Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Täydellinen Aquarium CO2 System Kit > Yhden Vaiheen CO2-järjestelmät > Pro Aquarium CO2 System Istutettuun Säiliöön 20l - 500l+

Pro Aquarium CO2 -järjestelmä Akvaariolle 20L - 500L+

€162,49

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
 

Tärkeimmät tiedot

  • Säädin, jossa on säädettävä lähtöpaine, tarkkuusneulaventtiili, kaksi painemittaria ja 12 V DC-solenoidi (verkkomuuntaja mukana) CO2-annostelun ajoitettuun ohjaukseen.
  • Tarkkuussäätimen kuplalaskuri.
  • Tehokas CO2-diffuusori.
  • Helppo CO2-adapteri (valinnainen).
  • Pudotustarkistussarja oikeaan CO2-annostukseen.
  • 3m Korkealaatuinen polyuretaaniputki.
  • 4 x imuklipsit siisteille letkuille.
 

Kuvaus

Pro Aquarium CO2 -järjestelmä säädettävällä lähtöpaineella yhdistää korkean suorituskyvyn ja laadun edulliseen hintaan, ja jokainen komponentti palvelee erittäin tehokkaan CO2-järjestelmän olennaista toimintoa.

CO2-säätimessä on säädettävä lähtöpaine, jotta se pystyy vastaamaan minkä tahansa akvaarion tarpeisiin, olipa se suuri tai pieni. Laadukas 12v DC-solenoidi (verkkomuuntaja mukana) mahdollistaa annostuksen ohjauksen, jotta CO2 voidaan annostella valitsemillasi aikoina ja väliajoin. 12 V DC solenoidi tarjoaa turvallisen, alhaisen lämpötilan ja taatun meluttoman toiminnan. Tarkka neulaventtiili ja kuplapaskuri tarjoavat mahdollisuuden saavuttaa tarvitsemasi CO2-annoksesi helposti.

Parhaiden CO2-diffuusiotasojen saavuttamiseksi mukana on "sumutinhajotin". Koska niiden tuottamat kuplat ovat uskomattoman pieniä ("atomin kokoisia"). Koska kuplat ovat niin pieniä, ne leviävät akvaarion veteen tehokkaammin kuin muiden diffuusorien tuottamat suuremmat kuplat ja tarjoavat siksi uskomattoman korkean diffuusiotason. Tämä tarkoittaa, että hiilidioksidia menee hukkaan vain vähän, mikä säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

CO2-järjestelmän mukana toimitetaan pudotustarkistus, jonka avulla määritetään helposti oikea CO2-annos akvaariollesi. Ilman pudotustarkistuslaitetta pohjimmiltaan vain arvaisit, kuinka paljon CO2:ta annostellaan; pisaratarkistus muuttaa väriä sen mukaan, annosteletko liian paljon, liian vähän vai oikean määrän.

Voit helposti automatisoida CO2-annostelun kytkemällä solenoidin tavalliseen ajastinpistokkeeseen ja asettamalla sen yhteen akvaariosi valojen kanssa, joten annostelet CO2:ta vain, kun kasvit fotosyntetisoivat. Mukana toimitetun pudotustarkistimen avulla voit varmistaa, että annostelet oikean määrän CO2:ta ja että CO2-tasot pysyvät vakiona, jotta kasveille saadaan mahdollisimman vakaat kasvuolosuhteet ja samalla voidaan vähentää levien kasvua.

(Valinnainen) "Easy CO2 Adapter" antaa sinulle mahdollisuuden hankkia tarvittava CO2-pullo useista kätevistä paikoista ja jopa katukaupoista. Varmista, että CO2-järjestelmääsi tarvittava kaasu on helposti ja helposti saatavilla. Valitse vain haluamasi sovitin; SodaStream, kertakäyttöiset tai paintball-sylinterit.

CO2-järjestelmän mukana tulee myös kaikki muut tarvittavat tarvikkeet, mukaan lukien 3 metrin polyuretaaniletku, imuklipsit ja kuplapaskuri.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Tom L. Vahvistettu ostaja 26th Sep 2023
En ole vielä asentanut sitä, koska en ole vielä rakentanut säiliötäni, mutta kaikki näyttää todella hyvältä ja saapui nopeasti. En ole vielä asentanut sitä, koska en ole vielä rakentanut säiliötäni, mutta kaikki näyttää todella hyvältä ja saapui nopeasti.
Frank F. Vahvistettu ostaja 21st Sep 2023
Kaikki hyvin. Ei ongelmia ollenkaan. Kaikki hyvin. Ei ongelmia ollenkaan.
Andrew F. Vahvistettu ostaja 20th Sep 2023
Ennen kuin kasvini peittyivät aina leviin ja kuolivat muutaman kuukauden kuluttua, mutta viimeisenä keinona ajattelin kokeilla co2-järjestelmää ja se on ollut ehdoton pelin muuttaja. Sen sijaan, että kasvini kuolevat, ne todella kasvavat! Jos olet kamppaillut kasvien kanssa, voin ehdottomasti suositella sitä. Ennen kuin kasvini peittyivät aina leviin ja kuolivat muutaman kuukauden kuluttua, mutta viimeisenä keinona ajattelin kokeilla co2-järjestelmää ja se on ollut ehdoton pelin muuttaja. Sen sijaan, että kasvini kuolevat, ne todella kasvavat! Jos olet kamppaillut kasvien kanssa, voin ehdottomasti suositella sitä.
Peter B. Vahvistettu ostaja 18th Sep 2023
Toimii hyvin. Pikatoimitus. Toimii hyvin. Pikatoimitus.
Jason H. Vahvistettu ostaja 11th Sep 2023
Erinomainen CO2-järjestelmä! Olen innoissani siitä. Se saapui heti seuraavana päivänä. Muutamassa päivässä kasvini piristyivät ja olivat jopa helmiä hapesta. Sain myös erinomaisia neuvoja CO2 Supermarket:lta ja vastasin kysymyksiini erittäin kärsivällisesti. Erinomainen CO2-järjestelmä! Olen innoissani siitä. Se saapui heti seuraavana päivänä. Muutamassa päivässä kasvini piristyivät ja olivat jopa helmiä hapesta. Sain myös erinomaisia neuvoja CO2 Supermarket:lta ja vastasin kysymyksiini erittäin kärsivällisesti.
Jason R. Vahvistettu ostaja 7th Sep 2023
Mukana kaikki tarvittava ja toimii todella hyvin Mukana kaikki tarvittava ja toimii todella hyvin
Alastair S. Vahvistettu ostaja 4th Sep 2023
Nopea toimitus ja helppo asentaa. Kasvit voivat nyt paljon paremmin. Nopea toimitus ja helppo asentaa. Kasvit voivat nyt paljon paremmin.
Russell H. Vahvistettu ostaja 29th Aug 2023
Kasvini rakastavat ehdottomasti CO2:ta! Minusta tuntuu, että olen kiusannut heitä vuosia kieltämällä heiltä sen Kasvini rakastavat ehdottomasti CO2:ta! Minusta tuntuu, että olen kiusannut heitä vuosia kieltämällä heiltä sen
Simon K. Vahvistettu ostaja 24th Aug 2023
Kaikki täydellinen, kiitos Kaikki täydellinen, kiitos
Mark C. Vahvistettu ostaja 23rd Aug 2023
Olin vaikuttunut, kun otin yhteyttä CO2-supermarketiin ja selitin tarpeitani ja tilannettani, etteivät he yrittäneet myydä minulle kalleinta tuotetta, he olivat rehellisiä ja sanoivat, että tämä oli sopivin. Olen ollut erittäin vaikuttunut järjestelmästä. Kesti muutaman päivän saada CO2-tasot oikeaan (mukana toimitetun pudotustarkistimen Lue lisää... Olin vaikuttunut, kun otin yhteyttä CO2-supermarketiin ja selitin tarpeitani ja tilannettani, etteivät he yrittäneet myydä minulle kalleinta tuotetta, he olivat rehellisiä ja sanoivat, että tämä oli sopivin. Olen ollut erittäin vaikuttunut järjestelmästä. Kesti muutaman päivän saada CO2-tasot oikeaan (mukana toimitetun pudotustarkistimen avulla), mutta nyt kaikki on asetettu ja toimii automaattisesti. Kasvini ovat helmiäisiä, minkä uskon tarkoittavan, että ne ovat onnellisia ja fotosyntetisoivat, joten olen varma, että tulen näkemään paljon parempia tuloksia kuin kasveillani aiemmin. Kaikki sanoivat, olen iloinen voidessani antaa heille 5/5
Katso lisää arvosteluja  Loading

Järjestelmän sisältö

Napsauta kohdetta, jos haluat lisätietoja

CO2-säädin, jossa on solenoidi, kaksi mittaria ja säädettävä lähtöpaine
CO2-säädin, jossa on solenoidi, kaksi mittaria ja säädettävä lähtöpaine
Suunniteltu käytettäväksi erityisesti akvaarioissa; Siinä on helppo asentaa muotoilu, säädettävä työpaine, solenoidi, kaksi painemittaria ja tarkkuusneulaventtiili. Säädin sopii sekä pystysuoraan että vaakaventtiiliin.
 
 
Pieni Bazooka-sumutin (jopa 200L)
Pieni Bazooka-sumutin (jopa 200L)
Bazooka Atomizer Diffuser -laitteen tuottamilla uskomattoman pienillä kuplilla on suuri pinta-ala, joka tarjoaa uskomattomat diffuusionopeudet.
Täydellinen CO2 Drop Checker Kit
Täydellinen CO2 Drop Checker Kit
Pudotusvalitsinpakkaus vaihtaa väriä osoittaen CO2-pitoisuutta akvaarion sisällä. Mahdollistaa CO2-annostuksen asettamisen erityisesti akvaarion tarpeisiin.
Säädin CO2-kuplalaskuri sisäänrakennetulla vastaventtiilillä
Säädin CO2-kuplalaskuri sisäänrakennetulla vastaventtiilillä
Tämä kuplalaskuri kiinnittyy säätimen ulostuloon ja siinä on myös integroitu takaiskuventtiili estämään veden sifonkiutumista akvaariosta säätimeen.
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Kiinnitä letkut akvaariosi sivuun käyttämällä näitä voimakkaita imukuppeja. Valmistettu 6 mm ulkohalkaisijalle.
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
Polyuretaaniputket kestävät hiilidioksidia, mikä antaa sinulle mielenrauhan, että paineistettu hiilidioksidijärjestelmä on vuotamatonta ja tehokasta monien vuosien ajan.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote