Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Täydellinen Aquarium CO2 System Kit > Yhden Vaiheen CO2-järjestelmät > Pro Aquarium CO2 System Istutettuun Säiliöön 20l - 500l+

Pro Aquarium CO2 -järjestelmä Akvaariolle 20L - 500L+

€155,99

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
 

Tärkeimmät tiedot

  • Säädin, jossa on säädettävä lähtöpaine, tarkkuusneulaventtiili, kaksi painemittaria ja 12 V DC-solenoidi (verkkomuuntaja mukana) CO2-annostelun ajoitettuun ohjaukseen.
  • Tarkkuussäätimen kuplalaskuri.
  • Tehokas CO2-diffuusori.
  • Helppo CO2-adapteri (valinnainen).
  • Pudotustarkistussarja oikeaan CO2-annostukseen.
  • 3m Korkealaatuinen polyuretaaniputki.
  • 4 x imuklipsit siisteille letkuille.
 

Kuvaus

Pro Aquarium CO2 -järjestelmä säädettävällä lähtöpaineella yhdistää korkean suorituskyvyn ja laadun edulliseen hintaan, ja jokainen komponentti palvelee erittäin tehokkaan CO2-järjestelmän olennaista toimintoa.

CO2-säätimessä on säädettävä lähtöpaine, jotta se pystyy vastaamaan minkä tahansa akvaarion tarpeisiin, olipa se suuri tai pieni. Laadukas 12v DC-solenoidi (verkkomuuntaja mukana) mahdollistaa annostuksen ohjauksen, jotta CO2 voidaan annostella valitsemillasi aikoina ja väliajoin. 12 V DC solenoidi tarjoaa turvallisen, alhaisen lämpötilan ja taatun meluttoman toiminnan. Tarkka neulaventtiili ja kuplapaskuri tarjoavat mahdollisuuden saavuttaa tarvitsemasi CO2-annoksesi helposti.

Parhaiden CO2-diffuusiotasojen saavuttamiseksi mukana on "sumutinhajotin". Koska niiden tuottamat kuplat ovat uskomattoman pieniä ("atomin kokoisia"). Koska kuplat ovat niin pieniä, ne leviävät akvaarion veteen tehokkaammin kuin muiden diffuusorien tuottamat suuremmat kuplat ja tarjoavat siksi uskomattoman korkean diffuusiotason. Tämä tarkoittaa, että hiilidioksidia menee hukkaan vain vähän, mikä säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

CO2-järjestelmän mukana toimitetaan pudotustarkistus, jonka avulla määritetään helposti oikea CO2-annos akvaariollesi. Ilman pudotustarkistuslaitetta pohjimmiltaan vain arvaisit, kuinka paljon CO2:ta annostellaan; pisaratarkistus muuttaa väriä sen mukaan, annosteletko liian paljon, liian vähän vai oikean määrän.

Voit helposti automatisoida CO2-annostelun kytkemällä solenoidin tavalliseen ajastinpistokkeeseen ja asettamalla sen yhteen akvaariosi valojen kanssa, joten annostelet CO2:ta vain, kun kasvit fotosyntetisoivat. Mukana toimitetun pudotustarkistimen avulla voit varmistaa, että annostelet oikean määrän CO2:ta ja että CO2-tasot pysyvät vakiona, jotta kasveille saadaan mahdollisimman vakaat kasvuolosuhteet ja samalla voidaan vähentää levien kasvua.

(Valinnainen) "Easy CO2 Adapter" antaa sinulle mahdollisuuden hankkia tarvittava CO2-pullo useista kätevistä paikoista ja jopa katukaupoista. Varmista, että CO2-järjestelmääsi tarvittava kaasu on helposti ja helposti saatavilla. Valitse vain haluamasi sovitin; SodaStream, kertakäyttöiset tai paintball-sylinterit.

CO2-järjestelmän mukana tulee myös kaikki muut tarvittavat tarvikkeet, mukaan lukien 3 metrin polyuretaaniletku, imuklipsit ja kuplapaskuri.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Elizabeth M. Vahvistettu ostaja 11th Aug 2022
Minulla on ollut tämä asennettuna kuukauden ajan ja se on parantanut kasveja, joten olen todella iloinen! Minulla on ollut tämä asennettuna kuukauden ajan ja se on parantanut kasveja, joten olen todella iloinen!
Eamon E. Vahvistettu ostaja 9th Aug 2022
+++ Suosittelen mielelläni tätä hienoa järjestelmää +++ Suosittelen mielelläni tätä hienoa järjestelmää
David D. Vahvistettu ostaja 8th Aug 2022
Loistava palvelu ja varusteet!! Loistava palvelu ja varusteet!!
John K. Vahvistettu ostaja 6th Aug 2022
Todella hyvä asennus ja kasvini rakastavat sitä Todella hyvä asennus ja kasvini rakastavat sitä
Lister W. Vahvistettu ostaja 2nd Aug 2022
Erinomainen järjestelmä, melko helppo asentaa. 260 litran tankissa. Kaikki uutta minulle - käytin Soda Stream -kapselia, josta ensimmäinen kesti suurimman osan kolmesta kuukaudesta. Sovellus käynnissä 11 tuntia päivässä valojen kanssa. Kasvit ovat upeita. Erinomainen järjestelmä, melko helppo asentaa. 260 litran tankissa. Kaikki uutta minulle - käytin Soda Stream -kapselia, josta ensimmäinen kesti suurimman osan kolmesta kuukaudesta. Sovellus käynnissä 11 tuntia päivässä valojen kanssa. Kasvit ovat upeita.
Andrew D. Vahvistettu ostaja 1st Aug 2022
Erittäin tyytyväinen tilaukseeni ja myös nopeaan toimitukseen Erittäin tyytyväinen tilaukseeni ja myös nopeaan toimitukseen
Andrew W. Vahvistettu ostaja 27th Jul 2022
Näinä päivinä on harvinaista saada näin hyvää palvelua, mutta CO2 Supermarket vastasi nopeasti ja perusteellisesti kaikkiin sähköposteihini ja toimitti sen seuraavana päivänä CO2-järjestelmään. Pidän siitä, että saan kaiken tarvitsemani järjestelmän luomiseen, kaikki on helppokäyttöistä Lue lisää... Näinä päivinä on harvinaista saada näin hyvää palvelua, mutta CO2 Supermarket vastasi nopeasti ja perusteellisesti kaikkiin sähköposteihini ja toimitti sen seuraavana päivänä CO2-järjestelmään. Pidän siitä, että saan kaiken tarvitsemani järjestelmän luomiseen, kaikki on helppokäyttöistä ja ei kestänyt kauaa saada se toimimaan. Nyt minun tarvitsee vain istua alas ja katsella kasvien kasvua!
Reggie S. Vahvistettu ostaja 25th Jul 2022
Kaikki prefekti kiitos! Kaikki prefekti kiitos!
Alex F. Vahvistettu ostaja 18th Jul 2022
Rakastan uutta CO2-järjestelmääni, ja se on tehnyt valtavan parannuksen kasveilleni Rakastan uutta CO2-järjestelmääni, ja se on tehnyt valtavan parannuksen kasveilleni
Tom D. Vahvistettu ostaja 11th Jul 2022
Olen lykännyt co2-järjestelmän hankkimista monta vuotta, ajatellen, että sillä ei olisi paljon eroa ja vähän kikka, mutta ei todellakaan, sillä on ollut valtava ero. Ihan kuin kasvini olisivat kasvaneet pimeässä ennen ja nyt niillä on valoa. Olen todella vaikuttunut. Erinomainen palvelu myös co2-supermarketista. Olen lykännyt co2-järjestelmän hankkimista monta vuotta, ajatellen, että sillä ei olisi paljon eroa ja vähän kikka, mutta ei todellakaan, sillä on ollut valtava ero. Ihan kuin kasvini olisivat kasvaneet pimeässä ennen ja nyt niillä on valoa. Olen todella vaikuttunut. Erinomainen palvelu myös co2-supermarketista.
Katso lisää arvosteluja  Loading

Järjestelmän sisältö

Napsauta kohdetta, jos haluat lisätietoja

CO2-säädin, jossa on solenoidi, kaksi mittaria ja säädettävä lähtöpaine
CO2-säädin, jossa on solenoidi, kaksi mittaria ja säädettävä lähtöpaine
Suunniteltu käytettäväksi erityisesti akvaarioissa; Siinä on helppo asentaa muotoilu, säädettävä työpaine, solenoidi, kaksi painemittaria ja tarkkuusneulaventtiili. Säädin sopii sekä pystysuoraan että vaakaventtiiliin.
 
 
Siitepölyhajotin - Pieni (jopa 200L)
Siitepölyhajotin - Pieni (jopa 200L)
Hiilidioksidia pakotetaan keraamisen levyn läpi, jota käytetään muodostamaan sumu pienistä kuplista, jotta saavutetaan suuri diffuusio.
Täydellinen CO2 Drop Checker Kit
Täydellinen CO2 Drop Checker Kit
Pudotusvalitsinpakkaus vaihtaa väriä osoittaen CO2-pitoisuutta akvaarion sisällä. Mahdollistaa CO2-annostuksen asettamisen erityisesti akvaarion tarpeisiin.
Säädin CO2-kuplalaskuri sisäänrakennetulla vastaventtiilillä
Säädin CO2-kuplalaskuri sisäänrakennetulla vastaventtiilillä
Tämä kuplalaskuri kiinnittyy säätimen ulostuloon ja siinä on myös integroitu takaiskuventtiili estämään veden sifonkiutumista akvaariosta säätimeen.
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Kiinnitä letkut akvaariosi sivuun käyttämällä näitä voimakkaita imukuppeja. Valmistettu 6 mm ulkohalkaisijalle.
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
Polyuretaaniputket kestävät hiilidioksidia, mikä antaa sinulle mielenrauhan, että paineistettu hiilidioksidijärjestelmä on vuotamatonta ja tehokasta monien vuosien ajan.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote