Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Täydellinen Aquarium CO2 System Kit > Dual Stage CO2 -järjestelmät > Ultimate-se Kaksivaiheinen Co2-järjestelmä Istutettuun Akvaariosäiliöön 20l - 500l+

Ultimate-SE Kaksivaiheinen CO2-järjestelmä Istutettuun Akvaariosäiliöön 20L - 500L+

€220,99

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
 

Tärkeimmät tiedot

  • Huippuluokan Ultimate Dual Stage -säädin, jossa on säädettävä lähtöpaine, tarkkuusneulaventtiili, kaksi painemittaria ja 12 V DC -solenoidi CO2-annostelun ajastitukseen (verkkomuuntaja mukana).
  • Tarkkuuskuplalaskuri.
  • Helppo CO2-adapteri (valinnainen).
  • Tehokas CO2-diffuusori.
  • Pudotustarkistus varmistaa oikean CO2-annostuksen.
  • Kasvilannoite kasvien täydelliseen ravintoon.
  • 3m Korkealaatuinen polyuretaaniputki.
  • 4 x imuklipsit siisteille letkuille.
 

Kuvaus

Ultimate-SE Dual Stage CO2 System tarjoaa korkeimman suorituskyvyn ja hallinnan akvaariosi CO2-annostelulle. Jokainen järjestelmän komponentti on parasta saatavilla olevaa ja laadukasta.

Ultimate Dual Stage CO2 Regulatorissa on korkealaatuinen 12 V DC solenoidiventtiili, joka tarjoaa turvallisen, alhaisen lämpötilan ja taatun meluttoman toiminnan. Tarkka neulaventtiili on asennettu oletusarvoisesti ja tarjoaa nopean, tarkan ja helpon CO2-annostelun säädön, jotta tarkka annos voidaan saavuttaa ja ylläpitää tarkkuuskuplalaskurin mukana. Säädettävä lähtöpaine varmistaa, että säädin voi täyttää minkä tahansa akvaarion tarpeet, 30 litran nanoakvaariosta 3000 litran akvaarioon, jossa on 6 diffuusoria.

Säätimen solenoidi voidaan kytkeä normaaliin ajastinpistokkeeseen ja asettaa annostelemaan CO2 samaan aikaan kuin akvaarion valaistus. Mukana toimitetun Drop Checkerin avulla voit tunnistaa akvaariosi optimaalisen CO2-tason ja ylläpitää ne tarkat parametrit. Näiden vakaiden olosuhteiden tarjoaminen edistää terveellisempää kasvien kasvua ja auttaa myös estämään levien kasvua.

CO2-järjestelmän mukana toimitetut diffuusorivaihtoehdot kuuluvat "atomizer"-diffuusoriperheeseen, joka tuottaa uskomattoman pieniä ("atomin kokoisia") kuplia, jotka leviävät helposti akvaarion veteen ja tarjoavat poikkeuksellisen diffuusiotason. Tämä tarkoittaa, että enemmän hiilidioksidista "absorboituu" ja vain vähän hiilidioksidia menee hukkaan.

Akvaarioveteen leviävää CO2:ta kasvit käyttävät fotosynteesin aikana, mutta uusien solurakenteiden kasvattamiseksi kasvit tarvitsevat monenlaisia makro- ja mikroravinteita. Ilman näitä olennaisia rakennuspalikoita kasvit tuhoutuvat lopulta, vaikka hiilidioksidia lisättäisiinkin. Ultimate Dual Stage CO2 Systemin mukana tuleva (valinnainen) kasvilannoite antaa akvaariokasveille kaikki tarvittavat ravinteet ja elementit, joita ne tarvitsevat kasvaakseen ja kukoistaakseen.

(valinnainen) "Easy CO2 -adapteri" antaa sinulle mahdollisuuden käyttää helposti saatavilla olevia CO2-sylintereitä järjestelmäsi CO2-lähteenä. Adapterin avulla voit käyttää joko SodaStreamia, kertakäyttöistä hitsauslaitetta tai Paintball-CO2-sylinteriä. Tämä varmistaa, että voit aina hankkia kaasun CO2-järjestelmääsi kustannustehokkaalla ja kätevällä tavalla katukaupoista.

Kaiken tämän yhdistäminen tekee Ultimate Dual Stage CO2 System -järjestelmästä parhaan akvaarion CO2-järjestelmän, jonka rahalla voi ostaa.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Nigel F. Vahvistettu ostaja 17th Nov 2022
Mietin, hankinko yksi- vai kaksivaiheisen, mutta halusin suojan säiliön kaatopaikalta ja pitkän tutkimuksen jälkeen valitsin tämän kaksivaiheisen järjestelmän ja minun on sanottava, että olen siihen erittäin tyytyväinen. Sain tarkat ohjeet tilauksen jälkeen ja sen kokoaminen oli helvetin helppoa. Mietin, hankinko yksi- vai kaksivaiheisen, mutta halusin suojan säiliön kaatopaikalta ja pitkän tutkimuksen jälkeen valitsin tämän kaksivaiheisen järjestelmän ja minun on sanottava, että olen siihen erittäin tyytyväinen. Sain tarkat ohjeet tilauksen jälkeen ja sen kokoaminen oli helvetin helppoa.
Christian J. Vahvistettu ostaja 15th Nov 2022
Tilattu ja myymälä lähetetty heti. Adapteri piti ruuvata todella lujasti pulloon, jotta se pysyisi tiukasti. Voidaan suositella Tilattu ja myymälä lähetetty heti. Adapteri piti ruuvata todella lujasti pulloon, jotta se pysyisi tiukasti. Voidaan suositella
Mark K. Vahvistettu ostaja 14th Nov 2022
Ostin tämän pojalleni ja voin ilokseni kertoa, että hän on siihen erittäin tyytyväinen ja jopa minä yksinkertainen tarkkailija näen, että kasvin kasvu on parantunut merkittävästi. Ostin tämän pojalleni ja voin ilokseni kertoa, että hän on siihen erittäin tyytyväinen ja jopa minä yksinkertainen tarkkailija näen, että kasvin kasvu on parantunut merkittävästi.
Owen D. Vahvistettu ostaja 14th Nov 2022
Kiinteä osa ja toimii erittäin hyvin. Myös hyvä palvelu, kaikkiin kysymyksiin vastattu ja nopea toimitus. Kiinteä osa ja toimii erittäin hyvin. Myös hyvä palvelu, kaikkiin kysymyksiin vastattu ja nopea toimitus.
Harry S. Vahvistettu ostaja 9th Nov 2022
Moitteeton tuote ja palvelu! Odotan innolla näkeväni parannuksia tankissani Moitteeton tuote ja palvelu! Odotan innolla näkeväni parannuksia tankissani
John B. Vahvistettu ostaja 4th Nov 2022
Olen erittäin vaikuttunut siitä, kaiken pakkauksen laatu on erinomainen. Olen erittäin vaikuttunut siitä, kaiken pakkauksen laatu on erinomainen.
Nick H. Vahvistettu ostaja 2nd Nov 2022
Hieman epäilyttävä aloittelijana näissä asioissa, mutta se oli helppo yhdistää ja saada oikeat CO2-tasot ja kasvit näyttävät rakastavan sitä Hieman epäilyttävä aloittelijana näissä asioissa, mutta se oli helppo yhdistää ja saada oikeat CO2-tasot ja kasvit näyttävät rakastavan sitä
Ed F. Vahvistettu ostaja 6th Oct 2022
Olen yli kuun tämän kanssa, kasvit todella rakastavat c02:ta Olen yli kuun tämän kanssa, kasvit todella rakastavat c02:ta
Jim F. Vahvistettu ostaja 26th Sep 2022
Upeita yhteydenottoja co2-supermarketista ja ansaitsevat hyvän maineen, kaikki toimitetaan nopeasti ja helppo asentaa. Odotan todella innolla tämän tuomaa parannusta. Upeita yhteydenottoja co2-supermarketista ja ansaitsevat hyvän maineen, kaikki toimitetaan nopeasti ja helppo asentaa. Odotan todella innolla tämän tuomaa parannusta.
Annile K. Vahvistettu ostaja 25th Aug 2022
Erinomainen tuote ja palvelu, erittäin tyytyväinen kaikkeen A+ Erinomainen tuote ja palvelu, erittäin tyytyväinen kaikkeen A+
Katso lisää arvosteluja  Loading

Järjestelmän sisältö

Napsauta kohdetta, jos haluat lisätietoja

Ultimate-SE kaksivaiheinen CO2-säädin
Ultimate-SE kaksivaiheinen CO2-säädin
Suunniteltu käytettäväksi erityisesti akvaarioissa, Ultimate-säätimessä on kaksivaiheinen suunnittelu, joka estää säiliön tyhjenemisen, säädettävän työpaineen, 12 voltin solenoidin (verkkomuuntajan kanssa), kaksoispainemittarit ja tarkkuusneulaventtiilin annostelun tarkan hallinnan varmistamiseksi.
 
 
Pieni Bazooka-sumutin (jopa 200L)
Pieni Bazooka-sumutin (jopa 200L)
Bazooka Atomizer Diffuser -laitteen tuottamilla uskomattoman pienillä kuplilla on suuri pinta-ala, joka tarjoaa uskomattomat diffuusionopeudet.
Täydellinen CO2 Drop Checker Kit
Täydellinen CO2 Drop Checker Kit
Pudotusvalitsinpakkaus vaihtaa väriä osoittaen CO2-pitoisuutta akvaarion sisällä. Mahdollistaa CO2-annostuksen asettamisen erityisesti akvaarion tarpeisiin.
Säädin CO2-kuplalaskuri sisäänrakennetulla vastaventtiilillä
Säädin CO2-kuplalaskuri sisäänrakennetulla vastaventtiilillä
Tämä kuplalaskuri kiinnittyy säätimen ulostuloon ja siinä on myös integroitu takaiskuventtiili estämään veden sifonkiutumista akvaariosta säätimeen.
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Kiinnitä letkut akvaariosi sivuun käyttämällä näitä voimakkaita imukuppeja. Valmistettu 6 mm ulkohalkaisijalle.
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
Polyuretaaniputket kestävät hiilidioksidia, mikä antaa sinulle mielenrauhan, että paineistettu hiilidioksidijärjestelmä on vuotamatonta ja tehokasta monien vuosien ajan.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote