Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Täydellinen Aquarium CO2 System Kit > Dual Stage CO2 -järjestelmät > äärimmäisen Se-kaksivaiheinen Co2-järjestelmä Istutettuun Akvaariotankkiin 20l - 500l +

Äärimmäisen SE-kaksivaiheinen CO2-järjestelmä Istutettuun Akvaariotankkiin 20L - 500L +

€241,99

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
 

Tärkeimmät tiedot

  • Huippuluokan kaksoisvaiheensäädin, joka sisältää säädettävän lähtöpaineen, tarkkuusneulaventtiilin, kaksoispainemittarit ja 12 voltin DC-solenoidin CO2-annostuksen ajoitettuun hallintaan (verkkovirtamuuntaja mukana).
  • Tarkkuuskuplalaskuri.
  • Helppo CO2-sovitin (valinnainen).
  • Suorituskykyinen CO2-hajotin.
  • Pudotuksen tarkistaja oikean CO2-annostelun suhteen.
  • Kasvilannoite kasvien täydelliseksi ravitsemukseksi.
  • 3m korkealaatuista polyuretaaniputkea.
  • 4 x imupidikkeet siistille letkuille.
 

Kuvaus

Ultimate-SE Dual Stage CO2 -järjestelmä tarjoaa korkeimman suorituskyvyn ja hallinnan akvaarion CO2-annostukselle. Jokainen järjestelmän sisällä oleva komponentti on parasta käytettävissä olevaa ja heikentää laatua.

Ultimate Dual Stage CO2 -säädin on varustettu korkealaatuisella 12 voltin DC-solenoidiventtiilillä, joka tarjoaa turvallisen, matalan lämpötilan ja takaa melun toiminnan. Erittäin tarkka neulaventtiili on asennettu oletuksena ja se tarjoaa nopeaa, tarkkaa ja helppoa CO2-annostelun säätämistä, jotta tarkka annos voidaan saavuttaa ja ylläpitää tarkkuuskuplalaskurin mukana. Säädettävä lähtöpaine varmistaa, että säädin pystyy vastaamaan minkä tahansa akvaarion tarpeita, 30L nanoakvaarioista 3000L litran akvaarioihin 6 diffuusoria käyttämällä.

Säätimen solenoidi on kytketty (valinnainen) pH-säätimeen, joka tarkkailee jatkuvasti akvaarion pH-tasoa ja kytkee CO2 päälle ja pois päältä vastaavasti ylläpitämään vakaa pH ja CO2 tasot. Drop Checker -sovelluksen yhteydessä voit tunnistaa akvaarioesi optimaalisen pH- ja CO2-tason ja ylläpitää näitä tarkkoja parametreja. Näiden vakaiden olosuhteiden tarjoaminen edistää kasvien terveellisempää kasvua ja estää myös levien kasvua.

CO2-järjestelmän mukana toimitetut hajottimen vaihtoehdot ovat "sumutin" -perheen hajottimessa, joka tuottaa uskomattoman pieniä ('atomikokoisia') kuplia, jotka diffundoituvat helposti akvaarioveteen ja tarjoavat poikkeuksellisen diffuusioasteen. Tämä tarkoittaa sitä, että enemmän hiilidioksidista "imeytyy" ja erittäin vähän hiukkasia hukkaan.

Kasvit käyttävät akvaarioveteen diffundoitunutta hiilidioksidia fotosynteesin aikana, mutta uusien solurakenteiden kasvattamiseksi kasvit tarvitsevat pääsyn monenlaisiin makro- ja mikroravinteisiin. Ilman näitä välttämättömiä rakennuspalikoita kasvit lopulta katoavat, jopa lisäämällä hiilidioksidia. 'Ultimate Dual Stage CO2 System' -järjestelmän mukana tuleva (valinnainen) kasvilannoite tarjoaa akvaariokasveillesi kaikki tarvittavat ravintoaineet ja elementit, joita he tarvitsevat kasvaakseen ja kukoistaa.

(Valinnainen) 'Easy CO2 -sovitin' antaa sinulle mahdollisuuden käyttää helposti saatavia CO2-sylintereitä järjestelmän CO2-lähteenä. Sovittimella voit käyttää joko SodaStream-, kertakäyttöhitsaus- tai Paintball CO2 -sylinteriä. Tämä varmistaa, että pystyt aina hankkimaan kaasua CO2-järjestelmääsi kustannustehokkaalla ja kätevällä tavalla pääkatukaupoista.

Tämän kaiken yhdistäminen tekee Ultimate Dual Stage CO2 -järjestelmästä parasta akvaarion CO2-järjestelmää, jota raha voi ostaa.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Tom B. Vahvistettu ostaja 19th Oct 2021
Erittäin vaikuttava systeemi, sitä ei voi syyttää. Kasvit kasvavat paremmin kuin koskaan. Erittäin vaikuttava systeemi, sitä ei voi syyttää. Kasvit kasvavat paremmin kuin koskaan.
Phillip S. Vahvistettu ostaja 24th Sep 2021
Erittäin hyvä CO2 -järjestelmä ja palvelu CO2 -supermarketista. Erittäin hyvä CO2 -järjestelmä ja palvelu CO2 -supermarketista.
Adam S. Vahvistettu ostaja 28th Jul 2021
Kaikki täydellinen, juuri sitä mitä halusin! Kaikki täydellinen, juuri sitä mitä halusin!
Denis S. Vahvistettu ostaja 7th Jul 2021
Loistava asiakaspalvelu ja loistava tuote co2-supermarketista. Palaan takaisin! Loistava asiakaspalvelu ja loistava tuote co2-supermarketista. Palaan takaisin!
Mark M. Vahvistettu ostaja 18th May 2021
Fantasic-paketti, helppo asentaa, kaikki tarvitsemasi. Fantasic-paketti, helppo asentaa, kaikki tarvitsemasi.
Daniel K. Vahvistettu ostaja 16th May 2021
Ostin sen jälkeen, kun toinen myyjä myi toisen kaksivaiheisen säätimen toistuvasti ja olen käyttänyt sitä pari kuukautta ja se on toiminut täydellisesti. Se on vähän kalliimpaa, mutta laatu on paljon korkeampi ja se on sen arvoista. Ostin sen jälkeen, kun toinen myyjä myi toisen kaksivaiheisen säätimen toistuvasti ja olen käyttänyt sitä pari kuukautta ja se on toiminut täydellisesti. Se on vähän kalliimpaa, mutta laatu on paljon korkeampi ja se on sen arvoista.
David N. Vahvistettu ostaja 4th May 2021
Saapui täydellisessä kunnossa - erittäin tyytyväinen tähän. Hyvin käytetty raha. Saapui täydellisessä kunnossa - erittäin tyytyväinen tähän. Hyvin käytetty raha.
John M. Vahvistettu ostaja 22nd Mar 2021
Ensimmäinen kokeiluni CO2: lla ja löysi tämän järjestelmän erittäin helppokäyttöisestä ja näen upeita tuloksia. Loistava palvelu myös CO2 Supermarket -palvelulta - nopeat ja perusteelliset vastaukset sähköposteihini ja nopea toimitus. Ensimmäinen kokeiluni CO2: lla ja löysi tämän järjestelmän erittäin helppokäyttöisestä ja näen upeita tuloksia. Loistava palvelu myös CO2 Supermarket -palvelulta - nopeat ja perusteelliset vastaukset sähköposteihini ja nopea toimitus.
Jacob P. Vahvistettu ostaja 10th Mar 2021
Ohjeet olivat selkeät, ja järjestelmä tuottaa luotettavasti CO2: ta kiinteällä nopeudella. Solenoidi toimii hyvin eikä vuotaa. Ohjeet olivat selkeät, ja järjestelmä tuottaa luotettavasti CO2: ta kiinteällä nopeudella. Solenoidi toimii hyvin eikä vuotaa.
Colin G. Vahvistettu ostaja 1st Feb 2021
Toistaiseksi, kun olen käyttänyt sitä muutaman viikon ajan, olen erittäin tyytyväinen järjestelmään kokonaisuutena. Kaikki näyttää hyvältä, kun liittimissä on hyvät aluslaatat. Se tuli hyvin pakattuna ja sisälsi avaimen, jota arvostin. Toistaiseksi, kun olen käyttänyt sitä muutaman viikon ajan, olen erittäin tyytyväinen järjestelmään kokonaisuutena. Kaikki näyttää hyvältä, kun liittimissä on hyvät aluslaatat. Se tuli hyvin pakattuna ja sisälsi avaimen, jota arvostin.
Katso lisää arvosteluja  Loading

Järjestelmän sisältö

Napsauta kohdetta, jos haluat lisätietoja

Ultimate-SE kaksivaiheinen CO2-säädin
Ultimate-SE kaksivaiheinen CO2-säädin
Suunniteltu käytettäväksi erityisesti akvaarioissa, Ultimate-säätimessä on kaksivaiheinen suunnittelu, joka estää säiliön tyhjenemisen, säädettävän työpaineen, 12 voltin solenoidin (verkkomuuntajan kanssa), kaksoispainemittarit ja tarkkuusneulaventtiilin annostelun tarkan hallinnan varmistamiseksi.
 
 
Pieni Bazooka-sumutin (jopa 200 Litraa)
Pieni Bazooka-sumutin (jopa 200 Litraa)
Bazooka Atomizer Diffuser -laitteen tuottamilla uskomattoman pienillä kuplilla on suuri pinta-ala, joka tarjoaa uskomattomat diffuusionopeudet.
Täydellinen CO2 Drop Checker Kit
Täydellinen CO2 Drop Checker Kit
Pudotusvalitsinpakkaus vaihtaa väriä osoittaen CO2-pitoisuutta akvaarion sisällä. Mahdollistaa CO2-annostuksen asettamisen erityisesti akvaarion tarpeisiin.
Säädin CO2-kuplalaskuri sisäänrakennetulla vastaventtiilillä
Säädin CO2-kuplalaskuri sisäänrakennetulla vastaventtiilillä
Tämä kuplalaskuri kiinnittyy säätimen ulostuloon ja siinä on myös integroitu takaiskuventtiili estämään veden sifonkiutumista akvaariosta säätimeen.
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Kiinnitä letkut akvaariosi sivuun käyttämällä näitä voimakkaita imukuppeja. Valmistettu 6 mm ulkohalkaisijalle.
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
Polyuretaaniputket kestävät hiilidioksidia, mikä antaa sinulle mielenrauhan, että paineistettu hiilidioksidijärjestelmä on vuotamatonta ja tehokasta monien vuosien ajan.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote