Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Täydellinen Aquarium CO2 System Kit > Nano CO2 -järjestelmät > Nano Aquarium CO2 -järjestelmä Istutetulle Säiliölle 20l - 100l

Nano Aquarium CO2 -järjestelmä Istutetulle Säiliölle 20L - 100L

€133,99

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
 

Tärkeimmät tiedot

  • Tärkeää: Emme voi lähettää CO2-patruunoita Ison-Britannian ulkopuolelle. Jos olet Ison-Britannian ulkopuolella, varmista, että valitset Ei CO2-patruunoita.
  • Isossa-Britanniassa painekaasu vaatii erikoiskuljetuksia kuljetukseen, joten lähettämistä samana päivänä ei voida taata.
  • Nano CO2 -säädin, joka sisältää säädettävän lähtöpaineen, tarkkuusneulaventtiilin, lähtöpainemittarin ja 12v DC-solenoidin (verkkovirtamuuntaja mukana) CO2-annostuksen ajoitettuun hallintaan.
  • Tarkkuus inline-kuplalaskuri.
  • Suorituskykyinen CO2-hajotin.
  • Drop checker -sarja oikealle CO2-annostukselle.
  • 3m korkealaatuista polyuretaaniputkea.
  • 4 x imupidikkeet siistille letkuille.
  • CO2-patruuna kestää 3-4 kuukautta 75 litran akvaariossa (1 kupla joka toinen sekunti 8 tuntia päivässä).
  • Korkeus: 26cm Pohjan pohja säätimen yläosaan (patruuna mukaan lukien).
 

Kuvaus

Nanoakvaarioiden suosio on lisääntynyt viime vuosina, mutta vaatimus lisätä hiilidioksidia kasvien voimakkaan kasvun edistämiseksi on edelleen olemassa, koska ei hiilidioksidia = ei fotosynteesiä = kuolleita kasveja. Koska nämä akvaariot ovat pieniä, on usein niin, että niissä ei ole jalustaa tai kaappia, ja siksi suuria / tilaa vieviä CO2-laitteita on vaikea salata, mikä tekee normaalista CO2-järjestelmästä sopimattoman. Nano CO2 -järjestelmämme voittaa tämän ongelman käyttämällä pienintä, mutta korkealaatuista käytettävissä olevaa laitetta, ja se sisältää kaiken tarvittavan erittäin tehokkaan CO2-järjestelmän luomiseksi akvaarioillesi.

Säätimessä on säädettävä lähtöpaine, mikä on harvinainen ominaisuus tämän koon laitteissa. Siinä on myös erittäin tarkka neulaventtiili, joka voi tuottaa tarkan annostuksen hallinnan niinkin alhaisella tasolla kuin 1 kupla 10 sekunnin välein, mikä voi hoitaa jopa 20 litran akvaarioita. Jotta koko pysyy pienenä, säädin on suunniteltu kiinnitettäväksi suoraan pieniin CO2-patruunoihin, jotka jopa 100 litran akvaariossa kestävät jopa 3 kuukautta, joten siitä on erittäin kätevä ja kustannustehokas ratkaisu. Säätimessä on myös integroitu 12 voltin DC-solenoidiventtiili (verkkovirtamuuntaja mukana), jotta hiilidioksidia voidaan säätää ja vain annos tietyinä ajankohtina, ts. Kun akvaarion valot ovat päällä. 12v DC-solenoidi tarjoaa turvallisen, matalan lämpötilan ja taatun melun toiminnan.

Hajotin on huippuluokan 'atomisoija' hajotin, joka tuottaa uskomattoman pienten CO2-kuplien hämärtymän ja tarjoaa korkeimman diffuusion tason. Näin varmistetaan, että hiilidioksidia kuluu hyvin vähän ja säästät rahaa pitkällä tähtäimellä.

Mukana on myös nanokokoinen pudotustarkistus, joka varmistaa, että löydät oikean CO2-annostuksen akvaarioiden erityistarpeisiin.

Nano CO2 -järjestelmämme mukana tulee myös kaikki muut laitteet, mukaan lukien kuplalaskuri, 3m polyuretaaniputki, imupidikkeet ja tukiteline CO2-patruunalle / säätimelle. Tässä tapauksessa pieni on todella kaunis.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Paul J. Vahvistettu ostaja 6th Aug 2022
Olen erittäin vaikuttunut siitä ja näen jo upeita tuloksia kasveillani Olen erittäin vaikuttunut siitä ja näen jo upeita tuloksia kasveillani
Jacob M. Vahvistettu ostaja 1st Aug 2022
No... voin vain sanoa, että kasvini eivät ole koskaan näyttäneet paremmilta, puhuvat puolestaan. Kiitos! No... voin vain sanoa, että kasvini eivät ole koskaan näyttäneet paremmilta, puhuvat puolestaan. Kiitos!
Dema M. Vahvistettu ostaja 28th Jul 2022
Erittäin nopea toimitus ja suuri apu, kun minulta puuttui tilaukseni tuote. Odotamme innolla lisää kasveja säiliössämme! Erittäin nopea toimitus ja suuri apu, kun minulta puuttui tilaukseni tuote. Odotamme innolla lisää kasveja säiliössämme!
Jonathan A. Vahvistettu ostaja 23rd Jul 2022
Vau, en olisi koskaan uskonut, että kasvini pärjäävät näin hyvin! Upea setti, suosittelen mielelläni muille ja annan 5*. Vau, en olisi koskaan uskonut, että kasvini pärjäävät näin hyvin! Upea setti, suosittelen mielelläni muille ja annan 5*.
Joseph S. Vahvistettu ostaja 18th Jul 2022
Toimii hyvin ja on erittäin helppokäyttöinen. Hyvä palvelu myös. Käytetään uudelleen tulevaisuudessa. Toimii hyvin ja on erittäin helppokäyttöinen. Hyvä palvelu myös. Käytetään uudelleen tulevaisuudessa.
Jim W. Vahvistettu ostaja 9th Jul 2022
Hieno varuste. Alle 2 viikossa kasveillani on vihreitä versoja. Todennäköisesti parasta asiakaspalvelua, jonka olen koskaan kokenut! Hieno varuste. Alle 2 viikossa kasveillani on vihreitä versoja. Todennäköisesti parasta asiakaspalvelua, jonka olen koskaan kokenut!
Christian H. Vahvistettu ostaja 6th Jul 2022
Olen lukenut paljon hyödyllisiä asioita tästä CO2-järjestelmästä ja olen iloinen voidessani raportoida myös hyviä asioita. Se on todella hyvä pieni CO2-järjestelmä, täydellinen minun 30L nanoon, ilman ongelmia sen asentamisessa ja nyt näen kasvini helmiäisen ensimmäistä kertaa. Olen lukenut paljon hyödyllisiä asioita tästä CO2-järjestelmästä ja olen iloinen voidessani raportoida myös hyviä asioita. Se on todella hyvä pieni CO2-järjestelmä, täydellinen minun 30L nanoon, ilman ongelmia sen asentamisessa ja nyt näen kasvini helmiäisen ensimmäistä kertaa.
Valerie M. Vahvistettu ostaja 29th Jun 2022
Jouduin odottamaan ylimääräisen päivän toimitusta, koska se piti varata kuriirilta CO2-patruunoiden takia, mutta se sanoi tämän verkkosivulla. Sain seurantatiedot nopeasti, jotta voin varmistaa, että olin kotona toimitusta varten. Kaikki oli mukana ja ohjeiden avulla oli helppo saada kaikki käyttöön ja toimimaan. Se on ollut käytössä Lue lisää... Jouduin odottamaan ylimääräisen päivän toimitusta, koska se piti varata kuriirilta CO2-patruunoiden takia, mutta se sanoi tämän verkkosivulla. Sain seurantatiedot nopeasti, jotta voin varmistaa, että olin kotona toimitusta varten. Kaikki oli mukana ja ohjeiden avulla oli helppo saada kaikki käyttöön ja toimimaan. Se on ollut käytössä pari viikkoa ja kasveissa näkyy jo parannusta ja ne alkavat mattomaan kivasti.
Nick C. Vahvistettu ostaja 16th Jun 2022
Love pieni koko sopii täydellisesti pieneen kaappiini. Kasvua jo lisää muutaman päivän jälkeen! Love pieni koko sopii täydellisesti pieneen kaappiini. Kasvua jo lisää muutaman päivän jälkeen!
Paul S. Vahvistettu ostaja 15th Jun 2022
Hieno tuote ja loistava yritys Hieno tuote ja loistava yritys
Katso lisää arvosteluja  Loading

Järjestelmän sisältö

Napsauta kohdetta, jos haluat lisätietoja

Nano CO2 -säädin, magneettiventtiilillä ja säädettävällä lähtöpaineella
Nano CO2 -säädin, magneettiventtiilillä ja säädettävällä lähtöpaineella
Solenoidiventtiilillä varustettu nanosäädin on täydellinen pienille tai nanoakvaarioille, jotka vaativat alhaista CO2-annostusta kasvien kasvun edistämiseksi.
 
 
Siitepölyhajotin - Pieni (jopa 200L)
Siitepölyhajotin - Pieni (jopa 200L)
Hiilidioksidia pakotetaan keraamisen levyn läpi, jota käytetään muodostamaan sumu pienistä kuplista, jotta saavutetaan suuri diffuusio.
Säädin CO2-kuplalaskuri sisäänrakennetulla vastaventtiilillä
Säädin CO2-kuplalaskuri sisäänrakennetulla vastaventtiilillä
Tämä kuplalaskuri kiinnittyy säätimen ulostuloon ja siinä on myös integroitu takaiskuventtiili estämään veden sifonkiutumista akvaariosta säätimeen.
Täydellinen Nano CO2 Drop Checker Kit
Täydellinen Nano CO2 Drop Checker Kit
Nano-kokoinen pisaran tarkistuspakkaus muuttaa värin CO2-pitoisuuden osoittamiseksi akvaarion sisällä. Mahdollistaa CO2-annostuksen asettamisen erityisesti akvaarion tarpeisiin.
Nano-sylinterin tukipohja / jalusta
Nano-sylinterin tukipohja / jalusta
Suunniteltu käytettäväksi erityisesti Nano CO2 -kasettien kanssa, tukiteline varmistaa, että kasetti ja säädin pidetään pystyasennossa eivätkä helposti pudota.
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Kiinnitä letkut akvaariosi sivuun käyttämällä näitä voimakkaita imukuppeja. Valmistettu 6 mm ulkohalkaisijalle.
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
Polyuretaaniputket kestävät hiilidioksidia, mikä antaa sinulle mielenrauhan, että paineistettu hiilidioksidijärjestelmä on vuotamatonta ja tehokasta monien vuosien ajan.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote