Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Suosituin palvelu
Erinomainen asiakasarvostelut
Vapaa palautus
100% Satisfaction Guaranteed
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Globaali toimitus
Lähetämme maailmanlaajuisesti
Sama päivä lähetys
Viikonpäiväiset tilaukset sijoitetaan ennen viisitoista
Elinikäinen tuki
Laajennetut takuut
Koti > CO2-diffuusorit > Bazooka Atomizer CO2 -diffuusorit > Bazooka Atomizer CO2 -hajotin - 60 Mm Akvaarioille Jopa 200 L: N Saakka

60 Mm Bazooka Atomizer CO2 -hajotin Akvaarioille Jopa 200L

€29,99
Bazooka Atomizer CO2 -hajotin - 60 mm akvaarioille jopa 200 l: n saakka
 
 

Tärkeimmät tiedot

 • Erittäin tehokas CO2-hajotin.
 • Luo uskomattoman pieniä kuplia.
 • Helppo asentaa.
 • Tämä 60 mm: n lajike suositellaan akvaarioille jopa 200 l: n saakka.
 • Vaatii 3 bar / 40 PSI: n paineen toimiakseen (kaikki CO2 Supermarket säätimet).

Kuvaus

Bazooka Atomizer Diffuserin tuottamat kuplat ovat uskomattoman pieniä (täten tuotenimessä oleva sana "atomi") ja ne näkyvät melkein kuin savu tai sameus, kun ne poistuvat diffuusorista. Näiden uskomattoman hienojen kuplien pinta-ala on huomattavasti suurempi kuin yksi suuri kupli, ja siksi ne leviävät helpommin akvaario- veteen.

Käyttämällä korkealaatuista hajotinta, kuten bazooka-sumutinta, huomaat, että voit vähentää CO2-annostusta (kuplan määrä), koska saavutetaan korkeampi CO2-diffuusio. Tämä vähentää käyttökustannuksia, koska CO2-sylinteri kestää kauemmin.

Lisäksi, jos sijoitat diffuusorin suodattimen ulosvirtauksen alle, pienet kuplat jäävät virtaan ja pysyvät suspensiossa pidempään, jolloin CO2-kuplat diffundoituvat akvaarioiden veteen.

Ohjeet

 • Irrota puristuskaulus ja syöttöputki läpi.
 • Työnnä letku pääkoneen hajotimen sisääntuloon.
 • Käytä manuaalista voimaa (ei työkaluja), kiristä puristuskaulus letkun päälle.
 • Paina hajotinta akvaarioikkunaan imukuppeilla.
 • Vinkki: Aseta vain alustan yläpuolelle suodattimen ulosvirtauksen alapuolelle. Näin varmistetaan, että kuplat tulevat veden virtaukseen suodattimesta ja pitävät hiilidioksidia suspensiossa pitempään, kasvaviin CO2-diffuusiotasoihin.
 • Vinkki: Jos käytät polyuretaaniputkea, lämmitä letkun kärki juuri keitettyyn veteen pehmentääkseen sitä, kun kiinnität diffuusoriin. Tämä poistaa mahdolliset vahingot vahingossa.
 

asiakkaiden arvostelut

Keskiarvoluokitus

Yksittäiset arvostelut

Thomas S. Vahvistettu ostaja 31st Mar 2019
Toimii hyvin! Ostan sen uudelleen Toimii hyvin! Ostan sen uudelleen
Frank K. Vahvistettu ostaja 18th Feb 2019
Toimii hyvin tuottamalla hienojakoisia kuplia, kun tulopaine on asetettu arvoon 35 psi Toimii hyvin tuottamalla hienojakoisia kuplia, kun tulopaine on asetettu arvoon 35 psi
Derek C. Vahvistettu ostaja 31st Oct 2018
Ehkä ei ole yhtä houkutteleva kuin jotkut, mutta todella hajottavat mikroskooppiset kuplat. Ehkä ei ole yhtä houkutteleva kuin jotkut, mutta todella hajottavat mikroskooppiset kuplat.
Stylianos K. Vahvistettu ostaja 6th Oct 2018
Erinomainen tuote, ilman ongelmia Erinomainen tuote, ilman ongelmia
Alan G. Vahvistettu ostaja 18th Sep 2018
Todella hyvä diffuusori ja luo hyvin pieniä kuplia erinomaiseen diffuusioon. Todella hyvä diffuusori ja luo hyvin pieniä kuplia erinomaiseen diffuusioon.
Sanjin M. Vahvistettu ostaja 23rd Jul 2018
Ihmeellinen sumutin. Hyvin pienet kuplat. Kasvit nauttivat sitä, niinkuin minä olen. Ihmeellinen sumutin. Hyvin pienet kuplat. Kasvit nauttivat sitä, niinkuin minä olen.
Robin W. Vahvistettu ostaja 10th Jun 2018
Onko työ, mutta imevät vain mahdollistavat tarttumisen vaakasuoraan tasoon saadakseen kuplia pitkäksi sen pituuden kasvaessa Onko työ, mutta imevät vain mahdollistavat tarttumisen vaakasuoraan tasoon saadakseen kuplia pitkäksi sen pituuden kasvaessa
Charles G. Vahvistettu ostaja 3rd Feb 2018
Valmiit videot ovat erittäin hyödyllisiä Valmiit videot ovat erittäin hyödyllisiä
Steve C. Vahvistettu ostaja 1st Jan 2018
Vältä kuten rutto....... ensin epäonnistui 3 viikon kuluttua (ei kuplia, ellei paine maxed out) ja sen jälkeen, kun paljon sähköposteja! korvaaminen lähetettiin nyt vielä neljä viikkoa toisen ollessa epäonnistunut, vuotaa keraamiputken tiivisteen ympärillä niin paljon, että kuulen kuplat toisesta huoneesta !!. Eikö se estä minua ostamaan CO2-supermarketista, mutta en käytä Bazookaa Lue lisää... Vältä kuten rutto....... ensin epäonnistui 3 viikon kuluttua (ei kuplia, ellei paine maxed out) ja sen jälkeen, kun paljon sähköposteja! korvaaminen lähetettiin nyt vielä neljä viikkoa toisen ollessa epäonnistunut, vuotaa keraamiputken tiivisteen ympärillä niin paljon, että kuulen kuplat toisesta huoneesta !!. Eikö se estä minua ostamaan CO2-supermarketista, mutta en käytä Bazookaa uudelleen........
Peter C. Vahvistettu ostaja 18th Oct 2017
Toimii hyvin luomalla jatkuvan hienokuplien virta. Helposti piilotettu säiliöön. Toimii hyvin luomalla jatkuvan hienokuplien virta. Helposti piilotettu säiliöön.
Katso lisää arvosteluja  Loading

Photo Viewer

Kuva 60mm Bazooka Atomizer istutetuista akvaarioista
Napsauta kuvaa nähdäksesi koko näytön

Kuvagalleria

Cart Activity

Someone added a product to their cart

Näytä tuote

Someone added a product to their cart

Näytä tuote