Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > Täydellinen Aquarium CO2 System Kit > Dual Stage CO2 -järjestelmät > Ultimate-pro Kaksivaiheinen Co2-järjestelmä Istutettuun Akvaariosäiliöön 20l - 500l+

Ultimate-Pro Kaksivaiheinen CO2-järjestelmä Istutettuun Akvaariosäiliöön 20L - 500L+

€232,49

Järjestelmän mukauttaminen

Päivitä ostoskori
€30,99
Lisälähtöjako ja kuplalaskuri Ultimate-Pro -säätimelle
 

Tärkeimmät tiedot

  • Huippuluokan Ultimate Dual Stage -säädin, jossa on säädettävä lähtöpaine, tarkkuusneulaventtiili, kaksi painemittaria ja 12 V DC-solenoidi CO2-annostelun ajastitukseen (verkkomuuntaja mukana).
  • Lisää nopeasti ja helposti ulostulojakoputkia useiden diffuusorien käyttämiseksi.
  • Tarkkuuskuplalaskuri.
  • Helppo CO2-adapteri (valinnainen).
  • Tehokas CO2-diffuusori.
  • Pudotustarkistus oikealle CO2-annostelulle.
  • 3m Korkealaatuinen polyuretaaniputki.
  • 4 x imuklipsit siisteille letkuille.
 

Kuvaus

Ultimate-Pro Dual Stage CO2 System tarjoaa korkeimman suorituskyvyn ja hallinnan akvaariosi CO2-annostelulle. Jokainen järjestelmän komponentti on parasta saatavilla olevaa ja laadukasta.

Ultimate Dual Stage CO2 Regulatorissa on korkealaatuinen 12 V DC solenoidiventtiili, joka tarjoaa turvallisen, alhaisen lämpötilan ja taatusti meluttoman toiminnan. Erittäin tarkka neulaventtiili on asennettu oletusarvoisesti, ja se tarjoaa nopean, tarkan ja helpon CO2-annostelun säädön, jotta tarkka annos voidaan saavuttaa ja ylläpitää tarkkuuskuplalaskurin mukana. Säädettävä lähtöpaine varmistaa, että säädin voi täyttää minkä tahansa akvaarion tarpeet, 30 litran nanoakvaariosta 3000 litran akvaarioon, jossa on 6 diffuusoria.

Säätimen solenoidi voidaan helposti kytkeä tavalliseen ajastinpistokkeeseen, jotta CO2-annostelu voidaan koordinoida akvaariosi valaistuksen kanssa. Drop Checkerin avulla voit tunnistaa akvaariosi optimaalisen CO2-tason ja ylläpitää ne tarkat parametrit. Näiden vakaiden olosuhteiden tarjoaminen edistää terveellisempää kasvien kasvua ja auttaa myös estämään levien kasvua.

CO2-järjestelmän mukana toimitetut diffuusorivaihtoehdot kuuluvat "atomizer"-diffuusoriperheeseen, joka tuottaa uskomattoman pieniä ("atomin kokoisia") kuplia, jotka diffundoituvat helposti akvaarion veteen ja tarjoavat poikkeuksellisen diffuusiotason. Tämä tarkoittaa, että enemmän hiilidioksidista "absorboituu" ja vain vähän hiilidioksidia menee hukkaan.

Akvaarioveteen leviävää CO2:ta kasvit käyttävät fotosynteesin aikana, mutta uusien solurakenteiden kasvattamiseksi kasvit tarvitsevat monenlaisia makro- ja mikroravinteita. Ilman näitä olennaisia rakennuspalikoita kasvit tuhoutuvat lopulta, vaikka hiilidioksidia lisättäisiinkin.

(valinnainen) 'Easy CO2 -adapteri' antaa sinulle mahdollisuuden käyttää helposti saatavilla olevia CO2-pulloja järjestelmäsi CO2-lähteenä. Adapterin avulla voit käyttää joko SodaStreamia, kertakäyttöistä hitsauslaitetta tai Paintball-CO2-sylinteriä. Tämä varmistaa, että voit aina hankkia kaasun CO2-järjestelmääsi kustannustehokkaalla ja kätevällä tavalla katukaupoista.

Kaiken tämän yhdistäminen tekee Ultimate Dual Stage CO2 System -järjestelmästä parhaan akvaarion CO2-järjestelmän, jonka rahalla voi ostaa.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Daniel C. Vahvistettu ostaja 15th Sep 2023
Kaikki saapui heti seuraavana päivänä erikoistoimituksena ja etukäteen sähköpostilla lähetettyjen ohjeiden ansiosta olin heti valmis. Nyt täytyy vain odotella tuloksia. Kaikki saapui heti seuraavana päivänä erikoistoimituksena ja etukäteen sähköpostilla lähetettyjen ohjeiden ansiosta olin heti valmis. Nyt täytyy vain odotella tuloksia.
Sharon K. Vahvistettu ostaja 2nd Sep 2023
Erinomainen asiakaspalvelu. Linjahajottimesta puuttui aluslevy, joten se vuoti. Lopulta toimitin uuden aluslevyn, ja silti piti käyttää ptf-teippiä tippumisen estämiseksi, mikä oli pettymys. Muut laitteet oli helppo asentaa ja toimivat hyvin. Kaikki saapui ajoissa. Erinomainen asiakaspalvelu. Linjahajottimesta puuttui aluslevy, joten se vuoti. Lopulta toimitin uuden aluslevyn, ja silti piti käyttää ptf-teippiä tippumisen estämiseksi, mikä oli pettymys. Muut laitteet oli helppo asentaa ja toimivat hyvin. Kaikki saapui ajoissa.
Barry H. Vahvistettu ostaja 1st Sep 2023
CO2 Supermarket:n Ultimate-Pro Dual Stage CO2 -järjestelmä on ylittänyt odotukseni. Heidän asiakaspalvelustaan oli uskomattoman hyödyllistä vastata ennakkomyyntikyselyihini, ja toimitus oli nopeaa ja hyvin pakattu. Järjestelmän asentaminen oli helppoa selkeiden ohjeiden ansiosta, ja erittäin tarkka neulaventtiili teki CO2-annostelun säätämisestä Lue lisää... CO2 Supermarket:n Ultimate-Pro Dual Stage CO2 -järjestelmä on ylittänyt odotukseni. Heidän asiakaspalvelustaan oli uskomattoman hyödyllistä vastata ennakkomyyntikyselyihini, ja toimitus oli nopeaa ja hyvin pakattu. Järjestelmän asentaminen oli helppoa selkeiden ohjeiden ansiosta, ja erittäin tarkka neulaventtiili teki CO2-annostelun säätämisestä vaivatonta. 12 V DC solenoidiventtiili toimii äänettömästi ja tehokkaasti, ja mahdollisuus synkronoida CO2-annostelu akvaarioni valaistuksen kanssa ajastinpistokkeella on kätevä ominaisuus. Mukana oleva Drop Checker varmistaa, että pidän ihanteelliset CO2-tasot, mikä johtaa terveellisempään kasvien kasvuun ja vähentää leväongelmia. Järjestelmän sumutinhajottimet tuottavat pieniä kuplia, jotka hajottavat CO2:ta tehokkaasti. Tämä CO2-järjestelmä on todella huippuluokkaa ja investoinnin arvoinen.
Dustin F. Vahvistettu ostaja 28th Aug 2023
Asiantunteva asiakaspalvelu vastasi kaikkiin ennakkomyyntiä koskeviin kysymyksiin ja tuote toimitettiin ripeästi Asiantunteva asiakaspalvelu vastasi kaikkiin ennakkomyyntiä koskeviin kysymyksiin ja tuote toimitettiin ripeästi
Chris S. Vahvistettu ostaja 25th Aug 2023
Parin viikon käytön jälkeen voin ilokseni sanoa, että olen erittäin vaikuttunut ja tyytyväinen ostokseeni. Kaikki järjestelmän osat ovat korkealaatuisia, asennus oli helppoa ja kasvini voivat nyt paljon paremmin. Tämä säästää minua pitkällä aikavälillä, koska käytin paljon rahaa vaihtamaan kasvejani parin Lue lisää... Parin viikon käytön jälkeen voin ilokseni sanoa, että olen erittäin vaikuttunut ja tyytyväinen ostokseeni. Kaikki järjestelmän osat ovat korkealaatuisia, asennus oli helppoa ja kasvini voivat nyt paljon paremmin. Tämä säästää minua pitkällä aikavälillä, koska käytin paljon rahaa vaihtamaan kasvejani parin kuukauden välein, koska ne kuolivat aina (kuten olen nyt havainnut, että ne tarvitsevat hiilidioksidia), mutta nyt ne todella kasvavat, enkä enää ' täytyy vaihtaa ne.
John L. Vahvistettu ostaja 16th Aug 2023
Ensiluokkainen tuote ja palvelu. Erittäin suositeltavaa Ensiluokkainen tuote ja palvelu. Erittäin suositeltavaa
Paul L. Vahvistettu ostaja 7th Aug 2023
Hieman ylimääräisen punnan arvoinen mielestäni, tämä on todella huippulaatua! Tein pienen virheen, enkä asentanut kuplavastarin sisällä olevaa O-rengasta neulaventtiiliin, mikä johti vuotoon. Mutta CO2 Supermarket havaitsi ongelman erittäin nopeasti, ja olin nopeasti valmis. Täysin minun vikani ja se opettaa minulle, etten ole lukenut ohjeita!!! Hieman ylimääräisen punnan arvoinen mielestäni, tämä on todella huippulaatua! Tein pienen virheen, enkä asentanut kuplavastarin sisällä olevaa O-rengasta neulaventtiiliin, mikä johti vuotoon. Mutta CO2 Supermarket havaitsi ongelman erittäin nopeasti, ja olin nopeasti valmis. Täysin minun vikani ja se opettaa minulle, etten ole lukenut ohjeita!!!
Peter D. Vahvistettu ostaja 13th Jun 2023
Kasvini kasvavat paremmin kuin koskaan, joten olen erittäin tyytyväinen ostokseeni. Kasvini kasvavat paremmin kuin koskaan, joten olen erittäin tyytyväinen ostokseeni.
Ross H. Vahvistettu ostaja 27th May 2023
Erinomainen ja helppo asentaa Erinomainen ja helppo asentaa
Peter R. Vahvistettu ostaja 25th May 2023
En voisi olla onnellisempi siitä. En olisi koskaan uskonut, että kasvini kasvavat näin, minun pitäisi alkaa myydä kaikkea ylimääräistä, jota olen leikannut pois! En voisi olla onnellisempi siitä. En olisi koskaan uskonut, että kasvini kasvavat näin, minun pitäisi alkaa myydä kaikkea ylimääräistä, jota olen leikannut pois!
Katso lisää arvosteluja  Loading

Järjestelmän sisältö

Napsauta kohdetta, jos haluat lisätietoja

Ultimate-Pro kaksivaiheinen CO2-säädin
Ultimate-Pro kaksivaiheinen CO2-säädin
Suunniteltu käytettäväksi erityisesti akvaarioissa, Ultimate-säätimessä on kaksivaiheinen suunnittelu, joka estää säiliön tyhjenemisen, säädettävän työpaineen, 12 voltin solenoidin (verkkomuuntajan kanssa), kaksoispainemittarit ja tarkkuusneulaventtiilin annostelun tarkan hallinnan varmistamiseksi.
 
 
Pieni Bazooka-sumutin (jopa 200L)
Pieni Bazooka-sumutin (jopa 200L)
Bazooka Atomizer Diffuser -laitteen tuottamilla uskomattoman pienillä kuplilla on suuri pinta-ala, joka tarjoaa uskomattomat diffuusionopeudet.
Täydellinen CO2 Drop Checker Kit
Täydellinen CO2 Drop Checker Kit
Pudotusvalitsinpakkaus vaihtaa väriä osoittaen CO2-pitoisuutta akvaarion sisällä. Mahdollistaa CO2-annostuksen asettamisen erityisesti akvaarion tarpeisiin.
Säädin CO2-kuplalaskuri sisäänrakennetulla vastaventtiilillä
Säädin CO2-kuplalaskuri sisäänrakennetulla vastaventtiilillä
Tämä kuplalaskuri kiinnittyy säätimen ulostuloon ja siinä on myös integroitu takaiskuventtiili estämään veden sifonkiutumista akvaariosta säätimeen.
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Vahva imuputki 6 mm: n letkulle (2 kpl)
Kiinnitä letkut akvaariosi sivuun käyttämällä näitä voimakkaita imukuppeja. Valmistettu 6 mm ulkohalkaisijalle.
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
4 / 6mm kirkas polyuretaani CO2-kestävä letku
Polyuretaaniputket kestävät hiilidioksidia, mikä antaa sinulle mielenrauhan, että paineistettu hiilidioksidijärjestelmä on vuotamatonta ja tehokasta monien vuosien ajan.
Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote