Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Täydellinen Aquarium CO2 System Kit > Yhden Vaiheen CO2-järjestelmät > Advanced Aquarium CO2 -järjestelmä Istutettuun Säiliöön 80l - 500l

Advanced Aquarium CO2 -järjestelmä Istutettuun Säiliöön 80L - 500L

€156,49

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
 

Tärkeimmät tiedot

  • Kaksimittainen CO2-säätölaite, jossa on sähköverkon solenoidi.
  • Tarkkuussäätimen kuplalaskuri.
  • Korkean suorituskyvyn CO2-hajotin.
  • Advanced Easy CO2-sovitin (valinnainen).
  • Pudotustarkistuspaketti CO2-annostelua varten.
  • 3m Korkealaatuinen polyuretaaniputki.
  • 4 x Imupiirit siistiin putkiin.
 

Kuvaus

Kehittynyt akvaario CO2 -järjestelmä yhdistää korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintalappuun ja sisältää kaiken tarvittavan tehokkaan ja tehokkaan hiilidioksidijärjestelmän luomiseksi, jotta akvaariossa saataisiin kasvua.

Säätimessä on kaksi painemittaria, jotka näyttävät sylinterin paineen ja ulostulon / käyttöpaineen, sekä magneettiventtiili, joka voidaan kytkeä pistorasiaan tai ajastinliittimeen, jotta CO2 voidaan ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä määritellyin aikavälein (yleensä samaan aikaan kun akvaario-valot ovat päällä). Voit myös halutessasi päivittää 12v: n tasavirta-solenoidiin (mukana muun muassa verkkomuuntaja), joka tarjoaa turvallisen, alhaisen lämpötilan ja takaa meluhaittojen. Neulaventtiili sallii CO2-annostelun hienosäätöä ja saavuttaa annostusnopeudet niin vähän kuin 1 kupla / 4 sekuntia.

Kuten aiemmin mainittiin, annostelua seurataan laskemalla, kuinka monta kuplia sekunnissa (tai minuutissa) lisätään akvaario-veteen. Kuplat lasketaan käyttämällä "kuplalaskuria", joka on laite, joka muodostaa yhteyden säätimen neulaventtiiliin ja jonka avulla voit nähdä laitteen kuplien kulkevia kuplia. Laitteeseen sisältyy myös korkealaatuinen kuplalaskuri.

Oletusarvoisesti säädin kiinnittyy "normaaleihin" CO2-sylintereihin, mutta voit myös lisätä "Easy CO2 Adapter", joka mahdollistaa helposti saatavilla olevien CO2-sylinterien käytön suurkaupoista, kuten SodaStream, kertakäyttöiset CO2 tai Paintball sylinterit. Tähän sarjaan kuuluvan sovittimen tyyppi on "Advanced" -malli, joka mahdollistaa kytkemisen sylinteriin ennen sen kääntämistä kaasun vapauttamiseksi. Tämä varmistaa, että säädin, sovitin ja sylinteri voidaan liittää tiiviisti ja tarkistaa ennen kaasun vapauttamista; se on turvallinen ja helppo asentaa ja käyttää.

CO2-järjestelmässä on myös sumutinhajotin, ja voit valita akvaarioon sijoitetun "bazookan" tyypin tai suodattimen letkuun yhdistetyn "inline" -tyypin, kun vesi palaa. tulee akvaarioon suodattimesta. Höyrystimien diffuusorit tarjoavat poikkeuksellisen suuria CO2-diffuusiotasoja, koska säteilevien kuplien koko on uskomattoman pieni.

Järjestelmään sisältyvä pudotusvalitsija muuttaa väriä vastaamaan akvaarion CO2-tasoja. Laite on asennettu pysyvästi akvaarioon, ja sen avulla voit muuttaa CO2-annostasi (käyttämällä neulaventtiiliä ja kuplamaskinta) optimaalisten CO2-tasojen saavuttamiseksi. Jos pudotusvalitsin on sininen, se osoittaa riittämättömät CO2-tasot; jos se on keltainen, se osoittaa liiallista hiilidioksidia; ja jos se on vihreä, se osoittaa optimaalisen CO2-tason.

Mukana ovat myös tarvittavat lisävarusteet, kuten polyuretaaniputket, joiden avulla osat voidaan yhdistää, sekä imukappaleet, joilla varmistetaan, että letku on kätevästi piilossa näkymästä.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Jennifer E. Vahvistettu ostaja 19th Jun 2021
Tämä on ensimmäinen kerta, kun kokeilen CO2: ta, ja tässä sarjassa oli kaikki mitä tarvitsin kohtuulliseen hintaan. Ohjeet olivat hyvin selkeät ja tekivät asennuksesta niin suoraviivan eteenpäin. Minulla oli muutama kysymys ennen sen ostamista, ja CO2-supermarket vastasi nopeasti ja auttoi minua. Voisiko def suositella Tämä on ensimmäinen kerta, kun kokeilen CO2: ta, ja tässä sarjassa oli kaikki mitä tarvitsin kohtuulliseen hintaan. Ohjeet olivat hyvin selkeät ja tekivät asennuksesta niin suoraviivan eteenpäin. Minulla oli muutama kysymys ennen sen ostamista, ja CO2-supermarket vastasi nopeasti ja auttoi minua. Voisiko def suositella
John H. Vahvistettu ostaja 14th Jun 2021
Suuri tuote- ja asiakaspalvelu suosittelee Suuri tuote- ja asiakaspalvelu suosittelee
Christopher H. Vahvistettu ostaja 3rd Jun 2021
Mahtava pakki, on todella vaikuttanut säiliön kasveihin. Erinomaiset tiedot ja ohjeet ennen ostamista. Kiitos Mahtava pakki, on todella vaikuttanut säiliön kasveihin. Erinomaiset tiedot ja ohjeet ennen ostamista. Kiitos
Daniel S. Vahvistettu ostaja 28th May 2021
Helppo asentaa. Verkko-ohjeita on helppo seurata. Toistaiseksi paketti on toiminut hyvin. Suosittelisin. Helppo asentaa. Verkko-ohjeita on helppo seurata. Toistaiseksi paketti on toiminut hyvin. Suosittelisin.
Roger G. Vahvistettu ostaja 28th May 2021
Loistava pakkaus ja rahan arvoinen. Helppo seurata asennusohjeita, ja kasveillani on jo havaittavissa parannuksen merkkejä. Tämä on yksi erittäin vaikuttava toimittaja, ja arvostin välitöntä vastausta lähettämäänni kyselyyn. Voin varmasti suositella C02 Supermarketia. Loistava pakkaus ja rahan arvoinen. Helppo seurata asennusohjeita, ja kasveillani on jo havaittavissa parannuksen merkkejä. Tämä on yksi erittäin vaikuttava toimittaja, ja arvostin välitöntä vastausta lähettämäänni kyselyyn. Voin varmasti suositella C02 Supermarketia.
Russ R. Vahvistettu ostaja 27th May 2021
Erinomainen myynninjälkeinen palvelu sähköpostilla alle 1 h myöhemmin sai vastauksen ongelma ratkesi unohdin laittaa o-rengas kuplalaskuriin suositteli tätä yritystä Erinomainen myynninjälkeinen palvelu sähköpostilla alle 1 h myöhemmin sai vastauksen ongelma ratkesi unohdin laittaa o-rengas kuplalaskuriin suositteli tätä yritystä
Alistair M. Vahvistettu ostaja 25th May 2021
Loistava palvelu !!!! Erittäin onnellinen. Paljon tietoa saatavilla. Kiitos. Kasveilla menee todella hyvin. Co2-järjestelmä oli niin helppo asentaa. Suosittelisin Loistava palvelu !!!! Erittäin onnellinen. Paljon tietoa saatavilla. Kiitos. Kasveilla menee todella hyvin. Co2-järjestelmä oli niin helppo asentaa. Suosittelisin
Ross B. Vahvistettu ostaja 24th May 2021
Voit todella nähdä pisteen varrella olevissa kasveissani, kun aloin käyttää tätä CO2-järjestelmää, sillä oli niin paljon eroa! Erittäin tyytyväinen ostokseeni ja palveluuni Co2-supermarketista! Voit todella nähdä pisteen varrella olevissa kasveissani, kun aloin käyttää tätä CO2-järjestelmää, sillä oli niin paljon eroa! Erittäin tyytyväinen ostokseeni ja palveluuni Co2-supermarketista!
Chris F. Vahvistettu ostaja 13th Apr 2021
Helppo asentaa. Kuplalaskurilla näyttää olevan vesipula noin viikossa. Helppo asentaa. Kuplalaskurilla näyttää olevan vesipula noin viikossa.


Small logo for CO2 Supermarket
Vastaus CO2 Supermarket
Vinkki: käytä kevyttä mineraaliöljyä, kuten vauvaöljyä, veden sijasta.

Derek M. Vahvistettu ostaja 31st Mar 2021
A * Ensimmäinen luokka A * Ensimmäinen luokka
Katso lisää arvosteluja  Loading

Järjestelmän sisältö

Napsauta kohdetta, jos haluat lisätietoja

CO2-säädin magneettiventtiileillä ja kaksoismittarilla
CO2-säädin magneettiventtiileillä ja kaksoismittarilla
Se on suunniteltu käytettäväksi erityisesti akvaarioissa. Siinä on helppo asennus, solenoidi, kaksi painemittaria ja tarkka neulaventtiili tarkkaan CO2-annostukseen. Säädin sopii vaakaventtiileillä varustettuihin sylintereihin, kuten teollisuuden CO2-sylintereissä.
 
 
Pieni Bazooka-sumutin (jopa 200 Litraa)
Pieni Bazooka-sumutin (jopa 200 Litraa)
Bazooka Atomizer Diffuser -laitteen tuottamilla uskomattoman pienillä kuplilla on suuri pinta-ala, joka tarjoaa uskomattomat diffuusionopeudet.
Täydellinen CO2 Drop Checker Kit
Täydellinen CO2 Drop Checker Kit
Pudotusvalitsinpakkaus vaihtaa väriä osoittaen CO2-pitoisuutta akvaarion sisällä. Mahdollistaa CO2-annostuksen asettamisen erityisesti akvaarion tarpeisiin.
Säädin CO2-kuplalaskuri sisäänrakennetulla vastaventtiilillä
Säädin CO2-kuplalaskuri sisäänrakennetulla vastaventtiilillä
Tämä kuplalaskuri kiinnittyy säätimen ulostuloon ja siinä on myös integroitu takaiskuventtiili estämään veden sifonkiutumista akvaariosta säätimeen.
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Kiinnitä letkut akvaariosi sivuun käyttämällä näitä voimakkaita imukuppeja. Valmistettu 6 mm ulkohalkaisijalle.
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
Polyuretaaniputket kestävät hiilidioksidia, mikä antaa sinulle mielenrauhan, että paineistettu hiilidioksidijärjestelmä on vuotamatonta ja tehokasta monien vuosien ajan.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote