Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Täydellinen Aquarium CO2 System Kit > Dual Stage CO2 -järjestelmät > äärimmäinen Kaksivaiheinen Co2-järjestelmä Istutetulle Akvaariotankille 20l - 500l +

Äärimmäinen Kaksivaiheinen CO2-järjestelmä Istutetulle Akvaariotankille 20L - 500L +

€229,99 Valitettavasti loppu

Järjestelmän mukauttaminen

 
 

Tärkeimmät tiedot

  • Huippuluokan kaksoisvaiheensäädin, jossa on säädettävä lähtöpaine, tarkkuusneulaventtiili, kaksoispainemittarit ja 12 voltin DC-solenoidi CO2-annostelun ajoitettuun hallintaan (verkkovirtamuuntaja mukana).
  • Tarkkuuskuplalaskuri.
  • Helppo CO2-sovitin (valinnainen).
  • Suorituskykyinen CO2-hajotin.
  • Pudotuksen tarkistaja oikean CO2-annostelun suhteen.
  • Kasvilannoite kasvien täydelliseksi ravitsemukseksi.
  • 3m korkealaatuista polyuretaaniputkea.
  • 4 x imupidikkeet siistille letkuille.

Kuvaus

Äärimmäinen kaksivaiheinen CO2-järjestelmä tarjoaa korkeimman suorituskyvyn ja hallinnan akvaarion CO2-annostukselle. Jokainen järjestelmän sisällä oleva komponentti on parasta käytettävissä olevaa ja heikentää laatua.

Ultimate Dual Stage CO2 -säädin on varustettu korkealaatuisella 12 voltin DC-solenoidiventtiilillä, joka tarjoaa turvallisen, matalan lämpötilan ja takaa melun toiminnan. Erittäin tarkka neulaventtiili on asennettu oletuksena ja se tarjoaa nopeaa, tarkkaa ja helppoa hiilidioksidin annostelun säätämistä, jotta tarkka annos voidaan saavuttaa ja ylläpitää tarkkuuskuplalaskurin mukana. Säädettävä lähtöpaine varmistaa, että säädin pystyy vastaamaan minkä tahansa akvaarion tarpeita, 30L nanoakvaarioista 3000L litran akvaarioihin 6 diffuusoria käyttämällä.

Säätimen solenoidi on kytketty (valinnaiseen) pH-säätimeen, joka tarkkailee jatkuvasti akvaarion pH-tasoa ja kytkee CO2 päälle ja pois päältä vastaavasti pitämään pH: n ja CO2-tasot vakaina. Drop Checker -sovelluksen yhteydessä voit tunnistaa akvaarioesi optimaalisen pH- ja CO2-tason ja ylläpitää näitä tarkkoja parametreja. Näiden vakaiden olosuhteiden tarjoaminen edistää kasvien terveellisempää kasvua ja estää myös levien kasvua.

CO2-järjestelmän mukana toimitetut hajottimen vaihtoehdot ovat "sumutin" -perheen hajottimessa, joka tuottaa uskomattoman pieniä ('atomikokoisia') kuplia, jotka diffundoituvat helposti akvaarioveteen ja tarjoavat poikkeuksellisen diffuusioasteen. Tämä tarkoittaa sitä, että enemmän hiilidioksidista "imeytyy" ja erittäin vähän hiukkasia hukkaan.

Kasvit käyttävät akvaarioveteen diffundoitunutta hiilidioksidia fotosynteesin aikana, mutta uusien solurakenteiden kasvattamiseksi kasvit tarvitsevat pääsyn monenlaisiin makro- ja mikroravinteisiin. Ilman näitä välttämättömiä rakennuspalikoita kasvit lopulta katoavat, jopa lisäämällä hiilidioksidia. 'Ultimate Dual Stage CO2 System' -järjestelmän mukana tuleva (valinnainen) kasvilannoite tarjoaa akvaariokasveillesi kaikki tarvittavat ravintoaineet ja elementit, joita he tarvitsevat kasvaakseen ja kukoistaa.

(Valinnainen) 'Easy CO2 -sovitin' antaa sinulle mahdollisuuden käyttää helposti saatavilla olevia CO2-sylintereitä järjestelmän CO2-lähteenä. Sovittimella voit käyttää joko SodaStream-, kertakäyttöhitsaus- tai Paintball CO2 -sylinteriä. Tämä varmistaa, että pystyt aina hankkimaan kaasua CO2-järjestelmääsi kustannustehokkaalla ja kätevällä tavalla pääkatukaupoista.

Tämän kaiken yhdistäminen tekee Ultimate Dual Stage CO2 -järjestelmästä parasta akvaarion CO2-järjestelmää, jota raha voi ostaa.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

David P. Vahvistettu ostaja 10th Nov 2019
Olen uusi paineistetun hiilidioksidin suhteen, ja tämä pakkaus oli hengenpelastaja, joka vei kaiken vaivan yrittäessään löytää jokaisen tarvittavan pakkauksen. Se oli erittäin helppo asentaa. Kaikki ohjeet lähetettiin postilaatikkooni erittäin helposti luettavassa muodossa, samoin kuin videon ihmisille, jotka kamppailevat lukemisen oppimisen kanssa ja haluaisivat mieluummin nähdä jonkun Lue lisää... Olen uusi paineistetun hiilidioksidin suhteen, ja tämä pakkaus oli hengenpelastaja, joka vei kaiken vaivan yrittäessään löytää jokaisen tarvittavan pakkauksen. Se oli erittäin helppo asentaa. Kaikki ohjeet lähetettiin postilaatikkooni erittäin helposti luettavassa muodossa, samoin kuin videon ihmisille, jotka kamppailevat lukemisen oppimisen kanssa ja haluaisivat mieluummin nähdä jonkun muun tekevän sitä ymmärtääksesi sitä paremmin (sopin siihen luokkaan). Yleensä ottaen. Se on hieno paketti, ja se tekee työn hienosti. Ostin lasinhajottajan toiselta verkkosivustolta, ja sitten halusin nähdä kuinka hyvä pohjakakka on. Sanotaan vain, että en ole palannut takaisin lasinhajottajaan. Kuplat ovat paljon hienompia ja pystyvät liukenemaan veteen paremmin. Seuraavan kerran asetan akvaarion. Aion ehdottomasti ostaa toisen niistä. En todellakaan voi syyttää sitä millään tavalla. Joten kiitos CO2 Supermarket kaiken vaivan poistamisesta. Jos voisin arvioida korkeamman kuin 5 tähteä. Minä voisin!
Debbie B. Vahvistettu ostaja 16th Sep 2019
Aloittelija CO2-järjestelmissä, mutta tämän yrityksen asiakaspalvelu ja hyödylliset videot ovat erinomaisia. Kaikki laitteet näyttävät olevan korkealaatuisia, ja minulla ei ollut mitään ongelmaa koota niitä ja saada ne käyntiin. Se on ollut vain säiliössä viikon ajan, joten odottaa vielä todellisia tuloksia, mutta minulla ei ole mitään ongelmia suositella tähän mennessä näkemääni Aloittelija CO2-järjestelmissä, mutta tämän yrityksen asiakaspalvelu ja hyödylliset videot ovat erinomaisia. Kaikki laitteet näyttävät olevan korkealaatuisia, ja minulla ei ollut mitään ongelmaa koota niitä ja saada ne käyntiin. Se on ollut vain säiliössä viikon ajan, joten odottaa vielä todellisia tuloksia, mutta minulla ei ole mitään ongelmia suositella tähän mennessä näkemääni
Keith B. Vahvistettu ostaja 26th Jul 2019
Suuri pakki, tarvitsee kaiken. Kasvini kasvavat paremmin kuin koskaan. Suuri pakki, tarvitsee kaiken. Kasvini kasvavat paremmin kuin koskaan.
Philip M. Vahvistettu ostaja 13th Jun 2019
Tämä on ensimmäinen CO2-järjestelmäni ja oli valmis käyttämään vähän ylimääräistä laadukasta järjestelmää varten, enkä ollut pettynyt. Kasvini kasvavat todella hyvin, ja siellä on paljon pearlingia, joita en ole koskaan ennen ollut. Tämä on ensimmäinen CO2-järjestelmäni ja oli valmis käyttämään vähän ylimääräistä laadukasta järjestelmää varten, enkä ollut pettynyt. Kasvini kasvavat todella hyvin, ja siellä on paljon pearlingia, joita en ole koskaan ennen ollut.
Tomas B. Vahvistettu ostaja 1st Jun 2019
Huippulaatua, ja se sai erinomaisen opetuksen, joka teki siitä erittäin helppokäyttöisen. Erittäin suositeltavaa. Huippulaatua, ja se sai erinomaisen opetuksen, joka teki siitä erittäin helppokäyttöisen. Erittäin suositeltavaa.
Chris J. Vahvistettu ostaja 24th Apr 2019
Tämä on ensimmäinen CO2-järjestelmäni, joten minulla oli paljon kysymyksiä ennen tilaamista. CO2 Supermarket vastasi nopeasti ja erittäin yksityiskohtaisesti, mikä lievitti kaikkia huoleni / kyselyjäni. Sain syvällisiä ohjeita sähköpostitse, ennen kuin paketti saapui, joten tiesin miten kaikki liitetään. Tilaus saapui seuraavana päivänä mainostettuna, kaikki oli läsnä ja oikein. Lue lisää... Tämä on ensimmäinen CO2-järjestelmäni, joten minulla oli paljon kysymyksiä ennen tilaamista. CO2 Supermarket vastasi nopeasti ja erittäin yksityiskohtaisesti, mikä lievitti kaikkia huoleni / kyselyjäni. Sain syvällisiä ohjeita sähköpostitse, ennen kuin paketti saapui, joten tiesin miten kaikki liitetään. Tilaus saapui seuraavana päivänä mainostettuna, kaikki oli läsnä ja oikein. Kaikki osat ovat laadukkaita ja pystyin yhdistämään kaiken ilman ongelmia. Minulla on ollut järjestelmä, joka toimii hieman yli 3 viikkoa, ja kasvit kasvavat paremmin kuin koskaan, joten olen erittäin tyytyväinen ostokseni. Kiitos ja hyvin tekemäsi: CO2 Supermarket, olen suositellut palvelujasi monille ystävilleni.
Craig L. Vahvistettu ostaja 16th Mar 2019
Erinomainen paketti, jossa on fantastinen asiakaspalvelu, mitä muuta voisit kysyä! Erinomainen paketti, jossa on fantastinen asiakaspalvelu, mitä muuta voisit kysyä!
Charlie T. Vahvistettu ostaja 28th Feb 2019
Hei kaverit todella vaikuttuneita tavaroiden toimituksesta ja laadusta valitettavasti pahoinvointiin, minulla ei ole ollut mahdollisuutta asentaa sitä, mutta heti kun jätän toisen arvostelun Charlie Hei kaverit todella vaikuttuneita tavaroiden toimituksesta ja laadusta valitettavasti pahoinvointiin, minulla ei ole ollut mahdollisuutta asentaa sitä, mutta heti kun jätän toisen arvostelun Charlie
Mike L. Vahvistettu ostaja 4th Aug 2018
Erittäin hyödyllinen vastata kysymyksiini ja tietoja ennen ostokseni, kun annoin tilaukseni, se saapui seuraavana päivänä. Laatu on erinomainen, erittäin helppo asentaa ja työskennellä hyvin. Erittäin hyödyllinen vastata kysymyksiini ja tietoja ennen ostokseni, kun annoin tilaukseni, se saapui seuraavana päivänä. Laatu on erinomainen, erittäin helppo asentaa ja työskennellä hyvin.
Paul M. Vahvistettu ostaja 11th Nov 2017
Kaikki ensiluokkaiset laatutuotteet. Sääntelyviranomaisen tulisi kestää ikuisesti, koska se on erittäin vankka, hyvin rakennettu ja varmasti laadukas tuote. Jos lukija on kiinnostunut, se sopii teollisuuden standardin CO2-sylintereihin, joissa on BS341 # 8 / DIN477 # 6 säätimen liitännät (käytän 6,35 kg CO2-sylinteriä). Hyvin yksinkertainen järjestelmä, jolla voit määrittää ja säätää Lue lisää... Kaikki ensiluokkaiset laatutuotteet. Sääntelyviranomaisen tulisi kestää ikuisesti, koska se on erittäin vankka, hyvin rakennettu ja varmasti laadukas tuote. Jos lukija on kiinnostunut, se sopii teollisuuden standardin CO2-sylintereihin, joissa on BS341 # 8 / DIN477 # 6 säätimen liitännät (käytän 6,35 kg CO2-sylinteriä). Hyvin yksinkertainen järjestelmä, jolla voit määrittää ja säätää seuraavan CO2 Supermarket s: n erinomaiset online-ohjeet. Suositeltava.
Katso lisää arvosteluja  Loading

Järjestelmän sisältö

Napsauta kohdetta, jos haluat lisätietoja

Ultimate Dual Stage CO2 -säädin 12v DC-solenoidilla
Ultimate Dual Stage CO2 -säädin 12v DC-solenoidilla
Suunniteltu käytettäväksi erityisesti akvaarioissa, Ultimate-säätimessä on kaksivaiheinen suunnittelu, joka estää säiliön tyhjenemisen, säädettävän työpaineen, 12 voltin solenoidin (verkkomuuntajan kanssa), kaksoispainemittarit ja tarkkuusneulaventtiilin annostelun tarkan hallinnan varmistamiseksi.
 
 
60mm Bazooka Atomizer (200 Litraa)
60mm Bazooka Atomizer (200 Litraa)
60 mm: n Bazooka Atomizer Diffuserin uskomattoman pienillä kuplia on suuri pinta-ala, joka tarjoaa uskomattoman diffuusionopeuden.
Täydellinen CO2 Drop Checker Kit
Täydellinen CO2 Drop Checker Kit
Pudotusvalitsinpakkaus vaihtaa väriä osoittaen CO2-pitoisuutta akvaarion sisällä. Mahdollistaa CO2-annostuksen asettamisen erityisesti akvaarion tarpeisiin.
Säädin CO2 -kuplasetki sisäänrakennetulla sulkuventtiilillä
Säädin CO2 -kuplasetki sisäänrakennetulla sulkuventtiilillä
Tämä hopea Brass-kupla-laskuri kiinnittyy säätimen ulostuloon ja siinä on myös integroitu tarkistusventtiili, joka estää veden poistamisen.
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Kiinnitä letkut akvaariosi sivuun käyttämällä näitä voimakkaita imukuppeja. Valmistettu 6 mm ulkohalkaisijalle.
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
Polyuretaaniputket kestävät hiilidioksidia, mikä antaa sinulle mielenrauhan, että paineistettu hiilidioksidijärjestelmä on vuotamatonta ja tehokasta monien vuosien ajan.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote