Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Täydellinen Aquarium CO2 System Kit > Dual Stage CO2 -järjestelmät > Ultimate-pro Kaksivaiheinen Co2-järjestelmä Istutettuun Akvaariosäiliöön 20l - 500l+

Ultimate-Pro Kaksivaiheinen CO2-järjestelmä Istutettuun Akvaariosäiliöön 20L - 500L+

€235,49

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
€31,49
Lisälähtöjako ja kuplalaskuri Ultimate-Pro -säätimelle
 

Tärkeimmät tiedot

  • Huippuluokan Ultimate Dual Stage -säädin, jossa on säädettävä lähtöpaine, tarkkuusneulaventtiili, kaksi painemittaria ja 12 V DC-solenoidi CO2-annostelun ajastitukseen (verkkomuuntaja mukana).
  • Lisää nopeasti ja helposti ulostulojakoputkia useiden diffuusorien käyttämiseksi.
  • Tarkkuuskuplalaskuri.
  • Helppo CO2-adapteri (valinnainen).
  • Tehokas CO2-diffuusori.
  • Pudotustarkistus oikealle CO2-annostelulle.
  • 3m Korkealaatuinen polyuretaaniputki.
  • 4 x imuklipsit siisteille letkuille.
 

Kuvaus

Ultimate-Pro Dual Stage CO2 System tarjoaa korkeimman suorituskyvyn ja hallinnan akvaariosi CO2-annostelulle. Jokainen järjestelmän komponentti on parasta saatavilla olevaa ja laadukasta.

Ultimate Dual Stage CO2 Regulatorissa on korkealaatuinen 12 V DC solenoidiventtiili, joka tarjoaa turvallisen, alhaisen lämpötilan ja taatusti meluttoman toiminnan. Erittäin tarkka neulaventtiili on asennettu oletusarvoisesti, ja se tarjoaa nopean, tarkan ja helpon CO2-annostelun säädön, jotta tarkka annos voidaan saavuttaa ja ylläpitää tarkkuuskuplalaskurin mukana. Säädettävä lähtöpaine varmistaa, että säädin voi täyttää minkä tahansa akvaarion tarpeet, 30 litran nanoakvaariosta 3000 litran akvaarioon, jossa on 6 diffuusoria.

Säätimen solenoidi voidaan helposti kytkeä tavalliseen ajastinpistokkeeseen, jotta CO2-annostelu voidaan koordinoida akvaariosi valaistuksen kanssa. Drop Checkerin avulla voit tunnistaa akvaariosi optimaalisen CO2-tason ja ylläpitää ne tarkat parametrit. Näiden vakaiden olosuhteiden tarjoaminen edistää terveellisempää kasvien kasvua ja auttaa myös estämään levien kasvua.

CO2-järjestelmän mukana toimitetut diffuusorivaihtoehdot kuuluvat "atomizer"-diffuusoriperheeseen, joka tuottaa uskomattoman pieniä ("atomin kokoisia") kuplia, jotka diffundoituvat helposti akvaarion veteen ja tarjoavat poikkeuksellisen diffuusiotason. Tämä tarkoittaa, että enemmän hiilidioksidista "absorboituu" ja vain vähän hiilidioksidia menee hukkaan.

Akvaarioveteen leviävää CO2:ta kasvit käyttävät fotosynteesin aikana, mutta uusien solurakenteiden kasvattamiseksi kasvit tarvitsevat monenlaisia makro- ja mikroravinteita. Ilman näitä olennaisia rakennuspalikoita kasvit tuhoutuvat lopulta, vaikka hiilidioksidia lisättäisiinkin.

(valinnainen) 'Easy CO2 -adapteri' antaa sinulle mahdollisuuden käyttää helposti saatavilla olevia CO2-pulloja järjestelmäsi CO2-lähteenä. Adapterin avulla voit käyttää joko SodaStreamia, kertakäyttöistä hitsauslaitetta tai Paintball-CO2-sylinteriä. Tämä varmistaa, että voit aina hankkia kaasun CO2-järjestelmääsi kustannustehokkaalla ja kätevällä tavalla katukaupoista.

Kaiken tämän yhdistäminen tekee Ultimate Dual Stage CO2 System -järjestelmästä parhaan akvaarion CO2-järjestelmän, jonka rahalla voi ostaa.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Billy . Vahvistettu ostaja 14th Apr 2024
Tämä tekee CO2-injektion asettamisesta tuskallisen helppoa ja saa sinut tuntemaan olosi hieman hullulta tiedemieheltä. Opetusvideot ja kirjallisuus ovat useimpien muiden yritysten yläpuolella. Saapui ilmoituksen mukaisesti ilman vaurioita. 10/10. Tämä tekee CO2-injektion asettamisesta tuskallisen helppoa ja saa sinut tuntemaan olosi hieman hullulta tiedemieheltä. Opetusvideot ja kirjallisuus ovat useimpien muiden yritysten yläpuolella. Saapui ilmoituksen mukaisesti ilman vaurioita. 10/10.
Edward J. Vahvistettu ostaja 11th Apr 2024
Olen erittäin tyytyväinen palveluun ja tuotteisiin. Paljon kiitoksia Olen erittäin tyytyväinen palveluun ja tuotteisiin. Paljon kiitoksia
Nathan P. Vahvistettu ostaja 3rd Apr 2024
Ollut käytössä nyt pari kuukautta ja olen todella tyytyväinen. Erittäin tarkka ja vakaa paine ja virtaus. Ollut käytössä nyt pari kuukautta ja olen todella tyytyväinen. Erittäin tarkka ja vakaa paine ja virtaus.
Harry K. Vahvistettu ostaja 18th Mar 2024
Minulla on järjestelmä valmistajalta CO2 Supermarket, jonka ostin yli 10 vuotta sitten ja se on edelleen vahva, mutta olen lahjoittanut sen pojalleni, joka juuri sai ensimmäisen akvaarionsa, ja olen hoitanut itseni Ultimate-Pro-järjestelmällä. On hämmästyttävää, kuinka pitkälle tuotesuunnittelu ja valikoima ovat tulleet näiden 10 vuoden Lue lisää... Minulla on järjestelmä valmistajalta CO2 Supermarket, jonka ostin yli 10 vuotta sitten ja se on edelleen vahva, mutta olen lahjoittanut sen pojalleni, joka juuri sai ensimmäisen akvaarionsa, ja olen hoitanut itseni Ultimate-Pro-järjestelmällä. On hämmästyttävää, kuinka pitkälle tuotesuunnittelu ja valikoima ovat tulleet näiden 10 vuoden aikana, säädin on uskomaton ja kaikki niin hyvin tehty. Olen varma, että olen edelleen tyytyväinen tähän vielä 10 vuoden kuluttua.
Peter D. Vahvistettu ostaja 11th Mar 2024
Olen käyttänyt muutaman CO2-järjestelmän vuosien varrella ja tämä on ylivoimaisesti paras käyttämäni. Loistavaa palvelua myös CO2 Supermarket:lta. Olen käyttänyt muutaman CO2-järjestelmän vuosien varrella ja tämä on ylivoimaisesti paras käyttämäni. Loistavaa palvelua myös CO2 Supermarket:lta.
Stephen H. Vahvistettu ostaja 29th Feb 2024
Olen todella vaikuttunut CO2 Supermarket:sta, ja mielestäni löysin uuden suosikkikauppani. Ystävällinen palvelu, hyvät varusteet ja nopea toimitus myös. Olen todella vaikuttunut CO2 Supermarket:sta, ja mielestäni löysin uuden suosikkikauppani. Ystävällinen palvelu, hyvät varusteet ja nopea toimitus myös.
Tom S. Vahvistettu ostaja 21st Feb 2024
Upea setti, kaikki on parhaista ehdottomasti parasta. Virtauksessa tai paineessa ei ole minkäänlaista poikkeamaa. Säästän nyt ph-säätimeen, jonka ostan varmasti täältä. Upea setti, kaikki on parhaista ehdottomasti parasta. Virtauksessa tai paineessa ei ole minkäänlaista poikkeamaa. Säästän nyt ph-säätimeen, jonka ostan varmasti täältä.
Mark F. Vahvistettu ostaja 18th Feb 2024
Olen erittäin vaikuttunut co2-supermarketin pakkauksesta ja palvelusta, ja käytän niitä uudelleen. Olen erittäin vaikuttunut co2-supermarketin pakkauksesta ja palvelusta, ja käytän niitä uudelleen.
Walter G. Vahvistettu ostaja 13th Feb 2024
Todella hyvä varuste, olen erittäin tyytyväinen. Todella hyvä varuste, olen erittäin tyytyväinen.
David C. Vahvistettu ostaja 8th Feb 2024
Se oli loppunut varastosta muutaman viikon, mutta olen iloinen, että odotin, koska olen erittäin vaikuttunut ja erittäin tyytyväinen ostokseeni, joten se kannatti odottaa. Hyvin pakattu ja nopea toimitus myös! Se oli loppunut varastosta muutaman viikon, mutta olen iloinen, että odotin, koska olen erittäin vaikuttunut ja erittäin tyytyväinen ostokseeni, joten se kannatti odottaa. Hyvin pakattu ja nopea toimitus myös!
Katso lisää arvosteluja  Loading

Järjestelmän sisältö

Napsauta kohdetta, jos haluat lisätietoja

Ultimate-Pro kaksivaiheinen CO2-säädin
Ultimate-Pro kaksivaiheinen CO2-säädin
Suunniteltu käytettäväksi erityisesti akvaarioissa, Ultimate-säätimessä on kaksivaiheinen suunnittelu, joka estää säiliön tyhjenemisen, säädettävän työpaineen, 12 voltin solenoidin (verkkomuuntajan kanssa), kaksoispainemittarit ja tarkkuusneulaventtiilin annostelun tarkan hallinnan varmistamiseksi.
 
 
Pieni Bazooka-sumutin (jopa 200L)
Pieni Bazooka-sumutin (jopa 200L)
Bazooka Atomizer Diffuser -laitteen tuottamilla uskomattoman pienillä kuplilla on suuri pinta-ala, joka tarjoaa uskomattomat diffuusionopeudet.
Täydellinen CO2 Drop Checker Kit
Täydellinen CO2 Drop Checker Kit
Pudotusvalitsinpakkaus vaihtaa väriä osoittaen CO2-pitoisuutta akvaarion sisällä. Mahdollistaa CO2-annostuksen asettamisen erityisesti akvaarion tarpeisiin.
Säädin CO2-kuplalaskuri sisäänrakennetulla vastaventtiilillä
Säädin CO2-kuplalaskuri sisäänrakennetulla vastaventtiilillä
Tämä kuplalaskuri kiinnittyy säätimen ulostuloon ja siinä on myös integroitu takaiskuventtiili estämään veden sifonkiutumista akvaariosta säätimeen.
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Kiinnitä letkut akvaariosi sivuun käyttämällä näitä voimakkaita imukuppeja. Valmistettu 6 mm ulkohalkaisijalle.
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
Polyuretaaniputket kestävät hiilidioksidia, mikä antaa sinulle mielenrauhan, että paineistettu hiilidioksidijärjestelmä on vuotamatonta ja tehokasta monien vuosien ajan.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote