Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Täydellinen Aquarium CO2 System Kit > Dual Stage CO2 -järjestelmät > Ultimate-pro Kaksivaiheinen Co2-järjestelmä Istutettuun Akvaariosäiliöön 20l - 500l+

Ultimate-Pro Kaksivaiheinen CO2-järjestelmä Istutettuun Akvaariosäiliöön 20L - 500L+

€224,49

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
€29,99
Lisälähtöjako ja kuplalaskuri Ultimate-Pro -säätimelle
 

Tärkeimmät tiedot

  • Huippuluokan Ultimate Dual Stage -säädin, jossa on säädettävä lähtöpaine, tarkkuusneulaventtiili, kaksi painemittaria ja 12 V DC-solenoidi CO2-annostelun ajastitukseen (verkkomuuntaja mukana).
  • Lisää nopeasti ja helposti enemmän ulostulojakoputkia useiden diffuusorien käyttämiseksi.
  • Tarkkuuskuplalaskuri.
  • Helppo CO2-adapteri (valinnainen).
  • Tehokas CO2-diffuusori.
  • Pudotustarkistus varmistaa oikean CO2-annostuksen.
  • Kasvilannoite kasvien täydelliseen ravintoon.
  • 3m Korkealaatuinen polyuretaaniputki.
  • 4 x imuklipsit siisteille letkuille.
 

Kuvaus

Ultimate-Pro Dual Stage CO2 System tarjoaa korkeimman suorituskyvyn ja hallinnan akvaariosi CO2-annostelulle. Jokainen järjestelmän komponentti on parasta saatavilla olevaa ja laadukasta.

Ultimate Dual Stage CO2 Regulatorissa on korkealaatuinen 12 V DC solenoidiventtiili, joka tarjoaa turvallisen, alhaisen lämpötilan ja taatun meluttoman toiminnan. Tarkka neulaventtiili on asennettu oletusarvoisesti ja tarjoaa nopean, tarkan ja helpon CO2-annostelun säädön, jotta tarkka annos voidaan saavuttaa ja ylläpitää tarkkuuskuplalaskurin mukana. Säädettävä lähtöpaine varmistaa, että säädin voi täyttää minkä tahansa akvaarion tarpeet, 30 litran nanoakvaariosta 3000 litran akvaarioon, jossa on 6 diffuusoria.

Säätimen solenoidi voidaan helposti kytkeä tavalliseen ajastinpistokkeeseen, jotta CO2-annostelu voidaan koordinoida akvaariosi valaistuksen kanssa. Drop Checkerin avulla voit tunnistaa akvaariosi optimaalisen CO2-tason ja ylläpitää ne tarkat parametrit. Näiden vakaiden olosuhteiden tarjoaminen edistää terveellisempää kasvien kasvua ja auttaa myös estämään levien kasvua.

CO2-järjestelmän mukana toimitetut diffuusorivaihtoehdot kuuluvat "atomizer"-diffuusoriperheeseen, joka tuottaa uskomattoman pieniä ("atomin kokoisia") kuplia, jotka leviävät helposti akvaarion veteen ja tarjoavat poikkeuksellisen diffuusiotason. Tämä tarkoittaa, että enemmän hiilidioksidista "absorboituu" ja vain vähän hiilidioksidia menee hukkaan.

Akvaarioveteen leviävää CO2:ta kasvit käyttävät fotosynteesin aikana, mutta uusien solurakenteiden kasvattamiseksi kasvit tarvitsevat monenlaisia makro- ja mikroravinteita. Ilman näitä olennaisia rakennuspalikoita kasvit tuhoutuvat lopulta, vaikka hiilidioksidia lisättäisiinkin. Ultimate Dual Stage CO2 Systemin mukana tuleva (valinnainen) kasvilannoite antaa akvaariokasveille kaikki tarvittavat ravinteet ja elementit, joita ne tarvitsevat kasvaakseen ja kukoistaakseen.

(valinnainen) "Easy CO2 -adapteri" antaa sinulle mahdollisuuden käyttää helposti saatavilla olevia CO2-sylintereitä järjestelmäsi CO2-lähteenä. Adapterin avulla voit käyttää joko SodaStreamia, kertakäyttöistä hitsauslaitetta tai Paintball-CO2-sylinteriä. Tämä varmistaa, että voit aina hankkia kaasun CO2-järjestelmääsi kustannustehokkaalla ja kätevällä tavalla katukaupoista.

Kaiken tämän yhdistäminen tekee Ultimate Dual Stage CO2 System -järjestelmästä parhaan akvaarion CO2-järjestelmän, jonka rahalla voi ostaa.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

John H. Vahvistettu ostaja 13th Jan 2023
Erinomainen laatu ja palvelu, täytyy vain selvittää, mitä teen nyt Erinomainen laatu ja palvelu, täytyy vain selvittää, mitä teen nyt
Frank R. Vahvistettu ostaja 20th Dec 2022
Olen todella tyytyväinen siihen. Laadukas osa ja näen jo tuloksia CO2:n lisäämisestä Olen todella tyytyväinen siihen. Laadukas osa ja näen jo tuloksia CO2:n lisäämisestä
Hugo J. Vahvistettu ostaja 12th Dec 2022
Yksi sana kuvaa järjestelmää ja co2-supermarketia: erinomainen. Voit ostaa luottavaisin mielin. Yksi sana kuvaa järjestelmää ja co2-supermarketia: erinomainen. Voit ostaa luottavaisin mielin.
Joss H. Vahvistettu ostaja 12th Nov 2022
Ehdottomasti fantastinen palvelu co2-supermarketin ihmisiltä, he varmasti tietävät tavaransa, eikä minulla ollut varauksia tilata heiltä. Ehdottomasti fantastinen palvelu co2-supermarketin ihmisiltä, he varmasti tietävät tavaransa, eikä minulla ollut varauksia tilata heiltä.
Ian S. Vahvistettu ostaja 18th Oct 2022
Ajattelin kuluttaa hieman ylimääräistä kaksivaiheista Ultimate-Proa varten ja todella iloinen, koska tein sen, koska saamani on hienoa ja kasvini reagoivat erittäin hyvin CO2:een. Ajattelin kuluttaa hieman ylimääräistä kaksivaiheista Ultimate-Proa varten ja todella iloinen, koska tein sen, koska saamani on hienoa ja kasvini reagoivat erittäin hyvin CO2:een.
Mark H. Vahvistettu ostaja 5th Oct 2022
Olin kuullut hyvää CO2 Supermarket:sta, joten minulla ei ollut huolta heiltä tilaamisesta, ja voin ilokseni sanoa, että hyvät asiat jatkuivat kanssani. Erinomaiset yhteydenotot tilausvahvistuksella, lähetyssähköpostilla, jossa on seuranta ja myös sähköpostilla ohjeet. En malta odottaa näkeväni parannuksia, joita tämä tekee kasveilleni Olin kuullut hyvää CO2 Supermarket:sta, joten minulla ei ollut huolta heiltä tilaamisesta, ja voin ilokseni sanoa, että hyvät asiat jatkuivat kanssani. Erinomaiset yhteydenotot tilausvahvistuksella, lähetyssähköpostilla, jossa on seuranta ja myös sähköpostilla ohjeet. En malta odottaa näkeväni parannuksia, joita tämä tekee kasveilleni
James C. Vahvistettu ostaja 22nd Sep 2022
Upeita yhteydenottoja co2-supermarketista ja vastaa mielelläni kaikkiin kysymyksiini. Olen erittäin tyytyväinen varusteisiin ja odotan innolla tuloksia tankissani Upeita yhteydenottoja co2-supermarketista ja vastaa mielelläni kaikkiin kysymyksiini. Olen erittäin tyytyväinen varusteisiin ja odotan innolla tuloksia tankissani
William S. Vahvistettu ostaja 10th Sep 2022
Olen todella iloinen, että odotin tämän palaamista varastoon, koska se on aivan loistava, rakastan sitä, kiitos paljon, ja hinta on erittäin kohtuullinen saamasi varusteen laadulle, sitä ei voi lyödä! Olen todella iloinen, että odotin tämän palaamista varastoon, koska se on aivan loistava, rakastan sitä, kiitos paljon, ja hinta on erittäin kohtuullinen saamasi varusteen laadulle, sitä ei voi lyödä!
Antonino B. Vahvistettu ostaja 11th May 2022
Kaikki moitteettomassa kunnossa ja laadukkaasti Kaikki moitteettomassa kunnossa ja laadukkaasti
Chris H. Vahvistettu ostaja 3rd May 2022
Olen erittäin tyytyväinen, suosittelen! Olen erittäin tyytyväinen, suosittelen!
Katso lisää arvosteluja  Loading

Järjestelmän sisältö

Napsauta kohdetta, jos haluat lisätietoja

Ultimate-Pro kaksivaiheinen CO2-säädin
Ultimate-Pro kaksivaiheinen CO2-säädin
Suunniteltu käytettäväksi erityisesti akvaarioissa, Ultimate-säätimessä on kaksivaiheinen suunnittelu, joka estää säiliön tyhjenemisen, säädettävän työpaineen, 12 voltin solenoidin (verkkomuuntajan kanssa), kaksoispainemittarit ja tarkkuusneulaventtiilin annostelun tarkan hallinnan varmistamiseksi.
 
 
Pieni Bazooka-sumutin (jopa 200L)
Pieni Bazooka-sumutin (jopa 200L)
Bazooka Atomizer Diffuser -laitteen tuottamilla uskomattoman pienillä kuplilla on suuri pinta-ala, joka tarjoaa uskomattomat diffuusionopeudet.
Täydellinen CO2 Drop Checker Kit
Täydellinen CO2 Drop Checker Kit
Pudotusvalitsinpakkaus vaihtaa väriä osoittaen CO2-pitoisuutta akvaarion sisällä. Mahdollistaa CO2-annostuksen asettamisen erityisesti akvaarion tarpeisiin.
Säädin CO2-kuplalaskuri sisäänrakennetulla vastaventtiilillä
Säädin CO2-kuplalaskuri sisäänrakennetulla vastaventtiilillä
Tämä kuplalaskuri kiinnittyy säätimen ulostuloon ja siinä on myös integroitu takaiskuventtiili estämään veden sifonkiutumista akvaariosta säätimeen.
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Kiinnitä letkut akvaariosi sivuun käyttämällä näitä voimakkaita imukuppeja. Valmistettu 6 mm ulkohalkaisijalle.
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
Polyuretaaniputket kestävät hiilidioksidia, mikä antaa sinulle mielenrauhan, että paineistettu hiilidioksidijärjestelmä on vuotamatonta ja tehokasta monien vuosien ajan.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote