Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Täydellinen Aquarium CO2 System Kit > Yhden Vaiheen CO2-järjestelmät > Pro Aquarium CO2 System Istutettuun Säiliöön 20l - 500l+

Pro Aquarium CO2 -järjestelmä Akvaariolle 20L - 500L+

€165,49

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
 

Tärkeimmät tiedot

  • Säädin, jossa on säädettävä lähtöpaine, tarkkuusneulaventtiili, kaksi painemittaria ja 12 V DC-solenoidi (verkkomuuntaja mukana) CO2-annostelun ajoitettuun ohjaukseen.
  • Tarkkuussäätimen kuplalaskuri.
  • Tehokas CO2-diffuusori.
  • Helppo CO2-adapteri (valinnainen).
  • Pudotustarkistussarja oikeaan CO2-annostukseen.
  • 3m Korkealaatuinen polyuretaaniputki.
  • 4 x imuklipsit siisteille letkuille.
 

Kuvaus

Pro Aquarium CO2 -järjestelmä säädettävällä lähtöpaineella yhdistää korkean suorituskyvyn ja laadun edulliseen hintaan, ja jokainen komponentti palvelee erittäin tehokkaan CO2-järjestelmän olennaista toimintoa.

CO2-säätimessä on säädettävä lähtöpaine, jotta se pystyy vastaamaan minkä tahansa akvaarion tarpeisiin, olipa se suuri tai pieni. Laadukas 12v DC-solenoidi (verkkomuuntaja mukana) mahdollistaa annostuksen ohjauksen, jotta CO2 voidaan annostella valitsemillasi aikoina ja väliajoin. 12 V DC solenoidi tarjoaa turvallisen, alhaisen lämpötilan ja taatun meluttoman toiminnan. Tarkka neulaventtiili ja kuplapaskuri tarjoavat mahdollisuuden saavuttaa tarvitsemasi CO2-annoksesi helposti.

Parhaiden CO2-diffuusiotasojen saavuttamiseksi mukana on "sumutinhajotin". Koska niiden tuottamat kuplat ovat uskomattoman pieniä ("atomin kokoisia"). Koska kuplat ovat niin pieniä, ne leviävät akvaarion veteen tehokkaammin kuin muiden diffuusorien tuottamat suuremmat kuplat ja tarjoavat siksi uskomattoman korkean diffuusiotason. Tämä tarkoittaa, että hiilidioksidia menee hukkaan vain vähän, mikä säästää rahaa pitkällä aikavälillä.

CO2-järjestelmän mukana toimitetaan pudotustarkistus, jonka avulla määritetään helposti oikea CO2-annos akvaariollesi. Ilman pudotustarkistuslaitetta pohjimmiltaan vain arvaisit, kuinka paljon CO2:ta annostellaan; pisaratarkistus muuttaa väriä sen mukaan, annosteletko liian paljon, liian vähän vai oikean määrän.

Voit helposti automatisoida CO2-annostelun kytkemällä solenoidin tavalliseen ajastinpistokkeeseen ja asettamalla sen yhteen akvaariosi valojen kanssa, joten annostelet CO2:ta vain, kun kasvit fotosyntetisoivat. Mukana toimitetun pudotustarkistimen avulla voit varmistaa, että annostelet oikean määrän CO2:ta ja että CO2-tasot pysyvät vakiona, jotta kasveille saadaan mahdollisimman vakaat kasvuolosuhteet ja samalla voidaan vähentää levien kasvua.

(Valinnainen) "Easy CO2 Adapter" antaa sinulle mahdollisuuden hankkia tarvittava CO2-pullo useista kätevistä paikoista ja jopa katukaupoista. Varmista, että CO2-järjestelmääsi tarvittava kaasu on helposti ja helposti saatavilla. Valitse vain haluamasi sovitin; SodaStream, kertakäyttöiset tai paintball-sylinterit.

CO2-järjestelmän mukana tulee myös kaikki muut tarvittavat tarvikkeet, mukaan lukien 3 metrin polyuretaaniletku, imuklipsit ja kuplapaskuri.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Ronald W. Vahvistettu ostaja 10th Apr 2024
En ole vielä laittanut tankkia, mutta vaikuttaa hyvältä varusteelta. Kirjoitan tarkemman arvion, kun olen käyttänyt sitä. En ole vielä laittanut tankkia, mutta vaikuttaa hyvältä varusteelta. Kirjoitan tarkemman arvion, kun olen käyttänyt sitä.
Jonathan C. Vahvistettu ostaja 8th Apr 2024
Erittäin nopea toimitus, erittäin helppo ja nopea asentaa. Suosittelisin tätä järjestelmää ja tätä yritystä. Erittäin nopea toimitus, erittäin helppo ja nopea asentaa. Suosittelisin tätä järjestelmää ja tätä yritystä.
Ray J. Vahvistettu ostaja 8th Apr 2024
Todella hyvä! Se on tehnyt valtavan parannuksen kasveihini. Todella hyvä! Se on tehnyt valtavan parannuksen kasveihini.
Hilary R. Vahvistettu ostaja 2nd Apr 2024
Täydellisenä aloittelijana oli rohkaisevaa ostaa täydellinen järjestelmä, josta oli hyviä arvosteluja. Olen iloinen voidessani sanoa, että minäkin olen siihen erittäin tyytyväinen. Täydellisenä aloittelijana oli rohkaisevaa ostaa täydellinen järjestelmä, josta oli hyviä arvosteluja. Olen iloinen voidessani sanoa, että minäkin olen siihen erittäin tyytyväinen.
Alex Y. Vahvistettu ostaja 27th Mar 2024
Loistavaa palvelua C02 Supermarketilta, käytän niitä varmasti toistekin Loistavaa palvelua C02 Supermarketilta, käytän niitä varmasti toistekin
Roy D. Vahvistettu ostaja 22nd Mar 2024
Erinomainen, ei ongelmia ollenkaan Erinomainen, ei ongelmia ollenkaan
Matthew M. Vahvistettu ostaja 21st Mar 2024
Lähetin muutaman sähköpostin co2supermarketille ennen tilaamista ja joka kerta siihen vastattiin nopeasti ja hyvin yksityiskohtaisesti. Tilauksen jälkeen minulle lähetettiin ohjeet sähköpostitse, jotta tiesin kuinka saada kaikki valmiiksi. Se saapui seuraavana päivänä ja sain kaiken valmiiksi noin 20 minuutissa. Nyt on mennyt noin viikko ja huomaan Lue lisää... Lähetin muutaman sähköpostin co2supermarketille ennen tilaamista ja joka kerta siihen vastattiin nopeasti ja hyvin yksityiskohtaisesti. Tilauksen jälkeen minulle lähetettiin ohjeet sähköpostitse, jotta tiesin kuinka saada kaikki valmiiksi. Se saapui seuraavana päivänä ja sain kaiken valmiiksi noin 20 minuutissa. Nyt on mennyt noin viikko ja huomaan jo, että kasvit voivat paremmin kuin ennen ja paljon uutta kasvua tulossa.
Stephen F. Vahvistettu ostaja 20th Mar 2024
En ole koskaan ennen tehnyt CO2-järjestelmää, mutta sen kokoamisessa ei ollut ongelmia ja kasvien kasvu on mieletöntä! En ole koskaan ennen tehnyt CO2-järjestelmää, mutta sen kokoamisessa ei ollut ongelmia ja kasvien kasvu on mieletöntä!
Tom L. Vahvistettu ostaja 13th Mar 2024
Olen todella tyytyväinen järjestelmään ja CO2 Superamarketin palveluun, käytän niitä varmasti jatkossakin Olen todella tyytyväinen järjestelmään ja CO2 Superamarketin palveluun, käytän niitä varmasti jatkossakin
Jonathan K. Vahvistettu ostaja 8th Mar 2024
Mahtavaa, tekee sen mitä purkissa lukee! Mahtavaa, tekee sen mitä purkissa lukee!
Katso lisää arvosteluja  Loading

Järjestelmän sisältö

Napsauta kohdetta, jos haluat lisätietoja

CO2-säädin, jossa on solenoidi, kaksi mittaria ja säädettävä lähtöpaine
CO2-säädin, jossa on solenoidi, kaksi mittaria ja säädettävä lähtöpaine
Suunniteltu käytettäväksi erityisesti akvaarioissa; Siinä on helppo asentaa muotoilu, säädettävä työpaine, solenoidi, kaksi painemittaria ja tarkkuusneulaventtiili. Säädin sopii sekä pystysuoraan että vaakaventtiiliin.
 
 
Pieni Bazooka-sumutin (jopa 200L)
Pieni Bazooka-sumutin (jopa 200L)
Bazooka Atomizer Diffuser -laitteen tuottamilla uskomattoman pienillä kuplilla on suuri pinta-ala, joka tarjoaa uskomattomat diffuusionopeudet.
Täydellinen CO2 Drop Checker Kit
Täydellinen CO2 Drop Checker Kit
Pudotusvalitsinpakkaus vaihtaa väriä osoittaen CO2-pitoisuutta akvaarion sisällä. Mahdollistaa CO2-annostuksen asettamisen erityisesti akvaarion tarpeisiin.
Säädin CO2-kuplalaskuri sisäänrakennetulla vastaventtiilillä
Säädin CO2-kuplalaskuri sisäänrakennetulla vastaventtiilillä
Tämä kuplalaskuri kiinnittyy säätimen ulostuloon ja siinä on myös integroitu takaiskuventtiili estämään veden sifonkiutumista akvaariosta säätimeen.
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Kiinnitä letkut akvaariosi sivuun käyttämällä näitä voimakkaita imukuppeja. Valmistettu 6 mm ulkohalkaisijalle.
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
Polyuretaaniputket kestävät hiilidioksidia, mikä antaa sinulle mielenrauhan, että paineistettu hiilidioksidijärjestelmä on vuotamatonta ja tehokasta monien vuosien ajan.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote