Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Täydellinen Aquarium CO2 System Kit > Nano CO2 -järjestelmät > Nano Aquarium CO2 System Istutettuun Säiliöön 20l - 100l

Nano Aquarium CO2 System Istutettuun Säiliöön 20L - 100L

€144,99

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
 

Tärkeimmät tiedot

  • Tärkeää: Emme voi lähettää CO2-patruunoita Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolelle. Jos olet Ison-Britannian ulkopuolella, varmista, että valitset "Ei CO2-patruunoita".
  • Yhdistyneessä kuningaskunnassa painekaasu vaatii erikoistuneita kuriireita kuljetukseen, joten toimitusta samana päivänä ei voida taata.
  • Nano-CO2-säädin, jossa on säädettävä lähtöpaine, tarkkuusneulaventtiili, ulostulopainemittari ja 12 V DC-solenoidi (verkkomuuntaja mukana) CO2-annostelun ajoitettuun ohjaukseen.
  • Tarkkuuskuplalaskuri.
  • Tehokas CO2-diffuusori.
  • Pudotustarkistussarja oikeaan CO2-annostukseen.
  • 3m Korkealaatuinen polyuretaaniputki.
  • 4 x imuklipsit siisteille letkuille.
  • CO2-patruuna kestää noin 3 kuukautta 50 litran akvaariossa (1 kupla 4 sekunnin välein 8 tuntia päivässä).
  • Korkeus: 26 cm Alustan pohjasta säätimen yläosaan (mukaan lukien patruuna).
 

Kuvaus

Nanoakvaarioiden suosio on kasvanut viime vuosina, mutta vaatimus lisätä hiilidioksidia voimakkaan kasvien kasvun edistämiseksi on edelleen olemassa, koska ei CO2 = ei fotosynteesi = kuolleita kasveja. Koska nämä akvaariot ovat pieniä, niissä ei usein ole telinettä tai kaappia, ja siksi suuria/tilavia CO2-laitteita on vaikea piilottaa, mikä tekee normaalista CO2-järjestelmästä sopimattoman. Nano CO2 -järjestelmämme ratkaisee tämän ongelman käyttämällä pienintä, mutta laadukkainta saatavilla olevaa laitteistoa ja sisältää kaiken, mitä tarvitaan erittäin tehokkaan CO2-järjestelmän luomiseen akvaarioosi.

Säätimessä on säädettävä lähtöpaine, mikä on harvinainen ominaisuus tämän kokoisissa laitteissa. Siinä on myös erittäin tarkka neulaventtiili, joka pystyy tuottamaan tarkan annostelun niinkin vähän kuin 1 kupla 10 sekunnin välein, mikä sopii jopa 20 litran akvaarioille. Jotta säädin olisi mahdollisimman pieni, se on suunniteltu kiinnitettäväksi suoraan pieniin CO2-patruunoihin, jotka jopa 100 litran akvaariossa kestävät jopa 3 kuukautta, joten se on erittäin kätevä ja kustannustehokas ratkaisu. Säätimessä on myös integroitu 12 V DC solenoidiventtiili (verkkomuuntaja mukana), jotta CO2:ta voidaan ohjata ja annostella vain tiettyinä aikoina, eli akvaarion valojen ollessa päällä. 12 V DC solenoidi tarjoaa turvallisen, alhaisen lämpötilan ja taatun meluttoman toiminnan.

Diffuusori on huippuluokan "sumutin" diffuusori, joka tuottaa uskomattoman pienten hiilidioksidikuplien sumun, joka tarjoaa korkeimman diffuusiotason. Tämä varmistaa, että hiilidioksidia menee hukkaan vain vähän ja säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

Mukana on myös nanokokoinen pudotustarkistus varmistaakseen, että löydät oikean CO2-annoksen akvaariotarpeisiisi.

Nano CO2 -järjestelmämme mukana tulee myös kaikki muut laitteet, mukaan lukien kuplamittari, 3 metrin polyuretaaniletku, imuklipsit ja tukijalusta CO2-patruunalle/säätimelle. Tässä tapauksessa pieni on todella kaunista.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Jack W. Vahvistettu ostaja 8th Apr 2024
Nopea toimitus DPD:ltä ja saapui erinomaisessa kunnossa. Kaikki on helppo yhdistää aloittelijallekin ja parin päivän jälkeen kasvit ovat jopa helmiäisiä tuottaessaan happea, joten niiden täytyy pitää uudesta CO2:sta! Nopea toimitus DPD:ltä ja saapui erinomaisessa kunnossa. Kaikki on helppo yhdistää aloittelijallekin ja parin päivän jälkeen kasvit ovat jopa helmiäisiä tuottaessaan happea, joten niiden täytyy pitää uudesta CO2:sta!
James L. Vahvistettu ostaja 4th Apr 2024
Hieno pieni setti, toimii mainiosti Hieno pieni setti, toimii mainiosti
Paul N. Vahvistettu ostaja 25th Mar 2024
Nopea toimitus ja kaikki erinomaisessa kunnossa Nopea toimitus ja kaikki erinomaisessa kunnossa
Thomas B. Vahvistettu ostaja 20th Mar 2024
Todella hyvää palvelua Co2-supermarketin ihmisiltä Olen todella tyytyväinen järjestelmään, se on täydellinen minun 40 litran kuutioon. Todella hyvää palvelua Co2-supermarketin ihmisiltä Olen todella tyytyväinen järjestelmään, se on täydellinen minun 40 litran kuutioon.
Allan H. Vahvistettu ostaja 12th Mar 2024
Olen pitänyt kalaa 20 vuotta ja ajattelin, että co2-idea oli hieman kikka, mutta ajattelin kokeilla sitä ja kasvini voivat paremmin kuin koskaan. Se varmasti toimii. Vaikka minulla ei ole mitään verrattavaa, olen erittäin tyytyväinen CO2-supermarketista saamaani pakkiin. Olen pitänyt kalaa 20 vuotta ja ajattelin, että co2-idea oli hieman kikka, mutta ajattelin kokeilla sitä ja kasvini voivat paremmin kuin koskaan. Se varmasti toimii. Vaikka minulla ei ole mitään verrattavaa, olen erittäin tyytyväinen CO2-supermarketista saamaani pakkiin.
Richard S. Vahvistettu ostaja 6th Mar 2024
Ostin tämän päivityksenä Tropica nanojärjestelmästäni ja toivon, että olisin ostanut tämän alusta alkaen, tämä on niin paljon parempi! Jos etsit nano co2 -sarjaa, tämä on oikea! Ostin tämän päivityksenä Tropica nanojärjestelmästäni ja toivon, että olisin ostanut tämän alusta alkaen, tämä on niin paljon parempi! Jos etsit nano co2 -sarjaa, tämä on oikea!
Gary G. Vahvistettu ostaja 27th Feb 2024
Ei ongelmia ollenkaan ja kasvit näyttävät reagoivan hyvin Ei ongelmia ollenkaan ja kasvit näyttävät reagoivan hyvin
Paul K. Vahvistettu ostaja 19th Feb 2024
Helppokäyttöinen, ei. Ero, jonka se tekee kasveille, on upea.. Helppokäyttöinen, ei. Ero, jonka se tekee kasveille, on upea..
Cowan E. Vahvistettu ostaja 18th Feb 2024
Minulla oli ensimmäinen ongelma, mutta sähköposti tukeen ja 20 minuuttia myöhemmin sain vastauksen ja vastauksen - olin unohtanut laittaa O-renkaan neulaventtiiliin ennen kuplatiskin ruuvaamista. Kaikki toimii nyt, enkä malta odottaa nähdäkseni eron kasveilleni Minulla oli ensimmäinen ongelma, mutta sähköposti tukeen ja 20 minuuttia myöhemmin sain vastauksen ja vastauksen - olin unohtanut laittaa O-renkaan neulaventtiiliin ennen kuplatiskin ruuvaamista. Kaikki toimii nyt, enkä malta odottaa nähdäkseni eron kasveilleni
Harry H. Vahvistettu ostaja 11th Feb 2024
Todella laadukas tuote loistava verkko-opastus ja viestintä, valitettavasti kaikki pettyi, kun Carrier toimitti paketin väärään osoitteeseen. Onnistuin jäljittämään sen, mutta kun lähetin sähköpostia sekä CO2 Supermarket:lle että DPD:lle neuvoakseni, en saanut kumpikaan vastausta. Todella laadukas tuote loistava verkko-opastus ja viestintä, valitettavasti kaikki pettyi, kun Carrier toimitti paketin väärään osoitteeseen. Onnistuin jäljittämään sen, mutta kun lähetin sähköpostia sekä CO2 Supermarket:lle että DPD:lle neuvoakseni, en saanut kumpikaan vastausta.


Small logo for CO2 Supermarket
Vastaus CO2 Supermarket
Olimme pahoillamme kuullessamme ongelmasta, jonka kohtasit tilauksesi toimituksessa väärään osoitteeseen, mutta vastasimme sähköpostiisi tunnin kuluessa siitä, kun otit meihin yhteyttä asiasta 5. helmikuuta. Pahoittelumme ja kiitoksemme sen jäljittämisestä osoitteessa samanlainen osoite.

Katso lisää arvosteluja  Loading

Järjestelmän sisältö

Napsauta kohdetta, jos haluat lisätietoja

Nano CO2 -säädin, magneettiventtiilillä ja säädettävällä lähtöpaineella
Nano CO2 -säädin, magneettiventtiilillä ja säädettävällä lähtöpaineella
Solenoidiventtiilillä varustettu nanosäädin on täydellinen pienille tai nanoakvaarioille, jotka vaativat alhaista CO2-annostusta kasvien kasvun edistämiseksi.
 
 
Pieni Bazooka (jopa 200 Litraa)
Pieni Bazooka (jopa 200 Litraa)
Bazooka Atomizer Diffuser -laitteen tuottamilla uskomattoman pienillä kuplilla on suuri pinta-ala, joka tarjoaa uskomattomat diffuusionopeudet.
Säädin CO2-kuplalaskuri sisäänrakennetulla vastaventtiilillä
Säädin CO2-kuplalaskuri sisäänrakennetulla vastaventtiilillä
Tämä kuplalaskuri kiinnittyy säätimen ulostuloon ja siinä on myös integroitu takaiskuventtiili estämään veden sifonkiutumista akvaariosta säätimeen.
Täydellinen Nano CO2 Drop Checker Kit
Täydellinen Nano CO2 Drop Checker Kit
Nano-kokoinen pisaran tarkistuspakkaus muuttaa värin CO2-pitoisuuden osoittamiseksi akvaarion sisällä. Mahdollistaa CO2-annostuksen asettamisen erityisesti akvaarion tarpeisiin.
Nano-sylinterin tukipohja / jalusta
Nano-sylinterin tukipohja / jalusta
Suunniteltu käytettäväksi erityisesti Nano CO2 -kasettien kanssa, tukiteline varmistaa, että kasetti ja säädin pidetään pystyasennossa eivätkä helposti pudota.
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Kiinnitä letkut akvaariosi sivuun käyttämällä näitä voimakkaita imukuppeja. Valmistettu 6 mm ulkohalkaisijalle.
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
Polyuretaaniputket kestävät hiilidioksidia, mikä antaa sinulle mielenrauhan, että paineistettu hiilidioksidijärjestelmä on vuotamatonta ja tehokasta monien vuosien ajan.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote