Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Täydellinen Aquarium CO2 System Kit > Yhden Vaiheen CO2-järjestelmät > Advanced Aquarium CO2 -järjestelmä Istutettuun Säiliöön 80l - 500l

Advanced Aquarium CO2 -järjestelmä Istutettuun Säiliöön 80L - 500L

€132,49

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
 
 

Tärkeimmät tiedot

  • Kaksimittainen CO2-säätölaite, jossa on sähköverkon solenoidi.
  • Tarkkuussäätimen kuplalaskuri.
  • Korkean suorituskyvyn CO2-hajotin.
  • Advanced Easy CO2-sovitin (valinnainen).
  • Pudotustarkistuspaketti CO2-annostelua varten.
  • 3m Korkealaatuinen polyuretaaniputki.
  • 4 x Imupiirit siistiin putkiin.

Kuvaus

Kehittynyt akvaario CO2 -järjestelmä yhdistää korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintalappuun ja sisältää kaiken tarvittavan tehokkaan ja tehokkaan hiilidioksidijärjestelmän luomiseksi, jotta akvaariossa saataisiin kasvua.

Säätimessä on kaksi painemittaria, jotka näyttävät sylinterin paineen ja ulostulon / käyttöpaineen, sekä magneettiventtiili, joka voidaan kytkeä pistorasiaan tai ajastinliittimeen, jotta CO2 voidaan ottaa käyttöön ja poistaa käytöstä määritellyin aikavälein (yleensä samaan aikaan kun akvaario-valot ovat päällä). Voit myös halutessasi päivittää 12v: n tasavirta-solenoidiin (mukana muun muassa verkkomuuntaja), joka tarjoaa turvallisen, alhaisen lämpötilan ja takaa meluhaittojen. Neulaventtiili sallii CO2-annostelun hienosäätöä ja saavuttaa annostusnopeudet niin vähän kuin 1 kupla / 4 sekuntia.

Kuten aiemmin mainittiin, annostelua seurataan laskemalla, kuinka monta kuplia sekunnissa (tai minuutissa) lisätään akvaario-veteen. Kuplat lasketaan käyttämällä "kuplalaskuria", joka on laite, joka muodostaa yhteyden säätimen neulaventtiiliin ja jonka avulla voit nähdä laitteen kuplien kulkevia kuplia. Laitteeseen sisältyy myös korkealaatuinen kuplalaskuri.

Oletusarvoisesti säädin kiinnittyy "normaaleihin" CO2-sylintereihin, mutta voit myös lisätä "Easy CO2 Adapter", joka mahdollistaa helposti saatavilla olevien CO2-sylinterien käytön suurkaupoista, kuten SodaStream, kertakäyttöiset CO2 tai Paintball sylinterit. Tähän sarjaan kuuluvan sovittimen tyyppi on "Advanced" -malli, joka mahdollistaa kytkemisen sylinteriin ennen sen kääntämistä kaasun vapauttamiseksi. Tämä varmistaa, että säädin, sovitin ja sylinteri voidaan liittää tiiviisti ja tarkistaa ennen kaasun vapauttamista; se on turvallinen ja helppo asentaa ja käyttää.

CO2-järjestelmässä on myös sumutinhajotin, ja voit valita akvaarioon sijoitetun "bazookan" tyypin tai suodattimen letkuun yhdistetyn "inline" -tyypin, kun vesi palaa. tulee akvaarioon suodattimesta. Höyrystimien diffuusorit tarjoavat poikkeuksellisen suuria CO2-diffuusiotasoja, koska säteilevien kuplien koko on uskomattoman pieni.

Järjestelmään sisältyvä pudotusvalitsija muuttaa väriä vastaamaan akvaarion CO2-tasoja. Laite on asennettu pysyvästi akvaarioon, ja sen avulla voit muuttaa CO2-annostasi (käyttämällä neulaventtiiliä ja kuplamaskinta) optimaalisten CO2-tasojen saavuttamiseksi. Jos pudotusvalitsin on sininen, se osoittaa riittämättömät CO2-tasot; jos se on keltainen, se osoittaa liiallista hiilidioksidia; ja jos se on vihreä, se osoittaa optimaalisen CO2-tason.

Mukana ovat myös tarvittavat lisävarusteet, kuten polyuretaaniputket, joiden avulla osat voidaan yhdistää, sekä imukappaleet, joilla varmistetaan, että letku on kätevästi piilossa näkymästä.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Mats H. Vahvistettu ostaja 24th Dec 2019
Täydellinen paketti akvaariumilleni erittäin nopea toimitus Täydellinen paketti akvaariumilleni erittäin nopea toimitus
Stephen S. Vahvistettu ostaja 15th Dec 2019
Erittäin hyvä co2 -akvaariopaketti. Hyvälaatuiset osat Erittäin hyvä co2 -akvaariopaketti. Hyvälaatuiset osat
Andrew R. Vahvistettu ostaja 12th Dec 2019
Upea vähän pakkausta, erittäin hyvin tehty ja täydellinen istutetulle säiliölleni. Tuotteet saapuivat nopeasti ja oli melko helppo asentaa noudattaen CO2-supermarketin ohjeita. Minulla oli pieni ongelma Solenoid-venttiilin suhteen, mutta Martin korjasi tämän erittäin nopeasti CO2-supermarketissa. 5 tähteä sekä tuotteelle että asiakaspalvelulle. Upea vähän pakkausta, erittäin hyvin tehty ja täydellinen istutetulle säiliölleni. Tuotteet saapuivat nopeasti ja oli melko helppo asentaa noudattaen CO2-supermarketin ohjeita. Minulla oli pieni ongelma Solenoid-venttiilin suhteen, mutta Martin korjasi tämän erittäin nopeasti CO2-supermarketissa. 5 tähteä sekä tuotteelle että asiakaspalvelulle.
Joakim A. Vahvistettu ostaja 14th Oct 2019
Kaiken kaikkiaan hyvä pakkaus hyvillä rahailla. Juuri ajaneet sitä ja olleet tyytyväisiä niin kauan. Ensimmäinen sovitin vaihdettiin ilman mitään ongelmia, koska se ei ollut toiminnassa. Upea palvelu! // Jocke Kaiken kaikkiaan hyvä pakkaus hyvillä rahailla. Juuri ajaneet sitä ja olleet tyytyväisiä niin kauan. Ensimmäinen sovitin vaihdettiin ilman mitään ongelmia, koska se ei ollut toiminnassa. Upea palvelu! // Jocke
Frode O. Vahvistettu ostaja 16th Aug 2019
En voi ajatella mitään muuta verkkokauppaa, josta olen ostanut mitään sellaiselta nopeudella ja palvelulla. Kesti vain 20 minuuttia tilauksen tekemisestä ja kunnes sain vahvistuksen siitä, että se oli lähetetty! Saapuessaan solenoidiventtiili oli väärässä virtaliitoksessa ja jännitteessä. Ilmoitin numerolla CO2 Supermarket, ja he lähettivät minulle uuden tehokelan samana päivänä. Paljon Lue lisää... En voi ajatella mitään muuta verkkokauppaa, josta olen ostanut mitään sellaiselta nopeudella ja palvelulla. Kesti vain 20 minuuttia tilauksen tekemisestä ja kunnes sain vahvistuksen siitä, että se oli lähetetty! Saapuessaan solenoidiventtiili oli väärässä virtaliitoksessa ja jännitteessä. Ilmoitin numerolla CO2 Supermarket, ja he lähettivät minulle uuden tehokelan samana päivänä. Paljon kiitoksia Martinille erinomaisesta palvelusta! Itse pakki oli myös virheetön. Voin suositella CO2 Supermarket kenelle tahansa.
Callum H. Vahvistettu ostaja 30th Jul 2019
Periaatteessa jos googletat parhaimmat hajottimet ja ostat yhden niistä 4x hintaan tämän hajottimen tyhmäsi. Tämä tuote on erinomainen, ja saamasi palvelu, henkilökohtainen neuvonta ja tuki on vertaansa vailla. Ei osaa suositella, liitetään tämä tuote sammuttimeen ja kasvit kukoistavat, mikään ei lopeta helmiä ja kasvaa kuin hullu! Jos et voi päättää saadako co2-järjestelmä, minä Lue lisää... Periaatteessa jos googletat parhaimmat hajottimet ja ostat yhden niistä 4x hintaan tämän hajottimen tyhmäsi. Tämä tuote on erinomainen, ja saamasi palvelu, henkilökohtainen neuvonta ja tuki on vertaansa vailla. Ei osaa suositella, liitetään tämä tuote sammuttimeen ja kasvit kukoistavat, mikään ei lopeta helmiä ja kasvaa kuin hullu! Jos et voi päättää saadako co2-järjestelmä, minä 100000% haluaisin ja ehdottomasti käyttää tätä yritystä, ei voisi olla onnellisempi. P.s Minua ei sponsoroida juuri nyt matkalla unelmamääritykseesi haha
Colin W. Vahvistettu ostaja 10th Jul 2019
Erinomainen palvelu erinomainen tuote erinomainen toimitus Paljon kiitoksia Erinomainen palvelu erinomainen tuote erinomainen toimitus Paljon kiitoksia
Lukas K. Vahvistettu ostaja 27th May 2019
Tule pakettiin. Helppo koota ja se toimii hyvin. Tule pakettiin. Helppo koota ja se toimii hyvin.
Daniel T. Vahvistettu ostaja 2nd May 2019
Kaikki toimitetaan nopeasti ja yhtenä kappaleena. Erinomaiset tuotteet ja palvelut eivät epäröi ostaa niitä uudelleen. Ensimmäinen luokka! Kaikki toimitetaan nopeasti ja yhtenä kappaleena. Erinomaiset tuotteet ja palvelut eivät epäröi ostaa niitä uudelleen. Ensimmäinen luokka!
Nicholas B. Vahvistettu ostaja 24th Apr 2019
Erinomainen palvelu. Erittäin nopea toimitus ja se näyttää erinomaisesti. Olen hyvin vaikuttunut verkkosivustosta ja selkeistä ohjeista siitä, mitä kukin paketti on ja miten sitä käytetään. Suosittelen varmasti tätä kauppaa kaikille, jotka perustavat uuden akvaarion. Erinomainen palvelu. Erittäin nopea toimitus ja se näyttää erinomaisesti. Olen hyvin vaikuttunut verkkosivustosta ja selkeistä ohjeista siitä, mitä kukin paketti on ja miten sitä käytetään. Suosittelen varmasti tätä kauppaa kaikille, jotka perustavat uuden akvaarion.
Katso lisää arvosteluja  Loading

Järjestelmän sisältö

Napsauta kohdetta, jos haluat lisätietoja

CO2-säädin magneettiventtiileillä ja kaksoismittarilla
CO2-säädin magneettiventtiileillä ja kaksoismittarilla
Se on suunniteltu käytettäväksi erityisesti akvaarioissa. Siinä on helppo asennus, solenoidi, kaksi painemittaria ja tarkka neulaventtiili tarkkaan CO2-annostukseen. Säädin sopii vaakaventtiileillä varustettuihin sylintereihin, kuten teollisuuden CO2-sylintereissä.
 
 
 
60mm Bazooka Atomizer (200 Litraa)
60mm Bazooka Atomizer (200 Litraa)
60 mm: n Bazooka Atomizer Diffuserin uskomattoman pienillä kuplia on suuri pinta-ala, joka tarjoaa uskomattoman diffuusionopeuden.
Täydellinen CO2 Drop Checker Kit
Täydellinen CO2 Drop Checker Kit
Pudotusvalitsinpakkaus vaihtaa väriä osoittaen CO2-pitoisuutta akvaarion sisällä. Mahdollistaa CO2-annostuksen asettamisen erityisesti akvaarion tarpeisiin.
Säädin CO2 -kuplasetki sisäänrakennetulla sulkuventtiilillä
Säädin CO2 -kuplasetki sisäänrakennetulla sulkuventtiilillä
Tämä hopea Brass-kupla-laskuri kiinnittyy säätimen ulostuloon ja siinä on myös integroitu tarkistusventtiili, joka estää veden poistamisen.
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Kiinnitä letkut akvaariosi sivuun käyttämällä näitä voimakkaita imukuppeja. Valmistettu 6 mm ulkohalkaisijalle.
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
Polyuretaaniputket kestävät hiilidioksidia, mikä antaa sinulle mielenrauhan, että paineistettu hiilidioksidijärjestelmä on vuotamatonta ja tehokasta monien vuosien ajan.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote