Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > CO2-diffuusorit > Bazooka Atomizer CO2 -diffuusorit > Bazooka Atomizer CO2 -hajotin - 80 Mm Akvaarioille Jopa 500 Litraan

80mm Bazooka Atomizer CO2 -hajotin Akvaarioille Jopa 500 L: N Saakka

€35,99
Bazooka Atomizer CO2 -hajotin - 80 mm akvaarioille jopa 500 litraan
 
 

Tärkeimmät tiedot

 • Erittäin tehokas CO2-hajotin.
 • Luo uskomattoman pieniä kuplia.
 • Helppo asentaa.
 • Tämä 80 mm: n lajike suositellaan akvaarioille jopa 500 litraan.
 • Vaatii 3 bar / 40 PSI: n paineen toimiakseen (kaikki CO2 Supermarket säätimet).

Kuvaus

Bazooka Atomizer Diffuserin tuottamat kuplat ovat uskomattoman pieniä (täten tuotenimessä oleva sana "atomi") ja ne näkyvät melkein kuin savu tai sameus, kun ne poistuvat diffuusorista. Näiden uskomattoman hienojen kuplien pinta-ala on huomattavasti suurempi kuin yksi suuri kupli, ja siksi ne leviävät helpommin akvaario- veteen.

Käyttämällä korkealaatuista hajotinta, kuten bazooka-sumutinta, huomaat, että voit vähentää CO2-annostusta (kuplan määrä), koska saavutetaan korkeampi CO2-diffuusio. Tämä vähentää käyttökustannuksia, koska CO2-sylinteri kestää kauemmin.

Lisäksi, jos sijoitat diffuusorin suodattimen ulosvirtauksen alle, pienet kuplat jäävät virtaan ja pysyvät suspensiossa pidempään, jolloin CO2-kuplat diffundoituvat akvaarioiden veteen.

Ohjeet

 • Irrota puristuskaulus ja syöttöputki läpi.
 • Työnnä letku pääkoneen hajotimen sisääntuloon.
 • Käytä manuaalista voimaa (ei työkaluja), kiristä puristuskaulus letkun päälle.
 • Paina hajotinta akvaarioikkunaan imukuppeilla.
 • Vinkki: Aseta vain alustan yläpuolelle suodattimen ulosvirtauksen alapuolelle. Näin varmistetaan, että kuplat tulevat veden virtaukseen suodattimesta ja pitävät hiilidioksidia suspensiossa pitempään, kasvaviin CO2-diffuusiotasoihin.
 • Vinkki: Jos käytät polyuretaaniputkea, lämmitä letkun kärki juuri keitettyyn veteen pehmentääkseen sitä, kun kiinnität diffuusoriin. Tämä poistaa mahdolliset vahingot vahingossa.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Joakim A. Vahvistettu ostaja 14th Oct 2019
Tarjoaa pieniä hienoja kuplia, jotka leviävät akvaarioon. Tarvitsetko streamerin, jos sinulla on suurempi akvaario. Tarjoaa pieniä hienoja kuplia, jotka leviävät akvaarioon. Tarvitsetko streamerin, jos sinulla on suurempi akvaario.
Saša S. Vahvistettu ostaja 22nd Jul 2019
Täysin tyytyväinen tähän tuotteeseen Täysin tyytyväinen tähän tuotteeseen
Philip M. Vahvistettu ostaja 13th Jun 2019
Erinomainen hajotin. Uskomattoman pienet kuplat. Erinomainen hajotin. Uskomattoman pienet kuplat.
Will T. Vahvistettu ostaja 26th Apr 2019
Tuotteet saapuivat seuraavana päivänä. Päällystäminen suurimmaksi osaksi minimoidun muovin ja kaikkien parhaansa. Tuotteet saapuivat seuraavana päivänä. Päällystäminen suurimmaksi osaksi minimoidun muovin ja kaikkien parhaansa.
Chris J. Vahvistettu ostaja 24th Apr 2019
Vastaanotettu osana Ultimate CO2 -järjestelmääni. Se on erittäin hyvä hajotin ja kuplat ovat niin pieniä, että voin tuskin nähdä niitä. En näe mitään kaasua, joka pääsee pintaan, mikä osoittaisi hiilidioksidin tuhlausta. Erittäin tyytyväinen siihen. Vastaanotettu osana Ultimate CO2 -järjestelmääni. Se on erittäin hyvä hajotin ja kuplat ovat niin pieniä, että voin tuskin nähdä niitä. En näe mitään kaasua, joka pääsee pintaan, mikä osoittaisi hiilidioksidin tuhlausta. Erittäin tyytyväinen siihen.
Stefan F. Vahvistettu ostaja 16th Mar 2019
Ennen kuin ostin tämän sumutin puhui witth Asiakaspalvelu varmistaa, että tulee olemaan inaf ja kysyä, jos se toimii hyvin minun 500l säiliö.Ne sanoivat kyllä.Joten ostin sen! Se oli pakkaus 2 viikkoa ennen sain uuden 500l säiliötä! Käytin vain 3 päivää ja voin sanoa sen ole niin hyvä, miten he puhuvat.Pienet boobles, jotka tulevat ulos vain, kun käytät 3-4 booblesia p / s. inaf..Jos Lue lisää... Ennen kuin ostin tämän sumutin puhui witth Asiakaspalvelu varmistaa, että tulee olemaan inaf ja kysyä, jos se toimii hyvin minun 500l säiliö.Ne sanoivat kyllä.Joten ostin sen! Se oli pakkaus 2 viikkoa ennen sain uuden 500l säiliötä! Käytin vain 3 päivää ja voin sanoa sen ole niin hyvä, miten he puhuvat.Pienet boobles, jotka tulevat ulos vain, kun käytät 3-4 booblesia p / s. inaf..Jos laitat enemmän, sumutin alkaa tehdä isoja boobleja ja ryöstää jätettä! Im absolutelly unhappy.I jätteet 30 £ ja minun täytyy käyttää toista rahaa ostaa reaktoria.. Ei palautusta tai osittaista palautusta ei ollut. sanoa, että sitä käytettiin.Jos tiedän, että im ei aio ostaa sitä! Luotan siihen, mitä asiakaspalvelu kertoi minulle! Oma vikani! Hintani! Mutta joka tapauksessa! Hyvin dissapointed! Kuten sinä ammattilaisena, sinun ei pitäisi sanoa sen 500l: n säiliölle. tarvitset ryöstöpallon p / s. Älä koskaan koskaan osta uudelleen!


Small logo for CO2 Supermarket
Vastaus CO2 Supermarket
Olemme pahoillamme kuulla olevasi onneton, mutta 4 kuplia / sekunti riittää 500 litran säiliöön (4 kuplia / sekunti on oikeastaan enemmän 600 litran akvaarion koossa). Sen äänistä yrität käyttää sitä yli 500L: n tai neljän kuplan / sekunnin suositellun rajan, ja siksi sinulla on ongelmia, ei siksi, että tuote on viallinen tai ei toimita sen kuvausta.

Helle R. Vahvistettu ostaja 29th Jan 2019
Huutokauppakupit voivat olla kipu takapuolella, ja heidän on painettava niitä todella hyviksi. Huutokauppakupit voivat olla kipu takapuolella, ja heidän on painettava niitä todella hyviksi.
Phil F. Vahvistettu ostaja 9th Jan 2019
Tämä on ainoa käyttämäni hajotin, joten en ole mitään vertailtavissa, mutta voin vahvistaa, että kuplat ovat uskomattoman pieniä, ja se on helppo kaataa sen säiliön nurkkaan, joten se ei ole näkyvissä. Tämä on ainoa käyttämäni hajotin, joten en ole mitään vertailtavissa, mutta voin vahvistaa, että kuplat ovat uskomattoman pieniä, ja se on helppo kaataa sen säiliön nurkkaan, joten se ei ole näkyvissä.
Emanuela T. Vahvistettu ostaja 13th Dec 2018
Super tuote tekee pieniä palloja Super tuote tekee pieniä palloja
Martin S. Vahvistettu ostaja 29th Aug 2018
Super hyvä deffuusori, joka luo niin pieniä ja harmonisia kuplia, eikä kuplia, jotka kelluvat nopeasti pinnalle ilman, että ne päästävät pinnalle, voivat pysyä pinnalla, kunnes ne sekoittuvat veteen. Pyydä sitä 240L: n kärryssä. Super hyvä deffuusori, joka luo niin pieniä ja harmonisia kuplia, eikä kuplia, jotka kelluvat nopeasti pinnalle ilman, että ne päästävät pinnalle, voivat pysyä pinnalla, kunnes ne sekoittuvat veteen. Pyydä sitä 240L: n kärryssä.
Katso lisää arvosteluja  Loading

Photo Viewer

Kuva 80 mm: n Bazooka-sumutinlevittimestä istutetuille säiliöille
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote