksellinen järjestelmä
Paul D. Vahvistettu ostaja 2nd Nov 2022
Erinomaiset tuotteet ja nopea toimitus A+ Erinomaiset tuotteet ja nopea toimitus A+
Ryan D. Vahvistettu ostaja 25th Oct 2022
Paras saatavilla oleva nanosarja, korkea laatu ja erittäin luotettava / helppo asentaa. Maailmanluokan asiakaspalvelu! Paras saatavilla oleva nanosarja, korkea laatu ja erittäin luotettava / helppo asentaa. Maailmanluokan asiakaspalvelu!
Ivan Y. Vahvistettu ostaja 25th Oct 2022
Upea setti CO2:n ruiskuttamiseen nanoakvaarioon (minun tapauksessani 30 litran kuutio). Hyvin tehty ja koottu ja hyvä kilpailukykyinen hinta. Paljon parempi kuin muut CO2-järjestelmät, joita näet myynnissä nanoakvaarioissa. Upea setti CO2:n ruiskuttamiseen nanoakvaarioon (minun tapauksessani 30 litran kuutio). Hyvin tehty ja koottu ja hyvä kilpailukykyinen hinta. Paljon parempi kuin muut CO2-järjestelmät, joita näet myynnissä nanoakvaarioissa.
Shane H. Vahvistettu ostaja 10th Oct 2022
Helppo asentaa ja hyvä palvelu Co2 Supermarketilta Helppo asentaa ja hyvä palvelu Co2 Supermarketilta
Paul G. Vahvistettu ostaja 10th Oct 2022
Olen etsinyt hyvää nanojärjestelmää jo jonkin aikaa, koska jbl:n, istan jne. myymissä ei ole solenoidia ja ne näyttävät olevan melko huonolaatuisia, joten olin erittäin iloinen tämän löytämisestä. Tilasin tiistai-iltana ja se saapui torstaiaamuna ja minulle lähetettiin toimitusikkuna. Itse tuote on todella hyvä, säädin Lue lisää... Olen etsinyt hyvää nanojärjestelmää jo jonkin aikaa, koska jbl:n, istan jne. myymissä ei ole solenoidia ja ne näyttävät olevan melko huonolaatuisia, joten olin erittäin iloinen tämän löytämisestä. Tilasin tiistai-iltana ja se saapui torstaiaamuna ja minulle lähetettiin toimitusikkuna. Itse tuote on todella hyvä, säädin on erittäin vankka, näyttää olevan erittäin hyvin koneistettu ja koottu. Myös kaikki muu on hyvää, kuplatiskistä jopa imuklipsiin. Minulla on ollut se käynnissä melkein kuukauden ja kasvit ovat nähneet valtavasti parannuksia tuona aikana. Yhteenvetona olen siis todella tyytyväinen tähän CO2-sarjaan, ja jokaisen, jolla on nanosäiliö, pitäisi ehdottomasti hankkia tämä. Se on vähän kalliimpi kuin muut, mutta se on sen arvoista!
Katso lisää arvosteluja  Loading

Järjestelmän sisältö

Napsauta kohdetta, jos haluat lisätietoja

Nano CO2 -säädin, magneettiventtiilillä ja säädettävällä lähtöpaineella
Nano CO2 -säädin, magneettiventtiilillä ja säädettävällä lähtöpaineella
Solenoidiventtiilillä varustettu nanosäädin on täydellinen pienille tai nanoakvaarioille, jotka vaativat alhaista CO2-annostusta kasvien kasvun edistämiseksi.
 
 
Pieni Bazooka (jopa 200 Litraa)
Pieni Bazooka (jopa 200 Litraa)
Bazooka Atomizer Diffuser -laitteen tuottamilla uskomattoman pienillä kuplilla on suuri pinta-ala, joka tarjoaa uskomattomat diffuusionopeudet.
Säädin CO2-kuplalaskuri sisäänrakennetulla vastaventtiilillä
Säädin CO2-kuplalaskuri sisäänrakennetulla vastaventtiilillä
Tämä kuplalaskuri kiinnittyy säätimen ulostuloon ja siinä on myös integroitu takaiskuventtiili estämään veden sifonkiutumista akvaariosta säätimeen.
Täydellinen Nano CO2 Drop Checker Kit
Täydellinen Nano CO2 Drop Checker Kit
Nano-kokoinen pisaran tarkistuspakkaus muuttaa värin CO2-pitoisuuden osoittamiseksi akvaarion sisällä. Mahdollistaa CO2-annostuksen asettamisen erityisesti akvaarion tarpeisiin.
Nano-sylinterin tukipohja / jalusta
Nano-sylinterin tukipohja / jalusta
Suunniteltu käytettäväksi erityisesti Nano CO2 -kasettien kanssa, tukiteline varmistaa, että kasetti ja säädin pidetään pystyasennossa eivätkä helposti pudota.
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Kiinnitä letkut akvaariosi sivuun käyttämällä näitä voimakkaita imukuppeja. Valmistettu 6 mm ulkohalkaisijalle.
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
Polyuretaaniputket kestävät hiilidioksidia, mikä antaa sinulle mielenrauhan, että paineistettu hiilidioksidijärjestelmä on vuotamatonta ja tehokasta monien vuosien ajan.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote