Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Täydellinen Aquarium CO2 System Kit > Nano CO2 -järjestelmät > Nano Aquarium CO2 -järjestelmä Istutetulle Säiliölle 20l - 100l

Nano Aquarium CO2 -järjestelmä Istutetulle Säiliölle 20L - 100L

€149,49 Valitettavasti loppu

Järjestelmän mukauttaminen

 
 

Tärkeimmät tiedot

  • Tärkeää: CO2-patruunoita ei voi lähettää Ison-Britannian ulkopuolelle. Jos olet Ison-Britannian ulkopuolella, varmista, että valitset Ei CO2-patruunoita.
  • Isossa-Britanniassa painekaasu vaatii erikoiskuljetuksia kuljetukseen, joten lähettämistä samana päivänä ei voida taata.
  • Nano CO2 -säädin, joka sisältää säädettävän lähtöpaineen, tarkan Pisco-neulaventtiilin, lähtöpainemittarin ja 12v DC-solenoidin (verkkovirtamuuntaja mukana) CO2-annostuksen ajoitettuun hallintaan.
  • Tarkkuus inline-kuplalaskuri.
  • Suorituskykyinen CO2-hajotin.
  • Drop checker -sarja oikealle CO2-annostukselle.
  • 3m korkealaatuista polyuretaaniputkea.
  • 4 x imupidikkeet siistille letkuille.
  • CO2-patruuna kestää 3-4 kuukautta 75L akvaariossa (1 kupla joka toinen sekunti 8 tuntia päivässä).
  • Korkeus: 26cm Pohjan pohja säätimen yläosaan (patruuna mukaan lukien).

Kuvaus

Nanoakvaarioiden suosio on lisääntynyt viime vuosina, mutta vaatimus lisätä hiilidioksidia kasvien voimakkaan kasvun edistämiseksi on edelleen olemassa, koska ei hiilidioksidia = ei fotosynteesiä = kuolleita kasveja. Koska nämä akvaariot ovat pieniä, on usein niin, että niissä ei ole jalustaa tai kaappia, ja siksi suuria / tilaa vieviä CO2-laitteita on vaikea salata, mikä tekee normaalista CO2-järjestelmästä sopimattoman. Nano CO2 -järjestelmämme voittaa tämän ongelman käyttämällä pienintä, mutta korkealaatuista käytettävissä olevaa laitetta, ja se sisältää kaiken tarvittavan erittäin tehokkaan CO2-järjestelmän luomiseksi akvaarioillesi.

Säätimessä on säädettävä lähtöpaine, mikä on harvinainen ominaisuus tämän koon laitteissa. Siinä on myös erittäin tarkka Pisco-venttiili, joka pystyy tuottamaan tarkan annostuksen hallinnan niinkin alhaisella tasolla kuin 1 kupla 10 sekunnin välein, mikä voi hoitaa jopa 20 litran akvaarioita. Jotta koko pysyy pienenä, säädin on suunniteltu kiinnitettäväksi suoraan pieniin CO2-patruunoihin, jotka jopa 100 litran akvaariossa kestävät jopa 3 kuukautta, joten siitä on erittäin kätevä ja kustannustehokas ratkaisu. Säätimessä on myös integroitu 12 voltin DC-solenoidiventtiili (verkkovirtamuuntaja mukana), jotta hiilidioksidia voidaan säätää ja vain annos tietyinä ajankohtina, ts. Kun akvaarion valot ovat päällä. 12v DC-solenoidi tarjoaa turvallisen, matalan lämpötilan ja taatun melun toiminnan.

Hajotin on huippuluokan 'atomisoija' hajotin, joka tuottaa uskomattoman pienten hiilidioksidikuplien sumun ja tarjoaa korkeimman diffuusion tason. Näin varmistetaan, että hiilidioksidia kuluu hyvin vähän ja säästät rahaa pitkällä tähtäimellä.

Mukana on myös nanokokoinen pudotustarkistus, joka varmistaa, että löydät oikean CO2-annostuksen akvaarioidesi erityistarpeisiin.

Nano CO2 -järjestelmämme mukana tulee myös kaikki muut laitteet, mukaan lukien kuplalaskuri, 3m polyuretaaniputki, imupidikkeet ja tukiteline CO2-patruunalle / säätimelle. Tässä tapauksessa pieni on todella kaunis.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Paul A. Vahvistettu ostaja 10th Dec 2019
Toistaiseksi niin hyvä. Kasvit kasvavat kuin taputtajat! Toistaiseksi niin hyvä. Kasvit kasvavat kuin taputtajat!
Alexander L. Vahvistettu ostaja 11th Sep 2019
Erittäin tyytyväinen tähän järjestelmään, jo nähnyt valtavan parannuksen kasveihini nähden. Erittäin tyytyväinen asiakaspalveluun ja tuotteiden pakatamiseen. Järjestelmä oli erittäin helppo asentaa, mutta piti siitä, että saat lähetetyt linkit selkeisiin ja tiiviin ohjeisiin. Olisi ehdottomasti ostaa uudelleen! Erittäin tyytyväinen tähän järjestelmään, jo nähnyt valtavan parannuksen kasveihini nähden. Erittäin tyytyväinen asiakaspalveluun ja tuotteiden pakatamiseen. Järjestelmä oli erittäin helppo asentaa, mutta piti siitä, että saat lähetetyt linkit selkeisiin ja tiiviin ohjeisiin. Olisi ehdottomasti ostaa uudelleen!
Duncan W. Vahvistettu ostaja 15th Jun 2019
Fantastinen pakkaus. Erittäin helppo käyttää. Fantastinen pakkaus. Erittäin helppo käyttää.
Tim E. Vahvistettu ostaja 16th May 2019
Puuttivat reg. Rehellinen virhe, joten siellä ei ole ongelmia. Auttoi minua selvittämään ongelman, sain nopeasti korvauksia ja tukea. erinomainen akku toimii nyt hyvin akvaarioissani. Osta paskaa, osta kahdesti. Erinomainen pakkaus, jonka voin kertoa, kestää eliniän. Puuttivat reg. Rehellinen virhe, joten siellä ei ole ongelmia. Auttoi minua selvittämään ongelman, sain nopeasti korvauksia ja tukea. erinomainen akku toimii nyt hyvin akvaarioissani. Osta paskaa, osta kahdesti. Erinomainen pakkaus, jonka voin kertoa, kestää eliniän.
Gregg C. Vahvistettu ostaja 16th May 2019
Suuri kaikki yhdessä! Hajotin näyttää estyneen 4 kuukauden kuluttua, mutta muuten se on hyvä Suuri kaikki yhdessä! Hajotin näyttää estyneen 4 kuukauden kuluttua, mutta muuten se on hyvä
Alan D. Vahvistettu ostaja 1st Apr 2019
Erittäin tyytyväinen tähän pakettiin yhdistettynä elektroniseen ajastin-CO2-annosteluun ei voisi olla yksinkertaisempi. Odotetaan, kuinka kauan sylinteri kestää ennen kuin voin kommentoida taloutta, mutta näyttää hyvältä tähän asti. Erittäin tyytyväinen tähän pakettiin yhdistettynä elektroniseen ajastin-CO2-annosteluun ei voisi olla yksinkertaisempi. Odotetaan, kuinka kauan sylinteri kestää ennen kuin voin kommentoida taloutta, mutta näyttää hyvältä tähän asti.
Philip C. Vahvistettu ostaja 14th Mar 2019
Erinomainen palvelu ja todella siisti järjestelmä. Minulla on se perustettu 55l: n scaper-tankkiin ja se on ihanteellinen. En ole koskaan käyttänyt hiilidioksidia huolissani siitä, että se olisi suuri, hankala ja monimutkainen, mutta itse asiassa se on todella kompakti, älykäs ja helppo asentaa. Ainoa asia, jonka voisin päivittää lopulta, on kuplalaskuri. Näyttää siltä, että täsmällisyys Lue lisää... Erinomainen palvelu ja todella siisti järjestelmä. Minulla on se perustettu 55l: n scaper-tankkiin ja se on ihanteellinen. En ole koskaan käyttänyt hiilidioksidia huolissani siitä, että se olisi suuri, hankala ja monimutkainen, mutta itse asiassa se on todella kompakti, älykäs ja helppo asentaa. Ainoa asia, jonka voisin päivittää lopulta, on kuplalaskuri. Näyttää siltä, että täsmällisyys on hieman ohuempi ja istuisi hiukan ylempänä kuin hopean messinki. Kaiken kaikkiaan suosittelen nano-asetusta! Loppusanat se vei kauemmin kuin haluaisin myöntää, että kolme suurta O-rengasta pitivät pulloa istumassa hyvin pidikkeessä... huolimatta siitä, että se näkyy kuvassa... doh!
Richard W. Vahvistettu ostaja 10th Feb 2019
Erinomainen paketti, joka on aiemmin käytetty nano-säiliössä olevaan nestemäiseen hiileen, kasvien kasvu on todella poistunut siitä, kun asensin tämän kitin. Toimitus oli nopeaa ja vaivatonta. Erinomainen paketti, joka on aiemmin käytetty nano-säiliössä olevaan nestemäiseen hiileen, kasvien kasvu on todella poistunut siitä, kun asensin tämän kitin. Toimitus oli nopeaa ja vaivatonta.
Danny P. Vahvistettu ostaja 31st Jan 2019
Se on perustettu käynnissä 10 päivää nyt ja jo huomannut massiivinen muutos minun kasveja, vihreämpi lehdet uusia versoja työntää läpi on hämmästyttävä erittäin helppo perustaa ja hyvä laatu on varmasti arvoinen rahaa ja 100% tarvitaan, jos sinulla on istutettu akvaario Se on perustettu käynnissä 10 päivää nyt ja jo huomannut massiivinen muutos minun kasveja, vihreämpi lehdet uusia versoja työntää läpi on hämmästyttävä erittäin helppo perustaa ja hyvä laatu on varmasti arvoinen rahaa ja 100% tarvitaan, jos sinulla on istutettu akvaario
Mark D. Vahvistettu ostaja 22nd Oct 2018
Erinomainen laadukas tuote, ihanteellinen pienille akvaarioille. Erinomainen tuki Co2 Supermarket joukkueelta, käyttäisivät varmasti näitä kavereita uudelleen. Erinomainen laadukas tuote, ihanteellinen pienille akvaarioille. Erinomainen tuki Co2 Supermarket joukkueelta, käyttäisivät varmasti näitä kavereita uudelleen.
Katso lisää arvosteluja  Loading

Järjestelmän sisältö

Napsauta kohdetta, jos haluat lisätietoja

Nano CO2 -säädin, magneettiventtiilillä ja säädettävällä lähtöpaineella
Nano CO2 -säädin, magneettiventtiilillä ja säädettävällä lähtöpaineella
Solenoidiventtiilillä varustettu nanosäädin on täydellinen pienille tai nanoakvaarioille, jotka vaativat alhaista CO2-annostusta kasvien kasvun edistämiseksi.
 
 
60mm Bazooka (200 Litraa Asti)
60mm Bazooka (200 Litraa Asti)
60 mm: n Bazooka Atomizer Diffuserin uskomattoman pienillä kuplia on suuri pinta-ala, joka tarjoaa uskomattoman diffuusionopeuden.
Inline CO2 -kupla-laskuri ja integroidut sulkuventtiilit hopea-messuilla
Inline CO2 -kupla-laskuri ja integroidut sulkuventtiilit hopea-messuilla
Tämä kuplatunnistin kiinnittyy sisääntulon ja säätimen välillä. Aseta kuplatulppa pystyasentoon ja kiinnitä letku molemmille päille.
Täydellinen Nano CO2 Drop Checker Kit
Täydellinen Nano CO2 Drop Checker Kit
Nano-kokoinen pisaran tarkistuspakkaus muuttaa värin CO2-pitoisuuden osoittamiseksi akvaarion sisällä. Mahdollistaa CO2-annostuksen asettamisen erityisesti akvaarion tarpeisiin.
Nano-sylinterin tukipohja / jalusta
Nano-sylinterin tukipohja / jalusta
Suunniteltu käytettäväksi erityisesti Nano CO2 -kasettien kanssa, tukiteline varmistaa, että kasetti ja säädin pidetään pystyasennossa eivätkä helposti pudota.
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Kiinnitä letkut akvaariosi sivuun käyttämällä näitä voimakkaita imukuppeja. Valmistettu 6 mm ulkohalkaisijalle.
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
Polyuretaaniputket kestävät hiilidioksidia, mikä antaa sinulle mielenrauhan, että paineistettu hiilidioksidijärjestelmä on vuotamatonta ja tehokasta monien vuosien ajan.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote