Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Täydellinen Aquarium CO2 System Kit > Yhden Vaiheen CO2-järjestelmät > Pro Aquarium CO2 -järjestelmä Istutetulle Säiliölle 20l - 500l +

Pro Aquarium CO2 -järjestelmä Aquarium 50L - 500L

€179,99

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
 
 

Tärkeimmät tiedot

  • Säädin, joka sisältää säädettävän lähtöpaineen, tarkkuusneulaventtiilin, kaksoispainemittarit ja 12v DC-solenoidin (verkkovirtamuuntaja sisältyy) CO2-annostuksen ajoitettuun hallintaan.
  • Tarkkuussäätimen kuplalaskuri.
  • Suorituskykyinen CO2-hajotin.
  • Helppo CO2-sovitin (valinnainen).
  • Drop checker -sarja oikealle CO2-annostukselle.
  • 3m korkealaatuista polyuretaaniputkea.
  • 4 x imupidikkeet siistille letkuille.

Kuvaus

Pro Aquarium CO2 -järjestelmä, jossa säädettävä lähtöpaine, yhdistää korkean suorituskyvyn ja laadun edulliseen hintaan, ja jokainen komponentti on välttämätön toiminto erittäin tehokkaalle CO2-järjestelmälle.

CO2-säätimessä on säädettävä lähtöpaine varmistaakseen, että se vastaa kaikkien akvaarioiden tarpeita, olivatpa ne suuria tai pieniä. Korkealaatuinen 12 voltin DC-solenoidi (verkkovirtamuuntaja mukana) mahdollistaa annostelun hallinnan, jotta CO2 voidaan annostella valitsemillasi aikoina ja välein. 12v DC-solenoidi tarjoaa turvallisen, matalan lämpötilan ja taatun melun toiminnan. Tarkkuusneulaventtiili ja kuplalaskuri tarjoavat mahdollisuuden saavuttaa helposti tarvittava CO2-annos.

Parhaan CO2-diffuusion saavuttamiseksi varustetaan 'sumutinhajottaja'. Koska niiden tuottamat kuplat ovat uskomattoman pieniä ('atomikokoisia'). Koska kupla on niin pieni, ne diffundoituvat akvaarioveteen tehokkaammin kuin muiden diffuusorien tuottama suurempi kupla, ja siksi ne tarjoavat uskomattoman korkean diffuusion tason. Tämä tarkoittaa, että hiilidioksidia hukkaantuu hyvin vähän, mikä säästää rahaa pitkällä tähtäimellä.

CO2-järjestelmän mukana toimitetaan pudontatarkistin, jota käytetään helposti säätämään oikea CO2-annos akvaariosi. Ilman pisarakontrollia olet pääasiassa vain arvata kuinka paljon hiilidioksidia annostellaan; pisaran tarkistin muuttaa väriä heijastaen sitä, annatko liian paljon, liian vähän vai oikeaa annosta.

(Valinnainen) pH-säädin asettaa CO2-annostelun auto-pilotille ja varmistaa, että CO2 annostellaan vain akvaariossa tarvittaessa. Kun sitä käytetään yhdessä pisaran tarkistajan kanssa, voit varmistaa, että CO2- ja pH-tasosi pysyvät vakiona, jotta kasveille saadaan vakaimmat kasvuolosuhteet, ja samalla auttaa vähentämään levien kasvua.

(Valinnainen) 'Easy CO2 Adapter' antaa sinulle mahdollisuuden hankkia tarvittava CO2-sylinteri useista sopivista paikoista ja jopa kaupoista kaduilta. Sen varmistaminen, että tarvittava kaasu CO2-järjestelmällesi on helposti ja helposti saatavissa. Valitse vain haluamasi sovitin; SodaStream-, kertakäyttö- tai Paintball-sylinterit.

CO2-järjestelmä toimitetaan myös kaikkien muiden tarvittavien esineiden kanssa, mukaan lukien 3m polyuretaaniletkua, imuklippejä ja kuplalaskuri.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Jean P. Vahvistettu ostaja 16th Jul 2020
Täydellinen pakkaus voi olla hiukan kalliimpaa kuin mitä löytyy Internetistä, mutta siinä on selkeät ja tehokkaat oppaat sekä tehokas, asiantunteva ja saatavissa oleva huoltopalvelu Täydellinen pakkaus voi olla hiukan kalliimpaa kuin mitä löytyy Internetistä, mutta siinä on selkeät ja tehokkaat oppaat sekä tehokas, asiantunteva ja saatavissa oleva huoltopalvelu
John T. Vahvistettu ostaja 31st May 2020
Erinomainen tuote toimii todella hyvin. Minulla oli ongelma sen sulkemisessa kiinnittymiseen CO2 FE -sanomaan, ja he vastasivat ja lähettivät minulle ylimääräisiä aluslevyjä sinä päivänä, kun ongelma ratkaistiin. Erinomainen tuote toimii todella hyvin. Minulla oli ongelma sen sulkemisessa kiinnittymiseen CO2 FE -sanomaan, ja he vastasivat ja lähettivät minulle ylimääräisiä aluslevyjä sinä päivänä, kun ongelma ratkaistiin.
Peter J. Vahvistettu ostaja 10th May 2020
Upea palvelu. Tuote hyvin rakennettu ja helppo käyttää Upea palvelu. Tuote hyvin rakennettu ja helppo käyttää
Tobias L. Vahvistettu ostaja 18th Mar 2020
Paljon rahaa ja pelottava tilata, koska aloittelija olen. Mutta se oli täysin tarpeetonta, koska tavara saatiin nopeasti kotiin ja kun onnistuin ruuvaamaan kaikki tavarat yhteen, se toimii täysin kaikkien taidesääntöjen mukaisesti. Paljon rahaa ja pelottava tilata, koska aloittelija olen. Mutta se oli täysin tarpeetonta, koska tavara saatiin nopeasti kotiin ja kun onnistuin ruuvaamaan kaikki tavarat yhteen, se toimii täysin kaikkien taidesääntöjen mukaisesti.
Ricardo R. Vahvistettu ostaja 22nd Feb 2020
Toistaiseksi niin hyvä. Hyvälaatuiset materiaalit. Toistaiseksi niin hyvä. Hyvälaatuiset materiaalit.
Martin K. Vahvistettu ostaja 9th Jan 2020
Erittäin hyvä pakkaus ja hyvin hinnoiteltu, muutama hammashoito-ongelma, mutta vain koska en ole tehnyt sitä ennen. kasvit ovat muuttuneet väriltään ja kooltaan jo paljon kiitoksia. Erittäin hyvä pakkaus ja hyvin hinnoiteltu, muutama hammashoito-ongelma, mutta vain koska en ole tehnyt sitä ennen. kasvit ovat muuttuneet väriltään ja kooltaan jo paljon kiitoksia.
Fadi A. Vahvistettu ostaja 26th Dec 2019
Nopea toimitus, koska meillä ei vielä ollut aikaa kokeilla itse tuotetta, näyttää lupaavalta Nopea toimitus, koska meillä ei vielä ollut aikaa kokeilla itse tuotetta, näyttää lupaavalta
Vince O. Vahvistettu ostaja 3rd Jul 2019
Ensiluokkainen palvelu ensiluokkaiselta yritykseltä Ensiluokkainen palvelu ensiluokkaiselta yritykseltä
Stephen C. Vahvistettu ostaja 3rd Jul 2019
Hyvä hinta-laatusuhde saat paketin kuin yhden kohteen ostaminen kerrallaan Hyvä hinta-laatusuhde saat paketin kuin yhden kohteen ostaminen kerrallaan
David T. Vahvistettu ostaja 20th Jun 2019
erinomainen tuote ja palvelu, erittäin avulias ja osaava henkilökunta, ei voinut tehdä tarpeeksi auttaa minua, erittäin suositeltavaa erinomainen tuote ja palvelu, erittäin avulias ja osaava henkilökunta, ei voinut tehdä tarpeeksi auttaa minua, erittäin suositeltavaa
Katso lisää arvosteluja  Loading

Järjestelmän sisältö

Napsauta kohdetta, jos haluat lisätietoja

CO2-säädin, jossa on solenoidi, kaksi mittaria ja säädettävä lähtöpaine
CO2-säädin, jossa on solenoidi, kaksi mittaria ja säädettävä lähtöpaine
Suunniteltu käytettäväksi erityisesti akvaarioissa; Siinä on helppo asentaa muotoilu, säädettävä työpaine, solenoidi, kaksi painemittaria ja tarkkuusneulaventtiili. Säädin sopii sekä pystysuoraan että vaakaventtiiliin.
 
 
60mm Bazooka Atomizer (200 Litraa)
60mm Bazooka Atomizer (200 Litraa)
60 mm: n Bazooka Atomizer Diffuserin uskomattoman pienillä kuplia on suuri pinta-ala, joka tarjoaa uskomattoman diffuusionopeuden.
Täydellinen CO2 Drop Checker Kit
Täydellinen CO2 Drop Checker Kit
Pudotusvalitsinpakkaus vaihtaa väriä osoittaen CO2-pitoisuutta akvaarion sisällä. Mahdollistaa CO2-annostuksen asettamisen erityisesti akvaarion tarpeisiin.
Säädin CO2-kuplalaskuri sisäänrakennetulla vastaventtiilillä
Säädin CO2-kuplalaskuri sisäänrakennetulla vastaventtiilillä
Tämä kuplalaskuri kiinnittyy säätimen ulostuloon ja siinä on myös integroitu takaiskuventtiili estämään veden sifonkiutumista akvaariosta säätimeen.
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Kiinnitä letkut akvaariosi sivuun käyttämällä näitä voimakkaita imukuppeja. Valmistettu 6 mm ulkohalkaisijalle.
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
Polyuretaaniputket kestävät hiilidioksidia, mikä antaa sinulle mielenrauhan, että paineistettu hiilidioksidijärjestelmä on vuotamatonta ja tehokasta monien vuosien ajan.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote